Project Manager New Products

 • Location: DENDERMONDE
 • Type: Perm
 • Job #19347

Project Manager New Products

Vast Contract – Dendermonde

#ProjectManagement #Production #ProductDevelopment

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Project Manager, waarbij je de kans krijgt om nieuwe producten uit te werken en van protoype naar massaproductie te brengen? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant met vestiging in regio Dendermonde zijn we momenteel op zoek naar een Project Manager die projecten kan beheren van A tot Z, en dit over verschillende departementen heen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Manager begeleid je verschillende teams doorheen het proces van product development tot massaproductie en draag je de eindverantwoordelijkheid over de verschillende projecten. Hierbij hou je rekening met het totaalpakket van ontwikkeling, kosten, aankoop, kwaliteit, sales, productie en supply chain. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Aansturen van de teams over verschillende departementen en locaties heen (internationaal)
 • Ontwikkelen en uitrollen van het projectontwikkelingsplan
 • Opvolgen van de tussentijdse deadlines en KPI’s
 • Ondersteunen van de verschillende teams inzake risicobeheer, keuze van leveranciers, maakbaarheid van het ontwerp, financiële status van het project, etc.
 • Dragen van de eindverantwoordelijkheid over de product launch
 • Werken aan continuous improvement m.b.t. productontwikkelingsprocedures

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma in Engineering en kan je terugvallen op minstens 2 jaar relevante werkervaring in Project Management? Beschik je over een vlotte kennis van de Nederlandse en Engelse taal en heb je kennis van planning, rapportages en financiële opvolging van projecten? Heb je affiniteit met zowel R&D en productie en sta je open voor een job waarin je de schakel kan vormen tussen beide? Dan ben jij misschien wel de Project Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Project Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Quality Engineer

 • Location: DENDERMONDE
 • Type: Perm
 • Job #18070

Quality Engineer

Vast Contract – Dendermonde

#Quality #Production #Electromechanics #Electronics

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Quality Engineering en sta je open voor een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden richting een leidinggevende positie? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren Quality Engineer met een achtergrond in Elektromechanica / Elektronica.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de klanttevredenheid in een B2B context. Daarnaast sta je ook in voor het valideren van nieuwe producten en processen binnen de afdeling en werk je mee aan verbeterprojecten op product- en procesniveau. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Oplossen van klantenklachten, vanuit RCA’s
 • Verantwoordelijkheid nemen bij klantenaudits
 • Terugdringen van kosten door kwaliteitsproblemen zo efficiënt en structureel mogelijk aan te pakken
 • Optreden als kwaliteitsverantwoordelijke binnen R&D / design
 • Coördineren van Quality Improvement Programs
 • Uitzetten van kwaliteitsstandaarden en procedures
 • Sensibiliseren van collega’s inzake kwaliteit over de gehele organisatie

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma richting Elektromechanica of Elektronica en kan je reeds relevante ervaring voorleggen binnen quality assurance en auditing. Heb je kennis van de Nederlandse en Engelse taal en werk je graag samen met collega’s over verschillende afdelingen heen, binnen een internationale context? Ben je analytisch sterk en heb je ambitie om te groeien in een managementrol? Dan ben jij misschien wel de Quality Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Quality Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Manufacturing Engineer

 • Location: Dendermonde
 • Type: Contracting
 • Job #14603

Manufacturing Engineer

Vast Contract – Regio Dendermonde

#Automotive #Kwaliteit #8D #Productieprocessen #Projectlead #LEAN #Ergonomie #Milieu

Ben jij steeds gepassioneerd geweest door Productie en Optimalisatie processen? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen de wereld van de Automotive? Een job waarbij je voortdurend werkt aan vooruitstrevende projecten? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler zijn we op zoek naar een ervaren Manufacturing Engineer regio Dendermonde. Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells dit project aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Manufacturing Engineer ben je mede verantwoordelijk van ons productieproces. Je neemt het technische leiderschap op van de productielijn terwijl je een belangrijke schakel speelt in de uitrol van de lean manufactering projecten. Jouw job omvat: 

 • Je ben verantwoordelijk voor het analyseren, ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van
  de huidige en nieuwe processen
 • Je hebt oog voor efficiency niveau (OEE), kwaliteit (Q issues, 8 D rapportering), veiligheid,
  ergonomie en milieu.
 • Je participeert in de lean manufacturing methodologie alsook het continuous improvement proces
 • Je staat in voor de opvolging, coaching en ondersteuning van de productiemedewerkers
 • Je participeert in industrialisatieprojecten met collega’s van verschillende departementen en sites
 • Je neemt actief deel aan de bestaande productiemeetings.
 • Je participeert of voert audits uit.

Wie ben je?

Om de rol van Manufacturing Engineer goed in te vullen beschik je bij voorkeur over een Master diploma in Engineering of ben je gelijkwaardig door ervaring. Je hebt reeds 5 jaar ervaring in een productie omgeving, idealiter in de automotive sector. Jouw probleemoplossende vaardigheden en People Management skills kan je zowel in het Nederlands als in het Engels aanwenden.

kennis van problem solving tools (lean/six sigma green belt) is een pluspunt

Wat kan je verwachten?

Als Manufacturing Engineer krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan je verwachtingen? Solliciteer dan via dit kanaal of stuur je CV naar sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be. Bellen kan op het nummer (+32) 0472.79.10.42.