Maintenance Engineer

 • Location: Roeselare
 • Type: Perm
 • Job #20922

Maintenance Engineer

Vast Contract – Roeselare
#Maintenance #Productie #Elektromechanica

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Maintenance Engineer binnen een innovatieve procesomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Roeselare zijn we momenteel op zoek naar een Maintenance Engineer ter versterking van het huidige technische team.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance Engineer rapporteer je rechtstreeks aan de Maintenance Manager en ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van zowel de productielijnen als rollend materieel. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Dagelijkse opvolging van het elektromechanisch onderhoud
 • Bijdragen tot automatisatie- en verbeterprojecten
 • Proactief aanpakken van mogelijke breakdowns en stilstanden
 • Instaan voor het organiseren van externe interventies (wanneer nodig) en technische aankopen van onderdelen / wisselstukken

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Bachelor of Master diploma Elektromechanica en hou je ervan om in team te werken? Heb je een sterke interesse en/of ervaring in elektromechanisch onderhoud en zoek je een uitdagende werkomgeving waar je zowel kan focussen op dagelijks onderhoud, als preventief onderhoud en innovatieprojecten? Kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en durf je ook Frans te spreken op de werkvloer? Zoek je een uitdaging waarin je zowel hands-on als administratieve verantwoordelijkheden toegewezen krijgt? Dan ben jij misschien wel de Maintenance Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)experis.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Maintenance Manager

 • Location: Roeselare
 • Type: Perm
 • Job #20920

Maintenance Manager

Vast Contract – Roeselare

#MaintenanceManagement #Manufacturing #PeopleManagement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Maintenance Management en sta je open voor een uitdaging waarbij je zowel kan focussen op de dagelijkse operations als verbeterprojecten? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Roeselare zijn we op zoek naar een Maintenance Manager die de leiding zal nemen over een technisch en administratief team bestaande uit +/- 10 personen.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance Manager sta je in voor het aansturen van een team techniekers en volg je de dagelijkse taken inzake onderhoud en herstellingen op. Daarnaast werk je concrete verbetervoorstellen uit en zal je focussen op investeringsprojecten. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Opmaken van onderhouds- en herstelplannen voor de gehele site
 • Coördineren van de werkzaamheden over de gehele site, rekening houdend met het optimaal inzetten van materiaal en medewerkers
 • Coördineren van investeringsprojecten, zowel naar installaties binnen de productie als facilities toe
 • Implementatie van het nieuwe softwaresysteem binnen de onderhoudsafdeling
 • Aankoop van technisch materiaal en onderhandelen van onderhoudscontracten
 • Samenwerken met projectingenieurs aangaande investeringsprojecten binnen het domein van hernieuwbare energie

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma in Engineering (of gelijkwaardig door ervaring) en kan je terugvallen op minstens 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie? Heb je ervaring met het aansturen van een team en weet je hoe je verbeter- en vernieuwingsprojecten moet aanpakken? Kan je je vlot uitdrukken in zowel het Nederlands als het Frans en ben je In staat om de lopende zaken zowel administratief als operationeel op te volgen? Laat je je opmerken door jouw communicatieve vaardigheden, analytisch inzicht en weet je als geen ander hoe je mensen kan motiveren? Dan ben jij misschien wel de Maintenance Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.jeffersonwells.be of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Kwaliteitsverantwoordelijke

 • Location: Roeselare
 • Job #21273

Kwaliteitsverantwoordelijke

Vast Contract – Regio Roeselare
#kwaliteit #veiligheid #packaging

Beschik je over een bachelor of master in een wetenschappelijke richting? Heb je werkervaring in kwaliteit of hebben BRC en HACCP weinig geheimen voor jou? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke om hun productieteam te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in regio Roeselare is internationaal actief binnen de verpakkingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Kwaliteitsverantwoordelijke krijg je de verantwoordelijkheid over de verbetering en handhaving van de kwaliteits- en veiligheidsnormen over 2 productiesites. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Bewaken van kwaliteitsnormen zoals BRC en HACCP, alsook veiligheidsnormen
 • Evalueren van de procedures en werkinstructies en aanpassen waar nodig om een optimale productveiligheid te garanderen samen met collega’s
 • Verbeteringen implementeren en opvolgen na het analyseren van klachten
 • Opstellen van kwaliteitsrapportages en op basis van die resultaten het management aansturen
 • Opleidingen geven met betrekking tot kwaliteit en veiligheid
 • Rapporteren aan de Plant Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Kwaliteitsverantwoordelijke over een bachelor of master in een wetenschappelijke richting aangevuld met een goede kennis BRC en HACCP. Ervaring binnen veiligheid is een groot pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een zelfstandige en kritische ingesteldheid en ben je kwaliteitsbewust. Tot slot ben je ook een hands-on persoon met sterke communicatieve skills.

Wat kan je verwachten?

Als Kwaliteitsverantwoordelijke kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een bedrijfswagen, 6 ADV dagen en een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Quality Control

 • Location: Roeselare
 • Job #21194

Quality Control 2 ploegen

Vast Contract – Regio Roeselare
#QC #voeding

Beschik je over een bachelor in een voedingsgerelateerde richting? Heb je werkervaring inzake kwaliteit in de voeding of ben je op zoek naar jouw eerste ervaring binnen de voedingsindustrie? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Control om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in regio Roeselare is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Control kom je terecht in een productie-omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het bewaken en behouden van de kwaliteit in het productieproces. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Controleren van kwaliteit van grondstoffen en ingrediënten
 • Bewaken van de kwaliteit van het productieproces
 • Uitvoeren van testen en analyses om de kwaliteit van het eindproduct te garanderen
 • Controleren van naleving van voedselveiligheidsvoorschriften en -normen
 • Herkennen en communiceren van afwijkingen van kwaliteitsnormen en voedselveiligheidsvoorschriften

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Control over een bachelor in een voedingsgerelateerde richting. Ervaring binnen een kwaliteitsfunctie in een voedinsomgeving is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands met een basis Frans. Je bent bereidt om in een 2-ploegen systeem te werken. Daarnaast heb je een oplossingsgerichte ingesteldheid en kan je zowel zelfstandig als in team werken. Tot slot ben je ook hands-on met sterke communicatieve skills.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Control kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Junior / Medior ERP Analist

 • Location: Roeselare
 • Job #20670

Introductie

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup – al meer dan 70 jaar een wereldleider als HR partner. Bij Experis zijn we actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en bedienen we dagelijks meer dan 38.000 bekwame professionals. Experis specialiseert zich in werving en selectie van ICT profielen. Wij stemmen uw vaardigheden en uw loopbaandoelstellingen af op de huidige kansen op de arbeidsmarkt. Per specialisatiedomein in IT staat er een specialist klaar om u te ondersteunen.

Klant

Onze klant, actief in de medische sector, is op zoek naar een analytisch persoon die mee kan bouwen aan hun nieuw ERP verhaal. Ze zijn een gekende speler en staan bekend als een betrouwbare partner met sterke dienstverlening.

 

Functie
 

 • Werk aan nieuwe implementaties en aanpassingen van onze ERP applicatie
 • Jouw rol is het managen van ERP-projecten als verbindend persoon.
 • Samenwerken met collega's en externe partners: Je bent een one –(wo)man-show.
 • Veiligheid en stabiliteit zijn altijd prioriteit.
 • Rapporteer alles helder aan je teamlead.

 

Profiel

 

 • Minimum 2 jaar relevante ervaring, bij voorkeur in een productie/retailomgeving.
 • Je hebt IT- en proceskennis van één of meerdere ERP-systemen.
 • Ervaring met SQL-queriesis wenselijk.
 • Je bent analytisch, oplossingsgericht en in staat om zelfstandig te werken.
 • Naast een goede kennis van het Nederlands en Engels, is een goede basis Frans vereist.

 

Aanbod

 

 • Je krijgt de kans om een rol op te nemen die impact heeft, voor zowel je klanten als je collega’s.
 • Naast een comfortabele werkomgeving bieden we een aantrekkelijke verloning met wagen en maaltijdcheques + 6 extra ADV-dagen. Ook thuiswerk is mogelijk.

 

Goesting gekregen in de job?

Schitterend! Solliciteer dan nu.

Don't let today's opportunities become tomorrow's what ifs.

IT Manager – Hightech productieomgeving

 • Location: ROESELARE
 • Job #18916

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup die zich uitsluitend richt op de IT-jobmarkt, gaande van Infrastructuur en Developers tot Data, BI en Analisten. Als Business Recruitment Consultant bij Experis richt ik mij exclusief op vacatures voor professionals op het gebied van Support, Infrastructuur en Management. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in die richting en heb je behoefte aan een overzicht van de actuele relevante vacatures, dan begeleid ik je graag naar de job volgens jouw verwachtingen! Steeds onder meteen vast contract onbepaalde duur.

Onze klant is een internationaal gerichte machinebouwer met een sterke focus op innovatie en de ontwikkeling van hun eigen menselijke kapitaal. De huidige IT Manager nadert zijn pensioen en om die reden zijn we reeds op zoek naar een sterke IT Manager.

 

De jobinhoud

 • Als IT Manager waarborg je de visie van de organisatie op ICT-niveau. Je draagt verantwoordelijkheid over de infrastructuuromgeving (datacenters, netwerken, servers, opslagsystemen, communicatieplatform en databases), definieert business noden en vertaalt deze naar werkbare oplossingen. Je bent actief betrokken in allerhande projecten, waaronder migraties en het verder professionaliseren en opschaling van de IT-omgeving.
 • Je stelt de nodige recovery draaiboeken op en test ze uit. Je draagt tevens verantwoordelijkheid over uitbestede webservers en de interactie met de respectievelijke partners voor het webdesign.
 • Je werkt dagelijks aan het optimaliseren en verzekeren van de continuïteit van de systemen/servers en neemt actief taken in handen rond verdere digitalisatie van de organisatie.
 • Je coacht en begeleidt je twee naaste collega’s (Systeem en Netwerk Engineers) die zich dagelijks bezighouden met IT-support en IT-projectwerk.
 • Je onderneemt zelf supporterende taken bij complexere escalaties op gebruikersniveau en allerhande problemen die zich voordoen.
 • Je onderhoudt contacten met leveranciers bij complexere technische projecten en evalueert deze samenwerkingen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het aankopen en waarborgen van het IT-materiaal (hardware en software) en bewaakt het bijhorende budget.
 • Je fungeert als aanspreekpunt wanneer het aankomt op vragen en problemen die zich voordoen met de technische kant van de Business Applicaties (SAP en Creo/Windchill) en werkt concreet naar oplossingen, al dan niet in samenwerking met de partners.
 • Definiëren en controleren van de belangrijkste investeringsprogramma's en uitgaven voor ICT & applicaties.
 • Een adequaat beleid vastleggen om cyberbeveiliging te waarborgen.

 

Jouw profiel

 • Je kan terugblikken op een sterke ervaring in een gelijkaardige functie, bijvoorbeeld als IT coördinator of als senior system en network engineer.
   
 • Je hebt een master- of bachelor opleiding binnen ICT of bent gelijkwaardig door je ervaring.
   
 • Een goede allround kennis van Microsoft systemen en bent bekend met de volgende technische elementen: Windows Server, Exchange online, O365, Teams, Microsoft SQL, Azure, Active Directory, Virtualisatie (vSphere ESXi), Vmware, Defender.
   
 • Kennis van de technische omgeving van ERP systemen zoals SAP is een sterk pluspunt.
   
 • Je hebt een stevige kennis van netwerken, firewalls, routers, switches, VLANs
   
 • Je bent bij voorkeur gekend met Linux (Derbian/Ubuntu) en systemen voor monitoring.
   
 • Naast Nederlands spreek je ook goed Frans of Engels, kennis van het Duits is een pluspunt.
   
 • Je focust graag op optimalisaties en vernieuwingen binnen IT
   

Aanbod

 • Een onmiddellijk vast contract onbepaalde duur bij een innovatieve machinebouwer die investeert in mensen en technologie.
   
 • Er wordt voldoende tijd voorzien om je in te werken en kan rekenen op de nodige opleidingen, of opleidingen op eigen aanvraag.
   
 • Een verantwoordelijke en uitdagende job met veel slagkracht en ruimte voor vernieuwing.
   
 • Een aantrekkelijke verloning afhankelijk van jouw vaardigheden en ervaring aangevuld met maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, gsm en laptop, firmawagen, winstdeling,…
   
 • 20 dagen verlof aangevuld met 12 adv-verlofdagen en een tweetal extra sectordagen.  In overleg met je collega’s op IT zijn die vrij in te plannen.
   

INTERESSE? Wens je meer info over deze vacature of wens je vrijblijvend jouw zoektocht toe te lichten? Stuur dan snel je cv naar [email protected] of bel me even op mijn gsm nr. 0499/594162. Ik luister graag naar jouw verwachtingen. Discretie verzekerd. Vriendelijke groeten, Dennis

Project engineer

 • Location: ROESELARE
 • Type: Perm
 • Job #16289

Project Engineer.

Vast Contract – Roeselare
#engineering #opportunities #Master #Passionforlifting&hoisting

Beschik je over een Master(elektro)mechanica of gelijkwaardig door ervaring?  Heb je heel veel GBV (Gezond Boeren verstand) ?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een project engineer en maak je deel uit van hun sales team. Je biedt hun klanten oplossingen en begeleidt -intern bij onze partner hun project van offerte tot aan de oplevering.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Project engineer ben je verantwoordelijk voor de haalbaarheidsstudie en offerteopmaak.

Je volgt het project van de verkoop, al over de opmaak van de plannen en productie tot aan de oplevering op.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

• Je staat in voor de prijsoffertes, technische en diverse berekeningen

• Je onderhoudt de berekeningstools

• Je houdt de prijslijsten up to date

• Je voert de technische besprekingen met de klant en blijft zijn aanspreekpunt tot aan de oplevering

• Je bereidt de goedgekeurde offertes administratief voor en zorgt dat we de nodige componenten in huis hebben

• Je volgt het project intern op van offerte tot aan de oplevering
 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Project engineer over de volgende skills;

 Je bent nieuwsgierig en leergierig. Je bent gedreven, werkt zelfstandig en resultaatgericht.

Bovendien ben je een goeie communicator en behoudt het overzicht. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands met een kennis van Engels en Frans.

Een basiskennis van Autocad (interpretatie van plannen) en een goeie kennis van Excel is een pluspunt ! tot slot ben je loyaal, integer, klant- en teamgericht.

 

Wat kan je verwachten?

Als sales engineer kom je terecht in een snelgroeiende moderne West-Vlaamse kmo met gek veel passie voor tillen en hijsen. Een gezonde onderneming met weinig verloop die bruist van de enthousiaste collega’s. Je vindt bij onze partner veel uitdaging en afwisseling en we zorgen voor een to-the-point opleidingstraject. Als dynamisch team nemen ze je graag mee naar de karting, airsoft en jaarlijkse feestjes. Een mooi salarispakket maakt het helemaal af.
 

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Adhesive Engineer

 • Location: Roeselare
 • Type: Perm
 • Job #14324

Voor onze opdrachtgever, actief in de automotive en centraal gelegen in West-Vlaanderen, zijn we ter uitbreiding van hun Product Development team op zoek naar een Adhesive Engineer / Lijmspecialist.

Wil je graag binnen de firma zelf een grote impact hebben op de kwaliteit van hun hoogtechnologische voertuigen? Lees dan zeker verder!

Adhesive engineer

Jouw rol als Lijmspecialist/Adhesive engineer

Je ontwikkelt jou tot expert op vlak van lijmtechnieken en fungeert als eerste aanspreekpunt voor onze engineering/productie. Na een grondig opleidingstraject ben je actief op drie domeinen: R&D, kwaliteitsbevordering en opvolging na indienststelling.

 

 • Ontwikkelingsfase (R&D):
  • Je bent nauw betrokken bij de start van nieuwe projecten en de lopende projecten. Je onderzoekt welke lijmmogelijkheden er zijn en geeft hierbij een gefundeerd advies.
  • Je gaat in overleg met de afdeling werkvoorbereiding en verleent jouw inzichten bij het opstellen van werkinstructies. Dit gebeurt uiteraard op basis van de aanbevelingen van de leveranciers.
 • Kwaliteitsbevordering:
  • Je optimaliseert de huidige lijmprocessen om een efficiëntere doorstroming van de productielijn te garanderen. Daarnaast ga je ook in overleg met leveranciers en andere afdelingen (engineering/aankoop/productie/…) om de optimale productkeuze te maken.
  • In samenspraak met de kwaliteitsdienst voer je interne audits uit om de kwaliteit van de verlijmingsprocessen te garanderen en bij te sturen waar nodig.
  • Naast de interne audits, voer je ook zelf testen uit om de kwaliteit te controleren, nieuwe producten te valideren, te benchmarken, enzovoort.
  • Je staat in voor de organisatie van opleiding via de leveranciers.
 • Opvolging na indienststelling:
  • Voor onze voertuigen die reeds in dienst zijn, werk je service bulletins uit om lijm-issues te voorkomen.

Jouw profiel

 • Je spreekt, leest en schrijft zeer goed Nederlands en goed Engels
 • Je hebt een ruime technische achtergrond en een sterke materialenkennis (metalen, kunststoffen en lakken). Dit is broodnodig om een goede productkeuze en –opvolging te kunnen voorzien.
 • Je bent industrieel ingenieur of bachelor in de chemie, elektromechanica,…
 • Je kan jouw probleemoplossende attitude staven met voorbeelden uit de praktijk. Je werkt graag een praktische en haalbare oplossing uit.
 • Je hebt goede communicatieve skills en werkt graag in overleg met anderen. Je kan op een assertieve wijze jouw mening kenbaar maken, steeds met respect voor de tegenpartij. 
 • Je kan zelfstandig , gestructureerd en nauwkeurig werken om alles correct te documenteren en op te volgen. 
 • Je kan vlot werken met de MS Office toepassingen, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. 

Ons aanbod:

 • Je komt terecht in een dynamisch team van engineers die jou zullen bijstaan in jouw opleidingstraject.
 • Je werkt mee in een bedrijf met toekomst! Je wordt onderdeel in hét kenniscentrum van Europa voor elektrische voertuigen.
 • Je komt terecht in een internationale omgeving, waarbij je voldoende ruimte voor initiatief krijgt binnen een informele setting.
 • Je staat in nauw contact met onze productie en ziet ook het resultaat van jouw werk.
 • Wij bevinden ons in een file-vrije omgeving en met onze werkuren bieden we jou een goede work-life balance aan

 

Interesse?

Jefferson Wells is de dedicated partner van onze opdrachtgever en zal jouw kandidatuur in vertrouwen behandelen.

Volg het onderstaand sollicitatieproces of stuur jouw CV naar kris.meert(@)jeffersonwells.be of contacteer Kris Meert op 0477 63 62 42 !!!

Veel succes!

System Engineer Automotive

 • Location: Roeselare
 • Type: Perm
 • Job #14323

We zoeken een

System Engineer Automotive

onder een vast bediendecontract.

 

Jefferson Wells is de werving- en selectiedivisie binnen Manpowergroup. Wij richten ons op gespecialiseerde profielen binnen Finance, HR, Engineering & Life Sciences.

Voor deze vacature zoeken we een gedreven system engineer voor een innovatief automotive bedrijf regio West-Vlaanderen.

Functie:

 • Binnen de afdeling engineering ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de klant-specifieke eisen van de voertuigen. Dit behelst onder andere het integreren van specifieke eisen in verband met deurfunctionaliteit, comfort functies voor de bestuurder, sfeerverlichting van de passagiersruimte, ..
 •  In samenspraak met de klant en de leveranciers stel je een functionele beschrijving  op van elk van de onderdelen en van de nodige bekabeling
 • Je volgt en controleert de praktische implementatie van zowel Software,Hardware als de mechanische integratie
 • Je stelt jou flexibel op om met de verschillende betrokken partijen, zowel intern als extern, in overleg te treden. Enkele voorbeelden:
 • Samen met het hoofd van de afdeling elektro bepaal je de uitvoering van de kabelbomen en de installatie van de onderdelen.
 • Samen met de aankoopdienst houd je de gewenste leverdata van alle nodige onderdelen in het oog.
 • Samen met de leveranciers vraag je de nodige informatie (zoals elektrische plannen) op en hou je nauw contact.

Profiel:

 • Ben je op zoek naar een eerste job? Of heb je reeds heel wat ervaring opgedaan en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Je bent zeker welkom om te solliciteren!
 • Je hebt een master elektro(mechanica) of gelijkwaardig door ervaring, en hebt affiniteit met laagspanning, EMC en software. Kennis van ethernet is een voordeel.
 • Het is een voordeel als je reeds ervaring hebt in een productieomgeving, machinebouw of bouwnijverheid en het interpreteren van lastenboeken.
 • Je houdt van afwisseling en persoonlijke contacten. Je kan helder en gestructureerd communiceren naar de verschillende actoren
 • Je hebt professionele kennis van Engels. Kan je ook een woordje Duits en/of Frans? Dan is dit zeker mooi meegenomen.
 • Stressbestendig zijn en nauwkeurig werken zijn twee noodzakelijke competenties om je goed in deze job te voelen. 
 • Je hebt een sterke interesse in de automotive sector en de nieuwe technologieën, zoals hybride en elektrische voertuigen.

Aanbod:

• In functie van jouw ervaring en competenties, bieden we je een aantrekkelijk salaris aan, in een direct vast contract

• Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

• Je wordt deel van een open en dynamisch team collega’s

 

Interesse?

Stuur jouw CV naar kris.meert(@)jeffersonwells.be of contacteer Kris Meert op 0477 63 62 42 !!!