Quality Engineer

  • Location: DUFFEL
  • Type: Perm
  • Job #18745

Quality Engineer

Vast Contract – Duffel

#QualityAssurance #Production #Electromechanics

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Quality Engineering waarbij je eveneens zal instaan voor het plannen en opvolgen van audits, zowel intern als extern? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met activiteiten binnen de automotive / luchtvaart zijn we op zoek naar een Quality Engineer die kan terugvallen op enkele jaren relevante werkervaring.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Engineer fungeer je als interne auditor en zal je ook instaan voor het inplannen en begeleiden van externe audits. Je bent bovendien verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van verschillende risico-analyses en zal ook instaan voor het optimaliseren van de kwaliteitssystemen. Hierbij zorg je ervoor dat de kwaliteitseisen van verschillende klanten worden geïmplementeerd in de eigen productie. Zo vorm je de schakel tussen de klant, R&D en productie en werk je dagelijks mee aan het behalen van de kwaliteit gerelateerde KPI’s.

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma richting Elektromechanica en kan je terugvallen op minstens een eerste relevante werkervaring? Beschik je over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal en ben je vertrouwd met interne en/of externe audits, PPAP en ISO9001? Laat je je opmerken door jouw hands-on mentaliteit, communicatieve vaardigheden en oog voor detail? Hoe je ervan om jouw collega’s te motiveren en de organisatie inzake kwaliteit naar een hoger niveau te tillen a.d.h.v. verschillende projecten binnen jouw expertisedomein? Dan ben jij misschien wel de Quality Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Quality Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!