HSE Manager

 • Location: Halle
 • Type: Perm
 • Job #20787

HSE Manager

Vast Contract – Regio Halle
#health #safety #environmental #manager

Beschik je over een masterdiploma met een certificaat preventieadviseur niveau 1?  Heb je reeds enkele jaren ervaring binnen veiligheid en milieu? Ben je een people manager en draag je graag verantwoordelijkheid? Tot slot ben je gepassioneerd door HSE? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een HSE Manager om de leiding te nemen over de projecten binnen HSE. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Halle is internationaal actief en hecht veel belang aan duurzaamheid en innovatie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als HSE Manager kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het opbouwen van een veiligheidscultuur op de site. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Samenwerken met het management, de werknemers, de vakbond en de Plant Manager om tot een “0-ongevallen”-cultuur op de site te bereiken.
 • Ontwikkelen, communiceren en implementeren van een HSE-strategie.
 • Voorzien van de nodige instrumenten, methoden en middelen om een continu verbetering van de HSE-prestaties te garanderen.
 • Voorstellen en communiceren van een HSE-beleid.
 • Zorgen dat de site voldoet aan de Europese en lokale regelgeving op gebied van HSE.
 • Leiding geven en bijsturen van het HSE-team en het management.
 • Nadruk leggen op het verbeteren van veiligheid, empowerment en betrokkenheid op de werkvloer.
 • Trainingen ontwikkelen om een veiligheidscultuur te ontwikkelen binnen het management en de operationele functies.
 • Ondersteunen van onderzoek en aanbevelen van acties voor HSE-ongevallen.
 • Actieplannen aanbevelen na audits.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als HSE Manager over een masterdiploma en een certificaat preventieadviseur niveau 1 aangevuld met enkele jaren ervaring binnen veiligheid en milieu. Een certificaat milieucoördinator A is een groot pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands met een goede kennis Frans en Engels. Je bent een people manager en je hebt ervaring met projectmatig werken. Je hebt een passie voor veiligheid en milieu op de werkvloer. Tot slot ben je hands-on, gedreven en initiatiefnemend.

Wat kan je verwachten?

Als HSE Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Project Manager

 • Location: Halle
 • Type: Perm
 • Job #19878

Project Manager

Vast Contract – Halle

#ProjectManagement #Pharma #Engineering

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Project Management en heb je een sterke interesse in of affiniteit met de farmaceutische sector, productieprocessen en automatisatie? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant in regio Halle zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de opvolging van projecten ben je betrokken bij diverse projecten, vanaf het afronden van de sales-fase tot en met de uiteindelijke oplevering. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Afstemmen van alle stappen in het project, zowel met de klant als met alle betrokken collega’s
 • Aansturen van het projectteam
 • Controle en rapportage van de budgetten en financiële forecast
 • Opvolgen en controleren van alle nodige documenten en administratie gedurende de looptijd van het project
 • Aansturen van de commissioning engineers bij oplevering van het project

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma in Engineering en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Heb je reeds ervaring als Project Manager in de chemie, pharma of voedingsindustrie en voel je je thuis in een internationale werkomgeving? Heb je oog voor het bouwen van solide klantenrelaties en heb je een sterke focus op continuous improvement? Toon je bovendien interesse in machinebouw op maat van de klant en voel je je zowel thuis in het domein van (fijn)mechanica als automation? Beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en laat je je opmerken door een sterk staaltje motivationeel leiderschap? Dan ben jij misschien wel de Project Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Project Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.  

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

Project Manager

 • Location: Halle
 • Type: Contracting
 • Job #20374

Project Manager

Vast Contract – Regio Halle
#project #management #farmaceutical

Beschik je over een Master in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring?  Heb je werkervaring met projectplanning en budgetbeheersing? Haal je voldoening uit het realiseren van installatieprojecten aan de hoogste kwaliteit? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Project Manager om hun team van Projectmanagers te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Halle is wereldwijd actief binnen de farmaceutische sector en staat bekend omwille van hun hoogtechnologische en kwaliteitsvolle machines.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Manager kom je terecht in een innovatieve omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over installatieprojecten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je geeft technische ondersteuning aan het verkoopteam tijdens de ontwerpfase.
 • Je superviseert de werken tijdens de uitvoering: vergaderingen, nazicht technische dossiers, kwaliteitscontrole, nazicht vorderingsstaten, opmaken eindafrekening, bewaken van kwaliteit, budget, timing,…
 • Je staat in voor de opvolging van problemen en verborgen gebreken tijdens de waarborgperiode.
 • Je rapporteert de voortgang en budgetten administratief op een stipte en correcte manier naar de betrokken interne diensten.
 • Je informeert de klant over de voortgang en bespreekt eventuele extra werken.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Project Manager over een Master (Elektro)mechanica aangevuld met een goede kennis of interesse in elektronica. Ervaring in een internationale omgeving is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Engels. Daarnaast ben je een zelfstandig persoon en ben je stressbestendig. Tot slot ben je ook een communicatief persoon met sterke organisatieskills.

Wat kan je verwachten?

Als Project Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sara Van Den Bossche op het nummer +32 (0)4 72 79 10 42 of via sara.vandenbossche(@)jeffersonwells.be.