Labassistent

 • Location: OUDENAARDE
 • Type: Temp
 • Job #18078

Labassistent

Optie vast – Regio Oudenaarde – 2 ploegen
#quality #control #laborant

Beschik je over een bachelordiploma? Ben je nauwkeurig, plichtsbewust en kan je zelfstandig werken? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Labassistent om hun Quality Control team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Oudenaarde is wereldwijd actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun chemische producten (lijmen, emulsies, etc.).

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Labassistent kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van kwaliteitstesten op grondstoffen, tussen- en eindproducten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Diverse kwaliteitstesten: viscositeitstesten, pH-metingen, opschuimtesten, titraties, droge stof metingen, waterzuiveringstesten etc.
 • Specifieke klantentesten.
 • Opvolgen van reacties.
 • Aanpassingen en berekeningen uitvoeren tijdens het reactieproces.
 • Werken met diverse toestellen: HPLC, IR, GC, etc.
 • Resultaten verwerken in SAP.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Labassistent over een bachelordiploma (voorkeur chemie) eventueel aangevuld met een eerste ervaring in het labo. Kennis van het MS Office pakket is een must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast kan je zelfstandig werken en ben je nauwkeurig en plichtsbewust. Tot slot ben je bereid om in een tweeploegenstelsel te werken (vroege en late ploeg) en ben je bereid om sporadisch in de nachtploeg te werken ter ondersteuning van verloven of ziekteperiodes.

Wat kan je verwachten?

Als Labassistent kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een vast contract na een succesvolle interimperiode. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Laborant

 • Location: Oudenaarde
 • Type: Perm
 • Job #17912

Laborant

Vast Contract – Regio Oudenaarde
#laborant #kwaliteit #voeding

Beschik je over een bachelordiploma? Heb je reeds werkervaring als laborant in een productieomgeving? Heb je affiniteit met kwaliteitscontrole en ben je nauwkeurig en teamgericht? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Laborant om hun kwaliteitsteam te vervolledigen. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Oudenaarde is internationaal actief binnen de voedingssector en staat bekend omwille van hun alcoholische dranken.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Laborant kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de opvolging van de kwaliteit en de voedselveiligheid van de tussen- en afgewerkte producten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Registreren en interpreteren van de resultaten.
 • Nemen van de nodige maatregelen om de continuïteit van het productieproces te garanderen.
 • Rapportage aan de kwaliteitsverantwoordelijke.
 • Opvolgen van productieprocessen.
 • Af en toe inspringen op de productieafdeling.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Laborant over een bachelordiploma aangevuld met een eerste laborantervaring in een productieomgeving. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een sterke affiniteit met kwaliteitscontrole en ben je nauwkeurig, ordelijk en efficiënt. Tot slot neem je graag verantwoordelijkheid en ben je teamgericht.

Wat kan je verwachten?

Als Laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s en flexibele daguren. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (+ 18 extra vakantiedagen) en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

QC Laborant

 • Location: Oudenaarde
 • Type: Perm
 • Job #14993

Voor een groeiend, innovatief bedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een

 

QC Laborant

 

Je takenpakket :

– Je bent verantwoordelijk voor de labo-analyses op grondstoffen, half-fabrikaten en eindproducten

– Je volgt nauwkeurig de voorziene procedures en werkinstructies

– Je interpreteert en rapporteert de resultaten van de uitgevoerde analyses en verzorgt de nodige administratie

– Je volgt nauwkeurig de leverancierscertificaten op

– Je werkt mee aan innovatieve projecten en ondersteunt de R&D Manager

– Met een kritische blik wil je alle processen steeds verder optimaliseren

 

Wat verwachten we van jou?

– Je hebt een Bachelor Chemie of gelijkwaardig, met een eerste ervaring bij voorkeur in een industriële/productie labo omgeving

– Je werkt nauwkeurig en zelfstandig, kwaliteit is zeer belangrijk voor je

– Je bent hands-on en neemt initiatief

– Je bent leergierig, communicatief en een team-player

– Je kan werken met courante labo informatiesystemen en je werkt vlot met Excel

– Je drukt je, zowel mondeling als schriftelijk, vlot uit in het Nederlands en Engels

 

Ons aanbod:

– Direct vast contract van onbepaalde duur

– Een interessante werkervaring in een aantrekkelijk bedrijf

– Dagfunctie

– Marktconforme verloning (inclusief maaltijdcheques en andere extralegale voordelen

– 20 + 12 (ADV) verlofdagen

 

Interesse?

Jefferson Wells is de dedicated partner van onze opdrachtgever en zal jouw kandidatuur in vertrouwen behandelen. Neem contact op om meer te weten te komen over onze opdrachtgever!

Volg het onderstaand sollicitatieproces of stuur jouw CV naar kris.meert(@)jeffersonwells(.)be of contacteer Kris Meert op 0477 63 62 42 !!!