PRODUCTIEPLANNER

 • Location: OOSTKAMP
 • Type: Contracting
 • Job #20228

Productieplanner

Vast Contract – Regio Oostkamp
#productie #planner #ERP

Beschik je over een Bachelor in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring? Heb je werkervaring met een ERP syteem en affiniteit met logistieke systemen? Heb je zin voor verantwoordelijkheid en werk je georganiseerd? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Productieplanner om hun logistiek team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Oostkamp is wereldwijd actief binnen de luchtvaart sector en staat bekend omwille van hun hoge kwaliteitsproducten

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Productieplanner kom je terecht in een high-end productie omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de materiaalstromen en leveringen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je bent verantwoordelijk voor het tijdig leveren naar de klanten
 • Gebruik makend van het ERP systeem, organiseer en implementeer je de materiaalstromen
 • Je verzorgt de communicatie met de klanten i.v.m. orders en leveringen
 • Je bewaakt de tijdige aanlevering van grondstoffen
 • Je bepaalt de prioriteiten voor de machines en installaties
 • In samenwerking met je collega’s los je mogelijke capaciteitsproblemen op

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als productieplanner over een Bachelor in een technische richting. Ervaring met logistieke systemen is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een proactieve ingesteldheid en heb je kennis van een ERP systeem. Tot slot ben je ook een stressbestendig persoon met sterke sociale en communicatieve vaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Productieplanner kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Martine Vergote op het nummer +32 (0)4 95 36 51 42 of via martine.vergote(@)jeffersonwells.be.

R&D Product Development Engineer

 • Location: OOSTKAMP
 • Type: Contracting
 • Job #15763

R&D Product Development Engineer

Vast contract – Contracting / Freelance – Regio Brugge
 #productdevelopment #Automotive #projectengineering #PFMEA #mechanicaldesign #sensors #creo

Ben jij steeds gepassioneerd geweest door mechanical design & productontwikkelingen? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen de Automotive sector? Een job waarbij je problemen aanpakt en je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler gespecialiseerd in het ontwikkelen van elektromechanische componenten voor de Automotive Industrie zijn we op zoek naar een Product Development Engineer regio Brugge. (m/v/x). Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze opdracht aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Consultant Product Development Engineer ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en verantwoordelijk voor het uitwerken van het mechanische en magnetische productontwerp van de conceptfase tot de serieproductie. Jouw functie omvat: 

 • Vertalen van klanteisen naar het productontwerp, rekening houdend met maakbaarheid, kosten en kwaliteit
 • Eerste prototypes, 3D-modellen en tekeningen maken van het product en alle componenten.
 • Identificeer en elimineer potentiële risico's zo snel mogelijk met verschillende tools (Design review, DFMEA, Tolerance calculation, Mechanical and/or magnetic simulations)
 • Opvolgen van validatietesten, verificatie van de resultaten en bespreking met de klant.
 • Ondersteunen bij klachten van klanten of kwaliteitsproblemen.
 • Bijdragen aan technologische vooruitgang door innovatieve oplossingen te onderzoeken en waar mogelijk te beschermen met patenten.
 • Weten en begrijpen wat er speelt in de markt: bezoeken van beurzen

Wie ben je?

Om de rol van Consultant Product Development Engineer goed in te vullen, beschik je over een Master in Mechanical of Electrical Engineering. Bij voorkeur beschik je over een eerste ervaring in Product development met kennis van productiemethoden zoals stamping & molding en enige basiskennis over elektriciteit en magnetisme . Je bent hands-on en hebt uitstekende interpersoonlijke, onderhandelings- en communicatieve vaardigheden. Je kan je vlot uitdrukken in het Engels. (ev. Duits)

Kennis en ervaring met CAD (CREO) wordt aanzien als een plus!

Wat kan je verwachten?

Als Consultant Product Engineer krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer +32 (0)4 72 79 10 42  of stuur jouw cv door naar Sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be