Maintenance Supervisor

 • Location: Genk
 • Job #22356

Supervisor Maintenance

Vast Contract – Genk

#MaintenanceEngineer #TechnicalLead #ContinuousImprovement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Maintenance Engineering en sta je open voor een veelzijdige functie waarbij je je zowel kan focussen op verbeterprojecten, preventief en curatief onderhoud als het voorzien van de nodige opleidingen voor het technisch personeel? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Genk zijn we momenteel op zoek naar een Maintenance Supervisor met people management skills en een hands-on ingesteldheid. Het betreft een functie in dagdienst.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance Supervisor ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de techniekers in productie en sta je in voor het leiden en organiseren van alle preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden on site. Daarnaast werk je eveneens verbetervoorstellen uit en ben je mee betrokken bij het nemen van investeringsbeslissingen op het vlak van Maintenance. Jouw focus ligt op het onderhoud van de productie-installaties, waarbij je steeds tekening houdt met het toepassen van de 5S principes. Naast de productie-installaties draag je ook de verantwoordelijkheid over de faciliteiten aan het gebouw, zorg je voor een efficiënt beheer van wisselstukken en voorzie je in de nodige handleidingen en technische documentatie.

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Bachelor of Master diploma Elektromechanica en kan je terugvallen op minstens enkele jaren werkervaring binnen een onderhoudsomgeving? Beschik je over een hands-on ingesteldheid en vertoef je graag op de werkvloer? Laat je je daarnaast ook opmerken door jouw communicatieve vaardigheden, people management skills en jouw probleemoplossend denkvermogen? Ben je analytisch ingesteld en heb je een sterke focus op continuous improvement? Dan ben jij misschien wel de Maintenance Supervisor die wij zoeken!  

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Supervisor kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.jeffersonwells.be of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Process Engineer Manufacturing

 • Location: Genk
 • Job #22355

Process Engineer Manufacturing

Vast Contract – Genk
#ProductionEngineering #R&D #ProjectEngineering

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met focus op het uitwerken van productieprocessen voor het in serie productie brengen van nieuwe producten? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Genk zijn we op zoek naar een Process Engineer Manufacturing.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process Engineer Manufacturing kom je terecht in een R&D-gerelateerde werkomgeving en zal je instaan voor verschillende projecten m.b.t. het ontwikkelen van equipment en productie installaties. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Bepalen van specificaties m.b.t. equipment en productielijnen
 • Contacten leggen met mogelijke leveranciers
 • Opvolgen van de installatie en opstart van productielijnen
 • Ondersteuning van verschillende sites m.b.t. Production Engineering
 • Voorzien in de nodige opleiding voor operationele medewerkers
 • De lead nemen in continuous improvement projecten, over alle aspecten in en rond de productie heen

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een technisch Master diploma en heb je een passie voor techniek en innovatie? Laat je je opmerken door jouw hands-on ingesteldheid en probleemoplossend denkvermogen? Begeef je je graag op de werkvloer en haal je energie uit het continue verbeteren van processen en procedures? Toon je interesse in machinebouw en wil je de spilfiguur vormen tussen R&D en serieproductie? Werk je graag aan verschillende projecten en voel je je thuis in een multiculturele werkomgeving waar Engels de voertaal is? Dan ben jij misschien wel de Process Engineer Manufacturing die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Process Engineer Manufacturing kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (waaronder een bedrijfswagen) en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)472 40 59 06 of via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Site Verantwoordelijke

 • Location: Genk
 • Job #22045

Vast Contract – Regio Genk
#afvalverwerking #peoplemanagement #operations

Beschik je over een hoger diploma en werkervaring in een coördinerende rol? Ben je manusje van alles met een technische, operationele en hands-on ingesteldheid? Ben je milieu-minded en heb je een passie voor afvalverwerkingsactiviteiten? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Site Verantwoordelijke om hun vestiging in Genk te organiseren. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Genk is internationaal actief binnen de afvalverwerking.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Site Verantwoordelijke krijg je de verantwoordelijkheid over de coördinatie van de dagelijkse activiteiten op de site. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Sitemedewerkers aansturen en ondersteunen in operationeel taken (labotesten, operationele handelingen, business development & commerciële taken)
 • Het organiseren, coördineren en uitvoeren van de planning van toekomende en uitgaande vrachten
 • Bestellingen van klanten aannemen
 • Contact met transporteurs, externe verwerkers en interne productie voor het organiseren van de afhalingen en afvoeren
 • Opmaken en beheren van transportdocumenten
 • De financiële kosten, de wetgevingsconformiteit en duurzaamheid in de behandeling van het afval opvolgen
 • Beheren van projecten in functie van doelstellingen in het kader van optimalisaties en uitbreidingen op de site

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Site Verantwoordelijke idealiter over een master industriële ingenieurswetenschappen chemie aangevuld met een eerste relevante werkervaring in een operationele omgevingen. Ervaring binnen een afvalverwerkend bedrijf is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je organisatorisch sterk, klantgericht en flexibel. Tot slot heb je technische en milieugerichte ingesteldheid en deins je niet terug van uitdagingen en het leveren van operationele ondersteuning.

Wat kan je verwachten?

Als Site Verantwoordelijke kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Electrical Design & Project Engineer

 • Location: Genk
 • Job #21788

Electrical Design Project Engineer

Regio Genk
#Electrical #Engineering #Projects #Energy

Beschik je over een Master Industriële Wetenschappen? Lees dan vooral verder!

Onze partner gespecialiseerd in de uitwerking en realisatie van elektronische installaties in diverse sectoren. En zijn op zoek naar een  Electrical Design & Project Engineer om hun team regio Genk te versterken.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Electrical Design & Project Engineer sta je mee in voor de engineering van de projecten. Samen met je collega’s werk je het volledig elektrisch ontwerp uit op de aangeleverde plannen van het project.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

– Eigen elektrische ontwerpen (design & builts) van nieuwe projecten vallen ter jouw rekening.

– Eveneens voer je diverse elektrische berekeningen uit ter realisatie van je ontwerp (lichtstudies, kortsluit- en kabelberekeningen,…).

– Jij bent dus het brein achter het ontwerp! Door je gedetailleerde ontwerpen kunnen onze projectleiders een vlotte en hoogwaardige uitvoering realiseren.

– Jij bent dan ook het aanspreekpunt voor onze projectleiders bij uitvoeringsproblemen of aangevraagde wijzigingen door de klant.

– Bij ontwerpwijzigingen woon je eveneens de door de klant georganiseerde projectvergadering bij samen met onze uitvoerende projectleider.

– Op termijn kan je uitgroeien tot een overkoepelende functie waarbij je eveneens zal instaan voor de opvolging van de projectleiders, zowel technisch als financieel.

 

Wie ben je?

– Je bent in het bezit van een master IW energie.

– Je beschikt over een grote dosis doorzettingsvermogen en flexibiliteit.

– Je hebt een zeer goed technisch inzicht en hebt zin voor nauwkeurigheid.

– Je hebt een enorme verantwoordelijkheidszin en bent ondernemend.

– Je bent een plantrekker en kan zelfstandig werken.

– Je hebt goede communicatieve skills en kan uitgroeien tot een ware people manager

– Je houdt ervan om problemen op te lossen.

– Omgaan met stress vormt voor jou geen enkel probleem.

– Kennis van Autocad en SEE Electrical vormt een pluspunt

 

Wat kan je verwachten?

Als Electrical Design & Project Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Kenneth Ringoot op het nummer +32 (0)497 51 70 41 of via kenneth.ringoot(@)jeffersonwells.be

SENIOR SALES ENGINEER

 • Location: Genk
 • Type: Perm
 • Job #16166

SENIOR SALES ENGINEER.

Vast Contract – Regio Co. Ltd. Shanghai, China | Genk.
#engineering #opportunities  

Key Responsibilities ?

Meeting sales targets (orders & shipments) for assigned accounts and new customers

Develop comprehensive sales plans for assigned accounts and new customers

Undertake daily sales calls in assigned accounts and new customers

Develop prospect list for sales opportunities

Analyze, identify, and create customer needs

Qualify, follow up and close opportunities for assigned accounts and new customers

Drive business growth in specific accounts in order to meet sales targets

Work with other teams to satisfy customer demand and maintain continuity of business

Develop and maintain relationships with assigned key customers
 

Required Competences ?  

 • Contributes Professional & Technical Expertise
 • Collaborates & Teams Effectively
 • Adds Value for Customers & Partners
 • Attains Results
 • Drives Growth
 • High level of expertise and knowledge (Understanding of needs of customers)
 • Proven experience in automated industry
 • Strong background in automation
 • The candidate is currently active as senior sales engineer in China and has proven experience in the sales of automation solutions similar or equal as the IPTE product portfolio or proven experience in selling customized/standard test equipment
 • Intermediate level of expertise in Application Knowledge, Sales Fundamentals (Listening, Analytical, Problem Solving, Lead Qualifying, Negotiating, Persevering, Closing), Disciplined Selling Process, Customer Relationship Management
 • Frequent travelling with visits to customers is a must

 

Educational qualifications / Work experience ?

Master’s in engineering with 4-6 years relevant sales experience or equivalent training; preferred in automated manufacturing industry

Proven network with contacts in the automated manufacturing industry and Holder of a driving license

Finally, a Good English communication abilities like listening, speaking, reading, and writing

What we offer?

You will join a leading global player in the field of automation within the domain of production and test engineering, where there is room for initiative and self-development. An attractive salary package with fringe benefits is offered to you.

Does this position meet your expectations? Then apply directly via the website your consultant will be Leslie Baert.