Supplier Quality Engineer

 • Location: OOSTAKKER
 • Type: Contracting
 • Job #16306

Wij zoeken een (m/v/x)

Supplier Quality Engineer

Vast contract of freelance – regio Gent
#Automotive #Quality #logistics #suppliers

Ben jij een industrieel ingenieur gepassioneerd door de wereld van Automotive en heb je grote affiniteit met proces en kwaliteitsverbeteringen? Op zoek naar een gevarieerde job waar het verzorgen van goede communicatiestromen en gedetailleerde oorzaakanalyses centraal staan? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler in de Automotive industrie zijn we op zoek naar een Supplier Quality Engineer regio Gent (m/v/x). Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze uitdaging aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Supplier Quality Engineer zal je deel uitmaken van een gespecialiseerd team van 3 ingenieurs waarbij je elk verantwoordelijk bent voor je eigen deel van de fabriek.
Je taken omvatten:

 • Je bent verantwoordelijk voor de technische oorzaakanalyses.
 • Je bent de contactpersoon voor toeleveranciers, rapporteert kwaliteitsproblemen en bewaakt de kwaliteit van de stukken vanuit nauwgezette analyses.
 • Je dringt tijdig en assertief aan bij toeleveranciers indien correctieve maatregelen noodzakelijk zijn en volgt deze van nabij op.
 • Je coördineert de systematische oplossing van kwaliteitsproblemen en communiceert veelvuldig met betrokken partijen: designers, productie, leveranciers, aankopers,….
 • Je definieert en organiseert tijdelijke corrigerende maatregelen, inclusief intern en/of extern herstel.

Wie ben je?

Om de rol van Supplier Quality Engineer goed in te vullen beschik bij voorkeur over een Master diploma Elektromechanica en ben je bekend met technische tekeningen, tolerantiesystemen en meettechnieken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en reeds bewezen expertise in het omgaan met leveranciers. Als persoon ben je assertief, gedreven en steeds op zoek naar verbeteringen. Je kan zowel individueel te werk, maar legt ook een grote focus op teamwork. Je communiceert vlot in het Nederlands en in het Engels.

Vlot met MS Office kunnen werken en correcte administratie verzorgen is een basisvoorwaarde!

Wat kan je verwachten?

Als Supplier Quality Engineer krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan jouw verwachtingen? Aarzel dan niet om te solliciteren via dit kanaal of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer (+32) 04 72 79 10 42 of mail naar [email protected]

Teamleader Productie

 • Location: OOSTAKKER
 • Type: Contracting
 • Job #15691

Teamleader Productie

Vast Contract – Contracting/ Freelance – Regio Gent
#peoplemanagement #continuousimprovement #Automotive

Beschik je over een technisch-wetenschappelijke Bachelor? Heb je relevante werkervaring met productie-omgeving? Haal je je energie uit het coachen van een team en continuous improvement? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Teamleader Productie om hun productieteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Gent is internationaal actief binnen de Automotive industrie en geloven dan ook steevast in de filosofie van Lean Manufacturing, waarbij aandacht voor kwaliteit, veiligheid en het milieu topprioriteit zijn.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Teamleader Productie kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over people management en continuous improvement in de productie. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Verzorgen van de coördinatie, planning en controle van de productieprocessen
 • Toezien op de naleving van productiedeadlines en kwaliteits- en veiligheidsnormen
 • Een team (bestaande uit een 50-tal medewerksters) aansturen en voorzien opleiding/training om de competenties te verbeteren
 • Wekelijkse productieplanningen opstellen, de technische beschikbaarheid van de lijn opvolgen, en instaan voor de grondstoffen, verpakkingen en benodigde middelen op de lijn
 • Nauw samenwerken met engineering voor een continue verbetering van kwaliteit, veiligheid en productiviteit
 • Optreden als aanspreekpunt bij kwaliteitsafwijkingen en klachten
 • Rechtstreeks rapporteren aan de productieleider

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Teamleader Productie bij voorkeur over minimum een bachelor in een technische-wetenschappelijke richting aangevuld met een eerste relevante werkervaring. Kennis van planningstools en ERP-systemen is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je een teamspeler en draag je kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Tot slot werk je ook gestructureerd met oog voor detail en heb je een problemsolving mindset.

Wat kan je verwachten?

Als Consultant Teamleader Productie krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan jouw verwachtingen? Aarzel dan niet om te solliciteren via dit kanaal OF contacteer Sara Van den Bossche op het nummer (+32) 04 72 79 10 42 of mail Sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be