R&D Team Leader

 • Location: Tielt
 • Type: Perm
 • Job #17852

R&D Teamleader

Vast Contract – Regio Tielt
#R&D #chemie #filtratie #technischtextiel

Beschik je over een master in de chemie of fysica?  Heb je werkervaring met filtratie in de textielsector? Heb je kennis over productieprocessen en werk je teamminded? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Teamleader om hun researchteam aan te sturen. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in regio Tielt is wereldwijd actief binnen de textielsector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Teamleader kom je terecht in een omgeving waar open communicatie centraal staat en krijg je de verantwoordelijkheid over de ontwikkeling van innovatieve producten in filtratie voor de wereldwijde markt. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Ontwikkeling van producten in Road-Map en coördinatie van gefinancierde projecten
 • Specificaties opstellen, methodes testen en operationele instructies opstellen om een verfijnde opdracht van R&D naar productie te garanderen
 • Samen met andere afdelingen op zoek gaan naar grondstoffen en processen die beschikbaar zijn op de markt
 • Bezoeken van internationale beurzen en de sales managers ondersteunen tijdens klantenbezoek
 • Team Lead rol en rapportage lijn voor 2 R&D Managers
 • Rapporteren aan de R&D en Innovation Director

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Teamleader over een master in de chemie of fysica aangevuld met een uitgebreide kennis over filtratie / technisch textiel. Ervaring binnen een leidinggevende rol en kennis over SAP zijn een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je analytisch ingesteld en ben je bereid om op regelmatige basis te reizen. Tot slot ben je ook een teamplayer met sterke people management skills.

Wat kan je verwachten?

Als R&D Teamleader kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Quality Engineer

 • Location: Tielt
 • Type: Perm
 • Job #16947

Quality Engineer

Vast Contract – Regio Tielt
#quality #engineer #bachelor #master

Beschik je over een bachelor- of masteropleiding in een wetenschappelijke richting? Werk je graag zelfstandig en probleemoplossend en beschik je over sterke people skills? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality engineer om hun team te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Tielt is internationaal actief binnen de productiesector en staat bekend omwille van hun non-woven producten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Engineer kom je terecht in een kwaliteitsomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het onderzoeken van de klachten van klanten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Uitvoeren van oorzaakanalyses.
 • Uitvoeren van metingen.
 • Kort opvolgen van leveranciersklachten.
 • Instaan voor de kwaliteitsplanning.
 • Opvolging van de producties en van de kwaliteitstesten.
 • Bijdragen aan interne quality improvement projecten.
 • Rapportage aan de quality manager.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Engineer over een bachelor of masterdiploma. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast werk je graag zelfstandig en probleemoplossend. Je hebt een echte hands-on mentaliteit en weet van aanpakken. Je bent een teamplayer en omschrijft jezelf als gedreven en nauwkeurig. Tot slot beschik je over sterke people skills en communicatievaardigheden en ben je een uitstekende motivator.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s waar vertrouwen, respect en innovatie centraal staat. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 30 verlofdagen, etc.) en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Glijdende werkuren zorgen voor een goede work-life balance. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)479 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.