Operations Manager

 • Location: Zottegem
 • Type: Perm
 • Job #19843

Operations Manager

Vast Contract – Zottegem
#Production #Manufacturing #Management

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Operations Management binnen een technisch uitdagende werkomgeving en kan je terugvallen op minstens 5 jaar ervaring als leidinggevende in een productieomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten in regio Zottegem zijn we momenteel op zoek naar een Operations Manager die deel zal uitmaken van het managementteam. Als Operations Manager rapporteer je rechtstreeks aan de General Manager en draag je de verantwoordelijkheid over Productie, Maintenance, Continous Improvement en Facilities.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Operations Manager zal je nauw samenwerken met alle afdelingen op de productieplant. Je vervult een sleutelrol in het uitbouwen en behouden van een efficiënte en stabiele organisatie. Een greep uit jouw dagelijkse verantwoordelijkheden:

 • Verbeteren van de onderlinge samenwerking tussen Maintenance, Productie en Facilities
 • Analyse van budgetten en KPI’s, gekoppeld aan het opzetten van concrete acties richting efficiëntie, kwaliteit, productiviteit, etc.
 • Uitwerken van operationele verbetervoorstellen, samen met het uitbouwen van een continuous improvement mindset doorheen de organisatie
 • In kaart brengen van lokale noden om strategische doelstellingen te kunnen behalen, gekoppeld aan het uitwerken van verschillende budgetten en investeringsprioriteiten
 • Contact houden met andere Operations Managers (internationaal) om te streven naar eenduidige processen en procedures en het delen van best practices

Wie ben je?

Ben je in het bezig van een Master in een technische richting en kan je terugvallen op minstens 5 jaar ervaring als leidinggevende in een productieomgeving? Beschik je over een vlotte kennis van de Nederlandse en Engelse taal en ben je vertrouwd met verbetermethodieken (Six Sigma, LEAN)? Laat je je opmerken door jouw sterk analytisch inzicht en talent om steeds een goed overzicht te behouden over alle lopende dagelijkse taken en projecten? Ben je een people manager die zijn / haar medewerkers naar een hoger niveau wil tillen en die er in slaagt om de juiste prioriteiten te stellen? Dan ben jij misschien wel de Operations Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Operations Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)472 40 59 06 of via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Enineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Preventieadviseur Niveau II

 • Location: ZOTTEGEM
 • Type: Perm
 • Job #19796

Preventieadviseur Niveau II

Vast Contract – Wetteren
#HSEManagement #Preventie #Productie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen HSE Management binnen een innovatieve productieomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten in regio Wetteren zijn we momenteel op zoek naar een Preventieadviseur / HSE verantwoordelijke. We kijken uit naar een kandidaat die kan terugvallen op minstens enkele jaren relevante ervaring OF enkele jaren leidinggevende ervaring binnen een productieomgeving. Ben je reeds in het bezit van een certificaat preventieadviseur niveau II? Dan is dit mooi meegenomen! Indien niet, is onze klant bereid om te voorzien in de nodige opleiding.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Preventieadviseur / HSE verantwoordelijke zal je instaan voor de opmaak en uitrol van het gehele preventieplan op de site. Je komt terecht in een omgeving waar je de kans krijgt om jouw projecten vorm te geven en je eigen stempel te drukken op de organisatie. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Uitvoeren van onderzoek naar het welzijn van de medewerkers over verschillende afdelingen heen
 • Contacten onderhouden met interne en externe partners bij de implementatie van het preventieplan
 • Implementeren van een veiligheidscultuur binnen het bedrijf
 • Voorzien van de nodige opleidingen inzake EHBO, brand, veiligheid en welzijn op het werk

Wie ben je?

Ben je in het bezig van een hoger technisch diploma (Bachelor of Master) en kan je terugvallen op enkele jaren ervaring in een gelijkaardige rol? Of heb je ervaring als leidinggevende in een productieomgeving en wens je jouw carrière een nieuwe wending te geven richting HSE?

Beschik je over een goede kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal en laat je je opmerken door jouw analytisch inzicht en hands-on mentaliteit? Haal je er voldoening uit om mensen te motiveren en wil je het topic van ‘safety’ naar een hoger niveau tillen? Dan ben jij misschien wel de Preventieadviseur die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Preventieadviseur kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)472 40 59 06 of via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Regulatory Affairs & Product Safety Assistant – Chemie

 • Location: Zottegem
 • Type: Temp
 • Job #13576

Regulatory Affairs & Product Safety Assistant – Chemie

Regio Zottegem – Contract van bepaalde duur

#chemie  #industry #industrie #responsible #regulatory #affairs #management #verantwoordelijke # product #safety #master #bachelor #productie #Zottegem #Oostvlaanderen #administration #technical #database #files #België

Je bent een krak in alles dat regulatory en product-technische zaken is, of je hebt hier een sterke interesse in? Je gaat steeds nauwkeurig te werk en hebt goesting om je te verdiepen in de productdatabase? Tenslotte beschik je over een bachelor- of masterdiploma in een relevante studie zoals (bio)chemie?

Lees dan jouw toekomstige jobomschrijving!

Onze partner is op zoek naar een Regularoty Affairs & Product Safety Assistant om hun team te versterken. Dit gerenommeerd bedrijf actief in de chemische sector, is internationaal actief en staat er om gekend kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel te dragen. Met enkele decennia aan ervaring behoren zij tot de top van België en in de wereld. Voor deze functie werk je vanop de site regio Zottegem. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 01/02/2021 tot 31/07/2021.

Jouw verantwoordelijkheden?

Je zal een sleutelrol vervullen binnen management van verschillende types gegevens, waarbij je in een erg afwisselende en uitdagende functie zal opstarten.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Je werkt als versterking voor de Regulatory afdeling en rapporteert rechtstreeks aan PSRA manager.
 • Je bent verantwoordelijk voor het ingeven van product-technische en chemische gegevens in een gespecialiseerde database.
 • Je schat de gevaareigenschappen in van de eindproducten en houdt hierbij rekening met de wettelijk vastgelegde rekenregels.
 • Je stelt de veiligheidsfiches op voor de eindproducten.

Wie ben je?

Je bent een gedisciplineerd persoon, werkt nauwkeurig en bent ook sterk in communicatie. Belangrijker dan je ervaring, is je goesting om je te verdiepen in de ontwikkeling van de productdatabase. Je bent een administratieve, punctuele duizendpoot, ervaring met MS Word en Excel. Als vlotte communicator is de Engelse taal voor jou onontbeerlijk. Daarnaast werk je graag in team, maar kan je eveneens zelfstandig werken. Je bent dynamisch en kan om met een snel veranderende wetgeving. Je bent bereid om je constant te verdiepen in alle updates en om je erin vast te bijten. Een bachelor- of master diploma in een wetenschappelijke richting (chemie) is aangewezen.

Wat kan je verwachten?

Als Regulatory Affairs & Product Safety Assistant start je op bij een snelgroeiend bedrijf en krijg je de mogelijkheid om op termijn verder te groeien in een technisch uitdagende omgeving. Je komt terecht in een no-nonsense productieomgeving waar open communicatie en initiatief centraal staan. Je start op in een verantwoordelijke en boeiende functie met veel afwisseling, een voltijdse tewerkstelling in dagdienst binnen een groeiend bedrijf op mensenmaat.

Tevens krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een tijdelijk contract van bepaalde duur. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid vanaf dag 1 en een goede balans tussen werk en privé.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan via deze website. Bekijk zeker ook andere Engineer & Life Sciences vacatures op de Jefferson Wells website. Bij vragen, contacteer me op 0484/15.98.32 of via steven[.]vandenbossche[@]jeffersonwells[.]be.