Junior Plant Engineer

 • Location: OOSTENDE
 • Type: Perm
 • Job #18975

Junior Plant Engineer

Vast Contract – Regio Oostende
#chemie #operations #engineering

Beschik je over een master burgerlijk of industrieel ingenieur? Haal je voldoening uit conceptueel en creatief denken? Ben je ambitieus in het opbouwen van technische expertise en leidinggevende vaardigheden? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Junior Plant Engineer om hun engineering team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Oostende is internationaal actief binnen de chemische industrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Junior Plant Engineer kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitvoering en ondersteuning op technisch-operationeel vlak. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Uitwerken van procesmatige verbeteringen op de installaties m.b.v. nieuwe technische evoluties en best practices
 • Nauw samenwerken met projectmedewerkers en het productieteam bij de opstart, implementatie en opvolging van productieaanpassingen
 • Ondersteuning bieden bij de analyse van processtoringen en mechanische falen
 • Procesintegriteit- en veiligheid opvolgen rekening houdende met de impact op het milieu
 • Uitvoeren van overdrukstudies, risicoanalyses en LOPA’s
 • De nodige documentatie voorzien en updaten m.b.t. productie, kwaliteit, veiligheid en milieu
 • In kaart brengen van het energieverbruik en de optimalisatie van utilities

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Junior Plant Engineer over een master burgerlijk of industrieel ingenieur chemie. Een eerste werkervaring in een engineering rol is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je leergierig ingesteld en neem je graag initiatief. Tot slot denk je graag conceptueel en creatief na.

Wat kan je verwachten?

Als Junior Plant Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Technical Buyer

 • Location: OOSTENDE
 • Type: Perm
 • Job #18840

Technical Buyer

Vast Contract – Regio Oostende
#chemie #technisch #aankoop #elektromechanica

Beschik je over een bachelor of master in de chemie of elektromechanica? Heb je werkervaring in aankoop van een technische dienst? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Technical Buyer om hun Aankoop team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Oostende is wereldwijd actief binnen de chemische sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Technical Buyer kom je terecht in een motiverende omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de aankoop van grondstoffen tot de technische aankoop. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Opmaken van prijsaanvragen en bestellingen
 • Evalueren van binnengekomen offertes op zowel commercieel als technisch vlak
 • Uitvoeren van marktonderzoek, selectie en evaluatie van leveranciers
 • Onderhandelen van voorwaarden en opstellen van bestellingen en contracten
 • Opvolging van bestellingen, levertermijn, transport en klachtenbehandeling
 • Rapporteren aan de Procurement Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Technical Buyer over een bachelor (elektro)mechanica, (industriële) chemie of gelijkaardig aangevuld met een eerste werkervaring in technische aankoop. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Frans en Engels. Daarnaast heb je een commerciële ingesteldheid en neem je graag initiatief. Tot slot ben je ook een leergierig persoon met sterke communicatieve skills.

Wat kan je verwachten?

Als Technical Buyer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.