R&D Product Development

 • Location: Gent
 • Type: Perm
 • Job #15218

R&D Product Developer

Vast Contract – Regio Gent
#food #R&D #productdevelopment

Beschik je over een voedingsgerelateerde master? Heb je sterke vaardigheden in project management/development? Heb je een passie voor productontwikkeling? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Product Developer om hun R&D team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Gent is internationaal actief binnen de voedingsindustrie en staat bekend omwille van hun aandacht voor innovatie en kwaliteit.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Product Developer kom je terecht in een innovatieve omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitvoering van toegewezen R&D projecten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Leiden, plannen en uitvoeren van nieuwe productontwikkelingen en de verbetering van bestaande producten op vlak van ontwerp, functionaliteit, smaak en het visuele
 • Ontwikkelingsprojecten aftoetsten op basis van de klantspecificaties/vereisten
 • Trials opstellen, voorbereiden (grondstoffen, materialen, etc.) en uitvoeren in lijn met kwaliteits- en veiligheidsstandaarden
 • Verkregen resultaten analyseren, documenteren en vertalen in oplossingen om een duidelijke communicatie te garanderen tussen de stakeholders
 • Training en kennisoverdracht omtrent productontwikkeling delen met collega’s
 • Organiseren en uitvoeren van demonstraties om bij te dragen aan de productlanceringen

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Product Developer idealiter over een master in de voeding aangevuld met een sterke interesse in productontwikkeling. Relevante werkervaring in een soortgelijke omgeving is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid, denk je out-of-the-box na, en ben je oplossingsgericht. Tot slot ben je ook een onafhankelijke persoon met oog voor nauwkeurigheid en ben je bereid om sporadisch te reizen.

Wat kan je verwachten?

Als R&D Product Developer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

QA Site Coördinator

 • Location: Gent
 • Type: Perm
 • Job #15190

QA Site Coordinator

Vast Contract – Regio Gent
#food #QA #qualityassurance

Beschik je over een voedingsgerelateerde bachelor of master? Heb je enkele jaren relevante werkervaring? Heb je een passie voor kwaliteit? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een QA Site Coordinator om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Gent is internationaal actief binnen de voedingsindustrie en staat bekend omwille van hun oog voor innovatie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QA Site Coordinator kom je terecht in een open omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over coördinatie, implementatie en ontwikkeling van alle vereisten conform de kwaliteitsstandaarden binnen operations. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Voedselveiligheid- en hygiëne garanderen
 • Optimaliseren en updaten van standaarden en gezondheidscondities
 • Training en opleiding met betrekking tot kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid voorzien
 • Optreden als HACCP teamverantwoordelijke voor de testing, het updaten en de documentatie van het HACCP-plan en hygiëneplan
 • Verzorgen van de compliance met BRC, IFS, FSC22000, etc.
 • Uitvoeren van klachtenbehandeling en correctieve acties
 • Verzamelen van gegevens inzake de voorbereiding van managementreviews
 • Voedselwetgevingen opvolgen
 • Coachen van het kwaliteitsteam

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QA Site Coordinator minstens over een voedingsgerelateerde bachelor aangevuld met een enkele jaren relevante werkervaring. Kennis van HACCP, FSSC22000, BRC, IFS en ISO is een must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een kritische en probleemoplossende ingesteldheid. Tot slot ben je ook een consciëntieuze persoon met oog voor het stellen van prioriteiten.

Wat kan je verwachten?

Als QA Site Coordinator kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Technisch Tekenaar

 • Location: Gent
 • Type: Contracting
 • Job #14983

:

 

Wij zoeken een (m/v/x)
Technisch Tekenaar

Freelance/vast  – Regio Gent

#Tekenaar #Project #AUTOCAD #Productielijnen #Mechanicaldesign

Ben jij steeds gepassioneerd geweest door technische tekeningen en industrieel ontwerp? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen het tekenproject? Een job waarbij je problemen aanpakt en je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote internationale speler binnen de Textiel industrie regio Gent zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar. (m/v/x) Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze opdracht aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Technisch Tekenaar ben je verantwoordelijk voor alle AUTOCAD tekeningen van de machines in de productie omgeving. Jouw takenpakket omvat:

 • De 4 productielijnen volledig opmeten en dit zelfstandig of met ondersteuning van de techniekers
 • Bestaande tekeningen updaten en de nieuwe machinestukken integreren in de (bestaand)plannen
 • Zowel 2D als 3D designs opleveren

Wie ben je?

Om de rol van Technisch Tekenaar goed in te vullen, beschik je over een bachelor diploma Elektromechanica of ben je gelijkwaardig door ervaring. Idealiter met reeds relevante ervaring binnen 2D en 3D AUTOCAD design en dit in industriële omgevingen. Je bent hands-on en in staat zelf metingen uit te voeren. Je werkt zelfstandig en bent nauwkeurig ingesteld.

Wat kan je verwachten?

Als Technische Tekenaar krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen. Ook freelancers kunnen in aanmerking komen. 

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks of contacteer mij op het nummer +32 (0)4 72 79 10 42 of stuur jouw CV naar Sara.vandenbossche’at’jeffersonwells.be

 

 

R&D Hardware Engineer

 • Location: Gent
 • Type: Perm
 • Job #14820

R&D Hardware Engineer

Vast Contract – Gent

#HardwareEngineer #R&D #InternationalJob

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen R&D Engineering met een sterke focus op ontwikkeling, opbouw en testing van beeldverwerkende technologieën en sta je open voor een tewerkstelling binnen een sterk internationale omgeving? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant met kantoor in regio Gent zijn we op zoek naar een R&D Hardware Engineer binnen een hoogtechnologische en internationale context.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Hardware Engineer kom je terecht in het hart van het R&D Team en vervul je een curciale rol in de ontwikkeling en testing van hardware componenten voor beeldverwerkende systemen. Hiervoor zal je nauw samenwerken met de Software Engineers. Je staat in voor de ontwikkeling van testsystemen voor elektronica-componenten, voorziet de nodige documentatie en staat ook in voor de installatie van de hardware, het leveren van technische ondersteuning en product-demo’s. Daarnaast zal je ook actief meedenken aan het opmaken van trainingstools voor de eindgebruikers.

Wie ben je?

Ben je in het bezig van een Bachelor of Master diploma in een technische richting, met focus op Elektronica of Elektromechanica (of gelijkwaardig door ervaring) en kan je terugvallen op een eerste succesvolle ervaring in R&D Engineering? Heb je ervaring met het testen van complexe hardware systemen en het opmaken van de bijhorende documentatie en beschik je over een vlotte kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Heb je affiniteit met software programmatie en automatisatie en sta je open voor een tewerkstelling met mogelijkheid tot reizen binnen Europa en de USA? Dan ben jij misschien wel de R&D Hardware Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als R&D Hardware Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Quality Engineer

 • Location: Gent
 • Type: Perm
 • Job #14628

Quality Engineer

Vast Contract – Regio Gent
#Quality #engineering #healthcare

Beschik je over een master in de wetenschappen? Heb je werkervaring met QA in de farmaceutische of biotechnologische sector? Haal je je energie uit problemsolving en het afleveren van kwaliteit? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Engineer om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Gent is wereldwijd actief binnen de healthcare industrie en staat bekend omwille van hun focus op R&D, kwaliteit- en klantgerichtheid en transparantie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Engineer kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het behoud en optimalisatie van de product life cycle om aan specifieke klantenbehoeften te voldoen in lijn met kwaliteitsstandaarden. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Technische documentatie reviewen en goedkeuren tijdens het ontwikkelingsproces en de verbeteringsprojecten
 • Toezien op de naleving van toegepaste standaarden en richtlijnen
 • Optreden als quality expert in projecten
 • Instaan voor het beheer van het product risico management bij de lancering van nieuwe producten
 • Uitschrijven en goedkeuren van changes & CAPA’s
 • Leveranciers- en klantenklachten behandelen door oplossingen te voorzien en de impact in te schatten
 • Beheren en verbeteren van de kwaliteitsmanagementsysteemprocessen zoals change control, interne audits, etc.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Engineer over een master in de wetenschappen (farmacie, biotechnologie, biologie, etc.) aangevuld met een eerste werkervaring in QA. Ervaring in risico management, change control en CAPA is een plus. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een open-minded en positieve ingesteldheid en neem je graag initiatief. Tot slot ben je ook een flexibele persoon met sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Project Engineer

 • Location: Gent
 • Type: Contracting
 • Job #14287

Project Engineer

Vast contract of freelance – regio Gent

#eMobilityprojects #Automotive #tooling #lean #runningproduction #logistics #safety

Ben jij steeds gepassioneerd geweest door techniek, tooling design en het optimaliseren van productieflows? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen de innovatieve wereld van de Automotive? Een job waarbij je problemen aanpakt en je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler zijn we op zoek naar een consultant Project Engineer verantwoordelijk voor de Tooling & Equipment regio Gent. (m/v/x) Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze uitdaging aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Engineer sta je in voor de implementatie van de nodige machines & installaties om de productie optimaal te laten functioneren. Je taken:

 • Je stelt de technische specificaties op vanuit de afdelingen productie, engineering, logistiek, infrastructuur, onderhoud en veiligheid
 • Je berekent de technische capabiliteit en bespreekt deze met de leverancier
 • Je stelt een tijds- en financieel plan op en zorgt voor een adequate opvolging
 • Je verzorgt een vlotte handover van de projecten naar operations
 • Je streeft steeds naar optimalisatie en continue verbeteringen van je productieafdeling
 • Je werkt cross functioneel samen met andere afdelingen om vanuit technische kant prioriteit te geven aan veiligheids- en kwaliteitscases

Wie ben je?

Om de rol van Project Engineer goed in te vullen beschik bij voorkeur over een bachelordiploma Elektromechanica met reeds een eerste ervaring in projectwerk. Je beschikt over goede interdepartementale communicatieve vaardigheden en heeft reeds bewezen expertise in het omgaan met leveranciers. Als persoon ben je gedreven en steeds op zoek naar verbeteringen. Je kan je zowel individueel te werk, maar leg je ook een grote focus op teamwork. Je communiceert vlot Nederlands en in het Engels.

Kennis van AutoCAD en ontwikkelen van tools in de Automotive wordt gezien als een plus!

Wat kan je verwachten?

Als Project Engineer krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan jouw verwachtingen? Aarzel dan niet om te solliciteren via dit kanaal OF contacteer Sara Van den Bossche (+32) 04 72 79 10 42 / Sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be

 

Quality Assistant – Chemie

 • Location: Gent
 • Type: Temp
 • Job #14220

Quality Assistant – Chemie

Regio Gent – Contract van bepaalde duur met optie vast

#chemie #sector #assistant #verantwoordelijke #quality #control #bachelor #Gent #kwaliteit #reizen #travel #color #kleuren #mengen #verf #België #Oostvlaanderen

Ben je hands-on ingesteld en beschik je over een bachelor diploma? Blaas je mensen omver met je enthousiaste persoonlijkheid en hou je ervan anderen te informeren over productspecificaties? Is het een plus wanneer je over heel Europa reist voor je job? Lees dan jouw toekomstige jobomschrijving!

Onze partner is op zoek naar een Quality Assistant. Dit gerenommeerde chemiebedrijf heeft absolute expertise in z’n niche. Voor deze functie werk je vanuit regio Gent (+-50% reizen).

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Assistant bekleed je een sleutelrol in het algemene kwaliteitsbeleid.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

1) Opstart – opleiding – problemsolver kleurmengmachines

 • De persoon zal instaan voor de opstart van nieuwe kleurmengmachines bij de klant
 • Hij/Zij zal de opleiding geven hoe te werken met de machine zowel met de
 • machine zelf als van de software
 • Software updates gebeuren door de persoon in kwestie
 • Bij problemen met kleurmengmachines is de persoon het eerste contact
 • Indien nodig voert hij/zij een interventie uit bij de klant

2) Kleuronderzoek

 • De persoon helpt indien nodig met het zoeken naar kleuren in de verschillende
 • verftypes d.m.v. softwaresimulaties, applicaties en de nodige kleurmetingen.

Wie ben je?

Je behaalde met succes een bachelor diploma, idealiter in een chemische richting, of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt kennis van kleumengmachines – verf – applicatie. Je krijgt ook een kleine opleiding de eerste weken. Zelfstandigheid, flexibiliteit en grote verantwoordelijkheidszin typeren jou. Tenslotte hou je ervan af en toe te reizen voor je werk (50%). Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands, Frans en Engels. Duits is een plus.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Assistant start je bij een snelgroeiend bedrijf en krijg je de mogelijkheid om verder te groeien in een technisch uitdagende omgeving. Je komt terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Je hebt de voordelen van een KMO spirit, maar maakt deel uit van een grote groep. Tevens krijg je een mooie verloning. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid vanaf dag 1 en een goede balans tussen werk en privé.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan via deze website. Bekijk zeker ook andere Engineer & Life Sciences vacatures op de Jefferson Wells website. Bij vragen, contacteer me op 0484/15.98.32 of via steven[.]vandenbossche[@]jeffersonwells[.]be.

 

Business Consultant HR

 • Location: Gent
 • Type: Perm
 • Job #14136

We zoeken een

 

Business Consultant HR

 

onder een vast bediendecontract

 

Manpowergroup behoort tot de absolute top van de internationale HR-wereld. Overal brengen we mensen en werk samen en helpen we bedrijven en kandidaten vooruit.

 

Jefferson Wells is de werving- en selectiedivisie binnen Manpowergroup. Wij richten ons op gespecialiseerde profielen binnen Finance, HR, Engineering & Life Sciences.

 

Voor deze vacature zoeken we een gedreven business consultant voor de werving en selectie van Engineering en Life Sciences profielen voor de regio West-Vlaanderen en Gent.

 

Omschrijving

 

De Business Consultant zorgt voor de brug tussen hoogopgeleide kandidaten en onze klanten in regio Gent en West-Vlaanderen. In onze job vind je het evenwicht tussen deze 2 partijen, door kwalitatief te werken richting duidelijke en haalbare doelen.

 

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 

• Rekrutering, selectie en retentie van kandidaten binnen de domeinen ‘engineering’ en ‘life sciences’

• Sourcen van kandidaten via interne en externe kanalen (publicaties jobboards, eigen databases, deelname aan beurzen, …)

• Uitvoeren van diepte-interviews met kandidaten en deze proactief voorstellen op lokale jobopportuniteiten

• Commerciële prospectie en klantenbezoeken met als doel het uitbouwen van een langetermijnrelatie met de bedrijven

• Onderhandelen van samenwerkingsvoorwaarden met klanten met het oog op een win-win situatie voor alle betrokken partijen

• Analyseren van de lokale markt via gerichte prospecties en bedrijfsbezoeken

• Behalen van de eigen KPI’s en sales targets (interviews met kandidaten, gesprekken met klanten, plaatsingen realiseren, …)

 

Profiel

 

• Minimum Bachelor in Handelswetenschappen, HR, TEW, Psychologie, …

• Een eerste ervaring in een commerciële functie is een plus

• Je toont een sterke interesse of hebt een eerste ervaring in rekrutering en selectie

• Je hebt voeling met techniek, wetenschap en engineering

• Ons kantoor is gelegen te Gent (Drongen) maar je bent flexibel om op andere locaties te werken (kantoren Manpowergroup), in combinatie met howework en verplaatsingen naar klanten in de regio

• Je werkt sterk autonoom: je kan prioriteiten stellen, gericht werken naar duidelijke doelen en bent sterk gedreven tot het behalen van targets

• Verder zijn dit kernwoorden die jou omschrijven: resultaatgericht, zelfstandig, teamplayer, kwalitatief ingesteld, stressbestendig, communicatief, overtuigend, entrepreneur, zin voor humor …

 

 

Aanbod

 

Bij Jefferson Wells is jouw carrière in goede handen. Je maakt deel uit van een groeiende, internationale groep binnen een sterk evoluerende sector.

• In functie van jouw ervaring en competenties, bieden we je een aantrekkelijk salaris aan, aangevuld met een bonus op basis van behaalde resultaten

• Bedrijfswagen en tankkaart

• Verder krijg je ook maaltijdcheques en een interessant verzekeringspakket

• Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

• Je wordt deel van een open en dynamisch team collega’s

 

Interesse?

Stuur jouw CV naar kris.meert(at)jeffersonwells.be of contacteer Kris Meert op 0477 63 62 42 !!!

R&D Verantwoordelijke – Voeding

 • Location: Gent
 • Type: Perm
 • Job #13986

R&D Verantwoordelijke – Voeding

Regio Gent – Fixed Contract

#R&D #research #development #assistant #food # voeding #sector #industry #bachelor #master #Gent #products #innovation #quality #management

Laat jij mensen versteld staan door je sterke inzicht in product innovatie en kwaliteit? Sta je graag in een kwalitatieve werkomgeving, waarbij je dagelijks met hoogstaande voedingsproducten in contact komt? Beschik je over een grote can-do mentaliteit en een groot inzicht in voedselproductieprocessen, productoptimalisatie en kwaliteit? Spreek je tenslotte vlot Nederlands & Engels? Dan is deze uitdaging jou op het lijf geschreven!

Onze partner is op zoek naar een R&D Verantwoordelijke voor hun site regio Gent.

Dit productiebedrijf combineert de voordelen van een lokaal & familiaal bedrijf met dat van een internationale speler, en blinkt uit door zijn innovatieve en kwalitatieve producten. Het gaat om internationaal gerenommeerd bedrijf, dat eruit springt door zijn hoge level van expertise

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Verantwoordelijke zal je een sleutelrol vervullen binnen kwaliteit, onderzoek & ontwikkeling van bestaande en nieuwe producten.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Je ontwikkelt product prototypes voor nieuwe producten op basis van input van marketing en het lokale R&D management binnen het Europese RD team
 • Je bereidt R&D projecten voor, evalueert ze en voert ze uit volgens de strategie van het bedrijf en ter ondersteuning van de R&D Manager Benelux
 • Je bent nauw betrokken bij het productieproces en geeft technische ondersteuning aan de operations managers en kwaliteitsafdeling
 • In afstemming met Europese projecten en lokale noden van de fabriek, implementeer je verbeterings- & kostenminimalisatieplannen voor de productlijnen waarvoor je verantwoordelijk bent
 • Je bereidt het fabrieksdocumentatiesysteem voor en werkt het bij
 • Je definieert specificaties voor grondstoffen / hulpstoffen en andere materialen die in de fabrieken worden gebruikt
 • Je bent verantwoordelijk voor het definiëren van het proces en alle specificaties van de producten van de fabriek en het opvolgen van de wettelijke (lokaal en Europese) en bedrijfsrichtlijnen
 • Je werkt nauw samen met andere centrale departementen zoals kwaliteit, sourcing,…

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via deze website. Neem zeker ook een kijkje op www.jeffersonwells.be. Stuur jouw cv naar steven[.]vandenbossche[@]jeffersonwells[.]be of contacteer mij telefonisch op het nummer 0484/15.98.32!

Procesoperator – Chemie

 • Location: GENT
 • Type: Perm
 • Job #13939

Procesoperator – Chemie

Regio Gent – Vast Contract

#chemie #sector #control #administration #planning #bachelor #master #Gent #5ploegen #België #Oostvlaanderen

Je hebt een achtergrond in chemie, bent communicatief sterk en je beschikt over een degelijk technisch & planmatig inzicht? Spring je eruit vanwege jouw sterke oog voor detail en jouw grote nauwkeurigheid? Toezicht op onderhoud van apparatuur is jouw tweede natuur? Lees dan jouw toekomstige jobomschrijving!

Onze partner is op zoek naar een Procesoperator – Chemie om hun productie te versterken. Dit internationaal chemie bedrijf heeft een gezonde, recht-door-zee KMO spirit en beschikt over absolute expertise in z’n niche. Voor deze functie werk je vanuit regio Gent in een 5 ploegen systeem.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Procesoperator – Chemie sta je in voor de opvolging van de chemische installatie.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Het foutloos opwikkelen van de papierrollen, ervoor zorgen dat er goede rollen worden geproduceerd en deze doorsturen naar de inpakmachine
 • Het uitvoeren van de vooropgestelde rondgangen in jouw afdeling
 • Actief meewerken bij stilstanden zodat deze zo kort en efficiënt mogelijk kunnen verlopen
 • Beschikbaar zijn voor de rest van de lijn indien er behoefte is bij breuken en/of stilstanden
 • Veiligheid is topprioriteit: je zorgt er mee voor dat de risico’s op ongevallen tot een minimum beperkt worden
 • Delen van informatie, kennis en kunde met de collega’s
 • Rapporteren aan de meestergast