Test Lab Researcher

 • Location: WAREGEM
 • Type: Perm
 • Job #16717

Test Lab Researcher.

Vast Contract – Regio West Vlaanderen
#engineering #opportunities #design #Master #Bachelor 

Beschik je over een Bachelor of Master Mechanica of elektromechanica ?  Heb je ervaring of affiniteit met Technische producten?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Test Lab Researcher om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd industriële omgeving gelegen in Waregem is internationaal actief binnen, ventilatie, zonwering, gevelbekleding en/of outdoor oplossingen (zoals terrasoverkappingen) en willen zo een comfortabele en gezonde leef-en werkomgeving creëren. Zowel in woningen, appartementen, scholen als zorginstellingen. Onze partner focussen zich hierbij op een duurzaam totaalconcept, waarin comfort, energiezuinigheid, akoestiek en esthetiek dankzij hun innovatieve aanpak naadloos samenvloeien.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als R&D Test Lab Researcher ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse onderzoeksopdrachten binnen het labo teneinde tot optimale onderzoeksresultaten te komen.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je staat in voor de definiëring en uitvoering van diverse onderzoeksopdrachten (toegepast onderzoek, productontwikkeling, kwaliteitscontrole, …) binnen het labo om op die manier kwalitatieve onderzoeksresultaten te bereiken.
 • Je evalueert en interpreteert de onderzoeksresultaten en legt deze vast in onderzoeksverslagen die een correcte rapportering toelaten van de analyses en metingen naar de aanvrager toe.
 • Je test nieuwe of gewijzigde bestaande producten op hun technische specificaties zodat de organisatie beschikt over kwalitatieve producten.
 • Je staat in voor de kwaliteit van de analyses en metingen om tot accurate resultaten te komen.
 • Je ontwikkelt aangepaste methodes en optimaliseert bestaande zodat we steeds beschikken over de meest recente technieken en technologieën.
 • Je onderhoudt en werkt vakkennis en technische vaardigheden bij op vlak van laboanalyses om op die manier de eigen vakkennis te maximaliseren en deze optimaal binnen de organisatie toe te passen.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Lab Researcher over een Technische Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels, Frans is een pluspunt. Naast een uitgesproken technische feeling, beschik je over een “hands on” mentaliteit. Tot slot ben je flexibel, dynamisch, zelfstandig en nauwkeurig.

 

Wat kan je verwachten?

Als Lab Researcher krijg je de kans om mee te werken aan de ontwikkeling van state of the art producten. Je komt terecht in een groeiend team waarmee het prettig en efficiënt samenwerken is.

Bovendien kom je in een werkomgeving waar de bedrijfsbaseline ‘Creating Healthy Spaces’ wordt doorgetrokken tot op de werkvloer: gezond werken en leven staan voorop.Tot slot zal je werken voor een financieel gezond bedrijf met doorgroeimogelijkheden.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Prototyping engineer

 • Location: WAREGEM
 • Type: Perm
 • Job #16693

Prototyping Engineer.

Vast Contract – Regio Kruisem
#engineering #opportunities #design #Master #Bachelor 

Beschik je over een Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen met voorkeur in de mechanica?  Heb je ervaring met het Technische ?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Prototyping engineer om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd industriële omgeving gelegen in Kruisem is internationaal actief binnen de ventilatie, zonwering, gevelbekleding en/of outdoor oplossingen (zoals terrasoverkappingen).

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Prototype Engineer volg je eerst een intensieve en efficiënte opleiding bij onze partner.

Nadien zullen volgende taken jou worden toevertrouwd:

 • Als volwaardig lid van de ontwerpafdeling ondersteun je de ontwerpingenieurs bij het ontwikkelen van nieuwe producten.
 • Op basis van technische documentatie, tekeningen en schetsen vervaardig of modificeer je hoofdzakelijk mechanische onderdelen en bouwt deze samen tot volledige prototypes in nauw overleg met de ontwerpingenieurs.
 • Nieuwe producten moeten voldoen aan specifieke kwaliteitseisen en normen, daarom voer je hands-on testen uit (zoals bediening, montage, slijtage) en zoekt mee naar mogelijke optimalisaties.
 • Je integreert deze prototypes in demo- en testopstellingen.
 • Je overlegt met de ontwerpingenieurs over het resultaat en reikt ideeën ter verbetering aan op basis van jouw kennis en ervaring.
 • Je ondersteunt productie, dienst na verkoop en de standenbouw afdeling tijdens de lancering van nieuwe producten

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je over een diploma Bachelor of master elektromechanica/mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring.

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels, Frans is een pluspunt. Daarnaast heb je enige affiniteit met de bouwsector, in het bijzonder met ramen, deuren en gevelbouw is een pluspunt. Je hebt bij voorkeur al een aantal jaar ervaring met productie en assemblage van mechanische onderdelen. Bovendien ben je vertrouwd met o.a. tekeninglezen, bouwen van samenstellingen in hout, aluminium en/of kunststof, verspaningstechnieken en plaatbewerking.

Tot slot heb je notie van eenvoudige elektrische aansluitingen en ben je creatief, praktisch en ondernemend ingesteld en hebt oog voor detail.

 

Wat kan je verwachten?

Als Prototyping engineer krijg je een zelfstandige functie binnen een snel groeiend en financieel gezond bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden.

Je krijgt een contract van onbepaalde duur en een competitief salarispakket aangepast aan de functie, volgens jouw ervaring en potentieel.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert (@) jeffersonwells.be.
 

Junior Prod. specialist Gevelbekleding

 • Location: WAREGEM
 • Type: Perm
 • Job #16668

Junior Product Specialist Gevelbekleding.

Vast Contract – Regio Waregem
#engineering #opportunities  #Master #Bachelor #Cladding

Beschik je over een Bachelor of Master Mechanica of elektromechanica ?  Heb je ervaring of affiniteit met Technische producten?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Product engineer om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd industriële omgeving gelegen in Waregem is internationaal actief binnen, ventilatie, zonwering, gevelbekleding en/of outdoor oplossingen (zoals terrasoverkappingen) en willen zo een comfortabele en gezonde leef-en werkomgeving creëren. Zowel in woningen, appartementen, scholen als zorginstellingen. Onze partner focussen zich hierbij op een duurzaam totaalconcept, waarin comfort, energiezuinigheid, akoestiek en esthetiek dankzij hun innovatieve aanpak naadloos samenvloeien.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Product engineer, ben je mede verantwoordelijk voor het product life cycle management van de toegewezen product portefeuille: gevelbekleding (Linius & Linarte).
Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je bepaalt de productspecificaties, product flows en zorgt voor een goede technische documentatie.
 • Je werkt nauw samen met je collega’s van R&D en andere interne departementen (supply chain, operations, data management…).
 • Je bewaakt het ontwikkelingsproces bij nieuwe product initiaties.
 • Je bent de sparringpartner van de Product Manager inzake productspecificatie, concurrentieanalyse, technische kennis, …
 • Je beheert alle productinformatie en zorgt ervoor dat deze te allen tijde accuraat en up-to-date is.
 • Je ondersteunt product management, pre-sales & after sales alsook onze trainingsafdeling op technisch product vlak.
 • Je rapporteert aan het Hoofd van Product Strategy Façade.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als product Engineer over een Technisch Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen met voorkeur in technische producten. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels, Frans is een pluspunt. Daarnaast ben je gepassioneerd in design en wilt je hier dan ook verder in verdiepen.Tot slot ben je ook ondernemend, ambitieus, hands-on en heb je een sterkverantwoordelijkheidsgevoel.

 

Wat kan je verwachten?

Als Product engineer krijg je een zelfstandige functie binnen een snel groeiend en financieel gezond bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden.

Je krijgt een contract van onbepaalde duur en een competitief salarispakket aangepast aan de functie, volgens jouw ervaring en potentieel.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert (@) jeffersonwells.be.

Production Process Engineer

 • Location: Waregem
 • Type: Contracting
 • Job #16456

Production Process Engineer

Vast Contract – Regio Waregem
#Productieprocessen #industrialwaste #textiel

Heb je altijd al willen werken voor een internationaal bedrijf waar werknemers en werkgevers één grote familie vormen?  Heb je werkervaring met optimalisatie van de productieprocessen? Werk je met oog voor detail en heb je een overschot aan motivatie? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een production process engineer of gelijkaardig met kennis van productiemachines en processen om de productieprocessen te monitoren en optimaliseren. Dit toonaangevend en sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Waregem is wereldwijd actief binnen de textiel sector en staat bekend omwille van hun kwaliteitsvolle producten gemaakt uit industriële afval.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als production process engineer kom je terecht in een sfeervolle en gezellige werkomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het productieproces, waarbij je nauw samenwerkt met de CEO. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Analyseren en optimaliseren van de productieprocessen
 • Nieuwe productieprocessen en workflows ontwerpen en evalueren
 • De efficiëntie maximaliseren en afval verminderen
 • Ervoor zorgen dat de eindproducten voldoen aan de vastgestelde kwaliteitsnormen
 • Bij nieuwe productieprocessen het personeel opleiden en zorgen voor duidelijke instructies
 • Ontwikkelen van ontwerp- en productienormen in samenwerking met het management en de werknemers

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als production process engineer over een bachelor of master elektromechanica of gelijkaardig door ervaring. Ervaring met het optimaliseren van productieprocessen is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je een teamplayer met een resultaatgerichte ingesteldheid en is het geen probleem voor jou om naar het buitenland te reizen voor het werk. Tot slot ben je ook een communicatief persoon met een sterk technisch en analytisch inzicht.

Wat kan je verwachten?

Als production process engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Luisa Rojas Nuñez-Arenas op het nummer +32 (0)4 99 16 89 82 of via luisa.rojasnunezarenas(@)jeffersonwells.be.

Homologation Engineer

 • Location: WAREGEM
 • Type: Perm
 • Job #16165

Homologation Engineer.

Vast Contract – Regio Waregem
#engineering #opportunities #Homologation #

Beschik je over een Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen  Pleasure op het werk ?   Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner wil de technische collega's binnen Product/Engineering versterken met een nieuwe medewerker die vol visie, passie en enthousiasme ons homologatie beleid van de toekomst wenst uit te dragen. Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd.

Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor

een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen.

Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen.
Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en

onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers.
Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties.

Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij

adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je over een eerste werkervaring. Je bent communicatief en sociaalvaardig om een netwerk uit te bouwen.

Je hebt een analytisch en resultaatgericht denkvermogen. Bovendien werk je nauwkeuring en zelfstandig. Tot slot hou je er van doelgerichte beslissingen te nemen.

 

Wat kan je verwachten ?

Je komt terecht in een omgeving waar je zelf het verschil mag maken. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Young Potential Engineer

 • Location: Waregem
 • Type: Perm
 • Job #15987

 

Young Potential Engineering

Ben je afgestudeerd als ingenieur met veel ambitie en zin voor initiatief? Heb je interesse om te werken in een hoogtechnologische omgeving? Lees dan zeker verder!

Jefferson Wells is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, HR, Engineering & life Sciences. Snel, doelgericht en met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team van consultants op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract.

Voor een gerenommeerd industrieel bedrijf (regio Roeselare) zijn we op zoek naar pas afgestudeerde ingenieurs of bachelors elektromechanica met ervaring.

 

 

Omschrijving

 • Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team van ingenieurs en technici
 • Na deze grondige opleiding krijg je verschillende optimalisatieprojecten binnen productie en onderhoud toegewezen waar jij een aanzienlijke bijdrage op kunt leveren
 • Je verzorgt het technische aspect, maar zorgt ook voor het correct loggen van alle activiteiten binnen de projecten
 • Je neemt deel aan overlegmomenten met andere ingenieurs en kan meedenken over toekomstige verbeteringen binnen productie en het onderhoudsmanagement
 • Deze instapfunctie zorgt voor de perfecte voorbereiding om op middellange termijn (+2 jaar) intern door te groeien naar meer verantwoordelijkheid

 

Profiel

 • Ben je recent afgestudeerd als Ingenieur of Bachelor binnen elektromechanica, werktuigkunde, mechatronica, automatisering, elektrotechnieken, elektriciteit, …? Of heb je al werkervaring maar kijk je uit naar iets nieuws?
 • Werk je graag projectmatig en word je aangetrokken tot procesoptimalisatie binnen een hoogtechnologische omgeving?
 • Heb je kennis van mechanica, pneumatica, hydraulica, sturingstechnieken, PLC, EPlan, … en wil je dit in de praktijk omzetten?
 • Spreek je vlot Engels en Nederlands?
 • Beschik je over sterke communicatieve vaardigheden?
 • Ben je ondernemende ingesteld en durf je initiatief nemen?
 • Ben je leergierig?
 • En kijk je uit naar een job binnen een internationale en hoogtechnologische organisatie?

 

Aanbod

 • Onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur
 • Een sterk competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen
 • Een uitdagende en gevarieerde functie met veel verantwoordelijk, ruimte voor initiatief en doorgroeimogelijkheden

 

 

Interesse? mail je CV naar Leslie.baert(@)jeffersonwells.be of contacteer mij via +32 472 01 21 46!

Sta je open voor een nieuwe uitdaging, maar is deze functie niet exact wat je zoekt? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen om andere mogelijkheden te exploreren.   

Veel succes, tot binnenkort!

R&D Engineer

 • Location: Waregem
 • Type: Perm
 • Job #15979

R&D Engineer

Vast Contract – Regio Waregem
#waregem #R&D #engineering

Beschik je over een master in de industriële wetenschappen, specialistatie Chemie, of bezit je een PhD? Heb je enige jaren ervaring in de polymeerindustrie? Heb je grote interesse in de kunststofsector en in circulariteitsonderwerpen. Werk je gestructureerd en georganiseerd en heb je een ondernemende mindset? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Engineer om hun innovation team te vervolledigen. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Waregem is wereldwijd actief binnen de bouwsector en staat bekend omwille van hun vloeren en panelen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de technologische ontwikkelingen op het gebied van circulariteit van polyurethaanschuim. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je bewaakt de stand van zaken in je domein en de relevantie van bepaalde nieuwe ontwikkelingen.
 • Je onderhoudt relaties met relevante onderzoeksinstituten en universiteiten om nieuwe  technologieën snel te ontdekken.
 • Je formuleert onderzoeksvoorstellen op het gebied van recyclage van hard polyurethaanschuim, hernieuwbaar koolstofgebruik en herontwerp van onze producten.
 • Je werkt de vernieuwende concepten en technologieën uit tot oplossingen die technisch uitvoerbaar, economisch haalbaar en milieutechnisch goedgekeurd zijn.
 • Je werkt nauw samen met andere R&D- en procesingenieurs, en diverse andere afdelingen om tot oplossingen te komen.
 • Je rapporteert over je projecten aan de Product Development & Innovation Manager.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Engineer over een Master in de industriële wetenschappen – chemie, eventueel aangevuld met een PhD. Je beschikt over enkel jaren ervaring in de polymeerindustrie. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een ondernemende mindset en ben je leergiering en realistisch. Je bent kritisch onderzoekend ingesteld en je steekt graag de handen uit de mouwen. Tot slot werk je graag zelfstandig, maar weet je dat je samen meer bereikt dan alleen.

 
Wat kan je verwachten?

Als R&D Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

 

Laborant

 • Location: Waregem
 • Type: Perm
 • Job #15888

Laborant

Vast Contract (na 6 maand interim)– Regio Waregem
#chemie #lab #qualitycontrol

Beschik je over een professionele bachelor chemie? Haal je jouw energie uit het uitvoeren van chemische labo-analyses? Heb je een eerste werkervaring in de chemische industrie of ben je net afgestudeerd? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Laborant om hun kwaliteitsteam te ontwikkelen. Je komt terecht in kleinere KMO, producent en recyclagebedrijf met internationale zakenrelaties.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Laborant kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitvoering van kwaliteitscontroles in het labo. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Collecteren van productiestalen.
 • Voorbereiden meetmonsters.
 • Aanmaken van standaarden.
 • Metingen en analyses uitvoeren.
 • Toezien op de naleving van de toepassing van procedures en regels op vlak van algemene GLP, veiligheid, kwaliteit en milieu.
 • De resultaten van metingen en analyses verwerken, archiveren en analyseren.
 • Periodieke overzichten opstellen van de gerealiseerde analyses.
 • Het basisonderhoud van laboratoriuminstallaties uitvoeren.
 • Diagnoses stellen van defecten aan laboratoriumapparatuur en -instrumenten
 • Bevoorradingsbehoeften bepalen en bestellingen uitvoeren.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Laborant over een professionele bachelor chemie. Een eerste werkervaring in een chemisch labo is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Engels en Frans (pluspunt). Daarnaast kan je nauwkeurig en resultaatgericht werken. Je bent van nature uit een stressbestendig en deadlines schrikken niet af. Tot slot ben je autonoom en oplossingsgericht en leergierig.

Wat kan je verwachten?

Als Laborant kom je terecht in kleine KMO met opstartende labo-activiteiten. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en uitzicht op vast contract na 6 maanden proefperiode. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne en externe trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Quality Assurance Manager

 • Location: Waregem
 • Type: Temp
 • Job #15887

Quality Assurance Manager

Vast Contract – Regio Waregem
#QA #Manager #chemie

Beschik je over een master industrieel ingenieur, specialisatie chemie?  Heb je een mooie werkervaring binnen de kwaliteitssector? Heb je een sterk mechanisch inzicht? werk je graag in teamverband en beschik je over leidinggevende capaciteiten? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Assurance Manager om hun team te vervolledigen. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Waregem is actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun groothandel chemie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Assurance Manager kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het hele kwaliteitsproces. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Ontwikkelen, valideren en standaardiseren van meetprocedures conform de huidige normering.
 • Opvolging kalibratie en onderhoudsbehoefte van meetapparatuur.
 • Verantwoordelijkheid voor aankoop producten en labo instrumenten.
 • Communiceren en rapporteren van afwijkende resultaten en voorstellen van alternatieve werkwijzen aan de productieverantwoordelijken om kwaliteit en efficiëntie van de productie te ondersteunen.
 • Ontwikkelen en valideren van analysemethodes om de afgeleverde analysecertificaten te waarborgen.
 • Continu up-to-date blijven van de vakkennis en technische vaardigheden.
 • Opvolging en uitbouw van een kwaliteitssysteem, milieu en preventiebeleid (Seveso) in samenspraak met externe consultants.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Assurance Manager over een master industriële wetenschappen – chemie aangevuld met een mooie werkervaring binnen een kwaliteitsfunctie. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een positieve ingesteldheid en heb je een grote affiniteit met metallurgische processen en procestechnologie. Je hebt ook een sterk mechanisch inzicht en je kan ondersteuning bieden in procesverbeteringen d.w.z. dat je beschikt over sterke leidinggevende capaciteiten. Je bezit praktische en theoretische kennis in o.a. analytische chemie, ICP-analyses, etc. Je bent preventieadviseur/milieucoördinator of je hebt de wil om je hierin bij te scholen. Tot slot ben je in staat om autonoom te werken in opdracht van:

 • Productie voor ingangscontrole van de tussentijdse- en eindkeuring van producten.
 • Aankoop voor de ingangscontrole van grondstoffen.
 • Verkoop voor het analyseren van stalen, evaluatiestalen voor klanten en voor het onderzoeken van klachten.

Wat kan je verwachten?

Als kwaliteitsmedewerker kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)4 92 18 43 87 of via Shauni.Heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Process Engineer

 • Location: Waregem
 • Type: Perm
 • Job #14434

Voor onze opdrachtgever, een sterke industriële speler in regio Waregem, zijn we ter uitbreiding van hun technical team op zoek naar een Process Engineer.

Process Engineer

Jouw rol

Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor de opvolging en de optimalisatie van bestaande productieprocessen en installaties.  Je formuleert continu procesverbeteringen, werkt deze uit en test ze samen met de operatoren uit. Je analyseert hiervoor de productieprocessen en brengt bottlenecks en kwaliteits- en rendementsverliezen in kaart.

Je initieert daarnaast verschillende projecten inzake continuous improvement. Jouw projecten volg je steeds op van A tot Z.

Je zal een groot deel van je tijd aan de machine aanwezig zijn om testen te begeleiden, machines in te stellen, parameters te zoeken en de lopende productie te ondersteunen. Dit gebeurt steeds in nauw overleg met de operatoren door hen voldoende te betrekken in je voorstellen om de processen te verbeteren.

Daarnaast neem je deel aan verschillende vergaderingen (kwaliteit, technologie, veiligheid…) om zo je doelstellingen samen met je team te bereiken.

Jouw profiel

•    Je hebt een Master Ingenieurswetenschappen (Industrieel/Burgerlijk, Ingenieur; optie Elektromechanica, Mechanica, Automatisatie, Productietechnologie, Chemie, …).
•    Je bent een gemotiveerd en dynamisch ingenieur die op zoek is naar een hoogtechnologische werkomgeving met een intrinsieke interesse in de werking van machines.
•    Je hebt een ondernemende persoonlijkheid en bezit een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
•    Je werkt efficiënt en kent een flinke portie doorzettingsvermogen.
•    Je bent in staat om een productieomgeving met het nodige helikopterzicht te evalueren.
•    Je bent analytisch, maar tegelijk niet bang om hands-on te werken.

Ons aanbod:

•    Direct vast contract, met een aantrekkelijk salarispakket op maat 
•    Je komt terecht in een dynamisch team van engineers en technici die jou zullen bijstaan in jouw opleidingstraject.
•    Je komt terecht in een internationale omgeving, waarbij je voldoende ruimte voor initiatief 
•    Deze functie vormt de ideale basis om de productie-omgeving volledig onder de knie te krijgen met het oog op doorgroeimogelijkheden op lange termijn.
•    Je staat in nauw contact met de productie en ziet ook het resultaat van jouw werk

Interesse? 

Jefferson Wells is de dedicated partner van onze opdrachtgever en zal jouw kandidatuur in vertrouwen behandelen.
Volg het onderstaand sollicitatieproces of stuur jouw CV naar kris.meert(@)jeffersonwells.be of contacteer Kris Meert op 0477 63 62 42 !!!