Manufacturing Tools & Equipment Engineer

 • Location: gent
 • Job #24726

Wij zoeken een (m/v/x)

Manufacturing Tools & Equipment Engineer

Vast contract of freelance – regio Gent
#production #tools #installations

Ben jij een veelzijdige technische professional met een brede skillset? Heb je ervaring met projecten en ben je bedreven in het ontwerpen van elektromechanische componenten en installaties? Heb je een passie voor het optimaliseren van productieprocessen? Zoek je een afwisselende baan waarin je problemen oplost en zelf verbeteringen kunt doorvoeren? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar een Manufacturing Tools & Equipment Engineer (m/v/x). Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze uitdaging aangaan? Lees dan zeker verder!

 

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Manufacturing Tools & Equipment Engineer sta je in voor de uitwerking en uitrol van verschillende nieuwe tools en installaties. Jouw takenpakket:

 • Je stelt de technische specificaties op vanuit de afdelingen productie, engineering, logistiek, infrastructuur, onderhoud en veiligheid
 • Je berekent technische capabiliteit en bespreekt deze duurzame oplossingen met de leverancier
 • Je stelt een tijds- en financieel plan op en zorgt voor een adequate opvolging
 • Je verzorgt een vlotte transfer van je projecten naar operations
 • Je streeft steeds naar optimalisatie en continue verbeteringen van je productieafdeling

 

Wie ben je?

Om de rol van Manufacturing Tools & Equipment Engineer goed in te vullen beschik bij voorkeur over Bachelor of Masterdiploma in ontwerp en productietechnologie en/of elektromechanica met idealiter al een eerste ervaring in projectwerk of werkvoorbereiding. Je beschikt over coördinerende en communicatieve vaardigheden en bezit reeds bewezen expertise in het omgaan met leveranciers. Als persoon ben je gedreven en steeds op zoek naar verbeteringen. Je kan zowel individueel te werk, maar legt ook een grote focus op teamwork. Je communiceert vlot in Nederlands en in het Engels.

 

Wat kan je verwachten?

Als Manufacturing Tools & Equipment Engineer krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan jouw verwachtingen? Aarzel dan niet om te solliciteren via de website of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer: (+32) 04 72 79 10 42 of stuur een mailtje naar: Sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be

Mechanical Designer

 • Location: Gent
 • Job #24494

Mechanical Designer
Vast Contract of Freelance – regio Gent
#Engineering #Inventor #Steelconstructions

Heb jij passie voor Mechanical Design, heeft Inventor geen geheimen voor jou en heb je interesse in de uitdagende wereld van de staalproductie? Dan hebben we een job die perfect bij jou past!

Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar een Mechanical Designer (m/v/x). Voel jij je klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells aan de slag bij deze klant? Lees dan verder!

Jouw verantwoordelijkheden?
Als Mechanical Designer maak je deel uit van een tof team en zal je ingezet worden voor volgende taken:

 • Creëren van gedetailleerde 3D-modellen en technische tekeningen van mechanische onderdelen en systemen met Autodesk Inventor.
 • Uitvoeren van sterkteberekeningen en simulaties om de efficiëntie en veiligheid van ontwerpen te waarborgen en optimaliseren.
 • Opstellen van nauwkeurige technische documentatie, specificaties en handleidingen voor productie en assemblage.
 

Wie ben je?
Om de bovenstaande taken succesvol uit te voeren, dien je als Mechanical Designer in het bezit te zijn van een Technisch Bachelorsdiploma of gelijkwaardig door ervaring en bezit je al enkele jaren werkervaring. Als teamspeler dien je ook zelfstandig en ondernemend ingesteld te zijn. Je haalt energie uit het ontwerpen en identificeren van verbeterpunten van mechanische tekeningen waarbij Inventor geen geheimen meer voor jou heeft. Bovendien dien je vloeiend Nederlands en Engels te beheersen.

Wat kan je verwachten?
Als Mechanical Designer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sara Van den Bossche  op het nummer +32 (0)4 72 79 10 42 of via Sara.vandenbossche(@)jeffersonwells.be.

Preventie Adviseur (Niveau 1)

 • Location: Gent
 • Job #24168

Preventie Adviseur – Niveau 1
Vast Contract OF Freelance  – Gent
#Safety #Arbeidsveiligheid #Seveso

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Preventie Adviseur en heb je specifiek passie voor het gedeelte arbeidsveiligheid en dat binnen een uitdagende procesomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten in Gent zijn we momenteel op zoek naar een Preventie Adviseur, Niveau 1. Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze uitdaging aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?
Als Preventie Adviseur zal je in het kader van veiligheid en welzijn fungeren als verbindingspersoon en zal je communiceren en werken op alle niveaus, variërend van werknemers tot plantmanagers en het corporate niveau. Jouw taken bestaan o.a. uit:

 • Identificeren, analyseren en evalueren van mogelijke gevaren en risico's op de werkvloer, met specifieke aandacht voor de arbeids veiligheid in de industrie.
 • Organiseren en geven van trainingen en opleidingen aan werknemers over veiligheidsprocedures, noodprocedures en het juiste gebruik van beschermingsmiddelen.
 • Regelmatig inspecteren van de werkomgeving en -processen om naleving van veiligheidsnormen te controleren, en het uitvoeren van interne audits.
 • Onderzoeken van incidenten en ongevallen op de werkvloer, vaststellen van de oorzaken en aanbevelingen doen ter voorkoming van toekomstige incidenten, en rapporteren aan het management en de bevoegde autoriteiten.
 

Wie ben je?
Beschik je een Attest niveau 1 met al enkele jaren ervaring en ligt je focus op arbeidsveiligheid? Heb je ervaring en expertise in het motiveren en enthousiasmeren van mensen om een cultuurverandering op het gebied van veiligheid te bevorderen? Ben je een uitstekende communicator, zowel mondeling als schriftelijk, en kun je effectief communiceren op alle niveaus? Ben je bereid om 50% van je tijd op het terrein door te brengen, in de fabriek, en heb je ervaring met Seveso-regelgeving?

Dan ben jij wellicht de Preventieadviseur niveau 1 die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?
Als Preventie Adviseur kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Ook freelancers komen in aanmerking!

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sara op het nummer +32 (0)4 72 79 10 42 of via [email protected]