Maintenance Engineer

 • Location: Sint-Niklaas
 • Job #23098

Maintenance Engineer
Vast Contract – Sint-Niklaas
#Maintenance #Productie #Elektromechanica

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Maintenance Engineer binnen een innovatieve  en sterk geautomatiseerde productieomgeving, met focus op nationale en internationale klanten? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Sint-Niklaas zijn we momenteel op zoek naar een Maintenance Engineer ter versterking van het huidige technische team.

Jouw verantwoordelijkheden?
Als Maintenance Engineer rapporteer je rechtstreeks aan de Maintenance Manager en ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van zowel de productielijnen als het rollend materieel. Ook een deel van de gebouwtechniek valt mee onder jouw verantwoordelijkheid.

Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Dagelijkse opvolging van het elektromechanisch onderhoud, zowel hands-on als op vlak van administratie (loggen van storingen en interventies in het systeem)
 • Waken over en bijdragen tot de uitvoering van het preventief onderhoudsplan
 • Proactief aanpakken van mogelijke breakdowns en stilstanden
 • Instaan voor het organiseren van externe interventies (wanneer nodig) en technische aankopen van onderdelen / wisselstukken
 • Uitwerken en voorstellen van verbeterplannen

Wie ben je?
Ben je in het bezit van een Bachelor of Master diploma Elektromechanica en hou je ervan om in team te werken? Heb je een sterke interesse in elektromechanisch onderhoud en kan je terugvallen op minstens vijf jaar relevante werkervaring? Voel je je thuis in een uitdagende werkomgeving waar je zowel kan focussen op dagelijks onderhoud, als preventief onderhoud en innovatieprojecten? Zoek je een functie waarin je zowel hands-on als administratieve verantwoordelijkheden toegewezen krijgt? Dan ben jij misschien wel de Maintenance Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?
Als Maintenance Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)experis.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!
 

Automation Engineer

 • Location: Sint-Niklaas
 • Job #23097

Automation Engineer
Vast Contract – Sint-Niklaas
#Production #Automation #ProcessEngineering

Toon je interesse in elektriciteit, instrumentatie en PLC programmatie en sta je open voor een nieuwe uitdaging als Automation Engineer binnen een hoogtechnologische productieomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Sint-Niklaas zijn we momenteel op zoek naar een Automation Engineer met een sterke interesse in projectmatig werken. Voor deze functie kunnen zowel Young Graduates als meer ervaren profielen in aanmerking komen.  

Jouw verantwoordelijkheden?
Als Automation Engineer draag je mee bij tot de optimale werking en betrouwbaarheid van de installaties in de productie. Daarnaast sta je ook in voor het opvolgen en uitrollen van projecten van A tot Z binnen het domein van automatisatie. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Opvolgen van projecten van A tot Z, van analyse tot het uitschrijven van het lastenboek en het opstellen en testen van de uiteindelijke installatie. Dit gevolgd door het voorzien van de nodige opleiding voor de operatoren en techniekers
 • Optimaliseren van bestaande automatisaties, hiervoor organiseer je ok tijdig overleg met jouw collega’s om verbetervoorstellen op tafel te leggen en te bespreken
 • Je zorgt voor het onderhouden en upgraden van de PLC’s
 • Bieden van technical support aan de verschillende operationele afdelingen (maintenance, productie, R&D, …)

Wie ben je?
Ben je in het bezit van een technisch Master diploma en toon je een sterke interesse in elektriciteit, instrumentatie en PLC’s? Laat je je opmerken door jouw sterk technisch inzicht, analytisch denkvermogen en hands-on ingesteldheid? Ben je een vlotte communicator die graag in teamverband werkt en die er niet voor terugschrikt om eigen verantwoordelijkheden op te nemen en projecten op te volgen van A tot Z? Beschik je over een vlotte kennis van de Nederlandse en Engelse taal en heb je affiniteit met Siemens NX? Dan ben jij misschien wel de Automation Engineer die wij zoeken!  

Wat kan je verwachten?
Als Automation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!
 

Projectleider Elektrotechniek

 • Location: Sint-Niklaas
 • Job #22965

Projectleider Elektrotechniek

Vast Contract – Sint-Niklaas
#ProjectEngineering #Elektrotechniek #ProjectManagement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Projectleider Elektrotechniek waarin je de kans krijgt om projecten van a tot Z te plannen en te begeleiden? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant met vestiging in regio Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een Projectleider Elektrotechniek.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Projectleider Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van diverse projecten in specifieke gebouwtechnieken, waaronder branddetectie, inbraakbeveiliging en databekabeling. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Opmaak van de projectplanning en beheer van het budget
 • Aansturen van techniekers en onderaannemers
 • Bewaken van de veiligheid op de werf
 • Opvolgen van vordering staten en afleveren van offertes bij eventuele meerwerken
 • Verzorgen van de maandelijkse rapportage aan de vestigingsleider
 • Detecteren van opportuniteiten om bijkomende werken te realiseren

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Bachelor of Master diploma in een technische richting en kan je een eerste, succesvolle ervaring voorleggen in het domein van Elektrotechnieken? Beschik je over een goede kennis van technieken in elektriciteit, bordenbouw, branddetectie en toegangscontrole? Heb je reeds ervaring met projectmatig werken en ben je organisatorisch en administratief sterk onderlegd? Ben je in staat op installateurs en techniekers elke dag opnieuw te motiveren en laat je je opmerken door jouw probleemoplossend denkvermogen en hands-on mentaliteit? Dan ben jij misschien wel de Projectleider Elektrotechnieken die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Projectleider Elektrotechnieken kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

Process Engineer

 • Location: Sint-Niklaas
 • Job #22954

Process Engineer

Vast Contract – Regio Sint-Niklaas
#process #engineering #food

Beschik je over een master ingenieursdiploma eventueel met een specialisatie in voeding?  Heb je min. 5 jaar werkervaring in een productieomgeving? Werk je graag projectmatig en ben je communicatief en analytisch? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Process Engineer om hun processen onder de loop te nemen. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Sint-Niklaas is actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het analyseren van de bedrijfsprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Ondersteuning bieden bij het oplossen van technische problemen.
 • In kaart brengen van de processen en verbetervoorstellen doen.
 • Deelnemen aan het proces voor het identificeren en selecteren van de geschikte ERP-partner.
 • Ontwikkeling van een uitgebreid implementatieplan voor de planning dat betrekking heeft op al de vestigingen.
 • Samenwerken met verschillende afdelingen om doelstellingen te definiëren.
 • Beheren van de lopende en nieuwe projecten over de verschillende vestigingen.
 • Evalueren en rapporteren over de voortgang van de implementatie en zorgen dat deze voldoet aan de verwachtingen.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Process Engineer over een master ingenieursdiploma (voorkeur met specialisatie in de voeding) aangevuld met een min. 5 jaar ervaring in een gelijkaardige rol. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast werk je graag projectmatig en heb je kennis van grootschalige implementatieprojecten. Je bent communicatief, coördinerend en sterk analytisch. Tot slot ben je strategisch en flexibel.

Wat kan je verwachten?

Als Process Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

R&D Project Engineer

 • Location: SINT-NIKLAAS
 • Type: Contracting
 • Job #19623

R&D Project Engineer

Vast contract – Sint Niklaas

#testing #planning #lab #automation

Ben je altijd al gepassioneerd geweest door mechanical design en heb je zin om je tanden te zetten in een project omtrent de ontwikkeling van de fixturen en automatisatie van een testlabo? Ben jij op zoek naar een afwisselende baan binnen de electronica sector? Dan is deze job misschien iets voor jou!

Voor een internationale speler, gevestigd in Sint Niklaas, zijn we op zoek naar een R&D Project Engineer (M/V/X). Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil je deze samen met Jefferson Wells aangaan? Lees verder!

Jouw verantwoordelijkheden

Als R&D coördinator maak je deel uit van het ontwikkel- en testteam. Binnen jouw cruciale rol in dit team geef je leiding aan de definitie, voorbereiding en uitvoering van diverse testen die gevraagd worden aan het team en denk je mee aan de automatisatie van het labo. Jouw dagelijkse taken:

·       Ontwerpen en opvolgen van nieuwe testopstellingen (samen met externe leveranciers)

·       Onderhouden van de huidige testapparatuur (kalibratie, onderhoud, …)

·       Testbanken opzetten, inclusief introductie robotarm in het testproces, programmeren van de huidige en toekomstige robotarmen bedenken en uitvoeren

·       Ontwerpen van kleine onderdelen in 3D CAD voor gebruik in de huidige testapparatuur

·       Maatmetingen (2D-3D) voorbereiden en uitvoeren door tekeningen te bekijken

·       Meetresultaten opvolgen, resultaten evalueren en vertalen naar een technisch rapport

·       Analyse van de hoofdoorzaak van problemen uitvoeren, oplossingen en verbeteringen voorstellen

Wie ben je?

Om de verantwoordelijkheden van een R&D Project Engineer goed te kunnen uitvoeren, heb je bij voorkeur een bachelor diploma Mechanica of Elektronica met idealiter al enkele jaren werkervaring. Je bezit over een sterk inzicht in het evalueren van complexe vraagstukken en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Daarbovenop ben je hands-on en een sterke teamspeler en communicatief vaardig met goede kennis van het Nederlands en Engels.

Kennis van 3D Cad (Creo of SolidWorks), Metrologie (2D – 3D), Meettechnieken en Windchill is een pluspunt

Wat kan je verwachten?

Als R&D Test Coördinator krijg je een competitief salarispakket met een complete troef aan extralegale voordelen in de vorm van een direct en vast contract. Je zult kunnen genieten van zowel on-the-job als e-learning om je vaardigheden te verbeteren. Samen bouwen we aan jouw carrière zoals jij die ziet!

Sluit deze vacature aan bij jouw verwachtingen? Solliciteer nu via de website of neem contact op met Sara Van den Bossche op (+32) 04 72 79 10 42 – sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be