Mechanical Project Engineer

  • Location: Ranst
  • Job #23769

Mechanical Project Engineer

Vast contract of freelance – Regio Ranst
#mechanica #piping #projecten

Beschik je over een master industriële wetenschappen of heb je al heel wat werkervaring?  Heb je werkervaring met A-Z project engineering in de chemische sector? Heb je kennis piping en hou je van technisch complexe projecten? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Mechanical Project Engineer om hun Project engineering team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Ranst is internationaal actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun R&D op het gebied van groene chemie en hernieuwbare grondstoffen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Mechanical Project Engineer kom je terecht in een uitdagende functie in een innovatieve omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over tal van projecten in de chemische procesinstallaties. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van technische projecten met een focus op piping en mechanica.
  • Je staat in voor je projecten van A-Z (projectscope bepalen, plan opstellen, werfopvolging, werken coördineren en nazorg bij afronding van het project)
  • Je analyseert technische problemen en werkt oplossingen uit
  • Je bewaakt de kwaliteit van het project doorheen alle fases
  • Je ondersteunt je collega’s waar nodig in het voorbereidende deel van het project

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Mechanical Project Engineer over een master industriële wetenschappen of gelijkwaardig door ervaring aangevuld met een stevige dosis ervaring met projecten in de chemische sector. Ervaring met onderhoudswerken is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een proactieve ingesteldheid en ben je sterk in plannen en coördineren. Tot slot ben je ook een communicatief persoon met sterke analytische skills.

Wat kan je verwachten?

Als Mechanical Project Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Jens Blanchet op het nummer +32 (0)4 79 43 32 62 of via jens.blanchet(@)jeffersonwells.be.