Production & Validation Engineer

  • Location: Peer
  • Type: Perm
  • Job #20035

Regio Peer
#farma #productie #validatie

Heb je affiniteit met de optimalisatie van productieprocessen in de medical devices of farmaceutische sector? Heb je oog voor detail en werk je nauwkeurig? Haal je voldoening uit probleemoplossend denken? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Production & Validation Engineer om hun engineering team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf, gelegen in Peer, binnen de farmaceutische industrie is internationaal actief en heeft een sterke focus op innovatie en kwaliteit.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Production & Validation Engineer kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de implementatie van processen & projecten opdat nieuwe en bestaande producten voldoen aan de specificaties via validatie en in-proces controles. Met behulp van een divers takenpakket, word je hierin bijgestaan:

  • De continuïteit en de prestaties van het productieproces beheren
  • Opstarten en documenteren van nieuwe processen
  • Nastreven van het hoogste kwaliteitsniveau via de uitvoering van IQ, OQ en PQ validatiestrategieën
  • Uitvoeren van risicoanalyses van het productieproces
  • Het FMEA-proces up-to-date houden
  • Kalibraties en onderhoud voorzien om aan de voorgeschreven normen te voldoen

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Production & Validation Engineer over een master in een wetenschappelijke richting (medisch, farmaceutisch, chemisch, etc.) aangevuld met een eerste relevante werkervaring in productieprocessen. Kennis van ISO13485 en ISO9001 is een pluspunt. Daarnaast ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Verder behoren orde, netheid en punctualiteit tot jouw persoonlijkheid en kan je nauwkeurig en probleemoplossend werken. Je bent een teamspeler die ook zelfstandig aan de slag kan.

Wat kan je verwachten?

Als Production & Validation Engineer krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of stuur jouw cv door naar matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.