Automation Engineer

  • Location: HOOGLEDE
  • Type: Contracting
  • Job #20543

Automation Engineer

Vast Contract – Regio Roeselare
#automation #engineer #programmeren

Beschik je over een master automatisatie of elektromechanica of ben je gelijkwaardig door werkervaring? Heb je werkervaring met softwareprogrammatie voor productiemachines in de staal sector? Ben je resultaatgericht en werk je graag in team? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Automatisatie ingenieur om hun Automatisatie team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in de regio van Roeselare is wereldwijd actief binnen de staal sector en staat bekend omwille van hun koudgevormde profielen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Automation Engineer kom je terecht in een hoogtechnologische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de automatisatie van de productielijnen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Programmeren van software voor productiemachines
  • Analyseren van de software bij vaak voorkomende problemen
  • Onderhoud van de software
  • Opleiding geven aan de gebruikers
  • Onderzoek naar nieuwe toepassingen voor productiesoftware

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Automation Engineer over een master Automatisatie of Elektromechanica aangevuld met een goede kennis van een programmeertaal. Ervaring met het automatiseren van productielijnen is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een probleemoplossende ingesteldheid. Tot slot ben je ook een resultaatgericht persoon met sterke analytische skills.

Wat kan je verwachten?

Als Automation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Martine Vergote op het nummer +32 (0)4 95 36 51 42 of via martine.vergote(@)jeffersonwells.be.