Project Manager

 • Location: Halle
 • Type: Perm
 • Job #19878

Project Manager

Vast Contract – Halle

#ProjectManagement #Pharma #Engineering

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Project Management en heb je een sterke interesse in of affiniteit met de farmaceutische sector, productieprocessen en automatisatie? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant in regio Halle zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de opvolging van projecten ben je betrokken bij diverse projecten, vanaf het afronden van de sales-fase tot en met de uiteindelijke oplevering. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Afstemmen van alle stappen in het project, zowel met de klant als met alle betrokken collega’s
 • Aansturen van het projectteam
 • Controle en rapportage van de budgetten en financiële forecast
 • Opvolgen en controleren van alle nodige documenten en administratie gedurende de looptijd van het project
 • Aansturen van de commissioning engineers bij oplevering van het project

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma in Engineering en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Heb je reeds ervaring als Project Manager in de chemie, pharma of voedingsindustrie en voel je je thuis in een internationale werkomgeving? Heb je oog voor het bouwen van solide klantenrelaties en heb je een sterke focus op continuous improvement? Toon je bovendien interesse in machinebouw op maat van de klant en voel je je zowel thuis in het domein van (fijn)mechanica als automation? Beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en laat je je opmerken door een sterk staaltje motivationeel leiderschap? Dan ben jij misschien wel de Project Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Project Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.  

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

QA Officer

 • Location: Halle
 • Type: Perm
 • Job #19544

QA Officer

Vast Contract – Regio Halle
#quality #assurance #food

Beschik je over een bachelor of masterdiploma in een wetenschappelijke richting?  Heb je een eerste werkervaring in kwaliteit? Ben je communicatief, hands-on, assertief en ambitieus? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een QA Officer om hun QA team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Halle is wereldwijd actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QA Officer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het ontwikkelen, onderhouden, implementeren van kwaliteitsnormen met betrekking tot voedselveiligheid, eisen van klanten en duurzaamheidsnormen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Valideren, verifiëren, onderhouden, opvolgen en implementeren van het HACCP-plan.
 • Ontwikkelen van het nodige trainingsmateriaal.
 • Klachtenanalyse en behandeling.
 • Formuleren van acties om klachten in de toekomst te vermijden.
 • Begeleiden van interne en externe audits en aanspreekpunt zijn hierover.
 • Opvolgen van productieproblemen en verbeteringsprojecten.
 • Verzamelen van informatie over de procesflow vanuit verschillende afdelingen en risicopunten in kaart brengen.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QA Officer over een bachelor of masterdiploma in een wetenschappelijke richting aangevuld met een eerste ervaring binnen kwaliteit. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Frans en Engels. Daarnaast ben je teamgericht, probleemoplossend en nauwkeurig. Je bent assertief, ordelijk en administratief sterk. Tot slot ben je niet bang om je op de werkvloer te begeven en hanteer je kwaliteit hoog in het vaandel.

Wat kan je verwachten?

Als QA Officer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Automation Engineer

 • Location: Halle
 • Type: Perm
 • Job #19346

Automation Engineer

Vast Contract – Halle

#Production #Automation #ProcessEngineering

Toon je interesse in elektriciteit, instrumentatie en PLC programmatie en sta je open voor een nieuwe uitdaging als Automation Engineer binnen een hoogtechnologische productieomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Halle zijn we momenteel op zoek naar een Automation Engineer met een sterke interesse in projectmatig werken. Voor deze functie kunnen zowel Young Graduates als meer ervaren profielen in aanmerking komen.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Automation Engineer draag je mee bij tot de optimale werking en betrouwbaarheid van de installaties in de productie. Daarnaast sta je ook in voor het opvolgen en uitrollen van projecten van A tot Z binnen het domein van automatisatie. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Opvolgen van projecten van A tot Z, van analyse tot het uitschrijven van het lastenboek en het opstellen en testen van de uiteindelijke installatie. Dit gevolgd door het voorzien van de nodige opleiding voor de operatoren en techniekers
 • Optimaliseren van bestaande automatisaties, hiervoor organiseer je ok tijdig overleg met jouw collega’s om verbetervoorstellen op tafel te leggen en te bespreken
 • Je zorgt voor het onderhouden en upgraden van de PLC’s
 • Bieden van technical support aan de verschillende operationele afdelingen (maintenance, productie, R&D, …)

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een technisch Master diploma en toon je een sterke interesse in elektriciteit, instrumentatie en PLC’s? Laat je je opmerken door jouw sterk technisch inzicht, analytisch denkvermogen en hands-on ingesteldheid? Ben je een vlotte communicator die graag in teamverband werkt en die er niet voor terugschrikt om eigen verantwoordelijkheden op te nemen en projecten op te volgen van A tot Z? Beschik je over een vlotte kennis van de Nederlandse en Engelse taal, aangevuld met een goede basiskennis Frans? Dan ben jij misschien wel de Automation Engineer die wij zoeken.

Wat kan je verwachten?

Als Automation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Reliability Engineer

 • Location: Halle
 • Type: Perm
 • Job #19342

Reliability Engineer

Vast Contract – Halle
#Maintenance #Productie #Elektromechanica

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Reliability Engineer binnen een hoog technologische werkomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Halle zijn we momenteel op zoek naar een Reliability Engineer die de betrouwbaarheid van het machinepark onder de loep kan nemen en verder kan optimaliseren.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Reliability Engineer evalueer je de bestaande onderhoudsactiviteiten en zorg je voor de verdere optimalisatie ervan om stilstanden naar de toekomst toe te minimaliseren. Hiervoor sta je in nauw contact met de Technical Coördinators. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Analyseren van productieverliezen en voorstellen doen tot verbetering
 • Uitvoeren van root-cause analyses
 • Aansturen van techniekers bij het uitvoeren van onderhoudsactiviteiten
 • Opstellen van preventieve en predictieve onderhoudsplannen
 • Opvolgen van de nodige administratie inzake werkinstructies, technische fiches, KPI’s, etc, inclusief de nodige digitalisering ervan

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een diploma Industrieel Ingenieur Elektromechanica en kan je terugvallen op minstens 3 jaar werkervaring in een industriële productie? Beschik je over een brede technische achtergrond en toon je een sterke interesse in het domein van Reliability Engineering? Beschik je bovendien over een goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels en combineer je een sterk technisch inzicht met de nodige analytische en communicatieve vaardigheden? Kan je vlot werken met SAP, Maximo of andere CMMS systemen en werk je graag in teamverband? Dan ben jij misschien wel de Reliability Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Reliability Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)experis.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Technical Buyer

 • Location: Halle
 • Type: Contracting
 • Job #19068

Technical Buyer

Fixed Contract – Region Halle 

#machinebuilding #buyer #customerrelations

Have you always been passionate about building customer relations, negotiating and engineering? Are you looking for a varied job with a lot of challenges within the industrial sector? This job might be something for you!

We are looking for a Technical Buyer for an international player, based in the area of Halle. The company is known for its advanced process technologies for the food and pharmaceutical sectors Are you ready for this challenge and you want to face it with Jefferson Wells? Read on!

Your responsibilities?

As Technical Buyer, you are responsible for leading the purchasing process to fulfill the requirements of the production using traditional and non-traditional methods. Your duties will consist of several diverse activities:

 • Understanding & analyzing of technical drawings (metal/plastic parts & assembly).
 • Manage the buying process including sourcing planning, quotation process, negotiate contracts, ….
 • Improve prices and terms of business with suppliers and review opportunities to make business savings.
 • When needed, expediting purchase orders to support fulfilment of production schedules and spare parts orders
 • Align expectations with Mechanical Engineering, Project management and support Engineering / Production Team on new ideas & new developments
 • Ensure professional and consistent approach is taken in relation to all supplier relationships
 • Ensure compliance to company guidelines, purchasing policies and procedures

Who are you?

For you to be able to perfectly execute the responsibilities of a Technical Buyer you preferably have a bachelors's degree in Engineering. A minimum of 5 years’ experience as a buyer within the industrial sector is required. As a professional you combine a strong technical insight with a commercial flair. Compliance, integrity, and respect are your core values and you’re punctual. Because you work in an international environment you must have a good knowledge of English. Every other language you know is seen as a great asset! 

What can you expect?

As a Technical Buyer you’ll work in a dynamic and open working environment with pleasant colleagues. Furthermore, you’ll receive an attractive salary with an extensive package of fringe benefits and an immediate fixed contract. Finally, you’ll enjoy the opportunity for personal and professional development through internal training and education.

Does this position meet your expectations? Then apply directly via the website or contact Sara Van Den Bossche on +32 (0)4 72 79 10 42 or via sara.vandenbossche(@)jeffersonwells.be.