Maintenance administrator

 • Location: OOSTAKKER
 • Type: Contracting
 • Job #20574

Maintenance Administrator

Vast Contract  – Regio Gent
#Dataspecialist #Onderhoud #Automotive

Beschikt jij over voldoende software kennis, heb je kennis van databases en misschien zelfs al een eerste ervaring als Key User van onderhoudssoftware? Op zoek naar een job waar je deze kennis kan inzetten bij een groot data integratie project in een industriële omgeving? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler in de Automotive zijn we op zoek naar een Maintenance administrator of data specialist. Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze opdracht aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?
 

Als Maintenance administrator ben jij een cruciaal onderdeel van ons team van Maintenance ingenieurs.
Jouw job omvat: 

 • Het analyseren en in kaart brengen van de preventieve en curatieve onderhoudsdata
 • Het overbrengen van data naar het nieuwe globaal software systeem
 • Trainingen geven in het gebruik van het nieuwe systeem aan de collega’s

Wie ben je?
 

Om de rol van Maintenance administrator goed in te vullen, beschik je idealiter over een hoger technische diploma of ben je gelijkwaardig door ervaring. Je bent een teamplayer, hebt affiniteit met data en software systemen, draagt kwaliteit hoog in het vaandel en hebt een accurate en analytische aanpak. Je bent communicatief en drukt je vlot uit in het Nederlands.

Kennis en ervaring in Maintenance Engineering wordt aanzien als een plus om ook indien gewenst operationeel te kunnen meewerken binnen het onderhoudsteam.

Wat kan je verwachten?
 

Als Maintenance administrator krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen. Ook freelancers kunnen in aanmerking komen. 

Voldoet deze vacature aan jouw verwachtingen? Aarzel dan niet om te solliciteren via de website of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer (+32) 04 72 79 10 42 of stuur je CV naar [email protected]

 

Maintenance Engineer

 • Location: OOSTAKKER
 • Type: Contracting
 • Job #20373

Maintenance Engineer

Vast Contract – Regio Gent
#onderhoud #preventief #verbeteringen

Beschik je over een Master Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring? Haal je voldoening uit verbeteringen zoeken en optimalisaties? Haal je voldoening uit het gedacht dat de productie kan blijven draaien door jou toedoen? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Maintenance Engineer om hun onderhoudsteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Gent is wereldwijd actief binnen de automobiel sector en staat bekend omwille van hun kwaliteitsvolle wagens.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance Engineer kom je terecht in een productie omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het optimaliseren van de preventieve en correctieve onderhoudswerken. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en optimaliseren van het onderhoudsprogramma.
 • Je maakt analyses, gebaseerd op verzamelde gegevens van stilstandtijden van onze apparatuur.
 • Je beschrijft de technische specificaties van onze onderhoudscontracten.
 • Je zorgt ervoor dat het benodigde materiaal voor de afdeling aanwezig is.
 • Je onderhoudt contacten met aannemers om onverwachte problemen snel te kunnen oplossen.
 • Je ondersteunt de technici van het onderhoudsteam bij hun dagelijkse taken van preventief onderhoud en storingsreparaties.
 • Je bent betrokken bij nieuwe technologieën.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Maintenance Engineer over een master elektromechanica met een goede kennis van automatisering en mechanica. Een hands-on mentaliteit is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je een creatief en inspirerend persoon en heb je een talent om verandering door te voeren. Tot slot ben je ook een teamplayer met sterke communicatie- en leiderschapsvaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sara Van Den Bossche op het nummer +32 (0)4 72 79 10 42 of via sara.vandenbossche(@)jeffersonwells.be.

 

Production Supervisor

 • Location: OOSTAKKER
 • Type: Contracting
 • Job #15691

Vast Contract – Regio Gent
#peoplemanagement #continuousimprovement #Automotive

Beschik je over een technisch-wetenschappelijke Bachelor? Heb je relevante werkervaring met productie-omgeving? Haal je je energie uit het coachen van een team en continuous improvement? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Production Supervisor om hun productieteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Gent is internationaal actief binnen de Automotive industrie en geloven dan ook steevast in de filosofie van Lean Manufacturing, waarbij aandacht voor kwaliteit, veiligheid en het milieu topprioriteit zijn.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Production Supervisor kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over people management en continuous improvement in de productie. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Verzorgen van de coördinatie, planning en controle van de productieprocessen
 • Toezien op de naleving van productiedeadlines en kwaliteits- en veiligheidsnormen
 • Een team (bestaande uit een 50-tal medewerksters) aansturen en voorzien opleiding/training om de competenties te verbeteren
 • Wekelijkse productieplanningen opstellen, de technische beschikbaarheid van de lijn opvolgen, en instaan voor de grondstoffen, verpakkingen en benodigde middelen op de lijn
 • Nauw samenwerken met engineering voor een continue verbetering van kwaliteit, veiligheid en productiviteit
 • Optreden als aanspreekpunt bij kwaliteitsafwijkingen en klachten
 • Rechtstreeks rapporteren aan de productieleider

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je bij voorkeur over minimum een bachelor in een technische-wetenschappelijke richting aangevuld met een eerste relevante werkervaring. Kennis van planningstools en ERP-systemen is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je een teamspeler en draag je kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Tot slot werk je ook gestructureerd met oog voor detail en heb je een problemsolving mindset.

Wat kan je verwachten?

Als Consultant Production Supervisor krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan jouw verwachtingen? Aarzel dan niet om te solliciteren via de website of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer (+32) 04 72 79 10 42 of mail Sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be