Service Manager

  • Location: Kontich
  • Job #21426

Service Manager

Vast Contract of Freelance – Regio Oost & West- Vlaanderen
#Agriculture #industrialisation #PeopleManagement

Ben je gepassioneerd om te werken met de meest hoogwaardige machines in de proces industrie en daarnaast gekend als ware People Manager? Haal je voldoening uit het opzetten van nieuwe projecten en het ondersteunen van een multidisciplinair team? Ben je klaar voor een rol met veel verantwoordelijkheid? Dan is dit misschien wel dé job voor jou!

Voor een internationaal georiënteerde Machinebouwer zijn we op zoek naar een energieke en gedreven Service Centre Manager. Je zal terecht komen een inspirerende werkomgeving en een innovatief bedrijf dat volop inzet op de mogelijkheden voor jouw verdere persoonlijke groei. Wil je samen met Jefferson Wells deze opdracht aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?
 

Als Service Manager draag je de verantwoordelijkheid voor het oprichten en leiden van alle service-, logistieke en administratieve activiteiten. Jouw job omvat: 

  • Je bent verantwoordelijk voor het formuleren van strategische doelstellingen
  • Je definieert gewenste resultaten en vertaalt deze in acties en concrete doelen voor het team
  • Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, coördineren en onderhouden van het beleid en alle procedures voor de kwaliteit van de dienstverlening
  • Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en verbeteren van een veilige werkomgeving
  • Je bereikt resultaten door het nemen van eigenaarschap en het managen van de verwachtingen
  • Je bouwt sterke relaties op door samenwerking en actief netwerken met interne en externe key stakeholders.
  • Je bent verantwoordelijk voor het vinden en inrichten van het pand van het nieuwe service center Oost- West-Vlaanderen.

Wie ben je?
 

Om de rol van Service Manager goed in te vullen, beschik je over minimum een Technische Bachelor in Elektromechanica of Mechatronica met reeds eerste leidinggevende werkervaring. Je bent een People Manager met een passie voor machinebouw. Je hebt een brede kennis of affiniteit met de landbouwmarkt en kent de theorie en principes in Service Management. Kwaliteit draag je hoog in het vaandel, bent klantgerichtheid en beschikt over een accurate en analytische aanpak. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands.

Wat kan je verwachten?
 

Als Service Manager krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen. Ook freelancers kunnen in aanmerking komen. 

Voldoet deze vacature aan jouw verwachtingen? Aarzel dan niet om te solliciteren via de website of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer (+32) 04 72 79 10 42 of stuur je CV naar [email protected]