Productiemanager

 • Location: Ronse
 • Type: Perm
 • Job #17851

Productiemanager

Vast Contract – Regio Ronse
#productie #people #manager #chemie

Beschik je over een diploma industrieel ingenieur, specialisatie chemie?  Heb je een eerste leidinggevende ervaring achter de rug? Ben je communicatief en doelgericht? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Productiemanager om de productieafdeling te leiden. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Ronse is actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun textielververij.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Productiemanager kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de technisch gespecialiseerde en mensgerichte aansturing van de productieafdeling. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Grondige kwaliteitsopvolging.
 • Bijsturen van verfprocessen om de kleur te nuanceren.
 • Waken over het rendement en het machinepark.
 • Analyseren van de noden van de werknemers.
 • Geven van opleiding en heldere instructies.
 • Expertise en kennis delen met de medewerkers.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Productiemanager over een diploma industrieel ingenieur chemie aangevuld met een eerste ervaring als leidinggevende. Ervaring in de textielsector of ervaring met verfprocessen is een groot pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Frans. Daarnaast heb je een oog voor efficiëntie en ben je objectief en doelgericht. Je bent rekenvaardig, communicatief en oplossingsgericht. Tot slot kan je goed werken met diverse softwareprogramma’s.

Wat kan je verwachten?

Als Productiemanager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Sustainability Engineer

 • Location: RONSE
 • Type: Perm
 • Job #17003

Sustainability Engeneer.

Vast Contract – Regio Ronse
#engineering #opportunities  #Master #Textile #weaving

Beschik je over een Master industrieel ingenieur?  Geen schrik van digitale communicatie?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een sustainability engineer om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd industriële omgeving gelegen in Ronse is wereldwijd actief binnen de textiel.
 

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als sustainability engineer assisteer je de directeur duurzame ontwikkeling bij dossiers gelinkt aan duurzame ontwikkeling. Je verzekert de opvolging van projecten rond circulariteit en werkt hierbij nauw samen met alle betrokkenen inzake ontwikkeling, milieu, preventie en sociale zaken.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Opvolging van projecten rond circulariteit
 • Opvolging van duurzame certificaten (Oekotex Step, GOTS, GRS,…)
 • Onderhouden van beheerssystemen gelieerd aan duurzaamheidscertificaten
 • Opvolging van normen
 • Rapportering van duurzaamheidsindicatoren (bestaande en te bepalen)
 • Checken en posten van informatie m.b.t. duurzame ontwikkelingen op sociale media
 • Ondersteunen van het commerciële team om vragen vanuit de markt te beantwoorden..
 • Vertegenwoordigen van het bedrijf in publieke debatten en in normeringscommissies indien van toepassing.
   

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Sustainabillity Engineer over een Master industrieel ingenieur.

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Frans & Engels, Duits is een troef. Daarnaast heb je een analytische geest en ben je Communicatief en creatief m.b.t. presentaties

Tot slot kan je ook Methodisch werken en heb je een sterke kennis van Microsoft Office (Excel, Word, Powerpoint). Verder schrikt digitale communicatie jou niet af.

 

Wat kan je verwachten?

Als Sustainabillity engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s.

Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur.

Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Project Ingeneer | Polyurethaan afdeling

 • Location: RONSE
 • Type: Perm
 • Job #16600

Productie ingenieur (polyurethaan afdeling)

Vast Contract – Regio West-Vlaanderen.
#Engineering #science #technicalscience #PUR #Polyurethan #LeaderSkills

Beschik je over een Master industriële wetenschappen of elektromechanica?  Heb je werkervaring in de chemische / industriële sector? Heb je kennis van Polyurethaan & gietmachines en werk je graag hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Productie ingenieur om hun dynamische team te versterken.
Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in West – Vlaanderen is internationaal actief binnen de … sector en staat bekend omwille van hun op maat gemaakte rolbekledingen, van rubber en polyurethaan tot composiet en spuitcoating. Om de levensduur en de prestaties van de rolbekledingen te verbeteren, ontwikkelen zij voortdurend nieuwe samenstellingsformules.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als verantwoordelijke Productie Ingenieur kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over een 20 tal arbeiders. Je zal zelfstandig de planningen opmaken

Je komt terecht in een chemisch bedrijf : PUR gieten is een chemisch proces maar ook heel technisch. bijvoorbeeld de gietmachines ( Electro mechanica , sturingen ) veel gebeurt ook op draaibanken , je bent bereid de PUR chemie aan te leren. Je zorgt voor een optimale werking van de beschikbare machines en je mensen en je haalt plezier uit een uitdaging met veel denkwerk.je hebt een kennis van of je bent snel weg met IT gerelateerde programma’s zoals Planningstools, controll IT platform, enz…  

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als productie ingenieur over een Master industriële wetenschappen of elektromechanica aangevuld met een eerste Technische Ervaring binnen een Chemische Productie omgeving is een must.

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Frans – Engels is een plus. Daarnaast heb je een flexibele en hands- on ingesteldheid. Tot slot ben je ook een persoon met sterke leading skills en heb je zin voor initiatief en verantwoordelijkheid.

Wat kan je verwachten?

Als Project Ingenieur kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of Leslie . baert (@) Jeffersonwells . be.