Documentatie Ingenieur

  • Location: Kontich
  • Type: Contracting
  • Job #19587

Documentatie Ingenieur

Vast Contract  – Regio Halle
#Documentatie #industrialisatie #validatie

Beschikt je over een hoger technisch diploma, heb je kennis van documentatie technieken en gevoel voor mechanisch ontwerp? Op zoek naar een project waar deze technische kennis kan inzetten bij de ontwikkeling en de validatie van machines bestemd voor de pharma industrie? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale machinebouwer zijn we op zoek naar een enthousiaste documentatie ingenieur. Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze opdracht aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?
 

Als Documentatie Ingenieur ben jij een cruciaal onderdeel van ons multidisciplinair team van ingenieurs en test engineers. Jouw job omvat: 

  • Schrijven van de technische documentatie b.v. handleidingen, werkinstructies, onderdelenlijst, …
  • Om documenten samen te stellen voor b.v. inbedrijfstelling, IQ, OQ, risicoanalyse, CSV, …
  • Opvolgen van de documentatie en validatie gerelateerde zaken in onze productie en op de locatie van de klant

Wie ben je?
 

Om de rol van documentatie ingenieur goed in te vullen, beschik je over een Bachelor in elektromechanica of ben je gelijkwaardig door ervaring. Je beschikt over een eerste werkervaring. Je bent een teamspeler met een passie voor machinebouw in al zijn facetten zowel mechanisch, elektrisch als software en procesmatige aspecten. Kwaliteit draag je hoog in het vaandel en bent klantgerichtheid met een accurate en analytische aanpak. Je kan je vlot uitdrukken in het Engels. Kennis van Nederlands is een plus.

Kennis in de farmaceutische industrie en in het bijzonder in GMP/GAMP is een troef.

Wat kan je verwachten?
 

Als documentatie ingenieur krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen. Ook freelancers kunnen in aanmerking komen. 

Voldoet deze vacature aan jouw verwachtingen? Aarzel dan niet om te solliciteren via de website of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer (+32) 04 72 79 10 42 of stuur je CV naar [email protected]