Project ingenieur infrastructuur.

 • Location: Gent
 • Type: Perm
 • Job #16300

Project ingenieur infrastructuur.

Vast Contract – Regio Gent
#Engineering #Construct #Calculator #Master #GIS #Fiber #FTTH

Beschik je over een Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen met voorkeur in calculatie van infrastructuurwerken?  Heb je ervaring met GIS systemen. Kennis van Qgis en FME scripting ?  

Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je zelfstandig maar ook Hands-on ?
Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Project ingenieur infrastructuur om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd meest ambitieuze fibernetwerkbedrijf van Vlaanderen gelegen in Gent is wereldwijd actief binnen de fibertechnologie en digitale infrastructuur voor de nieuwste generatie internet.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Project engineer kom je terecht in een dynamisch team Je werkt nauw samen met de Lead Architect, de GIS engineer en rapporteert aan de Portfolio Manager.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Aan de hand van het aantal aan te sluiten adressen in Vlaamse gemeentes sta je in voor de voorbereiding van de glasvezelaanleg
 • Op basis van optimale lokale aanlegtrajecten, zowel op netwerk-technisch als op budgettair niveau, calculeer je in detail de te verwachten investering, rekening houdend met de lokale fysische omstandigheden en regelgeving ter zake
 • Je staat in voor de technische beoordeling en afwerking van de offertes van aannemers die de werken zullen uitvoeren
 • Je volgt technische ontwikkelingen (materialen, methodieken) in je vakgebied op de voet, en past deze kennis toe voor het oplossen van complexe uitdagingen
 • Je werkt hiervoor nauw samen met de Lead Architect, de GIS engineer en rapporteert

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Project Engineer over een Technisch Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen minimum enkele jaren ervaring in de engineering en calculatie van infrastructuurwerken. Ervaring met glasvezel is een troef . Aangevuld met een eerste ervaring Je hebt ervaring met GIS systemen. Kennis van Qgis en FME scripting is een ++. Je bent vertrouwd met aanlegprocessen in een Belgische infrastructuur context.

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels. Daarnaast ben je gepassioneerd door fibertechnologie en wilt je hier dan ook verder in verdiepen.

Tot slot ben je ook heel zelfstandig en kan je georganiseerd werken, aan verschillende projecten tegelijk. Je kan snel schakelen met het team en behoudt het overzicht op een hoger niveau. Bovendien ben je resultaatgericht met een flinke dosis operationele slagkracht.

 

Wat kan je verwachten?

Als Project engineer kom je terecht in een dynamische en innovatieve werkomgeving waar je meebouwt aan de toekomst met aangename collega’s in een familiale sfeer. Een sleutelrol bij het meest ambitieuze fibernetwerkbedrijf van Vlaanderen. Je bouwt actief mee aan onze fiberrevolutie!

Werken voor een razendsnel groeiende aanbieder van razendsnel glasvezel internet.
De kans om je professioneel te bewijzen in een team van top professionals en een functie waarin je het verschil kan maken met een brede waaier van contacten en activiteiten met impact op het terrein.

Een competitief loon met een aantrekkelijk pakket van extralegale voordelen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

R&D Medewerker

 • Location: Gent
 • Type: Temp
 • Job #16294

R&D Medewerker

Optie Vast – Regio Gent
#R&D #chemie #lifesciences

Beschik je over een Bachelor of Master diploma Chemie?  Heb je enkele jaren ervaring in een R&D afdeling? Heb je interesse in de ontwikkeling van een technisch product en ben je commercieel ingesteld? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Medewerker om hun team te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Gent is actief binnen de productiesector en staat bekend omwille van hun industriële verven en coatings.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Medewerker kom je terecht in een kwaliteitsomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de ontwikkeling en optimalisatie van producten en over de regulatory compliance. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Opvolgen van het volledige productieproces: van concept tot metroductie.
 • Onderzoek voeren naar nieuwe of alternatieve grondstoffen. Je onderhoudt hiervoor contacten met leveranciers.
 • Technische ondersteuning bieden binnen de organisatie en aan klanten.
 • Instaan voor de dagelijkse werking van het labo, alsook zelf een deel van de taken uitvoeren.
 • Kwaliteitscontrole en rapportage van de resultaten.
 • Informatie verzamelen over productwetgeving en deze delen met collega’s, eventueel actie nemen waar nodig.
 • De compliancy van de producten bewaren in functie van de Europese en internationale productwetgeving.
 • Controle van nieuwe grondstoffen: compliancy aan productwetgeving BPR & REACH, contacten met leveranciers, informeren van R&D over gevaarlijke eigenschappen en beschermingsmiddelen.
 • Opmaken en updaten van veiligheidsfiches, classificaties en labels.
 • Je bent verantwoordelijk voor de notificaties antigifcentra en implementatie van de UFI codes.
 • Meewerken aan interne audits.
 • Zoeken naar verbeterpunten en voorstellen doen.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Medewerker over een Bachelor of een Master diploma Chemie aangevuld met een mooie werkervaring binnen een R&D afdeling. Ervaring in de coatingsector is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels met een basiskennis Frans. Daarnaast heb je een analytische en resultaatgerichte ingesteldheid en kan je op een vlotte en commerciële manier contacten onderhouden. Je hebt oog voor detail, kritisch en pragmatisch en je kan zelfstandig in teamverband werken. Tot slot ben je ook een innovatief persoon met een goede kennis van het MS Office pakket. Kennis van ERP en ExESS is een pluspunt.

Wat kan je verwachten?

Als R&D Medewerker kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)4 92 18 43 87 of via Shauni.Heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Labassistent

 • Location: Gent
 • Type: Perm
 • Job #16160

Labassistent

Vast Contract – Regio Gent
#laborant #chemie #assistent

Beschik je over een bachelor diploma?  Heb je reeds laborantervaring in de chemische sector? Heb je ervaring met chromatografie en ben je klantgericht, stressbestendig en zelfstandig? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Labassistent om hun team te vervolledigen. Dit sterk groeiend onderzoeksbedrijf gelegen in Gent is internationaal actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun zoektocht naar innovatieve en kwalitatieve producten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Labassistent kom je terecht in een onderzoeksomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de technisch-administratieve ondersteuning van de labverantwoordelijken. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Uitvoeren orderflow testen chemisch lab (vanaf offerte tot en met verzenden beproevingsverslag en voorbereiding facturatie).
 • Klantencontact met externe en interne klanten.
 • Opvolgen van de planning.
 • Valideren van testresultaten.
 • LIMS-tools chemisch labo eigen maken (onderhoud SOP-parameters, ondersteuning klantencontact en advies bij LIMS-gebruik).

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Labassistent over een bachelor diploma aangevuld met een werkervaring binnen een laborantfunctie. Affiniteit met en/of een achtergrond in chemie of textiel is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, met een goede kennis Frans en Engels. Daarnaast beschik je over people management skills en ben je flexibel en positief ingesteld. Je kan prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen schrikt je niet af. Je hebt ambitie om te groeien en je kan zelfstandig beslissingen nemen. Tot slot ben je klantvriendelijk en stressbestendig.

Wat kan je verwachten?

Als Labassistent kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)4 92 18 43 87 of via Shauni.Heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Associate Scientist

 • Location: Gent
 • Type: Contracting
 • Job #16118

Will you be our new ambassador?

Jefferson Wells Life Sciences specializes in supporting pharma & biotech companies in their daily challenges. Hence our interest in experts like you to pass our team. 

Let's look together at your first challenge with us!

Associate Scientist

Our partners innovate to bring treatments to their patients that significantly improve their lives. Together with the government and other health partners they are working towards qualitative, affordable and accessible healthcare.

What are your responsibilities?

 • You execute analyses such as (u)HPLC, capillary electrophoresis, UV spectrophotometry, moisture content, osmolality, pH, ELISA, Cell based potency assays, particle counting, … required for release testing, stability testing and in use testing for different Nanobody batches intended for pre-clinical and clinical use, compliant with GMP regulations.
 • You execute analyses required for the qualification of analytical methods.
 • You assist in drafting and finalizing GMP documents such as system instructions, analysis plans, validation plans, result reports and method validation reports.
 • You interpret and report the data according to the methods and compliant with GMP regulations.
 • You control that the storage of the materials is performed according to the internal guidelines and you assure that shipments of materials from and to Ablynx is executed according to the specific instructions.
 • You are responsible for the daily maintenance of analytical equipment laboratory supplies and the glassware cleaning.
 • You will plan your daily work independently according to the instructions given by your supervisor.

Who are you?

 • Bachelor/ Master degree Biochemistry/ Biotechnology
 • You had a previous experience with working in a GMP lab environment y or equivalent.
 • Practical knowledge of chromatographical technics – UPLC, HPLC, Size Exclusion,
 • Team player, enthusiastic, accurate in execution and reporting.
 •  Excellent communication skills.
 • Sense for initiative, quality, accuracy, and detail.
 • Knowledge of Dutch and good writing skills in English.

What can Jefferson Wells do for you?

As an ambassador you have the opportunity to grow within international companies where you can build a strong network. Through a personal follow-up, you receive quality support in every step that you accommodate. Finally, you enjoy the opportunity to develop yourself personally and professionally through internal training and education. 

 

Are you interested? Apply now with your cv!

 

Projectingenieur metingen – Koudwalserij Beitserij Tandems.

 • Location: Gent
 • Type: Perm
 • Job #16104

Projectingenieur metingen – Koudwalserij Beitserij Tandems.

Vast Contract – Regio Gent.
#engineering #opportunities #TPM #Lean #6Sigma #Master

Heb jij zin om deel uit te maken van een jong en gemotiveerd team dat er dagelijks voor zorgt dat onze Partner hun hoogtechnologische installaties blijven presteren op niveau van de wereldtop ?  Lees dan zeker verder !

Onze partner is op zoek naar een Projectingenieur  om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd industriële omgeving gelegen in Gent is wereldwijd actief binnen de staalproductie.
 

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Project engineer kom je terecht In de afdeling Koudwalserij Beitserij Tandems en wordt de warmgewalste staalplaat gebeitst en naar de finale dikte gewalst.

Hiervoor telt KBT drie beitserijen die de plaat van de oxidelaag ontdoen met zoutzuur. Het gebruikte zoutzuur wordt geregenereerd in twee ovens.

Eén beitserij levert gebeitste plaat als eindproduct naar de klanten. De andere twee beitserijen zijn rechtstreeks gekoppeld met een tandem koudwalserij, elk bestaande uit vijf walstuigen. In de walsenwerkplaats worden de benodigde walsen hiervoor geslepen en getextureerd. De kwaliteit van de producten en de bedrijfszekerheid van de installaties zijn essentiële factoren in dit stadium van het proces. Hiervoor is onze partner sterk afhankelijk van de vele meetsystemen die op onze lijnen terug te vinden zijn.

 

Na een inloopperiode waarbij je inzicht verwerft in onze processen en onze productkwaliteit ziet je takenpakket er als volgt uit:

 

 • Je leidt zelfstandig projecten rond meetsystemen dit zowel naar ontwerp, detailengineering als uitvoering en uiteindelijke indienstname. De projecten variëren van kleine verbeteringen over vervanging van bestaande installaties tot volledig nieuwe meetsystemen en situeren zich in diverse Finishing-afdelingen in Gent, Geel en Luik (beitserijen, tandemlijnen, gloeierijen, galvanisatielijnen,…).
 • Je analyseert technische problemen aan de diverse meetsystemen en bijgestaan door een team van onderhoudsmedewerkers, definieer en implementeer je doeltreffende oplossingen om de bedrijfszekerheid te verhogen.
 • Je blijft op de hoogte van de meest recente evoluties en ontwikkelingen op technisch vlak via onder andere benchmark bezoeken aan andere sites en internationale contacten.
 • Je analyseert data uit meetsystemen en in nauw overleg met de kwaliteitsverantwoordelijken verfijn je de kwaliteitsbewaking van onze processen.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Project Engineer over een Technisch Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen met voorkeur in elektromechanica. Aangevuld met kennis van verbetermanagement systemen zoals TPM/Lean/6Sigma.  

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels. Daarnaast vindt voldoening in het realiseren van projecten en houdt rekening met alle randaspecten die daarbij komen kijken naast de puur technische oplossing (veiligheid, milieu, kosten/baten, implementatie, bijsturing en borging).

Tot slot ben je Klantgericht en kwaliteitsthema’s spreken je aan.
Je hebt een sterk analytisch redeneringsvermogen – je weet de juiste vragen te stellen.
 

 

Wat kan je verwachten?

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je uitermate competitief basisloon aangevuld met een aantal premies, bieden we jou maaltijdcheques, een interessante groeps- en hospitalisatieverzekering en andere extralegale voordelen. Bovendien kan je kiezen voor een bedrijfswagen of –fiets en krijg je 40 verlofdagen per jaar!

 

Hoe verloopt de selectieprocedure?

Online applicatie

Kennismakingsgesprek met HR en je toekomstige collega

Eindselectiegesprek met hoofd van HR en de afdeling

Contractvoorstel

Voel je het al kriebelen om te beginnen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Greengineer Reliability Engineer Electromechanics

 • Location: Gent
 • Type: Perm
 • Job #16100

Greengineer Reliability Engineer Electromechanics.

Vast Contract – Regio Gent
#engineering #opportunities #Green #Master #Bachelor #Electromechanics

"Groen staal" wat? Bij onze partner in België – Gent is er veel gaande rond het klimaat. Verschillende projecten lopen of worden binnenkort opgestart om ervoor te zorgen dat onze impact op het klimaat zo klein mogelijk is.

 

Wat houdt de job in?

Als reliability engineer ben je verantwoordelijk om – samen met je collega's – onze onderhoudsorganisatie verder uit te bouwen. Alle projecten zijn gekoppeld aan Green Steel.
 

Jouw verantwoordelijkheden?  
Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je bent betrokken bij het onderhoud en de optimalisatie van het sterk geautomatiseerde machinepark.
 • Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de goede werking van elektrische installaties.
 • Je bent betrokken bij projecten rond elektriciteit, energiedistributie, automatisering, aandrijf- en meettechniek.
 • U volgt de evolutie van de technologie op de voet en past nieuwe technieken pragmatisch toe.
 • Je langetermijnvisie is gericht op vernieuwing en optimalisatie.
 • Je staat ook in voor de documentatie en opleiding van medewerkers.

 

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Reliability Engineer over een goede basiskennis van elektrotechniek. Je spreekt vloeiend Engels ,en hebt een sterk analytisch redeneervermogen. Je communicatieve vaardigheden stellen je in staat om een team te doen samenwerken. Bovendien haal je voldoening in het uitwerken van projecten. Nieuwe dingen vormen een uitdaging en je neemt ze snel in je op of motiveren je om je bij te scholen.

Tot slot ben je ook ondernemend, ambitieus, hands-on en heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel met een sterke Klantgerichtheid is en je slaagt er dan ook in om de klant een precieze en volledige offerte te bezorgen.

 

Wat kan je verwachten?

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je uitermate competitief basisloon aangevuld met een aantal premies, bieden we jou maaltijdcheques, een interessante groeps- en hospitalisatieverzekering en andere extralegale voordelen. Bovendien kan je kiezen voor een bedrijfswagen of –fiets en krijg je 40 verlofdagen per jaar!

 

Hoe verloopt de selectieprocedure?

 • Online applicatie
 • Kennismakingsgesprek met HR en je toekomstige collega’s.
 • Eindselectiegesprek met hoofd van HR en de afdeling
 • Contractvoorstel

Voel je het al kriebelen om te beginnen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

QC Laborant

 • Location: Gent
 • Type: Temp
 • Job #16094

QC Laborant

Optie vast (korte interim periode) – Regio Gent
#quality #control #laborant

Beschik je over een bachelor diploma (chemie, biochemie, laboratoriumtechnologie,…)?  Ben je een schoolverlater of beschik je over een aantal jaren ervaring in een laborantfunctie? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werk je probleemoplossend? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een QC Laborant om hun team te versterken. Dit sterk groeiend dienstverlenend bedrijf gelegen in Gent is wereldwijd actief binnen de kwaliteitssector en staat bekend omwille van hun kwaliteitscontrole van chemicaliën, vloeibare gassen en petroleumproducten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QC Laborant kom je terecht in een laboratoriumomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de analyses, de resultaten en de rapportage. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Stalen analyseren
 • Prioriteiten stellen (welke analyses krijgen voorrang?).
 • Werken met uitgerust laboratoriumapparatuur (gaschromatografie, HPLC, ICP, IR, UV, etc.).
 • Resultaten zelf interpreteren en rapporteren.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QC Laborant over een bachelor diploma, ervaring binnen een laborantfunctie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en/of Engels. Daarnaast heb je een gemotiveerde ingesteldheid en ben je stressbestendig. Je beschikt over zin voor verantwoordelijkheid en je bent sterk in oplossingsgericht denken. Tot slot ben je ook een zelfstandig persoon met een hands-on mentaliteit.

Wat kan je verwachten?

Als QC Laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een korte interim periode, gevolgd door een vaste aanwerving. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)4 92 18 43 87 of via Shauni.Heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Supervisor Bouw

 • Location: GENT
 • Type: Contracting
 • Job #16040

Supervisor Bouw

Vast Contract of Freelance – Regio Gent
#Construction #Supervisor #Sustainability #Paperindustry

Ben jij steeds gepassioneerd geweest door civiele werken en dit in een leidinggevende functie? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen een Industriële omgeving? Een job waarbij je problemen aanpakt en je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler binnen Papier industrie zijn we op zoek naar een consultant Supervisor Bouw voor regio Gent. (m/v/x) Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze opdracht aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Supervisor Bouw zorg je een continu verbeterende organisatie van de site en de civiele werken.
Jouw functie omvat: 

 • Voorbereiden/voorstudie voor beste oplossing voor het probleem
 • Planningen opmaken, aansturen van de werkmannen, regelen uur administratie + facturatie
 • Werkvergunningen aanvragen en controle van de werken uitvoeren
 • Algemene assistentie voor diverse klusjes binnen terrein
 • Plannen in beheer (Autocad): Basisplan SELb, Dakenplan SELb, Ondergronds leidingenplan…
 • Bestellen eigen materiaal/materieel bouwdienst
 • Verantwoordelijk voor groot renovatieproject

Wie ben je?

Om de rol van Supervisor Bouw goed in te vullen, beschik je over een bachelor of Master in een technische richting idealiter met kennis en ervaring van civiele werken in industriële omgevingen. Je bent planmatig, hands-on en communicatief en hebt leidinggevende skills. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels

Kennis van Autocad en ERP Systemen wordt aanzien als een PLUS.

Wat kan je verwachten?

Als Consultant Supervisor Bouw krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen. Ook freelancers komen in aanmerking voor deze functie. 

Voldoet deze functie aan je verwachtingen? Solliciteer dan via de website of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer (+32) 0472.79.10.42 of met CV naar Sara.vandenbossche(at)Jeffersonwells.be

 

Industrial Engineer

 • Location: Gent
 • Type: Perm
 • Job #16011

Industrial Engineer

Vast Contract – Regio Gent
#production #engineer #food

Beschik je over een masterdiploma en over enkele jaren werkervaring in een ingenieursfunctie? Heb je een sterk analytisch inzicht en beschik je over coördinerende vaardigheden? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Industrial Engineer om hun Operational Excellence team te vervolledigen. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Gent is internationaal actief binnen de voedingssector en staat bekend omwille van hun vleeswaren.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Industrial Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over alle initiatieven met betrekking tot het industrieel engineeringsproces. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Implementatie van industriële engineeringprojecten en verbeteringsinitiatieven.
 • Nauw samenwerken met alle stakeholders rekening houdend met de richtlijnen en input van de coördinator.
 • Je zorgt voor de projectontwikkeling, de opvolging van de risico’s, de ondersteuning en het behalen van de verwachte resultaten.
 • Je houdt toezicht op de machines om aan de hand daarvan de interne behoeften aan te kaarten.
 • Je zorgt voor de zichtbaarheid en opvolging van de projecten.
 • Identificatie en verzamelen van verbetermogelijkheden.
 • Je werkt mee aan de analyse van de productiecapaciteit op middellange en lange termijn en identificeert risico's en opportuniteiten voor verbetering.
 • Je werkt samen met het management om KPI’s op te volgen.
 • Je voert methode- en tijdsanalyses uit om de huidige operationele standaarden in vraag te stellen, nieuwe standaarden te creëren en efficiëntieverbetering te verzekeren.
 • Je voert gerichte verbeteringsprojecten uit.
 • Je rapporteert de status van de verschillende projecten (veiligheid, kwaliteit, service, timing, budget, realisaties, etc.) aan de coördinator en Plant manager.
 • Je identificeert de opleidingsbehoeften en stuurt ze door.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Industrial Engineer over een masterdiploma aangevuld met enkele jaren werkervaring in een ingenieursfunctie. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en in het Engels, Frans is een pluspunt. Met deze vaardigheid bouw je constructieve relaties op met zowel interne als externe partijen. Daarnaast ben je resultaat- en oplossingsgericht en beschik je over sterk analytische en coördinerende vaardigheden. Je bent assertief en neemt makkelijk beslissingen. Daarnaast heb je een sterke affiniteit met gangbare MS Office programma’s (MS Excel, etc.). Tot slot voel je jezelf thuis in een productieomgeving van een voedingsbedrijf.

Wat kan je verwachten?

Als … kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)4 92 18 43 87 of via Shauni.Heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Productieplanner Voeding

 • Location: Gent
 • Type: Perm
 • Job #16010

Productieplanner Voeding

Vast Contract – Regio Gent
#productie #planning #voeding

Beschik je over een bachelor of masterdiploma?  Beschik je over een eerste werkervaring in planning? Heb je een sterk analytisch inzicht en werk je graag in een coördinerende rol? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een productieplanner om hun Supply Chain team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Gent is internationaal actief binnen de voedingssector en staat bekend omwille van hun vleeswaren.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als productieplanner kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het volledige planningsproces. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Organiseren van de nodige planning van de productieactiviteiten:
 • Planning aankoop vlees
 • Capaciteitsplanning
 • Dagelijkse planning
 • Nauw in contact staan met de sales afdeling, de customer service afdeling en de productie.
 • Je brengt samen met je collega’s de behoeften in kaart, rekening houdend met de beschikbaarheid van werknemers, machines en grondstoffen.
 • Je gaat continu op zoek naar de perfecte balans tussen efficiëntie, Servicelevel en risico op derving.
 • Je rapporteert aan de Planning Coördinator en aan de Plant Manager.
 • Je denkt mee aan optimalisatie en procesverbetering, zoekt constant naar manieren om de kwaliteit van planning te verbeteren en stelt proactief verbeteringsacties voor.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als productieplanner over een bachelor of masterdiploma aangevuld met een mooie ervaring in planning. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en in het Engels, Frans is een meerwaarde. Met deze vaardigheid bouw je constructieve relaties op met zowel interne als externe partijen. Daarnaast ben je resultaat- en oplossingsgericht. Je hebt een sterke affiniteit met systemen (SAP, MS Excel, etc.). Tot slot voel je jezelf thuis in een productieomgeving van een voedingsbedrijf.

Wat kan je verwachten?

Als productieplanner kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)4 92 18 43 87 of via Shauni.Heyvaert(@)jeffersonwells.be.