Laborant

  • Location: Tielt
  • Type: Perm
  • Job #20667

Laborant

Vast contract – Regio Tielt – dag functie 
#Laborant #textiel 

Beschik je over een bachelor in een wetenschappelijke richting? Voel jij je thuis in een labo-omgeving? Ben jij communicatief en echte team speler? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Laborant om hun team te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in regio Tielt is wereldwijd actief binnen de textielsector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Laborant kom je terecht in een omgeving waar open communicatie centraal staat en krijg je de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van diverse testen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Fysische testen uitvoeren op verschillende producten
  • Testen en Ontwikkelen van nieuwe materialen
  • Interpreteren en analyseren van de testen en hun resultaten
  • Up-to-date houden van toestellen en werkprocedures
  • Administratieve taken uitvoeren ter ondersteuning van R&D Director en Lab Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Laborant over een bachelor in een wetenschappelijke richting zoals chemie, textiel, fysica of laboratoriumtechnieken. Ervaring binnen een labo is een pluspunt maar geen must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een zelfstandige ingesteldheid maar ben je ook een team speler. Tot slot ben je ook een analytisch persoon met sterke communicatie skills.

Wat kan je verwachten?

Als Laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.