Quality Manager

 • Location: Kortrijk
 • Type: Perm
 • Job #18073

Quality Manager

Vast Contract – Regio Kortrijk
#Quality #manager #voeding

Beschik je over een bachelor- of masterdiploma en heb je werkervaring in kwaliteit in de voedingssector? Heb je graag een zeer afwisselende job en ben je flexibel ingesteld? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Manager om hun team te versterken. Dit toonaangevend productie- en distributiebedrijf gelegen in regio Kortrijk is actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Manager kom je terecht in een familiale omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de kwaliteitssystemen over de volledige lijn. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Bestaande kwaliteitsregistraties en -procedures binnen het bedrijf opvolgen
 • Bestaande certificeringen verkrijgen en behouden
 • Risico’s omtrent voedselveiligheid bewaken en indien nodig bijsturen
 • Verzorgen van de staalname-planning
 • Instaan voor toezicht op het naleven van de kwaliteits- en hygiëneregels en beoordeling van de infrastructuur
 • Opvolgen van corrigerende acties en meedenken aan voorstellen voor verbetering
 • Zorgen voor een solide voedselveiligheidcultuur samen met de productie-afdelingsverantwoordelijken
 • Kwaliteitsdoelstellingen opvolgen en rapporteren aan de directie

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Manager over een bachelor- of masterdiploma aangevuld met een relevante werkervaring binnen de voedingssector. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Frans. Daarnaast heb je een flexibel ingesteldheid en ben je hands-on. Tot slot ben je ook een gedreven en assertief persoon met een vlotte en communicatieve stijl.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Technisch-Commercieel Adviseur

 • Location: Kortrijk
 • Type: Perm
 • Job #17854

Technisch-Commercieel Adviseur

Vast Contract – Regio West-Vlaanderen
#agro #biotechnologie #landbouwtechnologie #adviseur #commercieel

Beschik je over een diploma in biotechnologie, landbouwtechnologie, dierkunde of gelijkaardig? Heb je een affiniteit met de landbouw? Ben je communicatief sterk, heb je doorzettingsvermogen en werk je vlot op eigen initiatief? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Technisch-Commercieel Adviseur om hun team te versterken. Dit toonaangevend distributiebedrijf gelegen in regio Kortrijk is internationaal actief binnen de agrarische sector en staat bekend omwille van hun ondernemerschap, klantgerichtheid en kwalitatieve producten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Technisch-Commercieel Adviseur kom je terecht in een jong, dynamisch team en krijg je de verantwoordelijkheid over de technische en commerciële opvolging van klanten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Na een interne grondige opleiding en inwerkperiode op de baan naar klanten. 80% op de baan, 20% op kantoor in regio Kortrijk of home-office
 • Adviseren en ondersteunen van bestaande klanten in West-Vlaanderen
 • Optimaliseren van de verkoopomzet
 • Vakkundig advies geven aan de teler voor de toepassing van het juiste product op het juiste moment.
 • Autonome werkattitude, verantwoordelijkheid voor de eigen agenda
 • Rechtstreeks rapporteren aan de Sales Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Technisch-Commercieel Adviseur over een bachelordiploma aangevuld met een voeling voor de landbouwsector. Junior profielen zijn ook welkom. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een oplossings- en resultaatgerichte ingesteldheid en ben je zeer klantgericht. Tot slot ben je ook een teamplayer met sterke adviseringsvaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Technisch-Commercieel Adviseur kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, een bedrijfswagen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

QC Laborant Weekend

 • Location: Kortrijk
 • Type: Temp
 • Job #17813

QC Laborant weekend

Tijdelijk – weekend – regio Kortrijk 
#quality #control #laborant

Beschik je over een bachelor diploma (chemie, biochemie, laboratoriumtechnologie,…)?  Ben je een schoolverlater of beschik je over een aantal jaren ervaring in een laborantfunctie? Heb je kennis van microbiologische analyses en werk je graag in een ploegensysteem? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een QC Laborant om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Kortrijk is wereldwijd actief binnen de productiesector en staat bekend omwille van hun zuivelproducten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QC Laborant kom je terecht in een laboratoriumomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de kwaliteit tijdens het gehele productieproces. Je doet controles op binnenkomende grondstoffen, op tussenproducten en uiteindelijk op de afgewerkte producten.. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Alle afwijkingen tijdig detecteren en rapporteren.
 • Controles uitvoeren in de fabriek om de kwaliteit tijdens het productieproces te bewaken.
 • Uitvoeren van kwaliteitscontrole volgens de methodes en procedures.
 • Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten.
 • Kalibratie van de apparatuur.
 • Bijhouden van het labo handboek.
 • Sensorische analyses

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QC Laborant over een bachelor diploma, ervaring binnen een laborantfunctie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een gemotiveerde ingesteldheid en ben je kritisch, betrouwbaar en nauwkeurig. Je beschikt over kennis van labotechnieken, fysicochemische en microbiologische analyses. Je werkt graag in een weekendploeg. Tot slot ben je een flexibel persoon en werk je graag in teamverband.

Wat kan je verwachten?

Als QC Laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een tijdelijke opdracht. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)479 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Automation Engineer

 • Location: KORTRIJK
 • Type: Perm
 • Job #16710

Automation engineer.

Vast Contract – Regio Kortrijk
#engineering #opportunities #Automation #Master #Bachelor #Textile #Machine #industry

Beschik je over een Master Master in de Industriële Wetenschappen Elektrotechniek, Elektromechanica of Elektronica-ICT. Schoolverlater of reeds ervaring in de machienbouw?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Automation engineer om hun dynamische team te versterken. Onze partner is een internationale en hoogtechnologische machinebouwer, actief in de textielindustrie.
 

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Automation engineer kom je terecht in ons dynamisch en innovatief mechatronica team, hier zijn een honderdtal ingenieurs dagelijks bezig met het uitdenken, conceptualiseren en ontwikkelen van innovatieve machines. Daarnaast beschikt onze partner over een state-of-the-art productieomgeving, waarbij het ganse productieproces van A tot Z inhouse wordt gerealiseerd.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je maakt een analyse van de eisen waaraan de software dient te voldoen. Hierbij sta je in voor het opstellen en uitwerken van de gewenste specificaties.
 • Je ontwikkelt en produceert de software in nauw overleg met de project manager.
 • Je staat in voor de testing van de software, met oog voor de eisen van de specificaties.
 • Je voorziet begeleidende documentatie voor zowel technici als eindgebruikers.
 • Ten slotte ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en update van de software aan eventuele veranderende eisen.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Automation Engineer over een Technisch in de Industriële Wetenschappen Elektrotechniek, Elektromechanica of Elektronica-ICT. Zowel Schoolverlaters als ervaren kandidaten komen in aanmerking.

Je hebt kennis van Structured Text. Kennis van één van volgende talen is een pluspunt: Python, C, C++, C#. 

Je bent communicatief vaardig en werkt oplossingsgericht, met oog voor kwaliteit. Daarnaast heb je een innovatieve en analytische geest en bent in staat om complexe problemen aan te pakken.

Tot slot ben je in staat om nauwkeurig en detailgericht te werken, Je beschikt over de nodige zelfstandigheid, maar ook in teamverband kan je vlot en constructief samenwerken.

 

Wat kan je verwachten?

Als Automation Engineer kom je terecht in een internationaal bedrijf met de slagkracht van een grote onderneming en de dynamiek en flexibiliteit van een familiaal bedrijf. Je werkt in een stimulerende omgeving waarin je nauw contact hebt met internationale R&D-afdelingen, alsook met gerenommeerde researchcentra. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om zowel zelfstandig als in team te werken aan uitdagende projecten. Je krijgt inspraak bij de uitvoering van de diverse toepassingen, waarbij eigen input en nieuwe inzichten sterk gewaardeerd worden.

Bovendien krijg je de kans om te groeien met behulp van een goed begeleide inwerkingsperiode aangevuld met uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden.

Onze partner kan jou een motiverende verloning conform jouw functie en profiel bieden. Je krijgt de kans om in te stappen in een cafetariaplan, waarbij je zelf jouw pakket aan extralegale voordelen kan samenstellen (o.a. bedrijfswagen met tankkaart).

Ten slotte geniet je van glijdende uren, mogelijkheid tot thuiswerk en een gezinsvriendelijke verlofregeling met 38 verlofdagen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Wetenschappelijk Ondersteuner

 • Location: Kortrijk
 • Type: Perm
 • Job #16427

Wetenschappelijk Ondersteuner

Vast Contract – Regio Kortrijk
#wetenschap #ondersteuning #ingenieur

Beschik je over een master diploma burgerlijk of industrieel ingenieur?  Ben je leergierig en ben je bereid je te verdiepen in alle kennis die nodig is? Heb je een hands-on mentaliteit en ben je resultaatgericht? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een wetenschappelijk ondersteuner om hun team te versterken. Dit sterk groeiend onderzoeksbedrijf gelegen in Kortrijk is internationaal actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun zoektocht naar innovatieve en kwalitatieve producten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als wetenschappelijk ondersteuner kom je terecht in een onderzoeksomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de wetenschappelijk-technische ondersteuning in het labo en op de platformen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Opbouw van expertise.
 • Kennisborging platformen en labo.
 • Optimalisatie van de test- en pilootlijnen.
 • Opvolging en organisatie van onderhoud in samenwerking met de technische dienst.
 • Technische ondersteuning van de operatoren.
 • Aanspreekpunt zijn bij pannes en problemen.
 • Begeleiden en uitvoeren van klantenproeven.
 • Meezoeken naar innovatieve toepassingsmogelijkheden voor de labo- en platforminfrastructuur.
 • Opstellen kwaliteitsdossier.
 • Ondersteuning van laboranten en onderzoekers bij het uittesten van nieuwe materialen en methodes.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als wetenschappelijk ondersteuner over een master diploma burgerlijk of industrieel ingenieur. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast beschik je over een probleemoplossend vermogen met betrekking tot kunststof- en/of textielverwerking. Je bent leergierig en bent bereid om je te verdiepen in alle kennis die nodig is om de werking van et labo en platformen te doorgronden. Je beschikt over een hands-on mentaliteit en sleutelt zelf mee aan oplossingen. Je bent niet bang van de uitdaging om innovaties te implementeren in de praktijk. Tot slot ben je een teamplayer, resultaatgericht, besluitvaardig en kan je goed prioriteiten stellen.

Wat kan je verwachten?

Als wetenschappelijk ondersteuner kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)4 92 18 43 87 of via Shauni.Heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Mechanical Design Engineer

 • Location: KORTRIJK
 • Type: Contracting
 • Job #16004

Wij zoeken een

Mechanical Design Engineer

Vast Contract – Consultancy – Regio Kortrijk
#Machinebuilding #CREO #Windshill #mechanicaldesign

Ben jij steeds gepassioneerd geweest door de wereld van machinebouw en mechanical design? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen de R&D design projecten? Een job waarbij je problemen aanpakt en waar je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote internationale speler binnen de Textiel industrie zijn we op zoek naar een Mechanical Design Engineer. Wil jij werken in een grote onderneming van machinebouwers waar de dynamiek en flexibiliteit heerst van een familiaal bedrijf? Voel je jezelf klaar om deze uitdaging samen met Jefferson Wells aan te gaan? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Mechanical Design Engineer maak je deel uit van het R&D team en ondersteun je de verdere optimalisatie van de basismachines in functie van de vereisten van de klant. Je verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Je werkt innovatieve ideeën uit ter verbetering van mechanische onderdelen en bouwgroepen (o.a. gietstukken, aandrijfsystemen, plaatbewerking).
 • Je voert nieuwe modulevarianten door op basis van het lastenboek.
 • Je past onderdelen aan in functie van kostenefficiëntie en/of nieuwe productietechnologieën.
 • Je neemt actief deel in het analyseren en afhandelen van aftersales cases
 • Je treedt in nauw overleg met zowel interne afdelingen (productie, aankoop, ontwerpteam, …) als externe leveranciers, ten einde een optimale kostprijs en standaardisatie na te streven.

Wie ben je?

Om de rol van Mechanical Design Engineer goed in te vullen, beschik je over een Bachelor of Master in de Elektromechanica. Bij voorkeur beschik je reeds over een aantal jaren ervaring maar ook gemotiveerde schoolverlaters komen in aanmerking. Je hebt een creatieve geest, een groot kostenbewustzijn en oog voor detail en standaardisatie. Je bent communicatief en drukt je vlot uit in het Nederland en Engels.  

Kennis van en ervaring in CREO en Windshill wordt aanzien als een PLUS maar is geen noodzaakt.

Wat kan je verwachten?

Als Mechanical Design Engineer krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks of contacteer Sara Van den Bossche op
het nummer +32 (0)4 72 79 10 42

Mechatronica Project Engineer

 • Location: KORTRIJK
 • Type: Contracting
 • Job #15996

Wij zoeken een

Mechatronica Project Engineer

Vast Contract – Consultancy – Regio Kortrijk
#Mechatronica #R&D #MATLAB

Ben jij steeds gepassioneerd geweest door de wereld van de Mechatronica? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt voor industriële productie projecten? Een job waarbij je in een R&D omgeving problemen aanpakt en waar je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote internationale speler binnen de Textiel industrie zijn we op zoek naar een Mechatronica Project Engineer. Wil jij werken in een grote onderneming waar de dynamiek en flexibiliteit heerst van een familiaal bedrijf? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Engineer maakt deel uit van het Mechatronica Team, waarbij jij de aandrijf- en servosystemen ter harte neemt. Na een introductieperiode ondersteun je de ontwikkelingsafdeling als volgt:

 • Je helpt aan het ontwerp van mechatronische systemen waarbij een juiste keuze van motoren, regeltechnische aanpak en vermogenselektronica cruciaal zijn. Je doet dit in nauw overleg met de mechanisch ingenieurs.
 • Je stelt modellen op van machines en submodules ten einde het dynamisch gedrag en de belastingen doorheen de machine te voorspellen en te optimaliseren.
 • Je verifieert de opgemaakte modellen aan de hand van metingen en stuurt deze indien nodig bij.
 • Je volgt de technologische (r)evoluties op om deze bij voldoende relevantie te implementeren.

Wie ben je?

Om de rol van Mechatronica Project Engineer goed in te vullen, beschik je over een Master in de werktuigkunde – Elektrotechniek of Master in de Elektromechanica. Bij voorkeur beschik je reeds over een aantal jaren ervaring, heb je grote interesse in mechatronica en kan multidisciplinair denken. Daarnaast ben je analytisch en nauwkeurig ingesteld en kan je u vlot uitdrukken in het Nederland en Engels.  

Kennis van en ervaring in Matlab is een pluspunt.

Wat kan je verwachten?

Als Mechatronica Project Engineer krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen. Ook freelancers kunnen in aanmerking komen. 

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks of contacteer Sara Van den Bossche op
het nummer +32 (0)4 72 79 10 42

Laborant QC – Voeding

 • Location: Kortrijk
 • Type: Perm
 • Job #13748

Laborant QC – Voeding

Regio Kortrijk – Vast contract

#voeding #food #feed #sector #QC #qualitycontrol #quality #control #product #ontwikkeling #production #safety #hygiene #laborant #lab #bachelor #Kortrijk #kwaliteit #dagwerk #België #Westvlaanderen

Labo proeven, analyses en kalibraties doen jouw hart sneller slaan? Je kijkt er naar uit om in een labo omgeving op te starten, in een team van fijne collega's? Je bent er trots op elke taak met grote nauwkeurigheid en met oog voor detail uit te voeren? Ook product ontwikkeling vindt je een leuke uitdaging? Tenslotte ben je in het bezit van (minstens) een bachelor diploma (bio)chemie / laboratoriumtechnologie of gelijkwaardig door ervaring? Dan is dit jouw droomjob!

Onze partner is op zoek naar een Laborant QC om de afdeling kwaliteit te versterken en een link te vormen met productie en productontwikkeling. Dit gerenommeerde voedingsbedrijf heeft absolute expertise in z’n niche en is een KMO regio Kortrijk.

Jouw verantwoordelijkheden?

Je zal een sleutelpositie innemen binnen kwaliteitsmanagement en werkt samen met een team van laboranten. Je start op in dagwerk (geen ploegenstelsel).

Hierbij controleer je zowel de fysische, chemische als microbiologische eigenschappen. Daarnaast interpreteer je recepten van de producten en verifieer je een correcte opvolging ervan in productie.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Analyseren van:
  • inkomende grondstoffen (ook CO2, H2O,…)
  • halffabrikaten op alcohol, restsuiker, kleur, bitterheid, microbiologie,…
  • afgewerkte producten
 • Interpretatie en op termijn opstellen van nieuwe recepten
 • Controle van een correcte opvolging van de geproduceerde recepten

Wie ben je?

Je behaalde met succes minstens een bachelor diploma chemie / laboratoriumtechnologie of gelijkwaardig door ervaring. Je bent bekend met de verschillende procedures m.b.t. microbiologie en bent gepassioneerd door kwaliteit. Verder streef je ernaar het beste product op de markt te zetten. Je bent hands-on, zeer nauwgezet en heb je een talent om snel, efficiënt en zelfstandig te kunnen werken. Veiligheids- en kwaliteit gerelateerde normen draag je hoog in het vaandel en je kan vlot overweg met Microsoft Excel en Word. Tenslotte spreek en schrijf je uitstekend Nederlands.

Wat kan je verwachten?

Als Laborant QC start je op bij een snelgroeiend, kwalitatief hoogstaand bedrijf met een familiale cultuur. Je komt terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Tevens krijg je een mooie verloning en een onmiddellijk contract van bepaalde duur. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid vanaf dag 1 en een goede balans tussen werk en privé.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan via deze website. Bekijk zeker ook andere Engineer & Life Sciences vacatures op de Jefferson Wells website. Bij vragen, contacteer me op 0484/15.98.32 of via steven[.]vandenbossche[@]jeffersonwells[.]be.

 

Productie Manager – Chemie

 • Location: Kortrijk
 • Type: Perm
 • Job #13257

Productie Manager – Chemie

Regio Kortrijk – Vast Contract

#productie #verantwoordelijke #planning #Kortrijk #responsible #kwaliteit #chemie #textiel #weverij #België #Nederlands #Frans #Westvlaanderen #leiden #leading #coaching #engineer #ingenieur #master #production #manager

Kijk je ernaar uit om op te starten als leidinggevende in een state-of-the-art werkomgeving (weverij), omringd door gemotiveerde collega’s die samen vooruit willen? Heb je een natuurlijke aanleg voor het coachen, aansturen en bijsturen van productie? Verbluf jij anderen met jouw sterke oog voor kwaliteit en neem je graag de leiding? Spreek je naast het Nederlands tenslotte ook vlot Frans en heb je een masterdiploma in een technische richting op zak (vb. ind.- of burg. Ingenieur)? Lees dan jouw toekomstige jobomschrijving!

Onze partner is een bedrijf met een sterke en familiale cultuur, actief over de landsgrenzen heen. Momenteel zoeken zij een Productie Manager met sterke people skills om hun team productie te organiseren en te leiden regio Kortrijk. Zij staan voor volgende kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en een continue leercurve

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor de exploitatie van de weverij. Organiseren, opvolgen, evalueren en bijsturen behoren tot jouw actiedomein.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Aankoop: je beheert je stock en staat in voor een correct aankoopbeleid in nauw overleg met de Quality Manager en het Sales team.
 • Productie: je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de gebudgetteerde productieoutput, rekening houdend met de afgesproken rendementen, levertijden, kwaliteit en kosten.
 • Kwaliteit: in nauwe samenwerking met de Quality Manager realiseer je de kwaliteitsdoelstellingen voor de site. Je houdt hierbij rekening met productspecificaties, aantal en soort klachten, kwaliteitskosten en uitval.
 • Onderhoud: je organiseert het onderhoud aan machines, apparaten, installaties, gebouwen en terreinen.
 • Personeel: je staat in voor een correcte personeelsplanning op korte en middellange termijn en dit zowel kwalitatief als kwantitatief. Je weet je medewerkers te motiveren, staat in voor opleiding en ondersteuning.
 • Investeringen: je ondersteunt het algemeen management bij investeringsbeslissingen. Je meerwaarde situeert zich op het vlak van kennis van het hedendaagse machineaanbod en de te verwachten evoluties in deze markt.

Wie ben je?

Om deze functie succesvol in te vullen heb je een degelijke kennis van de chemie / textielsector en genoot je een ingenieursopleiding (elektromechanica of textiel). Voor deze rol zoeken we iemand die impact heeft op korte en lange termijn. Je bent communicatief sterk en hebt overtuigingskracht. Daarnaast heb je minimum 5 jaar ervaring als leidinggevende in een weverij.

Je bent graag actief aanwezig op de werkvloer, je werkt hands-on en klantgericht. Verder kan je moeiteloos communiceren met collega's, medewerkers, diverse externe diensten en gesprekspartners. Je bent een motivator, een coach, en ondersteunt je medewerkers waar nodig. Tenslotte heb je een vlotte kennis van NL – FR – EN.  

Wat kan je verwachten?

Als Productie Manager kom je terecht in een fijne werkomgeving binnen een open, groeiend bedrijf met een familiale sfeer, del uitmakend van een sterke financiële groep. Je werkt met kwalitatief hoogstaande producten in een moderne werkomgeving. De functie is interessant, afwisselend en vol uitdaging. Daarbovenop krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur.

Geïnteresseerd? Wacht niet langer en reageer zo snel mogelijk!

Solliciteer rechtstreeks via deze website. Bekijk ook onze andere vacatures op Jefferson Wells. Bij verdere vragen kan je me steeds bereiken op steven[.]vandenbossche[@]Jeffersonwells[.]be of contacteer mij telefonisch op het nummer 0484/15.98.32!