Automatisatie Technieker 2 ploegen – innovatieve productie

  • Location: MALDEGEM
  • Job #23533

Automatisatie Technieker 2 ploegen – innovatieve productie

Vast Contract – Maldegem
#Automatisatie #Maintenance #Manufacturing

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen onderhoudstechniek en toon je een sterke interesse in PLC programmatie en Automatisatie? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze internationale klanten met vestiging in regio Maldegem zijn we momenteel op zoek naar een Automatisatie Technieker in een tweeploegensysteem.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Automatisatie Technieker kom je terecht in een team met zes collega’s en werk je afwisselend in de vroege en late ploeg. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van zowel correctief als preventief onderhoud en komt in jouw functie in aanraking met een veelzijdigheid aan technieken: elektriciteit, elektronica, automatisatie en mechanica.

Naast het uitvoeren van het onderhoud, geef je ook ondersteuning bij de implementatie van nieuwe productie-installaties en krijg je ook de kans om – volgens jouw eigen interesse – projecten op poten te zetten en uit te voeren. Zie je mogelijkheden tot verbetering en wil je hier actief mee aan de slag? Dan krijg je hier alle ruimte om jouw idee uit te werken en in de praktijk te brengen.

Je wordt omringd door collega’s die beschikken over een stevige hands-on mentaliteit en sterke teamspirit. Bovendien zal je werken in een sterk veranderende omgeving, waar het machinepark regelmatig onder de loep wordt genomen en waar innovatie voorop staat. Aan afwisseling en een aangename werksfeer geen gebrek!

Wie ben je?

Idealiter ben je in het bezit van een Bachelor Elektromechanica (optie Automatisatie) of kan je reeds relevante ervaring voorleggen in een gelijkaardige functie. Je beschikt over een goede tot zeer goede kennis van het Nederlands en hebt kennis van Siemens PLC. Daarnaast laat je je opmerken door jouw zin voor initiatief en motivatie om continu bij te leren. Open communicatie en teamwork zijn zaken waar je belang aan hecht op de werkvloer.

Wat kan je verwachten?

Als Automatisatie Technieker kom je terecht in een groeiende, internationale omgeving die sterk inzet op innovatie. Je kan rekenen op een mooi basis uurloon, aangevuld met een ploegenpremie van 15%. Daarnaast heb je recht op 29 vakantiedagen, maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Eventuele overuren worden uitbetaald.

In de vroege ploeg ziet het uurrooster er als volgt uit (van maandag tot donderdag):

  • Vroege ploeg: 5u15 – 13u
  • Late ploeg: 13u – 20u45

Op vrijdag kan het weekend vlug beginnen:

  • Vroege ploeg: 5u15 – 11u
  • Late ploeg: 11u – 16u45

Onze klant biedt jou onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur en geeft je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.