R&D Project Engineer

  • Location: SINT-NIKLAAS
  • Type: Contracting
  • Job #19623

R&D Project Engineer

Vast contract – Sint Niklaas

#testing #planning #lab #automation

Ben je altijd al gepassioneerd geweest door mechanical design en heb je zin om je tanden te zetten in een project omtrent de ontwikkeling van de fixturen en automatisatie van een testlabo? Ben jij op zoek naar een afwisselende baan binnen de electronica sector? Dan is deze job misschien iets voor jou!

Voor een internationale speler, gevestigd in Sint Niklaas, zijn we op zoek naar een R&D Project Engineer (M/V/X). Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil je deze samen met Jefferson Wells aangaan? Lees verder!

Jouw verantwoordelijkheden

Als R&D coördinator maak je deel uit van het ontwikkel- en testteam. Binnen jouw cruciale rol in dit team geef je leiding aan de definitie, voorbereiding en uitvoering van diverse testen die gevraagd worden aan het team en denk je mee aan de automatisatie van het labo. Jouw dagelijkse taken:

·       Ontwerpen en opvolgen van nieuwe testopstellingen (samen met externe leveranciers)

·       Onderhouden van de huidige testapparatuur (kalibratie, onderhoud, …)

·       Testbanken opzetten, inclusief introductie robotarm in het testproces, programmeren van de huidige en toekomstige robotarmen bedenken en uitvoeren

·       Ontwerpen van kleine onderdelen in 3D CAD voor gebruik in de huidige testapparatuur

·       Maatmetingen (2D-3D) voorbereiden en uitvoeren door tekeningen te bekijken

·       Meetresultaten opvolgen, resultaten evalueren en vertalen naar een technisch rapport

·       Analyse van de hoofdoorzaak van problemen uitvoeren, oplossingen en verbeteringen voorstellen

Wie ben je?

Om de verantwoordelijkheden van een R&D Project Engineer goed te kunnen uitvoeren, heb je bij voorkeur een bachelor diploma Mechanica of Elektronica met idealiter al enkele jaren werkervaring. Je bezit over een sterk inzicht in het evalueren van complexe vraagstukken en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Daarbovenop ben je hands-on en een sterke teamspeler en communicatief vaardig met goede kennis van het Nederlands en Engels.

Kennis van 3D Cad (Creo of SolidWorks), Metrologie (2D – 3D), Meettechnieken en Windchill is een pluspunt

Wat kan je verwachten?

Als R&D Test Coördinator krijg je een competitief salarispakket met een complete troef aan extralegale voordelen in de vorm van een direct en vast contract. Je zult kunnen genieten van zowel on-the-job als e-learning om je vaardigheden te verbeteren. Samen bouwen we aan jouw carrière zoals jij die ziet!

Sluit deze vacature aan bij jouw verwachtingen? Solliciteer nu via de website of neem contact op met Sara Van den Bossche op (+32) 04 72 79 10 42 – sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be

Project Operations Manager

  • Location: Sint-Niklaas
  • Type: Perm
  • Job #19374

Project Operations Manager

Vast Contract – Sint-Niklaas

#ProjectManagement #Production #OperationsManagement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Operations Management, waarbij je kan focussen op verschillende projecten over verschillende divisies heen? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Sint-Niklaas zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Operations Manager die deel zal uitmaken van het Plant Management Team.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Operations Manager neem je de leiding in het uitrollen van verschillende projecten binnen operations. Hiervoor stel je zelf de projectteams samen en zorg je ervoor dat ieders taken en verantwoordelijkheden van bij de start duidelijk zijn. Doorheen de uitrol van de projecten volg je de lopende zaken nauwgezet op, stuur je bij wanneer nodig en zorg je voor een vlotte communicatie met alle betrokken partijen. Een greep uit jouw takenpakket:

  • Vastleggen van de doelstellingen van de verschillende projecten
  • Opvolgen van de vooruitgang, KPI’s en verzorgen van de bijhorende rapportages inzake budget, timing en objectieven
  • Bijdragen tot continuous improvement m.b.t procesflows
  • Opnemen van een actieve rol in de wekelijkse Operations Meetings alsook periodieke meetings initiëren wanneer nodig

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een diploma Industrieel Ingenieur en kan je terugvallen op minstens vijf jaar ervaring in Project Management binnen een productieomgeving? Beschik je over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal en laat je je opmerken door jouw sterke communicatieve vaardigheden en innoverende manier van werken? Ben je in staat om zelfstandig te werken, je verantwoordelijkheden op te nemen en tegelijk ook jouw collega’s te motiveren om samen voor eenzelfde doel te gaan? Ben je kritisch ingesteld en schrik je er niet voor terug om ook de nodige administratieve taken (planning, rapportage, budgettering) op te nemen? Dan ben jij misschien wel de Project Operations Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Project Operations Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!