Productiemanager

 • Location: Dendermonde
 • Job #23920

Productiemanager

Vast Contract – Regio Dendermonde
#production #manager

Beschik je over een ingenieursdiploma?  Heb je min. 10 jaar ervaring in een productieomgeving? Ben je een people manager en ben je analytisch, resultaatgericht en communicatief? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Productiemanager om hun productieafdeling te leiden. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Dendermonde is actief binnen de textielsector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Productiemanager kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het nemen van de leiding over een productie-eenheid. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Leiden van het productieteam met als doel de manufacturing doelstellingen te behalen.
 • Streven naar een resultaatgerichte cultuur van continu verbetering om zo de productie te maximaliseren en afval te elimineren.
 • Coachen en dagelijks aansturen van teamleaders, procesingenieurs en productiemedewerkers (+- 100 werknemers).
 • Begeleiden, ontwikkelen en evalueren van de teamleaders.
 • Beheren van het personeel en de technische middelen om de doelstellingen te behalen.
 • Monitoren van de werkprocessen.
 • Streven naar een cultuur zonder arbeidsongevallen.
 • Melden van veiligheidsrisico’s en preventieve maatregelen.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Productiemanager over een ingenieursdiploma aangevuld met min. 10 jaar ervaring als leidinggevende in een productieomgeving. Kennis van LEAN is een groot pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je resultaatgericht, teamgericht en analytisch. Change management schrikt je niet af. Tot slot ben je oplossingsgericht, communicatief en een uitstekende people manager.

Wat kan je verwachten?

Als Productiemanager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.
 

Technieker Waterzuivering (dagploeg)

 • Location: Dendermonde
 • Job #23808

Technieker Waterzuivering (dagploeg)
Vast Contract – Dendermonde
#Maintenance #Elektromechanica #Utilities

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als technieker binnen een innovatieve productieomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Dendermonde zijn we momenteel op zoek naar een technieker die zich verder wil toespitsen of de installaties die instaan voor de zuivering van grond- en afvalwater. Je vervult een cruciale rol in het bedrijf, aangezien zuiver water aan de basis ligt van het volledige productieproces.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Technieker Waterzuivering maak je deel uit van het onderhoudsteam en ben je verantwoordelijk over alle installaties m.b.t. water- en nutsvoorziening voor de gehele site. Je zorgt voor een correcte uitvoering van het preventief onderhoud en je bent daarnaast in staat om acute problemen snel en efficiënt te verhelpen. Hierbij kom je in aanraking met een brede waaier aan technieken: elektriciteit, mechanica, automatisatie, …
Naast het technische aspect, waak je ook continu over de kwaliteit van het gezuiverde water. Hiertoe voer je de nodige labometingen uit en zorg je voor een correcte toediening van de chemicaliën in de installaties. Ook het onderhoud en de kalibratie van de meetapparatuur in het labo behoort tot jouw takenpakket.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een A2 diploma Elektriciteit, Elektromechanica of Mechanica en je kan terugvallen op minstens een eerste ervaring in een onderhoudsfunctie binnen een industriële omgeving. Daarnaast laat je je opmerken door jouw zin voor verantwoordelijkheid en initiatief. Als Technieker Watervoorziening bevind je je eveneens op een sleutelpositie binnen het bedrijf, onze klant moet bijgevolg op jou en je expertise kunnen rekenen.
Je laat je opmerken door jouw hands-on ingesteldheid, oog voor detail en motivatie om een brede waaier van taken op te nemen. In functie van jouw job, begeef je je zowel binnen als buiten en schrik je niet terug van het fysiek zwaardere werk.

Wat kan je verwachten?

Als Technieker Waterzuivering kom je terecht in een technisch gevarieerde werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering en 35 verlofdagen. Je werkt in een vast uurrooster van 7u30 tot 16u.

Onze klant biedt jou onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur en geeft je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.
 

Process Engineer Manufacturing

 • Location: Dendermonde
 • Job #23806

Process Engineer Manufacturing
Vast Contract – Dendermonde
#Production #Manufacturing #ProcessEngineer

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Process Engineer binnen een innovatieve productieomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Dendermonde zijn we momenteel op zoek naar een Process Engineer Manufacturing die zich zal focussen op het analyseren van de bestaande processen en de verdere verbetering ervan.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process Engineer Manufacturing vervul je een sleutelpositie in het bedrijf en word je klaargestoomd om in de voetsporen te treden van een zeer ervaren collega die binnenkort met pensioen zal gaan. Je krijgt een gevarieerd takenpakket toegewezen met veel ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid.
Een greep uit jouw verantwoordelijkheden:

 • Vergaren van inzicht in de huidige productieprocessen, deze analyseren en vervolgens verbetervoorstellen uitwerken
 • Verbeterprojecten in kaart brengen, vanaf concept tot en met budgettering en de uiteindelijke uitrol ervan
 • Ondersteuning bieden aan de technische dienst en productie bij het introduceren van investeringsprojecten
 • Voeling behouden met de nieuwe trens op de markt, om zo de concurrentie steeds een stapje voor te blijven
 • Fungeren als assistent verantwoordelijke in de productie, om zo in afwezigheid van de Productie Manager de operatoren te kunnen ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Bachelor of Master diploma Elektromechanica (of gelijkwaardig door ervaring) en heb je een sterke interesse in productie en LEAN? Ben je analytisch ingesteld en ben je dankzij jouw goed technisch inzicht in staat om bestaande processen en procedures kritisch onder de loep te nemen en van hieruit verbetervoorstellen uit te werken? Beschik je bovendien over goede communicatieve vaardigheden en schrik je er niet voor terug om sporadisch bij te springen als rechterhand van de Productie Manager? Dan ben jij misschien wel de Process Engineer Manufacturing die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Project Engineer Manufacturing kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, waaronder een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en 35 verlofdagen.

Onze klant biedt jou onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.jeffersonwells.be of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!
 

Mechanisch Technieker (dagdienst)

 • Location: Dendermonde
 • Job #23773

Mechanisch Technieker (dagploeg)
Vast Contract – Dendermonde
#Maintenance #Elektromechanica #Productie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met focus op mechanisch onderhoud in productie? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in de omgeving van Dendermonde zijn we momenteel op zoek naar een Mechanisch Technieker die bereid is om te werken in de dagploeg en die interesse toont in een veelzijdige job waarbij je in aanraking komt met elektriciteit, mechanica, hydraulica, pneumatica en meet- en regeltechniek.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Mechanisch Technieker zorg je ervoor dat de productie zo vlot mogelijk kan blijven draaien door de productie-installaties nauwgezet op te volgen en tijdig in te grijpen. In geval van een storing of defect, reageer je snel en accuraat en zorg je voor een correcte en efficiënte oplossing. Naast het verhelpen van storingen, verhelp je ook mechanische defecten en ben je verantwoordelijk voor het vervangen van zowel mechanische als elektrische machineonderdelen indien nodig.

Naast het verhelpen van storingen en defecten zorg je voor een correcte uitvoering van het preventief onderhoudsplan en controleer je de machines regelmatig op mogelijke afwijkingen die een defect kunnen veroorzaken. Je grijpt in conform de veiligheidsregels en de voorziene stappen in het onderhoudsplan.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een A2 diploma Elektriciteit, Elektromechanica of Mechanica en je kan relevante ervaring voorleggen in het uitvoeren van industrieel onderhoud in een productieomgeving. Je hebt kennis van het verhelpen van storingen en haalt ook energie uit het vervangen van onderdelen indien nodig. Je laat je opmerken door je technisch inzicht en hands-on aanpak. Bovendien neem je graag je verantwoordelijkheid op en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je bent collegiaal ingesteld en behoudt een goed contact met collega’s binnen Maintenance en Productie, dit om een vlotte doorlooptijd in productie te kunnen garanderen.

Wat kan je verwachten?

Als Mechanisch Technieker kom je terecht in een technisch gevarieerde werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen en een mooie ploegenpremie. Je werkt in een vast uurrooster van 7u30 tot 15u30.

Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.
 

Storingstechnieker weekendploeg

 • Location: Dendermonde
 • Job #23772

Storingstechnieker weekendploeg
Vast Contract – Dendermonde
#Maintenance #Elektriciteit #Productie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Storingstechnieker in productie en beschik je over een doorgedreven kennis van en ervaring met industriële elektrische installaties? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in de omgeving van Dendermonde zijn we momenteel op zoek naar een Storingstechnieker met sterke kennis van elektriciteit en PLC’s, die bereid is om te werken in de weekendploeg.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Storingstechnieker ben je tijdens jouw shift verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de productie-installaties. Je fungeert als aanspreekpunt voor alle storingen en defecten op elektrisch vlak, zowel voor jouw collega’s binnen Maintenance als Productie.

Je kijkt de installaties regelmatig na en spoort mogelijke elektrische defecten op om deze vervolgens zo accuraat mogelijk te verhelpen. In geval van storingen, voer je een analyse uit en onderneem je actie om deze zo snel mogelijk op te lossen. Zo zal je o.a. elektrische onderdelen monteren en deze uittesten zodat productie opnieuw volop kan draaien. Daarnaast bied je ook ondersteuning aan jouw collega’s met focus op meet- en regeltechniek en mechanische defecten.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een A2 diploma Elektriciteit en je kan relevante ervaring voorleggen in het uitvoeren van industrieel onderhoud in een productieomgeving. Begrippen zoals pneumatica, frequentiestoringen en PLC’s klinken je niet alleen bekend in de oren, maar je weet ook van aanpakken in deze domeinen. Je hebt kennis van het verhelpen van storingen en haalt ook energie uit het vervangen van onderdelen indien nodig. Je laat je opmerken door je technisch inzicht en hands-on aanpak. Bovendien neem je graag je verantwoordelijkheid op en ben je in staat om zelfstandig te werken. Je bent collegiaal ingesteld en behoudt een goed contact met collega’s binnen Maintenance en Productie, dit om een vlotte doorlooptijd in productie te kunnen garanderen.

Wat kan je verwachten?

Als Storingstechnieker kom je terecht in een technisch gevarieerde werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen en een mooie ploegenpremie. Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Onze klant biedt jou onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur en geeft je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.
 

Elektrisch Storingstechnieker 5 ploegen

 • Location: Dendermonde
 • Job #23756

Elektrisch Storingstechnieker 5 ploegen
Vast Contract – Dendermonde
#Maintenance #Elektriciteit #Productie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Storingstechnieker in productie en beschik je over een doorgedreven kennis van en ervaring met industriële elektrische installaties? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in de omgeving van Dendermonde zijn we momenteel op zoek naar een Elektrisch Storingstechnieker die bereid is om te werken in een 5-ploegenstelsel.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Elektrisch Storingstechnieker ben je tijdens jouw shift verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de productie-installaties. Je fungeert als aanspreekpunt voor alle storingen en defecten op elektrisch vlak, zowel voor jouw collega’s binnen Maintenance als Productie.

Je kijkt de installaties regelmatig na en spoort mogelijke elektrische defecten op om deze vervolgens zo accuraat mogelijk te verhelpen. In geval van storingen, voer je een analyse uit en onderneem je actie om deze zo snel mogelijk op te lossen. Zo zal je o.a. elektrische onderdelen monteren en deze uittesten zodat productie opnieuw volop kan draaien. Daarnaast bied je ook ondersteuning aan jouw collega’s met focus op meet- en regeltechniek en mechanische defecten.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een A2 diploma Elektriciteit en je kan relevante ervaring voorleggen in het uitvoeren van industrieel onderhoud in een productieomgeving. Je hebt kennis van het verhelpen van storingen en haalt ook energie uit het vervangen van onderdelen indien nodig. Je laat je opmerken door je technisch inzicht en hands-on aanpak. Bovendien neem je graag je verantwoordelijkheid op en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je bent collegiaal ingesteld en behoudt een goed contact met collega’s binnen Maintenance en Productie, dit om een vlotte doorlooptijd in productie te kunnen garanderen.

Wat kan je verwachten?

Als Elektrisch Storingstechnieker kom je terecht in een technisch gevarieerde werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen en een mooie ploegenpremie. Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Onze klant biedt jou onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur en geeft je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.
 

Productietechnieker 2 ploegen

 • Location: Dendermonde
 • Job #23759

Productietechnieker 2 ploegen
Vast Contract – Dendermonde
#Maintenance #Elektromechanica #Productie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een familiale productieomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Dendermonde zijn we momenteel op zoek naar een Productietechnieker die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Productietechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van de installaties en infrastructuur. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de optimale werking van de productie-installaties en facilities. Daarnaast draag bij je bij tot het identificeren en implementeren van verbeteringen en optimalisaties. Er wacht jou een gevarieerde job waarbij je in aanraking komt met veelzijdige techniek: elektriciteit, mechanica, PLC’s, …

Als Productietechnieker ben je het eerste aanspreekpunt bij pannes in productie. Vanuit jouw rol bied je de nodige technische ondersteuning de collega’s in productie. Probleemoplossend denken en stressbestendigheid zijn hierbij een must. Je gaat steeds op zoek naar de snelste methode om een probleem op te lossen waarbij veiligheid de topprioriteit is. Je helpt mee aan geplande revisies en denkt proactief mee aan verbeteringen in het productieproces.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een A2, Graduaat of Bachelor in Elektromechanica (of gelijkwaardig door ervaring) en beschikt over een zeer goede kennis van de Nederlandse taal. Idealiter heb je al een eerste werkervaring achter de rug binnen Maintenance in een productieomgeving. Je kan terugvallen op een brede technische achtergrond en hebt een basis beet van PLC-programmatie.
Je laat je opmerken door jouw technisch inzicht en probleemoplossende vaardigheden. Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband samen te werken. Naast jouw hands-on aanpak, schrik je er niet voor terug om ook administratieve taken tot een goed einde te brengen (o.a. loggen van interventies) alsook het werk van onderaannemers te controleren.

Wat kan je verwachten?

Als Productietechnieker kom je terecht in een technisch gevarieerde werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra vakantiegeld en een mooie ploegenpremie. Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Onze klant biedt jou onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur en geeft je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.
 

Storingstechnieker vaste nacht

 • Location: Dendermonde
 • Job #23757

Storingstechnieker vaste nacht
Vast Contract – Dendermonde
#Maintenance #Elektromechanica #Productie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Storingstechnieker in productie? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in de omgeving van Dendermonde zijn we momenteel op zoek naar een Storingstechnieker die bereid is om te werken in een vaste nachtploeg en die interesse toont in een veelzijdige job waarbij je in aanraking komt met: elektriciteit, mechanica, hydraulica, pneumatica en meet- en regeltechniek.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Storingstechnieker zorg je ervoor dat de productie zo vlot mogelijk kan blijven draaien door de productie-installaties nauwgezet op te volgen en tijdig in te grijpen. In geval van een storing of defect, reageer je snel en accuraat en zorg je voor een correcte en efficiënte oplossing. Naast het verhelpen van storingen, verhelp je ook mechanische defecten en ben je verantwoordelijk voor het vervangen van zowel mechanische als elektrische machineonderdelen indien nodig.

Naast het verhelpen van storingen en defecten zorg je voor een correcte uitvoering van het preventief onderhoudsplan en controleer je de machines regelmatig op mogelijke afwijkingen die een defect kunnen veroorzaken. Je grijpt in conform de veiligheidsregels en de voorziene stappen in het onderhoudsplan.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een A2 diploma Elektriciteit, Elektromechanica of Mechanica en je kan relevante ervaring voorleggen in het uitvoeren van industrieel onderhoud in een productieomgeving. Je hebt kennis van het verhelpen van storingen en haalt ook energie uit het vervangen van onderdelen indien nodig. Je laat je opmerken door je technisch inzicht en hands-on aanpak. Bovendien neem je graag je verantwoordelijkheid op en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je bent collegiaal ingesteld en behoudt een goed contact met collega’s binnen Maintenance en Productie, dit om een vlotte doorlooptijd in productie te kunnen garanderen.

Wat kan je verwachten?

Als Storingstechnieker kom je terecht in een technisch gevarieerde werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen en een mooie ploegenpremie. Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.
Onze klant biedt jou onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur en geeft je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.
 

Technieker 3 ploegen

 • Location: Dendermonde
 • Job #23750

Technieker 3 ploegen
Vast Contract – Dendermonde
#Maintenance #Elektromechanica #Productie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Technieker, waarbij je zowel jouw elektrische als mechanische kennis ten volle kan benutten? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in de omgeving van Dendermonde zijn we momenteel op zoek naar een Technieker die bereid is om in 3 ploegen te werken.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Technieker ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en snel oplossen van storingen en defecten aan meerdere productielijnen. Je zorgt ervoor dat de productielijnen maximaal beschikbaar zijn en dat het risico op breakdown zoveel mogelijk wordt beperkt. Qua techniek kom je zowel met het mechanische als elektrische aspect van de installaties in aanraking.
Je grijpt in bij storingen of mechanische defecten en voorziet daarnaast ook in preventief onderhoud op basis van de vooropgestelde onderhoudsplannen. Zo zorg je voor een regelmatige controle van de verschillende machineonderdelen en vervang je lagers, kettingen en filters voor o.a. lucht, olie en water. Ook het uitvoeren van de smeerplannen behoort tot jouw takenpakket.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een A2 diploma Elektriciteit, Elektromechanica of Mechanica en je beschikt over de nodige kennis van sensoren, compressoren, motoren alsook lagers, assen en tandwielen. Bovendien voel je je thuis binnen een productieomgeving en heb je een goed oog voor kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

Je beschikt over een zeer goede kennis van de Nederlandse taal en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Jouw technisch inzicht en hands-on ingesteldheid typeren je en je haalt energie uit het oplossen van defecten en problemen en het introduceren van verbetervoorstellen.

Wat kan je verwachten?

Als Technieker kom je terecht in een hoogtechnologische en propere werkomgeving met zeer ervaren collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, een groepsverzekering, hospitalisatie- en tandzorgverzekering. Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.
Onze klant biedt jou onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur en geeft je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.
 

Technieker Dagploeg

 • Location: Dendermonde
 • Job #23615

Technieker Daploeg
Vast Contract – Dendermonde
#Maintenance #Elektromechanica #Productie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Technieker, waarbij je zowel jouw elektrische als mechanische kennis ten volle kan benutten? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in de omgeving van Dendermonde zijn we momenteel op zoek naar een Technieker in de dagploeg.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Technieker ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en snel oplossen van storingen en defecten aan meerdere productielijnen. Je zorgt ervoor dat de productielijnen maximaal beschikbaar zijn en dat het risico op breakdown zoveel mogelijk wordt beperkt. Qua techniek kom je zowel met het mechanische als elektrische aspect van de installaties in aanraking.
Je grijpt in bij storingen of mechanische defecten en voorziet daarnaast ook in preventief onderhoud op basis van de vooropgestelde onderhoudsplannen. Zo zorg je voor een regelmatige controle van de verschillende machineonderdelen en vervang je lagers, kettingen en filters voor o.a. lucht, olie en water. Ook het uitvoeren van de smeerplannen behoort tot jouw takenpakket.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een A2 diploma Elektriciteit, Elektromechanica of Mechanica en je beschikt over de nodige kennis van sensoren, compressoren, motoren alsook lagers, assen en tandwielen. Bovendien voel je je thuis binnen een productieomgeving en heb je een goed oog voor kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

Je beschikt over een zeer goede kennis van de Nederlandse taal en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Jouw technisch inzicht en hands-on ingesteldheid typeren je en je haalt energie uit het oplossen van defecten en problemen en het introduceren van verbetervoorstellen.

Wat kan je verwachten?

Als Technieker kom je terecht in een hoogtechnologische en propere werkomgeving met zeer ervaren collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, een groepsverzekering, hospitalisatie- en tandzorgverzekering. Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.
Onze klant biedt jou onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur en geeft je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.