Project engineer

 • Location: Oostakker
 • Job #22250

Project Engineer

Vast contract – regio Gent
#Project #engineer #productielijnen

Ben jij een ingenieur met reeds project ervaring? Ben je sterk in automatisatie en heb je passie voor het optimaliseren van productielijnen? Ben je op zoek naar een gevarieerde job waarbij je problemen aanpakt en je zelf verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler in de Automotive industrie zijn we op zoek naar een Project Engineer regio Gent (m/v/x). Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze uitdaging aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor het omvormen van productielijnen. Je speelt een cruciale rol in het identificeren van verbeteringsmogelijkheden en het begeleiden van de implementatie. Je werkt nauw samen met multidisciplinaire teams en communiceert effectief om ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen het budget worden afgerond.

 • Identificeren van mogelijkheden voor optimalisatie van productieprocessen.
 • Opstellen van projectplannen, inclusief tijdlijnen en budgetten.
 • Het oplossen van technische uitdagingen en toezicht houden op de implementatie van de oplossingen
 • Uitvoeren van tests en kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat systemen naar behoren functioneren.
 • Documenteren van projectvoortgang, technische specificaties en wijzigingen.
 • Samenwerken met interne belanghebbenden om ervoor te zorgen dat projecten voldoen aan de gestelde eisen.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Project Engineer over een bachelor of master elektromechanica aangevuld met een basiskennis van Lean tools. Een eerste ervaring als Project Engineer is een must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Engels is een pluspunt. Daarnaast heb je een zelfstandige ingesteldheid en heb je uitstekende probleemoplossende vaardigheden. Tot slot ben je ook een analytisch persoon met sterke communicatieve vaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Project Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Jens Blanchet op het nummer +32 (0)4 79 43 32 62 of via jens.blanchet(@)jeffersonwells.be.

Logistiek Ingenieur

 • Location: OOSTAKKER
 • Job #21893

Logistiek Ingenier

Vast Contract – Regio Gent
#transportflows #Automotive #Timestudies

Ben jij een gepassioneerde, inspirerende teamplayer die er van houdt verbeteringen te zoeken in logistieke flows? Haal je voldoening uit het gedacht dat de productie kan blijven draaien door jou toedoen? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Logistiek Ingenieur om hun nieuw project in goede banen te leiden. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Gent is wereldwijd actief binnen de automobiel sector en staat bekend omwille van hun duurzaam personeelsbeleid en dagdagelijkse innovatieve ontwikkelingen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Logistiek Ingenieur kom je terecht in een uiterst dynamisch en collegiaal team en krijg je de verantwoordelijkheid over het uitwerken van een volledig nieuw traffic plan bij de uitbreiding van de plant. Jouw takenpakket bestaat uit:

 • Opvolging van de werken en de verhuis/ inplanting van de nieuwe zone
 • Tijdstudies ter identificatie/ verbetering van nieuwe processen gebaseerd op LEAN Principes
 • Goederenstromen coördineren en optimaliseren
 • Actief deelnemen aan diverse werk- & projectgroepen omtrent andere laadzones

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Logistiek Ingenieur over een Masterdiploma of ben je gelijkgesteld door ervaring. Je kan reeds een 5-tal jaar relevant project management ervaring voorleggen en hebt affiniteit met Transportflows in een productieomgeving. Je bent sterk in analyseren en het uitdenken van oplossingen. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels.

Wat kan je verwachten?

Als Logistiek Ingenieur kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sara Van Den Bossche op het nummer +32 (0)4 72 79 10 42 of via sara.vandenbossche(@)jeffersonwells.be.

Production Supervisor

 • Location: OOSTAKKER
 • Type: Contracting
 • Job #15691

Vast Contract – Regio Gent
#peoplemanagement #continuousimprovement #Automotive

Beschik je over een technisch-wetenschappelijke Bachelor? Heb je relevante werkervaring met productie-omgeving? Haal je je energie uit het coachen van een team en continuous improvement? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Production Supervisor om hun productieteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Gent is internationaal actief binnen de Automotive industrie en geloven dan ook steevast in de filosofie van Lean Manufacturing, waarbij aandacht voor kwaliteit, veiligheid en het milieu topprioriteit zijn.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Production Supervisor kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over people management en continuous improvement in de productie. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Verzorgen van de coördinatie, planning en controle van de productieprocessen
 • Toezien op de naleving van productiedeadlines en kwaliteits- en veiligheidsnormen
 • Een team (bestaande uit een 50-tal medewerksters) aansturen en voorzien opleiding/training om de competenties te verbeteren
 • Wekelijkse productieplanningen opstellen, de technische beschikbaarheid van de lijn opvolgen, en instaan voor de grondstoffen, verpakkingen en benodigde middelen op de lijn
 • Nauw samenwerken met engineering voor een continue verbetering van kwaliteit, veiligheid en productiviteit
 • Optreden als aanspreekpunt bij kwaliteitsafwijkingen en klachten
 • Rechtstreeks rapporteren aan de productieleider

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je bij voorkeur over minimum een bachelor in een technische-wetenschappelijke richting aangevuld met een eerste relevante werkervaring. Kennis van planningstools en ERP-systemen is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je een teamspeler en draag je kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Tot slot werk je ook gestructureerd met oog voor detail en heb je een problemsolving mindset.

Wat kan je verwachten?

Als Consultant Production Supervisor krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan jouw verwachtingen? Aarzel dan niet om te solliciteren via de website of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer (+32) 04 72 79 10 42 of mail Sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be