Process Engineer

 • Location: Ieper
 • Type: Perm
 • Job #19404

Process Engineer

Vast Contract – Regio Ieper
#Proces #R&D #Quality #voeding

Beschik jij over een diploma als ingenieur en ben je op zoek naar die nieuwe uitdaging in de productie? Gebruik jij graag jouw analytisch inzicht om processen te optimaliseren? Heb je affiniteit met zowel voeding als waterzuivering? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Process Engineer om hun productieteam te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in regio Ieper is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over verschillende taken bij de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Processen op punt zetten door optimalisatieprojecten.
 • Optimalisatie van zowel de technische als organisatorische kant van het productieproces.
 • Contact onderhouden met collega’s van R&D, HR, Quality enz. om op de hoogte te blijven van alles omtrent de processen.
 • Werkmethodes opstellen bij de implementatie of verandering van machines en in samenwerking met collega’s alles opvolgen van begin tot eind.
 • Opvolgen van de waterzuivering en partners de nodige uitleg verschaffen.
 • Ondersteuning en advies bieden aan de Productiemanager door onderzoeken en analyses uit te voeren.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Process Engineer over een master als Ingenieur. Ervaring binnen productie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en ben je analytisch en strategisch. Tot slot ben je ook een zelfstandig en enthousiast persoon met sterke communicatieve skills.

Wat kan je verwachten?

Als Process Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

R&D Engineer

 • Location: Ieper
 • Type: Perm
 • Job #18533

R&D Engineer

Vast Contract – Regio Ieper
#Research #Development #voeding

Beschik jij over een diploma als Bio-ingenieur of gelijkaardig? Ben jij die drijvende kracht achter de verdere ontwikkeling van bestaande producten die wij zoeken? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Engineer om hun R&D team te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in regio Waregem is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Engineer kom je terecht in een omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de productoptimalisatie van het bestaande assortiment. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Gespecialiseerd advies geven bij technische problemen van producten.
 • Onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe initiatieven en producten.
 • Schakelen tussen klanten en collega’s van productie, engineering, sales, kwaliteit…
 • Nagaan wat noden van de klant zijn en zorgen voor tevredenheid van de klant. Bereid zijn om langs te gaan bij internationale klanten.
 • Meedenken met het team over optimalisatie producten voor een sterk productgamma.
 • Verbeteren van producten en processen op projectmatige basis.
 • In kader van nieuwe productlanceringen een business care opmaken.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Engineer over een master als Bio-Ingenieur. Ervaring binnen R&D is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Frans en Engels. Daarnaast heb je een commerciële ingesteldheid en ben je bereid te reizen in functie van de job. Tot slot ben je ook een zelfstandig persoon met sterke communicatieve skills.

Wat kan je verwachten?

Als R&D Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Textile R&D Engineer

 • Location: IEPER
 • Type: Perm
 • Job #16248

Textile Engineer R&D.

Vast Contract – Regio Ieper
#engineering #opportunities #Textile #Master #R&D

Beschik je over een Master Textile Engineering Science (Industrieel of Burgerlijk Ingenieur);
Zowel junior-profielen met de juiste ingesteldheid en affiniteit, als profielen met relevante ervaring komen in aanmerking voor deze functie.

Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Textile R&D engineer om hun team te versterken in een multidisciplinaire afdeling waar je meewerkt aan de ontwikkeling van de weefmachines van de toekomst.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als R&D engineer zorg je er samen met je collega’s voor dat de weefmachines in alle omstandigheden de beste weefselkwaliteit blijven afleveren.
Je hebt een grote affiniteit met textiel, maar je bent ook geboeid door mechanica, elektronica en software.
Je analyseert nieuwe weefsels van klanten en je zet klant- en marktverwachtingen om in nieuwe ontwikkelingen.
Je verzamelt textielinformatie en je stelt die informatie ter beschikking aan de ontwerp- en software-ingenieurs.
Tot slot hou je van de uitdaging om de instellingen en algoritmes te vinden waarmee de weefmachines de beste weefselkwaliteit kunnen produceren.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Engineer over een Master Industrieel of Ingenieurswetenschappen met voorkeur Textile Engineering Science.

Aangevuld met kennis van “fabric hand” of “le toucher du tissu” ; en een eerste ervaring in of affiniteit met de machinebouw of textielwereld is een pluspunt maar geen must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels met klanten uit verschillende culturen over hun textiel technische uitdagingen.

Daarnaast ben je een echte teamspeler en werkt graag in een multidisciplinair team.Tot slot ben je geboeid door de combinatie van textiel en hoog dynamische machines. Zowel junior-profielen met de juiste ingesteldheid en affiniteit, als profielen met relevante ervaring komen in aanmerking voor deze functie.

 

Wat kan je verwachten?

Als R&D engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.
Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Maintenance Engineer

 • Location: IEPER
 • Type: Perm
 • Job #16243

Maintenance Engineer.

Vast Contract – Regio Ieper
#Engineer #Maintenance #Master #Agro #Machines&technologies #Industrial #Electromechanics

Beschik je over een Master (elektro)mechanica ?  Heb je ervaring in een onderhoudsafdeling ? Heb je een goede kennis van elektromechanica, elektriciteit en automatisatie? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Maintenance engineer om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd industriële omgeving gelegen in Ieper is wereldwijd actief op gebied van machinebouw, landbouw, voeding, energie, watermanagement, efficiënt (her)gebruik van natuurlijke hulpbronnen en overige industriële markten met focus op water. De producten van de groep worden gebruikt in uiteenlopende toepassingen, industriële en verbruikersmarkten..

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als maintenance engineer een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun afwezigheid voor kritische machines.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je bestudeert de volledige onderhoudsopdrachten en je werkt die concreet uit, zodat de techniekers over alle nodige informatie en materiaal beschikken om aan de slag te gaan. De bedoeling hierbij is dat de machine zo weinig mogelijk stilstaat;
 • Samen met de productieafdelingen help je een doordachte planning op te zetten voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen;
 • Je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerende machineproblemen. Je zoekt samen met de collega’s mee naar structurele optimalisaties voor ons machinepark. Hierbij maak je de nodige kostenramingen en offertevragen en coördineer je de volledige uitvoering;
 • Gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden ben je mee verantwoordelijk voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer;
 • Bij nieuwe investeringsprojecten ben je verantwoordelijk vanaf het opstellen van het technisch lastenboek tot en met het opleveren en in productie nemen van de nieuwe installatie. Hierbij communiceer je vlot met de betrokken afdelingen en aannemers;
 • Een belangrijke verantwoordelijkheid als Maintenance Engineer is het op peil brengen en/of houden van de technische bekwaamheid van de onderhoudstechniekers door middel van opleiding, begeleiding/coaching, documentatie, etc.
   

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als maintenance Engineer over een Master (Electro) mechanica. Aangevuld met een eerste ervaring met een in een onderhoudsafdeling en met het uitvoeren en opvolgen van projecten.  Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en praktische kennis van het Frans en het Engels. Kennis van het Duits is een pluspunt. Daarnaast neem je graag verantwoordelijkheid en wil je graag creatief meewerken aan een goede organisatie. Tot slot beschik over een logisch inzicht om problemen aan te pakken. Je bent geëngageerd, dynamisch en sociaal ingesteld.

 

Wat kan je verwachten?

Als sales engineer kom je terecht in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een internationale groep die continu investeert in verdere groei en ontwikkeling, met ruimte voor vernieuwing en automatisering;

Een functie met veel interne en externe contacten, waarbij je de kans krijgt om je diepgaand in te werken in de ultramoderne productie-installatie met de nodige technische uitdaging;

Als Maintenance Engineer kom je terecht in een technische afdeling waar je de nodige verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.