Shiftleader nacht

 • Location: Ieper
 • Job #22479

Shiftleader nacht

Vast Contract – Regio Ieper
#shiftleader #voeding #productie

Beschik je over een bachelor in een voedings- of chemische gerelateerde richting? Heb je werkervaring in een gelijkaardige leidinggevende functie of ben je klaar om die stap te zetten? Ben je bereid om in een nachtploeg te werken? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Shiftleader om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Ieper is wereldwijd actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Shiftleader kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het aansturen van de productieafdelingen tijdens jouw shift. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten die tijdens het leertraject verduidelijkt zullen worden:

 • Behalen van productiedoelstellingen
 • Wijzigen van productie- en personeelsplanning indien nodig en begeleiden van medewerkers
 • Opvangen van nieuwe medewerkers en inplannen van de nodige opleidingen via de trainers
 • Hygiëne, veiligheids- en milieuregels opvolgen en bijsturen waar nodig
 • Overleggen met productiemanagers en collega’s voor een vlotte shiftovergang

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Shiftleader over een bachelor aangevuld met een 5-tal jaar ervaring in een productieomgeving. Ervaring binnen een leidinggevende functie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en bezit een basis Frans. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en ben je ook een communicatief persoon.

Wat kan je verwachten?

Als Shiftleader kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Je werkt 39 uren in een 38 uren week waardoor je recht hebt op 6 ADV dagen. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

C.I. Engineer

 • Location: Ieper
 • Job #22409

C.I. Engineer

Vast Contract – Regio Ieper
#ContinuousImprovement #voeding #manufacturing

Beschik je over een bachelor of master in een wetenschappelijke richting zoals voeding, chemie, agro? Heb je ervaring binnen operational excellence of gelijkaardig in een productieomgeving? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Continuous Improvement Engineer om hun team te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in regio Ieper is internationaal actief binnen de voedingsindustrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Continuous Improvement Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de continue verbetering over 2 sites. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Bevorderen van de verantwoordelijkheid op alle mogelijke manieren
 • Beheren van projecten en coachen, aanmoedigen en inspireren van collega’s
 • Opmerken van problemen/knelpunten en opties ter verbetering aankaarten
 • Vorm geven en begeleiden van het programma voor verbetering van TPM
 • Opleidingen geven, coachen, begeleiden en advies verlenen aan collega’s
 • Rapporteren aan de Site Managers

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Continuous Improvement Engineer over een bachelor of master in een wetenschappelijke richting aangevuld met minstens 3 jaar ervaring binnen een relevante ervaring binnen een productieomgeving. Kennis/Affiniteit met LEAN en techniek is hier ook voor nodig. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Frans. Daarnaast heb je een praktische ingesteldheid en ben je communicatief sterk. Tot slot ben je ook een analytisch persoon met een sterke helicopterview.

Wat kan je verwachten?

Als Continuous Improvement Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een wagen en tankkaart en een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Je werkt 39 uren in een 38 urenweek en hebt daardoor recht op 6 ADV dagen. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Maintenance Team Leader

 • Location: Ieper
 • Job #22401

Maintenance Team Leader

Vast Contract – Ieper

#Maintenance #TeamLeader #Production

Heb je reeds ervaring met Maintenance binnen een productie-omgeving en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging binnen een innoverend en groeiend productiebedrijf? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant in regio Ieper zijn we momenteel op zoek naar een Maintenance Team Leader die zal instaan voor het functioneel aansturen van zes techniekers, alsook de afdeling werkvoorbereiding.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance Team Leader rapporteer je aan de Technical Manager en ben je verantwoordelijk voor het inplannen en organiseren van onderhoudswerkzaamheden en verbeterprojecten. Naast de operationele aansturing van de eigen technische dienst en eventuele onderaannemers, sta je ook in voor de nodige administratie. Je voorziet werkinstructies en werkplanningen, alsook technische documentatie, onderhoudsplannen en procedures.

Je zorgt voor een goede coaching en begeleiding van de technische medewerkers en zorgt ervoor dat ze de nodige opleidingen aangeboden krijgen om hun expertise te verruimen.

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Bachelor of Master diploma Elektromechanica en heb je reeds ervaring met Maintenance binnen een productieomgeving? Beschik je over een ruime technische kennis en ben je op zoek naar een uitdaging waarbij je betrokkenheid bij de werkvloer kan combineren met coachende taken en een correcte administratieve afhandeling? Kan je je vlot uitdrukken in zowel het Nederlands als het Frans en laat je je opmerken door jouw nauwkeurige manier van werken en neus voor technische verbetering? Dan ben jij misschien wel de Maintenance Team Leader die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Team Leader kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Lead Automation Engineer

 • Location: Ieper
 • Job #22400

Lead Automation Engineer

Vast Contract – Ieper

#AutomationEngineering #Manufacturing #ProjectEngineering

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Automation Engineering, waarbij je de kans krijgt om je reeds opgebouwde expertise in te zitten binnen zowel productie, maintenance als op het vlak van projectwerk? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Ieper zijn we momenteel op zoek naar een Lead Automation Engineer die kan terugvallen op minstens enkele jaren ervaring in Automation Engineering en die eveneens een coachende rol wil opnemen over twee Junior Automation Engineers.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Lead Automation Engineer ben jij het aanspreekpunt m.b.t. alle automatiseringssystemen in productie. Je staat in voor het aansturen van twee Junior Automation Engineers en zal mee instaan voor het uittekenen van de Maintenance strategie binnen de onderneming. Bij technisch complexe vragen of problemen ben jij het aanspreekpunt voor de technische dienst.

Je krijgt de kans om verbeterprojecten uit te werken en deze effectief om te zetten in de praktijk. Vanuit rol overkoepelende rol, hou je een goed overzicht over de noden m.b.t. automatisering en de lopende zaken. Je werkt ad hoc alsook op de lange termijn.

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma Elektromechanica (of gelijkwaardig door ervaring) en kan je minstens een relevante ervaring voorleggen binnen automatisatie in een productieomgeving? Beschik je over een vlotte kennis van zowel de Nederlandse als Franse taal en haal je veel energie uit het volbrengen van technisch uitdagende projecten? Neem je graag een adviserende rol op en ben je gemotiveerd om jouw expertise te delen met collega’s binnen zowel de technische dienst als productie? En heb je bovendien de ambitie om ook jouw people management skills verder aan te scherpen? Dan ben jij misschien wel de Lead Automation Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Lead Automation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Continuous Improvement Expert

 • Location: Ieper
 • Job #22399

Continuous Improvement Expert

Vast Contract – Ieper

#ContinuousImprovement #Manufacturing #ProcessImprovement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Continuous Improvement Expert binnen een innoverende productieomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Ieper zijn we momenteel op zoek naar een collega binnen het Engineering team, die de lead zal nemen in verschillende Continuous Improvement projecten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Continuous Improvement Expert ben je verantwoordelijk voor het opstarten en coördineren van verschillende verbeterprojecten op de productieplant. Deze projecten hebben focus op diverse domeinen zoals veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en productverbetering. Vanuit jouw rol als expert werk je nauw samen met alle afdelingen die betrokken zijn bij productie. Je kan rekenen op ondersteuning van jouw collega’s binnen het Engineering departement en zal (afhankelijk van het project) ook instaan voor het aansturen van onderaannemers. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Analyseren van bestaande processen en systemen om vervolgens verbetervoorstellen uit te werken
 • Samenstellen van multidisciplinaire projectteams en opvolgen van de lopende projecten, rekening houdend met voorgestelde timings en budgetten
 • Introduceren en implementeren van LEAN
 • Coachen en van collega’s m.b.t. het navolgen en toepassen van nieuwe procedures en workflows

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma in Elektromechanica en kan je terugvallen op relevante werkervaring binnen een productieomgeving? Heb je een sterke interesse in Project Management en LEAN en ben je bereid om je hier verder in bij te scholen? Ben je resultaatgericht en in staat om te allen tijde een goed overzicht te houden over verschillende lopende zaken? Begeef je je graag op de werkvloer en schrik je er niet voor terug om waar nodig een handje toe te steken? Ben je bovendien in staat om vlot te communiceren op diverse niveaus en kan je je eveneens goed uitdrukken in het Frans? Dan ben jij misschien wel de Continuous Improvement Expert die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Continuous Improvement Expert kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Laboverantwoordelijke

 • Location: IEPER
 • Type: Perm
 • Job #20820

Laboverantwoordelijke

Vast Contract – Regio Ieper
#labo #voeding #quality

Beschik je over een master als bio-ingenieur, industrieel ingenieur biochemie of gelijkaardig? Heb je werkervaring in een labo of kwaliteitsfunctie in de voedingssector?

Onze partner is op zoek naar een Laboverantwoordelijke om hun engineering team te versterken Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Ieper is wereldwijd actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Laboverantwoordelijke kom je terecht in een familiale omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de organisatie van het labo. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Opmaken van de dagelijkse planning van de labo-activiteiten volgens prioriteiten en behoeften van de klant
 • Resultaten van de labotesten controleren met oog op optimale voedselveiligheid
 • Verlenen van advies inzake kwaliteit aan diverse stakeholders
 • Meehelpen aan verbeteringsprojecten binnen kwaliteit
 • Rapporteren aan de Quality Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Laboverantwoordelijke over een master Bio-Engineering of Industrieel Ingenieur Biochemie of gelijkaardig aangevuld met ervaring in een labo/kwaliteitsomgeving in de voedingsindustrie. Ervaring binnen met SAP en LIMS is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een analytische ingesteldheid en draag je voedselveiligheid hoog in het vaandel. Tot slot ben je ook een gestructureerd persoon met sterke communicatieskills.

Wat kan je verwachten?

Als Laboverantwoordelijke kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Textile R&D Engineer

 • Location: IEPER
 • Type: Perm
 • Job #16248

Textile Engineer R&D.

Vast Contract – Regio Ieper
#engineering #opportunities #Textile #Master #R&D

Beschik je over een Master Textile Engineering Science (Industrieel of Burgerlijk Ingenieur);
Zowel junior-profielen met de juiste ingesteldheid en affiniteit, als profielen met relevante ervaring komen in aanmerking voor deze functie.

Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Textile R&D engineer om hun team te versterken in een multidisciplinaire afdeling waar je meewerkt aan de ontwikkeling van de weefmachines van de toekomst.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als R&D engineer zorg je er samen met je collega’s voor dat de weefmachines in alle omstandigheden de beste weefselkwaliteit blijven afleveren.
Je hebt een grote affiniteit met textiel, maar je bent ook geboeid door mechanica, elektronica en software.
Je analyseert nieuwe weefsels van klanten en je zet klant- en marktverwachtingen om in nieuwe ontwikkelingen.
Je verzamelt textielinformatie en je stelt die informatie ter beschikking aan de ontwerp- en software-ingenieurs.
Tot slot hou je van de uitdaging om de instellingen en algoritmes te vinden waarmee de weefmachines de beste weefselkwaliteit kunnen produceren.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Engineer over een Master Industrieel of Ingenieurswetenschappen met voorkeur Textile Engineering Science.

Aangevuld met kennis van “fabric hand” of “le toucher du tissu” ; en een eerste ervaring in of affiniteit met de machinebouw of textielwereld is een pluspunt maar geen must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels met klanten uit verschillende culturen over hun textiel technische uitdagingen.

Daarnaast ben je een echte teamspeler en werkt graag in een multidisciplinair team.Tot slot ben je geboeid door de combinatie van textiel en hoog dynamische machines. Zowel junior-profielen met de juiste ingesteldheid en affiniteit, als profielen met relevante ervaring komen in aanmerking voor deze functie.

 

Wat kan je verwachten?

Als R&D engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.
Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Maintenance Engineer

 • Location: IEPER
 • Type: Perm
 • Job #16243

Maintenance Engineer.

Vast Contract – Regio Ieper
#Engineer #Maintenance #Master #Agro #Machines&technologies #Industrial #Electromechanics

Beschik je over een Master (elektro)mechanica ?  Heb je ervaring in een onderhoudsafdeling ? Heb je een goede kennis van elektromechanica, elektriciteit en automatisatie? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Maintenance engineer om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd industriële omgeving gelegen in Ieper is wereldwijd actief op gebied van machinebouw, landbouw, voeding, energie, watermanagement, efficiënt (her)gebruik van natuurlijke hulpbronnen en overige industriële markten met focus op water. De producten van de groep worden gebruikt in uiteenlopende toepassingen, industriële en verbruikersmarkten..

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als maintenance engineer een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun afwezigheid voor kritische machines.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je bestudeert de volledige onderhoudsopdrachten en je werkt die concreet uit, zodat de techniekers over alle nodige informatie en materiaal beschikken om aan de slag te gaan. De bedoeling hierbij is dat de machine zo weinig mogelijk stilstaat;
 • Samen met de productieafdelingen help je een doordachte planning op te zetten voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen;
 • Je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerende machineproblemen. Je zoekt samen met de collega’s mee naar structurele optimalisaties voor ons machinepark. Hierbij maak je de nodige kostenramingen en offertevragen en coördineer je de volledige uitvoering;
 • Gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden ben je mee verantwoordelijk voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer;
 • Bij nieuwe investeringsprojecten ben je verantwoordelijk vanaf het opstellen van het technisch lastenboek tot en met het opleveren en in productie nemen van de nieuwe installatie. Hierbij communiceer je vlot met de betrokken afdelingen en aannemers;
 • Een belangrijke verantwoordelijkheid als Maintenance Engineer is het op peil brengen en/of houden van de technische bekwaamheid van de onderhoudstechniekers door middel van opleiding, begeleiding/coaching, documentatie, etc.
   

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als maintenance Engineer over een Master (Electro) mechanica. Aangevuld met een eerste ervaring met een in een onderhoudsafdeling en met het uitvoeren en opvolgen van projecten.  Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en praktische kennis van het Frans en het Engels. Kennis van het Duits is een pluspunt. Daarnaast neem je graag verantwoordelijkheid en wil je graag creatief meewerken aan een goede organisatie. Tot slot beschik over een logisch inzicht om problemen aan te pakken. Je bent geëngageerd, dynamisch en sociaal ingesteld.

 

Wat kan je verwachten?

Als sales engineer kom je terecht in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een internationale groep die continu investeert in verdere groei en ontwikkeling, met ruimte voor vernieuwing en automatisering;

Een functie met veel interne en externe contacten, waarbij je de kans krijgt om je diepgaand in te werken in de ultramoderne productie-installatie met de nodige technische uitdaging;

Als Maintenance Engineer kom je terecht in een technische afdeling waar je de nodige verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.