Laborant

 • Location: Kortrijk
 • Type: Perm
 • Job #20748

Laborant

Vast Contract – Regio Kortrijk
#R&D #voeding #quality

Beschik je over een bachelor diploma in een voedingsgerelateerde richting of gelijkaardig? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het labo van een jong en vooruitstrevend bedrijf? Ben je communicatief sterk in zowel Nederlands als Frans? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Laborant om hun R&D team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Kortrijk is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Laborant kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de opvolging product- en procesontwikkelingen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Grondstoffen verwerken in R&D labo tot eindproduct die dienen als stalen voor klanten om nieuwe producties te kunnen opstarten.
 • Controleren, opvolgen en bijsturen van de aroma’s in de productie.
 • Interne smaaktesten (vergelijkende en concurrentie testen) organiseren, verwerken en analyseren van de resultaten.
 • Conformiteit garanderen van het eindproduct door kalibratie, nauwkeurigheid en onderhoud van de vochtmeters in productie.
 • Opnemen van verantwoordelijkheid voor alle praktische zaken binnen het R&D labo.
 • Rapporteren aan R&D Manager.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Laborant over een bachelor diploma in een voedingsgerelateerde richting. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Frans. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en werk je graag resultaatgericht. Tot slot ben je ook een organisatorisch persoon die veel belang hecht aan hygiëne, orde en netheid.

Wat kan je verwachten?

Als Laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Quality Management Coordinator

 • Location: Kortrijk
 • Type: Perm
 • Job #20736

Quality Management Coordinator

Vast Contract – Regio Groot-Kortrijk
#ISO #quality #management

Beschik je over een bachelor of master in wetenschappelijke richting en heb je werkervaring met ISO normen en auditeren? Schrikt een eerder administratieve job jou niet af? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Management Coordinator om hun Strategisch management team te versterken. Dit gerenommeerd verwerkingsbedrijf gelegen in regio Roeselare is internationaal actief binnen de milieu sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Management Coordinator kom je terecht in een familiale omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het beheer van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Coördineren van het managementsysteem met oog op certificaties zoals ISO9001, ISO14001,… te verzekeren en uit te breiden
 • Begeleiden van interne en externe audits in functies van de certificaties
 • Garanderen van de bedrijfsprocessen in samenwerking met de proces verantwoordelijken
 • Administratieve voorbereidingen voor een management review

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Management Coordinator over een bachelor of master in milieu, chemie,  aangevuld met ervaring met kwaliteitsmanagementsysteem gebaseerd op ISO9001. Ervaring binnen andere managementsystemen, standaarden of certificaten zijn een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en bezit een goede basis Frans en Engels. Daarnaast heb je een analytische ingesteldheid en ben oplossingsgericht. Tot slot ben je ook een gemotiveerd en assertief persoon met sterke communicatieve skills.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Management Coordinator kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

QC Laborant

 • Location: Kortrijk
 • Type: Temp
 • Job #20626

QC Laborant 2 ploegen

Interim met optie vast – 2 ploegen – Regio Kortrijk 
#quality #control #laborant

Beschik je over een bachelor diploma (chemie, biochemie, laboratoriumtechnologie, voeding…)?  Ben je een schoolverlater of beschik je over een aantal jaren ervaring in een laborantfunctie? Heb je kennis van microbiologische analyses en werk je graag in een ploegensysteem? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een QC Laborant om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Kortrijk is wereldwijd actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QC Laborant kom je terecht in een laboratoriumomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de kwaliteit tijdens het gehele productieproces. Je doet controles op binnenkomende grondstoffen, op tussenproducten en uiteindelijk op de afgewerkte producten… Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Alle afwijkingen tijdig detecteren en rapporteren.
 • Controles uitvoeren in de fabriek om de kwaliteit tijdens het productieproces te bewaken.
 • Uitvoeren van kwaliteitscontrole volgens specifieke methodes en procedures.
 • Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten.
 • Kalibratie van de apparatuur.
 • Bijhouden van het labo handboek.
 • Sensorische analyses

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QC Laborant over een bachelor diploma, ervaring binnen een voedingslabo is een pluspunt maar geen must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een gemotiveerde ingesteldheid en ben je kritisch, betrouwbaar en nauwkeurig. Je beschikt over kennis van labotechnieken, fysicochemische en microbiologische analyses. Je werkt graag in een 2-ploegensysteem (van 6u tot 14u en van 14u tot 22u). Tot slot ben je een flexibel persoon en werk je graag in teamverband.

Wat kan je verwachten?

Als QC Laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen. Na een geslaagde interim periode van max 6 maanden is er de mogelijkheid om over te gaan naar een vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)479 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Quality Engineer

 • Location: Kortrijk
 • Type: Perm
 • Job #20656

Quality Engineer

Vast Contract – Regio Groot-Kortrijk
#Quality #Engineer #voeding

Beschik je over een master in een voedingsgerelateerde richting zoals biochemie, biotechnologie of landbouw? Heb je werkervaring in kwaliteit in de voedingssector? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Engineer om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Groot-Kortrijk is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Engineer kom je terecht in een boeiende productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het beheer van het kwaliteitssysteem van een productieafdeling. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Bepalen en bewaken van het kwaliteitsgegeven en verder ontwikkelen van het kwaliteitssysteem
 • Op basis van klachten non-conformiteiten opzoeken en projecten ter verbetering voorstellen, uitvoeren en opvolgen
 • Controles uitvoeren op vlak van proces en product om optimale kwaliteit te garanderen
 • Instaan voor interne audits en begeleiden van externe audits
 • Opleidingen geven betreffende kwaliteit en voedselveiligheid
 • Rapporteren aan de Quality Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Engineer over een master in een voedingsgerelateerde richting aangevuld met ervaring in kwaliteit in de voedingsindustrie. Een bachelor met relevante ervaring komt ook in aanmerking. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en bezit een basis kennis Frans en Engels. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en ben je administratief sterk. Tot slot ben je ook een dynamisch en nauwkeurig persoon met sterke klantgerichte aanpak.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Production Leader

 • Location: Kortrijk
 • Type: Perm
 • Job #20511

Production Leader

Vast Contract – Regio Kortrijk – 2 ploegen
#production #supervisor #voeding

Beschik je over een bachelor of master in een voedingsgerelateerde richting? Heb je werkervaring in een leidinggevende rol in een productieomgeving? Ben je een echt people manager? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Production Leader om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Kortrijk is actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Production Leader kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de voortdurende verbetering van de productielijnen en het people management. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Garanderen en optimaliseren van de kwaliteit en veiligheid in de productie
 • Verzekeren van een goede samenwerking tussen de verschillende productie teams en operatoren
 • Productiviteit verbeteren d.m.v. motivatie, inspiratie en coaching van jouw team
 • Instaan voor teamvergaderingen, bedrijfscommunicatie en personeelsplanning
 • Trekken van projecten rondom kwaliteit, veiligheid, evaluatiesystemen…
 • Rapporteren aan Plant Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Production Leader over een bachelor of master in een voedingsgerelateerde richting zoals voedingstechnologie of bio-ingenieur aangevuld met een eerste ervaring in leidinggevende functie. Ervaring binnen de voedingsindustrie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en spreekt een woordje Frans. Daarnaast ben je een echte people manager en ben je kpi gericht. Tot slot ben je ook een gemotiveerd persoon met sterke communicatieskills.

Wat kan je verwachten?

Als Production Leader kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Consultant Milieu

 • Location: KORTRIJK
 • Type: Perm
 • Job #20206

Consultant Milieu

Vast Contract – Regio Kortrijk
#consultant #milieu #preventie

Ben je als milieucoördinator op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je werkervaring met het uitbouwen van een milieustrategie voor een of meerdere bedrijven? Ben je op zoek naar een job met flexibiliteit en verantwoordelijkheden? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een consultant om hun milieu team te versterken. Dit sterk groeiend bedrijf gelegen in regio Kortrijk is binnen de milieu sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als consultant milieu kom je terecht in een bedrijf die hun werknemers voorop stelt en krijg je de verantwoordelijkheid over de begeleiding van bedrijven bij het uitwerken van hun milieustrategie. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Coördineren van lopende projecten van a tot z in samenspraak met de klanten, collega’s en externe deskundigen, zowel autonoom als in team
 • Vergaderingen organiseren en leiden met directieteams, overheden en andere stakeholders
 • Verantwoordelijkheid over diverse milieuprojecten in verschillende sectoren
 • Uitwerken van vergunningsaanvragen, milieuaudits en zorgsystemen
 • Opvolgen van de nieuwste wetgevingen en ontwikkelingen binnen het werkdomein
 • Begeleiden van collega’s en het team verder helpen groeien

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Milieu Consultant over een masteropleiding aangevuld met een getuigschrift milieucoördinator A of B en je hebt hier reeds relevante ervaring mee. Kennis binnen preventie of ruimtelijke ordening is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en kan adviezen neerschrijven en toelichten op verschillende niveaus binnen een organisatie. Daarnaast heb je een efficiënte en flexibele ingesteldheid en tot slot ben je ook een autonoom persoon die ook goed in team kan werken.

Wat kan je verwachten?

Als Consultant Milieu kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Je werkt in een flexibel uurrooster binnen een 39u werkweek waardoor je recht hebt op 6 ADV dagen. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een wagen, tankkaart, een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

R&D Laborant

 • Location: Kortrijk
 • Type: Perm
 • Job #19363

R&D Laborant

Vast Contract – Regio Kortrijk
#R&D #voeding #laborant #kwaliteit

Beschik je over een bachelor diploma in een voedingsgerelateerde richting of gelijkaardig? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het labo van een jong en vooruitstrevend bedrijf? Ben je communicatief sterk in zowel Nederlands als Frans? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Laborant om hun R&D team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Kortrijk is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Laborant kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de opvolging product- en procesontwikkelingen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Grondstoffen verwerken in R&D labo tot eindproduct die dienen als stalen voor klanten om nieuwe producties te kunnen opstarten.
 • Controleren, opvolgen en bijsturen van de aroma’s in de productie.
 • Interne smaaktesten (vergelijkende en concurrentie testen) organiseren, verwerken en analyseren van de resultaten.
 • Conformiteit garanderen van het eindproduct door kalibratie, nauwkeurigheid en onderhoud van de vochtmeters in productie.
 • Opnemen van verantwoordelijkheid voor alle praktische zaken binnen het R&D labo.
 • Rapporteren aan R&D Manager.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Laborant over een bachelor diploma in een voedingsgerelateerde richting. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Frans. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en werk je graag resultaatgericht. Tot slot ben je ook een organisatorisch persoon die veel belang hecht aan hygiëne, orde en netheid.

Wat kan je verwachten?

Als R&D Laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Automation Engineer

 • Location: KORTRIJK
 • Type: Perm
 • Job #16710

Automation engineer.

Vast Contract – Regio Kortrijk
#engineering #opportunities #Automation #Master #Bachelor #Textile #Machine #industry

Beschik je over een Master Master in de Industriële Wetenschappen Elektrotechniek, Elektromechanica of Elektronica-ICT. Schoolverlater of reeds ervaring in de machienbouw?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Automation engineer om hun dynamische team te versterken. Onze partner is een internationale en hoogtechnologische machinebouwer, actief in de textielindustrie.
 

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Automation engineer kom je terecht in ons dynamisch en innovatief mechatronica team, hier zijn een honderdtal ingenieurs dagelijks bezig met het uitdenken, conceptualiseren en ontwikkelen van innovatieve machines. Daarnaast beschikt onze partner over een state-of-the-art productieomgeving, waarbij het ganse productieproces van A tot Z inhouse wordt gerealiseerd.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je maakt een analyse van de eisen waaraan de software dient te voldoen. Hierbij sta je in voor het opstellen en uitwerken van de gewenste specificaties.
 • Je ontwikkelt en produceert de software in nauw overleg met de project manager.
 • Je staat in voor de testing van de software, met oog voor de eisen van de specificaties.
 • Je voorziet begeleidende documentatie voor zowel technici als eindgebruikers.
 • Ten slotte ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en update van de software aan eventuele veranderende eisen.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Automation Engineer over een Technisch in de Industriële Wetenschappen Elektrotechniek, Elektromechanica of Elektronica-ICT. Zowel Schoolverlaters als ervaren kandidaten komen in aanmerking.

Je hebt kennis van Structured Text. Kennis van één van volgende talen is een pluspunt: Python, C, C++, C#. 

Je bent communicatief vaardig en werkt oplossingsgericht, met oog voor kwaliteit. Daarnaast heb je een innovatieve en analytische geest en bent in staat om complexe problemen aan te pakken.

Tot slot ben je in staat om nauwkeurig en detailgericht te werken, Je beschikt over de nodige zelfstandigheid, maar ook in teamverband kan je vlot en constructief samenwerken.

 

Wat kan je verwachten?

Als Automation Engineer kom je terecht in een internationaal bedrijf met de slagkracht van een grote onderneming en de dynamiek en flexibiliteit van een familiaal bedrijf. Je werkt in een stimulerende omgeving waarin je nauw contact hebt met internationale R&D-afdelingen, alsook met gerenommeerde researchcentra. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om zowel zelfstandig als in team te werken aan uitdagende projecten. Je krijgt inspraak bij de uitvoering van de diverse toepassingen, waarbij eigen input en nieuwe inzichten sterk gewaardeerd worden.

Bovendien krijg je de kans om te groeien met behulp van een goed begeleide inwerkingsperiode aangevuld met uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden.

Onze partner kan jou een motiverende verloning conform jouw functie en profiel bieden. Je krijgt de kans om in te stappen in een cafetariaplan, waarbij je zelf jouw pakket aan extralegale voordelen kan samenstellen (o.a. bedrijfswagen met tankkaart).

Ten slotte geniet je van glijdende uren, mogelijkheid tot thuiswerk en een gezinsvriendelijke verlofregeling met 38 verlofdagen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Wetenschappelijk Ondersteuner

 • Location: Kortrijk
 • Type: Perm
 • Job #16427

Wetenschappelijk Ondersteuner

Vast Contract – Regio Kortrijk
#wetenschap #ondersteuning #ingenieur

Beschik je over een master diploma burgerlijk of industrieel ingenieur?  Ben je leergierig en ben je bereid je te verdiepen in alle kennis die nodig is? Heb je een hands-on mentaliteit en ben je resultaatgericht? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een wetenschappelijk ondersteuner om hun team te versterken. Dit sterk groeiend onderzoeksbedrijf gelegen in Kortrijk is internationaal actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun zoektocht naar innovatieve en kwalitatieve producten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als wetenschappelijk ondersteuner kom je terecht in een onderzoeksomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de wetenschappelijk-technische ondersteuning in het labo en op de platformen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Opbouw van expertise.
 • Kennisborging platformen en labo.
 • Optimalisatie van de test- en pilootlijnen.
 • Opvolging en organisatie van onderhoud in samenwerking met de technische dienst.
 • Technische ondersteuning van de operatoren.
 • Aanspreekpunt zijn bij pannes en problemen.
 • Begeleiden en uitvoeren van klantenproeven.
 • Meezoeken naar innovatieve toepassingsmogelijkheden voor de labo- en platforminfrastructuur.
 • Opstellen kwaliteitsdossier.
 • Ondersteuning van laboranten en onderzoekers bij het uittesten van nieuwe materialen en methodes.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als wetenschappelijk ondersteuner over een master diploma burgerlijk of industrieel ingenieur. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast beschik je over een probleemoplossend vermogen met betrekking tot kunststof- en/of textielverwerking. Je bent leergierig en bent bereid om je te verdiepen in alle kennis die nodig is om de werking van et labo en platformen te doorgronden. Je beschikt over een hands-on mentaliteit en sleutelt zelf mee aan oplossingen. Je bent niet bang van de uitdaging om innovaties te implementeren in de praktijk. Tot slot ben je een teamplayer, resultaatgericht, besluitvaardig en kan je goed prioriteiten stellen.

Wat kan je verwachten?

Als wetenschappelijk ondersteuner kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)4 92 18 43 87 of via Shauni.Heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Mechanical Design Engineer

 • Location: KORTRIJK
 • Type: Contracting
 • Job #16004

Wij zoeken een

Mechanical Design Engineer

Vast Contract – Consultancy – Regio Kortrijk
#Machinebuilding #CREO #Windshill #mechanicaldesign

Ben jij steeds gepassioneerd geweest door de wereld van machinebouw en mechanical design? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen de R&D design projecten? Een job waarbij je problemen aanpakt en waar je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote internationale speler binnen de Textiel industrie zijn we op zoek naar een Mechanical Design Engineer. Wil jij werken in een grote onderneming van machinebouwers waar de dynamiek en flexibiliteit heerst van een familiaal bedrijf? Voel je jezelf klaar om deze uitdaging samen met Jefferson Wells aan te gaan? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Mechanical Design Engineer maak je deel uit van het R&D team en ondersteun je de verdere optimalisatie van de basismachines in functie van de vereisten van de klant. Je verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Je werkt innovatieve ideeën uit ter verbetering van mechanische onderdelen en bouwgroepen (o.a. gietstukken, aandrijfsystemen, plaatbewerking).
 • Je voert nieuwe modulevarianten door op basis van het lastenboek.
 • Je past onderdelen aan in functie van kostenefficiëntie en/of nieuwe productietechnologieën.
 • Je neemt actief deel in het analyseren en afhandelen van aftersales cases
 • Je treedt in nauw overleg met zowel interne afdelingen (productie, aankoop, ontwerpteam, …) als externe leveranciers, ten einde een optimale kostprijs en standaardisatie na te streven.

Wie ben je?

Om de rol van Mechanical Design Engineer goed in te vullen, beschik je over een Bachelor of Master in de Elektromechanica. Bij voorkeur beschik je reeds over een aantal jaren ervaring maar ook gemotiveerde schoolverlaters komen in aanmerking. Je hebt een creatieve geest, een groot kostenbewustzijn en oog voor detail en standaardisatie. Je bent communicatief en drukt je vlot uit in het Nederland en Engels.  

Kennis van en ervaring in CREO en Windshill wordt aanzien als een PLUS maar is geen noodzaakt.

Wat kan je verwachten?

Als Mechanical Design Engineer krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks of contacteer Sara Van den Bossche op
het nummer +32 (0)4 72 79 10 42