Documentation Engineer

 • Location: Halle
 • Type: Perm
 • Job #16852

Documentation Engineer

Vast Contract – Halle

#Documentation #Validation #Pharma #Engineering

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Documentation Engineering en kan je terugvallen op een eerste relevante ervaring binnen Validation Engineering, bij voorkeur met focus op de farmaceutische sector? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Halle zijn we op zoek naar een Documentation Engineer die voldoening haalt uit het schrijven van Engelstalige manuals binnen de machinebouw.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Documentation Engineer vorm je de schakel tussen de departementen Engineering en Software. Je zal instaan voor het verzamelen van alle technische details m.b.t. de geproduceerde installaties en machines en ervoor zorgen dat deze technische informatie op een zo helder mogelijke manier wordt vastgelegd in officiële documenten. Hierbij werk je ook nauw samen met de Test Engineers en Validation Engineers. Vanuit jouw rol als Documentation Engineer rapporteer je rechtstreeks aan de Engineering Manager en zorg je ervoor dat alle documenten worden opgemaakt volgens de meest actuele GMP richtlijnen. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Uitschrijven van testprocedures, rekening houdend met de functievereisten van de eindklant
 • Uitschrijven van test protocollen voor eventuele softwarematige aanpassingen
 • Schrijven van procedures en handleidingen voor het gebruik van geautomatiseerde controlesystemen
 • Fungeren als centraal aanspreekpunt voor zowel interne als externe stakeholders bij het validatieproces van nieuwe installaties
 • Updaten van de reeds bestaande documentatie in geval van functionele en ontwerp-gerelateerde aanpassingen van installaties

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma Elektromechanica of Elektronica ICT en kan je terugvallen op vijf jaar relevante werkervaring? Beschik je over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal en ben je op zoek naar een job waarin je vooral vanuit een administratieve functie jouw technische expertise ten volle kan benutten? Kan jij de brug maken tussen Engineering en Software Development en ben je doorheen jouw carrière reeds in contact gekomen met programma’s zoals TIA Portal, .NET (VB) en WINCC? Dan ben jij misschien wel de Documentation Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Documentation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.  

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

Deputy Pharmacist

 • Location: Halle
 • Type: Perm
 • Job #14660

Deputy Pharmacist

Vast Contract – Regio Halle
#farma #QA #RA

Heb je een passie voor quality management en regulatory affiars? Neem je graag een grote hoeveelheid aan verantwoordelijkheden op? Haal je voldoening en energie uit een gevarieerd takenpakket? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Deputy Pharmacist om hun quality team te versterken. Dit gerenommeerd distributiebedrijf gelegen in Halle is internationaal actief binnen de farmaceutische sector en staat bekend omwille van hun dynamische, open en familiale werkomgeving.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Deputy Pharmacist kom je terecht in een aangename omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de monitoring en de naleving van regulatory affairs voor de farmaceutische- en gezondheidsproducten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • De status controleren (vrijgegeven/niet vrijgegeven) van inkomende en opgeslagen producten en ervoor zorgen dat statuswijzigingen voldoen aan de toepasselijke wetgeving
 • Optreden als QP voor de vrijgave van EU-batchproducten
 • Het besluitvormingsproces beheren voor geretourneerde goederen
 • Toezicht houden op de fabricageactiviteiten volgens de huidige indien nodig optreden als QP voor dergelijke activiteiten
 • De farmaceutische gegevens controleren van gedistribueerde producten
 • Toezien op het terugroepen van producten en opstellen van incidentenrapporten
 • De RP/QP assisteren bij de follow-up van klanten en regelgevingszaken, en bijstaan in alle contacten met het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten
 • Ondersteunen van business development inzake farmaceutische en regelgevende kwesties; ondersteunen bij het opstellen/herzien van technische overeenkomsten
 • Bijdragen tot de ontwikkeling van het ISO 9001-kwaliteitssysteem
 • Gxp Audit organiseren en begeleiden
 • De taken van de RP/QP volledig overnemen bij afwezigheid

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Deputy Pharmacist idealiter over een master industriële farmacie. Daarnaast heb je enkele jaren relevante werkervaring in QA. Ook heb je een operationele kennis van GDP, GMP en kwaliteitsmanagementsystemen. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Verder ben je analytisch en probleemoplossend ingesteld met oog voor detail en nauwkeurigheid. Tot slot ga je klantgericht te werk en kan je vlot prioriteiten leggen.

Wat kan je verwachten?

Als Deputy Pharmacist kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Software Automation Engineer

 • Location: Halle
 • Type: Contracting
 • Job #17927

Software / Automation Engineer

Vast Contract – Halle

#Automation #Pharma #Engineering

Ben jij een leergierig persoon die zich kenmerkt door een steevaste klantgerichte aanpak? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de wereld van de automatisatie en heb je zin om af en toe te gaan reizen voor de job? Dan ben jij misschien wel de Software / Automation Engineer die wij zoeken!

Voor onze klant in regio Halle zijn we op zoek naar een Software / Automation Engineer met sterke kennis van PLC en SCADA development. Heb jij zin om deze uitdaging samen met Jefferson Wells aan te gaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Software / Automation Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en programmeren van software voor nieuwe machines binnen de farmaceutische industrie. Jouw takenpakket:

·       Ontwikkelen en programmeren van software in teamverband.

·       Verbeteren van softwareapplicaties voor nieuwe eisen en technologieën.

·       Ontwikkelen van klant specifieke eisen in onze softwareapplicaties.

·       Onderhouden van softwarevalidatie en tests.

·       Onderzoeken van nieuwe oplossingen en verbeteringen voor onze softwareapplicaties.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een Master of Bachelor diploma in Engineering (Elektronica – ICT of Automation) en beschikt reeds over een eerste werkervaring. Je hebt kennis van Siemens Step 7, Tia portal, SQL en net. Je bent een ware teamplayer, leert snel nieuwe procedures en gaat steeds met respect en vertrouwen om met je klanten. Je drukt je vlot uit in de Nederlandse en Engelse taal.

Je bent bereid om te reizen (in totaal minder dan 8 weken per jaar, in periodes van maximaal 2 weken)

Wat kan je verwachten?

Als Software / Automation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Wil je graag meer weten of deze of andere van onze beschikbare jobs? Stuur dan je CV naar sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be of bel op het nummer 0472.79.10.42

Project Manager – Signalling System

 • Location: Halle
 • Type: Contracting
 • Job #17871

Brussels – Contracting to Permanent

#projectmanager #signalling #railway #project 

For our partner specialised in the railway sector, we are looking for a Project Manager – Signalling System.

The company offers products, systems and solutions for different signalling projects in Belgium, mainly for the Belgium Railway. In this context a Program is ongoing to upgrade and modernize important parts of the Belgium Railway signalling equipment.

What are your responsibilities?

Project Management: The jobholder will

 • be fully responsible to execute multiple Roll-out ETCS projects.
 • have extensive customer contact during the project execution.
 • have extensive contact with the design team, the materialization team and the testing team.
 • have extensive contact with the Consortium Partner responsible for Installation.
 • follow up the planning.
 • follow up the project financially together with the Program Financials Team.
 • Report to the Program Management Team.

Who are you?

The necessary skills in the following domains are prerequisites:

 • All aspects of Project Management
  • Project Scheduling
  • Stakeholder Management
  • Risk/Opportunity Management
  • Financial follow-up

Basic or extensive knowledge of some of the following topics will be considered as an important advantage:

 • Managing projects executed according to Cenelec Standard.
 • Managing projects in SIL4 environment.
 • Technological knowledge about ETCS and/or Interlocking projects.
 • Knowledge about executing projects on the Belgium Railway.
 • Or alternatively exposure to industries of highly regulated nature.

Soft skills:

 • Team player with strong communication skills.
 • Procedural awareness – Accurately follow processes.
 • Language skills: Dutch / French / English, German is an additional asset.
 • Feeling for EHS topics. (Environment – Health – Safety)

What can you expect?

Jefferson Wells offers you a permanent contract as consultant with an attractive salary package and will give you access to trainings in technical matters and soft skills. We will be your career partner for each step along the way.

Are you interested in this job? Don’t hesitate to apply !