Quality Engineer

 • Location: DENDERMONDE
 • Type: Perm
 • Job #18070

Quality Engineer

Vast Contract – Dendermonde

#Quality #Production #Electromechanics #Electronics

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Quality Engineering en sta je open voor een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden richting een leidinggevende positie? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren Quality Engineer met een achtergrond in Elektromechanica / Elektronica.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de klanttevredenheid in een B2B context. Daarnaast sta je ook in voor het valideren van nieuwe producten en processen binnen de afdeling en werk je mee aan verbeterprojecten op product- en procesniveau. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Oplossen van klantenklachten, vanuit RCA’s
 • Verantwoordelijkheid nemen bij klantenaudits
 • Terugdringen van kosten door kwaliteitsproblemen zo efficiënt en structureel mogelijk aan te pakken
 • Optreden als kwaliteitsverantwoordelijke binnen R&D / design
 • Coördineren van Quality Improvement Programs
 • Uitzetten van kwaliteitsstandaarden en procedures
 • Sensibiliseren van collega’s inzake kwaliteit over de gehele organisatie

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma richting Elektromechanica of Elektronica en kan je reeds relevante ervaring voorleggen binnen quality assurance en auditing. Heb je kennis van de Nederlandse en Engelse taal en werk je graag samen met collega’s over verschillende afdelingen heen, binnen een internationale context? Ben je analytisch sterk en heb je ambitie om te groeien in een managementrol? Dan ben jij misschien wel de Quality Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Quality Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Laborant

 • Location: Dendermonde
 • Type: Temp
 • Job #13094

Laborant

Vast Contract – Regio Dendermonde
#chemie #qc #R&D

Beschik je minstens over een wetenschappelijke bachelor? Heb je werkervaring met analytische testen in de chemische sector? Heb je een oog voor detail en werk je resultaatsgericht? Lees dan jouw toekomstige jobomschrijving.

Onze partner is op zoek naar een Laborant om hun laboteam te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in de regio Dendermonde is internationaal actief binnen de chemische sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Laborant kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het aanmaken en het uitvoerig testen van chemische verbindingen. Met behulp van een divers takenpakket, word je hierin bijgestaan:

 • Formules bijwerken en uittesten
 • Aanmaken van compounds en het uitvoeren van kwaliteitscontroles
 • Toepassen van de verbindingen op stoffen
 • Testen van nieuwe grondstoffen
 • Documentatie opstellen van uitgevoerde experimenten
 • Resultaten direct rapporteren aan de labo coördinator

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Laborant over een wetenschappelijke bachelor aangevuld met een eerste relevante werkervaring. Ervaring binnen een chemisch labo is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een ordelijke ingesteldheid en sta je organisatorisch sterk. Tot slot ben je ook een flexibel persoon die zowel zelfstandig als in teamverband logisch redeneert.

Wat kan je verwachten?

Als Laborant kom je terecht in een actieve en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be

Automotive Quality Engineer

 • Location: DENDERMONDE
 • Type: Contracting
 • Job #17979

Quality Engineer – Automotive 

Vast Contract / Freelance – Regio Dendermonde
#Automotive #Kwaliteit #8D #Validatie

Ben jij steeds gepassioneerd geweest door kwaliteit en optimalisatie processen? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen de wereld van de Automotive? Een job waarbij je voortdurend werkt aan vooruitstrevende projecten? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler zijn we op zoek naar een Quality Engineer regio Dendermonde. Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells dit project aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Engineer voor de Automotive Business zal je alle klachten, ontwikkelingen, nieuwe producten en processen naar tevredenheid doen verlopen. Jouw job omvat: 

 • Je behandelt de klachten en bent verantwoordelijk voor de klanten en/of leveranciers tevredenheid
 • Je biedt ondersteuning voor product- en proceslancering
 • Je bent kwaliteitsverantwoordelijke in ontwerpteams
 • Je voert Product- en procesvalidatie, procesaudits uit
  (APAQP, FMEA, PPAP / PPA, MSA, SPC, PDCA, RMT)
 • Optimaliseer je de product- en procesverbetering gedurende de hele levenscyclus van het product
 • Verlaag je de kosten van niet-kwalitatieve processen
 • Je neemt kwaliteitsleiderschap richting projectteams en productiecentra
 • Je focust je op het coachen en delen van kennis met je collega’s

Wie ben je?

Om de rol van Quality Engineer goed in te vullen beschik je bij voorkeur over een Master of Bachelor Electronica of elektromechanica. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in relevante kwaliteitsprojecten . Je bent analytisch en accuraat ingesteld, overzichtelijk, hebt commerciële flair en hebt een klant & leveranciers gerichte instelling. Je bent communicatief en kan je vlot uitdrukken in het Engels.

Reeds bewezen skills in auditing en kennis van tools specifiek voor de auto-industrie (8D, PDCA, FMEA,
Fishbone, …)
wordt aanzien als een PLUS!

Wat kan je verwachten?

Als Quality Engineer krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan je verwachtingen? Solliciteer dan via dit kanaal of stuur je CV naar sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be. of bel op het nummer (+32) 0472.79.10.42

 

Manufacturing Engineer

 • Location: Dendermonde
 • Type: Contracting
 • Job #14603

Manufacturing Engineer

Vast Contract – Regio Dendermonde

#Automotive #Kwaliteit #8D #Productieprocessen #Projectlead #LEAN #Ergonomie #Milieu

Ben jij steeds gepassioneerd geweest door Productie en Optimalisatie processen? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen de wereld van de Automotive? Een job waarbij je voortdurend werkt aan vooruitstrevende projecten? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler zijn we op zoek naar een ervaren Manufacturing Engineer regio Dendermonde. Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells dit project aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Manufacturing Engineer ben je mede verantwoordelijk van ons productieproces. Je neemt het technische leiderschap op van de productielijn terwijl je een belangrijke schakel speelt in de uitrol van de lean manufactering projecten. Jouw job omvat: 

 • Je ben verantwoordelijk voor het analyseren, ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van
  de huidige en nieuwe processen
 • Je hebt oog voor efficiency niveau (OEE), kwaliteit (Q issues, 8 D rapportering), veiligheid,
  ergonomie en milieu.
 • Je participeert in de lean manufacturing methodologie alsook het continuous improvement proces
 • Je staat in voor de opvolging, coaching en ondersteuning van de productiemedewerkers
 • Je participeert in industrialisatieprojecten met collega’s van verschillende departementen en sites
 • Je neemt actief deel aan de bestaande productiemeetings.
 • Je participeert of voert audits uit.

Wie ben je?

Om de rol van Manufacturing Engineer goed in te vullen beschik je bij voorkeur over een Master diploma in Engineering of ben je gelijkwaardig door ervaring. Je hebt reeds 5 jaar ervaring in een productie omgeving, idealiter in de automotive sector. Jouw probleemoplossende vaardigheden en People Management skills kan je zowel in het Nederlands als in het Engels aanwenden.

kennis van problem solving tools (lean/six sigma green belt) is een pluspunt

Wat kan je verwachten?

Als Manufacturing Engineer krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan je verwachtingen? Solliciteer dan via dit kanaal of stuur je CV naar sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be. Bellen kan op het nummer (+32) 0472.79.10.42.