R&D Verantwoordelijke

 • Location: Waregem
 • Type: Perm
 • Job #18273

R&D Verantwoordelijke

Vast Contract – Regio Waregem
#Research #development #voeding

Beschik je over een diploma als bio-ingenieur of als voedingstechnoloog? Heb je werkervaring in productie of verpakking in de voedingssector? Heb je zin in een uitdagende job en werk je zelfstandig en flexibel? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Verantwoordelijke om hun R&D team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in regio Waregem is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Verantwoordelijke kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over ontwikkeling van innovatie van producten en verpakking in voeding. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Aanvragen voor nieuwe product ontwikkelingen screenen
 • R&D projecten voorbereiden en evalueren
 • Planning opmaken en coördineren van R&D team
 • Wekelijkse afstemmingsvergadering R&D leiden en technische ondersteuning bieden aan het R&D team
 • Implementeren van verbeterings- en kostenminimalisatieplannen voor de productlijnen in afstemming met kwaliteit en productieverantwoordelijke
 • Nauw samenwerken met andere centrale departementen zoals kwaliteit, aankoop, marketing, sales en productie
 • Waken over het respecteren van veiligheidsmaatregelen in de R&D keuken

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D verantwoordelijke over een diploma als bio-ingenieur, voedingstechnoloog of gelijkaardig aangevuld met een voorliefde voor voeding. Ervaring binnen een productieomgeving in voeding of verpakking is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Frans en Engels. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en kan je zelfstandig werken.

Wat kan je verwachten?

Als R&D verantwoordelijke kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Laborant dag

 • Location: Waregem
 • Type: Perm
 • Job #17819

Laborant dag

Vast Contract – Regio Waregem
#laborant #dag #chemie

Beschik je over een bachelordiploma chemie, laboratoriumtechnologie of gelijkaardig? Draag je graag je steentje bij het uitvoerig testen van nieuwe formulaties in het kader van continue ontwikkeling van nieuwe producten en optimalisatie van het huidige productgamma? Heb je reeds een eerste ervaring in het labo? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Laborant om hun team te vervolledigen. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Waregem is internationaal actief binnen de chemische sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Laborant kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het mixen en uitvoerig testen van nieuwe formulaties in het kader van de continue ontwikkeling van nieuwe producten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Optimalisatie van het huidige productgamma
 • Mixen van nieuwe formulaties
 • Productspecifieke fysische testen uitvoeren (viscositeit, rheologiemeter, etc.)
 • Nauw samenwerken met je collega’s.
 • Rapportage van resultaten aan de R&D ingenieurs.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Laborant over een bachelordiploma chemie of laboratoriumtechnologie. Medisch laboranten komen ook in aanmerking. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je teamgerichtzelfstandigalert en zeer nauwkeurig. Je beschikt over een no-nonsense mentaliteit en werkt graag in een hands-on omgeving. Je bent een echte doorzetter en volgt op een accurate en gedisciplineerde manier procedures op. Tot slot ben je stressbestendigopen en eerlijk communiceren vind je belangrijk.

Wat kan je verwachten?

Als Laborant kom je terecht in een sterk groeiend en familiaal bedrijf met aangename collega’s. Een warme en open werksfeer staat centraal. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)479 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Young Potential R&D Ingenieur Chemie

 • Location: Waregem
 • Type: Perm
 • Job #18094

Young Potential R&D Ingenieur Chemie

Vast Contract – Regio Waregem
#R&D #youngpotential #chemie

Beschik je (binnenkort) over een masterdiploma in de chemie met veel ambitie en zin voor initiatief?  Heb je interesse om te werken in een R&D functie in een hoogtechnologische omgeving? Lees dan vooral verder!

Ben je gepassioneerd door life sciences? Bij Jefferson Wells bent u in goede handen. Onze consultants gespecialiseerd in pharma, agri-food, chemie, textiel enz. ondersteunen u in uw zoektocht naar de ideale professionele opportuniteit, door u in contact te brengen met groeiende organisaties. Dankzij onze afdeling werving en selectie start je direct met een vast contract bij onze opdrachtgevers.

Onze partner is op zoek naar een Young Potential om hun R&D team te versterken. Dit gerenommeerd industrieel bedrijf gelegen in regio Waregem is wereldwijd actief.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Young potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team van ingenieurs en technici. Na deze grondige opleiding krijg je verschillende optimalisatieprojecten binnen productie en onderhoud toegewezen waar jij een aanzienlijke bijdrage op kunt leveren. Jouw takenpakket bestaat dan uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Verzorgen van het technische aspect
 • Verantwoordelijkheid voor het correct loggen van alle activiteiten binnen de projecten
 • Deelnemen aan overlegmomenten met andere ingenieurs en meedenken over toekomstige verbeteringen binnen productie en het onderhoudsmanagement

Deze instapfunctie zorgt voor de perfecte voorbereiding om op middellange termijn (+2 jaar) intern door te groeien naar meer verantwoordelijkheid.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Young Potential (binnenkort) over een bachelor of master in de chemie aangevuld met een interesse in R&D of heb je reeds een eerste erkervaring maar kijk je uit naar iets nieuws. Je bent communicatief vaardig in het Engels en Nederlands. Daarnaast heb je een ondernemende ingesteldheid en durf je initiatief nemen. Je werkt graag projectmatig en word aangetrokken tot procesoptimalisatie binnen een hoogtechnologische omgeving Tot slot ben je ook een leergierig persoon met sterke communicatieve vaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Young Potential kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Young Potential Engineering

 • Location: Waregem
 • Type: Perm
 • Job #18090

Young Potential Engineering

Vast Contract – Waregem

#ManagementTrainee #Production #Electromechanics

Ben je recent afgestudeerd of studeer je binnenkort af als Ingenieur en beschik je over een stevige portie ambitie en zin voor initiatief? Heb je interesse om te werken in een hoogtechnologische omgeving? Lees dan zeker verder!

Jefferson Wells is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Engineering & Life Sciences. Snel, doelgericht en met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team van consultants op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract.

Voor een gerenommeerd industrieel bedrijf (regio Waregem) zijn we op zoek naar pas afgestudeerde Ingenieurs of Masters Elektromechanica met een eerste werkervaring.

Jouw traject als Young Potential?

 • Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team van ingenieurs en technici
 • Na deze grondige opleiding krijg je verschillende optimalisatieprojecten binnen productie en onderhoud toegewezen waar jij een aanzienlijke bijdrage op kunt leveren
 • Je verzorgt het technische aspect, maar zorgt ook voor het correct loggen van alle activiteiten binnen de projecten
 • Je neemt deel aan overlegmomenten met andere ingenieurs en kan meedenken over toekomstige verbeteringen binnen productie en het onderhoudsmanagement
 • Deze instapfunctie zorgt voor de perfecte voorbereiding om op middellange termijn (+2 jaar) intern door te groeien naar meer verantwoordelijkheid

Belangrijk om weten: jouw groeitraject verloopt op maat van jouw persoonlijke interesses en ambities! Zo krijg je de kans om te proeven van verschillende domeinen binnen Engineering en kom je uiteindelijk terecht in een boeiende functie die jou op het lijf geschreven is.

Wie ben je?

 • Ben je recent afgestudeerd als Ingenieur Elektromechanica, Werktuigkunde, Mechatronica, Automatisering, Elektrotechnieken, Elektriciteit, …? Of heb je een eerste werkervaring achter de rug en kijk je uit naar iets nieuws?
 • Werk je graag projectmatig en word je aangetrokken tot procesoptimalisatie binnen een hoogtechnologische omgeving?
 • Spreek je vlot Engels en Nederlands?
 • Beschik je over sterke communicatieve vaardigheden?
 • Ben je ondernemende ingesteld en durf je initiatief nemen?
 • Ben je leergierig en heb je de ambitie om door te groeien binnen een internationale en hoogtechnologische organisatie?

Dan ben jij misschien wel de Young Potential Engineering die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Young Potential Engineering kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Technical Sales Manager

 • Location: Waregem
 • Type: Perm
 • Job #17931

Technical Sales Manager

Vast Contract – Regio Waregem
#sales #technics #textiel

Beschik je over een technische bachelor? Heb je werkervaring binnen een salespositie? Haal je energie uit reizen (binnen Europa) in functie van de job? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Technical Sales Manager om hun sales team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Waregem is wereldwijd actief binnen de interieurtextiel sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Technical Sales Manager kom je terecht in een dynamische en technische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het uitbouwen van jouw klantenbestand in de toegewezen regio. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Prospectie door te zoeken naar potentiële klanten in de markt
 • Onderhouden van bestaande klantenrelaties
 • Opvolgen van trends om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de markt
 • De noden van de klant identificeren en doelgericht communiceren naar het team van designers
 • Verkopen van producten die op maat worden ontwikkelt of producten uit een reeds lopende collectie
 • Implementatie en opvolging van nieuwe technische projecten
 • Rapporteren aan de Sales Director

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Technical Sales Manager over een bachelorsdiploma in technisch-wetenschappelijke richting aangevuld met een affiniteit voor textiel. Ervaring binnen een (internationaal) salespositie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Kennis Frans/Duits is een pluspunt. Daarnaast heb je een commerciële ingesteldheid en ben je graag op de baan. Tot slot ben je ook een nuchter persoon met sterke communicatieskills.

Wat kan je verwachten?

Als Technical Sales Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Laborant QC

 • Location: Waregem
 • Type: Perm
 • Job #17820

Laborant QC

Vast Contract – Regio Waregem – 2 ploegen
#quality #control #laborant #ploegen

Beschik je over een bachelordiploma in de (bio)chemie of laboratoriumtechnologie?  Heb je een eerste werkervaring in een labo? Ben je zelfstandig en ga je nauwkeurig te werk? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Laborant QC om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Waregem is internationaal actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun uitgebreid gamma aan lijmen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Laborant QC kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de kwaliteitstesten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Bewaken van de kleur en de fijnheid van de producten.
 • Verbetervoorstellen doen.
 • Nieuwe kleurkaarten aanmaken.
 • Controleren van de kwaliteitsparameters volgens deadline.
 • Nauwkeurig opvolgen van de werkinstructies.
 • Registreren van resultaten.
 • Keuren van de conforme producten.
 • Kleurcorrecties en herwerkingen doorgeven.
 • Controleren en klasseren van analysecertificaten van inkomende grondstoffen.
 • Samenvatten van resultaten voor collega’s en de productie.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Laborant QC over een bachelordiploma aangevuld met een eerste werkervaring in een labo. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands met een basiskennis Engels. Daarnaast heb je zeer nauwkeurig ingesteldheid en werk je graag zelfstandig. Je bent sterk in samenwerken en kan goed open en eerlijk communiceren. Je bent accuraat, betrouwbaar en gedisciplineerd. Je kan omgaan met stress en beschikt over doorzettingsvermogen. Tot slot ben je analytisch, kritisch, alert en geconcentreerd.

Wat kan je verwachten?

Als Laborant QC kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)479 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

 

R&D engineer

 • Location: WAREGEM
 • Type: Perm
 • Job #17780

R&D Engineer

Vast Contract – Regio Waregem
#textiel #polymeerchemie #R&D

Beschik je over een master met chemische specialisatie? Heb je ervaring met polymeerchemie? Ben je op zoek naar een R&D functie in propere industrieomgeving? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Engineer om hun team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in regio Waregem is wereldwijd actief binnen de textiel/chemie sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D engineer kom je terecht in een productie-omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitvoering en opvolging van je eigen productontwikkelingsprojecten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Uitwerken van het ontwerp van het product, van idee tot industrialisatie. Er is een nauwe samenwerking met je collega’s in productmanagement, R&D, productie, kwaliteit… om je doel te bereiken.
 • Uitvoeren van een deel van de testen, ondersteuning van collega’s voor andere testen.
 • Ondersteunen van je collega’s in R&D bij hun projecten met je eigen kennis in jouw specifiek gebied die je opgedaan hebt gedurende je carrière.
 • Optimaliseren en ondersteunen van productieprocessen.
 • Rapporteren aan de R&D manager.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je over een master met chemische specialisatie aangevuld met een kennis over de polymeerchemie. Ervaring in een R&D functie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en neem je graag initiatief. Tot slot ben je ook een teamplayer.

Wat kan je verwachten?

Als R&D engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Laborant QC

 • Location: Waregem
 • Type: Perm
 • Job #17184

Laborant QC

Vast Contract – Regio Waregem – 2 ploegen
#quality #control #laborant #ploegen

Beschik je over een bachelordiploma in de (bio)chemie of laboratoriumtechnologie?  Heb je een eerste werkervaring in een labo? Ben je zelfstandig en ga je nauwkeurig te werk? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Laborant QC om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Waregem is internationaal actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun uitgebreid gamma aan lijmen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Laborant QC kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de kwaliteitstesten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Bewaken van de kleur en de fijnheid van de producten.
 • Verbetervoorstellen doen.
 • Nieuwe kleurkaarten aanmaken.
 • Controleren van de kwaliteitsparameters volgens deadline.
 • Nauwkeurig opvolgen van de werkinstructies.
 • Registreren van resultaten.
 • Keuren van de conforme producten.
 • Kleurcorrecties en herwerkingen doorgeven.
 • Controleren en klasseren van analysecertificaten van inkomende grondstoffen.
 • Samenvatten van resultaten voor collega’s en de productie.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Laborant QC over een bachelordiploma aangevuld met een eerste werkervaring in een labo. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands met een basiskennis Engels. Daarnaast heb je zeer nauwkeurig ingesteldheid en werk je graag zelfstandig. Je bent sterk in samenwerken en kan goed open en eerlijk communiceren. Je bent accuraat, betrouwbaar en gedisciplineerd. Je kan omgaan met stress en beschikt over doorzettingsvermogen. Tot slot ben je analytisch, kritisch, alert en geconcentreerd.

Wat kan je verwachten?

Als Laborant QC kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)479 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Ploegverantwoordelijke

 • Location: Waregem
 • Type: Perm
 • Job #17186

Ploegverantwoordelijke

Vast Contract – Regio Waregem – 2 ploegen
#ploeg #verantwoordelijke #bachelor

Beschik je over een bachelordiploma chemie?  Heb je een werkervaring als leidinggevende achter de rug? Heb je technisch inzicht en ben je teamgericht? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een ploegverantwoordelijke om hun productieteam te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Waregem is internationaal actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun uitgebreid gamma lijmen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als ploegverantwoordelijke kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de efficiënte uitvoering van de planning en een goede werkorganisatie. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Strikte opvolging van alle procedures inzake kwaliteit en veiligheid.
 • Aansturen van operatoren: coachen, ondersteunen en motiveren.
 • Verbetervoorstellen formuleren en beargumenteren.
 • Zorgen voor de dagelijkse werking van de productie.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als ploegverantwoordelijke over een bachelordiploma chemie, aangevuld met een eerste werkervaring in een leidinggevende functie. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands met een basiskennis Engels of Frans. Daarnaast ben je een goede organisator en een vlotte communicator. Je bent praktisch en beschikt over een technisch inzicht. Tot slot ben je teamgericht, proactief en oplossingsgericht.

Wat kan je verwachten?

Als ploegverantwoordelijke kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)479 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Test Lab Researcher

 • Location: WAREGEM
 • Type: Perm
 • Job #16717

Test Lab Researcher.

Vast Contract – Regio West Vlaanderen
#engineering #opportunities #design #Master #Bachelor 

Beschik je over een Bachelor of Master Mechanica of elektromechanica ?  Heb je ervaring of affiniteit met Technische producten?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Test Lab Researcher om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd industriële omgeving gelegen in Waregem is internationaal actief binnen, ventilatie, zonwering, gevelbekleding en/of outdoor oplossingen (zoals terrasoverkappingen) en willen zo een comfortabele en gezonde leef-en werkomgeving creëren. Zowel in woningen, appartementen, scholen als zorginstellingen. Onze partner focussen zich hierbij op een duurzaam totaalconcept, waarin comfort, energiezuinigheid, akoestiek en esthetiek dankzij hun innovatieve aanpak naadloos samenvloeien.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als R&D Test Lab Researcher ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse onderzoeksopdrachten binnen het labo teneinde tot optimale onderzoeksresultaten te komen.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je staat in voor de definiëring en uitvoering van diverse onderzoeksopdrachten (toegepast onderzoek, productontwikkeling, kwaliteitscontrole, …) binnen het labo om op die manier kwalitatieve onderzoeksresultaten te bereiken.
 • Je evalueert en interpreteert de onderzoeksresultaten en legt deze vast in onderzoeksverslagen die een correcte rapportering toelaten van de analyses en metingen naar de aanvrager toe.
 • Je test nieuwe of gewijzigde bestaande producten op hun technische specificaties zodat de organisatie beschikt over kwalitatieve producten.
 • Je staat in voor de kwaliteit van de analyses en metingen om tot accurate resultaten te komen.
 • Je ontwikkelt aangepaste methodes en optimaliseert bestaande zodat we steeds beschikken over de meest recente technieken en technologieën.
 • Je onderhoudt en werkt vakkennis en technische vaardigheden bij op vlak van laboanalyses om op die manier de eigen vakkennis te maximaliseren en deze optimaal binnen de organisatie toe te passen.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Lab Researcher over een Technische Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels, Frans is een pluspunt. Naast een uitgesproken technische feeling, beschik je over een “hands on” mentaliteit. Tot slot ben je flexibel, dynamisch, zelfstandig en nauwkeurig.

 

Wat kan je verwachten?

Als Lab Researcher krijg je de kans om mee te werken aan de ontwikkeling van state of the art producten. Je komt terecht in een groeiend team waarmee het prettig en efficiënt samenwerken is.

Bovendien kom je in een werkomgeving waar de bedrijfsbaseline ‘Creating Healthy Spaces’ wordt doorgetrokken tot op de werkvloer: gezond werken en leven staan voorop.Tot slot zal je werken voor een financieel gezond bedrijf met doorgroeimogelijkheden.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.