Process Engineer

 • Location: Ertvelde
 • Type: Perm
 • Job #20275

Process Engineer

Vast Contract – Regio Ertvelde
#process #engineer #chemie

Beschik je over een masterdiploma chemie? Heb je een aantal jaar ervaring in de chemische proces industrie? Ben je analytisch, communicatief en planmatig? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Process Engineer. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Ertvelde is internationaal actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun verschillende chemische stoffen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process Engineer kom je terecht in een chemische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de implementatie van continu verbetering en het ondersteunen van projecten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Identificeren en analyseren van bottlenecks, kwaliteits- en rendementsverliezen.
 • Ondersteuning bieden bij het uitwerken van projecten, proceswijzigingen en verbeteringen van installaties.
 • Verantwoordelijk zijn voor continu verbetering van de werkprocessen.
 • Deelnemen aan de revisie van veiligheidsstudies en het uitwerken van de hieruit voortvloeiende actiepunten.
 • Up-to-date houden van de procesbeschrijvingen en procedures.
 • Ondernemen van de nodige acties om een optimaal productieproces te garanderen.
 • identificeren en implementeren van verbeteringsprojecten.
 • Identificeren van de opleidingsnoden bij de medewerkers + uitwerken van opleidingen.
 • Stimuleren van de medewerkers tot goede prestaties.
 • Back-up zijn van de productieleider.
 • Rapportage aan de productieleider.  

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Process Engineer over een masterdiploma chemie aangevuld met een aantal jaar ervaring binnen de chemische proces industrie. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je sterk analytisch ingesteld, planmatig en organisatorisch. Je hebt kennis van veiligheidsvoorschriften, kwaliteitsnormen en het MS Office pakket. Tot slot heb je geen hoogtevrees en ben je assertief, stressbestendig, flexibel en teamgericht.

Wat kan je verwachten?

Als Process Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, bedrijfswagen, jaarlijkse bonus en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Maintenance Engineer

 • Location: Eke
 • Type: Perm
 • Job #20005

Maintenance Engineer

Vast Contract – Eke
#Maintenance #Productie #Elektromechanica

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Maintenance Engineer binnen een innovatieve procesomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Eke zijn we momenteel op zoek naar een Maintenance Engineer ter versterking van het huidige technische team.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance Engineer rapporteer je rechtstreeks aan de Technical Manager en sta je in vorm je de schakel tussen de techniekers op de werkvloer en het management. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Opmaken van actieplannen en verbetervoorstellen inzake correctief en preventief onderhoud
 • Analyseren van storingen en uitwerken van oplossingen, met het oog op een lange termijn strategie
 • Begeleiden van verschillende technische projecten die bijdragen tot efficiëntie, verhoogde kwaliteit, en veiligheid
 • Bieden van technische ondersteuning bij investeringsprojecten

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma Elektromechanica (of gelijkwaardig door ervaring) en kan je terugvallen op minstens 1 relevante werkervaring in Maintenance binnen een productieomgeving? Beschik je over een sterk technisch en analytisch inzicht en haal je daarnaast ook energie uit het coachen en motiveren van een team techniekers? Laat je je opmerken voor jouw zin voor initiatief en verantwoordelijkheid en wil je de werking van de productie mee op een hoger niveau tillen? Dan ben jij misschien wel de Maintenance Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)experis.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Electrical Engineer / Werfcoördinator

 • Location: GENT
 • Type: Perm
 • Job #19969

Electrical Engineer / Werfcoördinator

Vast Contract – Gent
#ElectricalEngineer #Eplan #AutoCad

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Electrical Engineering en sta je open voor een job waarin je zowel jouw technische kennis als communicatieve vaardigheden ten volle kan benutten? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant met vestiging in regio Gent zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe collega die verantwoordelijk zal zijn voor elektrisch ontwerp van installaties en daarbij ook een deel werfcoördinatie op zich zal nemen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Electrical Engineer ben je verantwoordelijk voor het uittekenen van elektrische installaties en borden in Eplan en Autocad. Naast het tekenwerk zal je ook instaan voor het opmaken van stuklijsten en P&ID’s en sta je ook regelmatig in contact met leveranciers en klanten om te garanderen dat materialen tijdig geleverd worden. Je zorgt voor een grondige voorbereiding van de elektrische werken en houdt ook een oogje in het zeil bij de bordenbouw in eigen atelier. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van de elektriciens op de werf.

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma (of gelijkwaardig door ervaring) in Elektriciteit, Elektronica of Energietechnologie en beschik je over een stevige kennis van Eplan, Autocad of Solidworks? Haal je voldoening uit een gevarieerde job waarin je zowel techniek als project- en peoplemanagement met elkaar kan combineren? Heb je ervaring met elektriciteit in een industriële omgeving en laat je je opmerken door jouw zin voor verantwoordelijkheid en probleemoplossende mindset? Dan ben jij misschien wel de Electrical Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Electrical Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

Automation Engineer

 • Location: GENT
 • Type: Perm
 • Job #19968

Automation Engineer

Vast Contract – Gent
#AutomationEngineer #ProjectEngineering #Commissioning

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Automation Engineering en spreekt projectmatig werken jou aan? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant met vestiging in regio Gent zijn we momenteel op zoek naar een Automation Engineer met interesse in milieu en hernieuwbare energie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Automation Engineer kom je terecht in een team van enthousiaste ingenieurs en sta je in voor het opstarten van geheel nieuwe installaties. Dit in nauwe samenwerking met de betrokken projectleider. Een greep uit jouw takenpakket:

 • Uitvoeren van functionele analyses op de systemen / installaties
 • Ontwerpen en programmeren van software en bedieningsschermen
 • Testen van de installatie
 • Zorgen voor een optimale opstart, waarbij je ook instaat voor het verhelpen van eventuele opstartproblemen
 • Voorzien van de nodige service achteraf, van op afstand of ter plaatse bij de klant

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma (of gelijkwaardig door ervaring) binnen Elektromechanica of Energietechnologie en laat je je opmerken door jouw hands-on ingesteldheid en passie voor programmatie en installatie? Beschik je over een vlotte kennis van het Nederlands, alsook een rijbewijs B? Hou je van afwisseling in je job, werk je graag mee aan industriële projecten en ben je in staat om zowel zelfstandig als in team te werken? Dan ben jij misschien wel de Automation Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Automation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

Technical Sales Engineer

 • Location: Gent
 • Type: Perm
 • Job #19870

Technical Sales Engineer

Vast Contract – Eke
#AutomationEngineering #Electromechanics #SalesEngineer

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Sales Engineering, waarbij je uitgedaagd wordt om steeds bij te blijven met de meest recente trends binnen het domein van industriële automatisatie? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant met vestiging in regio Gent zijn we momenteel op zoek naar twee collega Technical Sales Engineer. Dit naar aanleiding van uitbreiding van de activiteiten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Technical Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor het bezoeken van zowel nieuwe als bestaande klanten en zorg je voor een professioneel advies en technische begeleiding n.a.v. diverse automatiseringsprojecten. Hierbij ligt jouw focus op industriële klanten in de regio BeNeLux.

Bij jouw opstart krijg je een uitgebreide interne opleiding m.b.t. het productgamma en de mogelijkheden die je kan aanbieden aan klanten. Het betreft steeds projecten op maat, geen standaard verkoop dus! Op technisch vlak word je ondersteund door het Support Engineering Team.

Om de voeling met de producten zo goed mogelijk te behouden, werk je het merendeel van de tijd vanuit kantoor in regio Gent. Ongeveer twee dagen per week ben je effectief onderweg naar klanten in de aan jouw toegewezen regio. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een deel van je administratie van thuis uit in orde te brengen.

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma Elektromechanica (of gelijkwaardig door ervaring) en heb je een sterke interesse in automatisatie? Werk je graag samen in teamverband en schrik je er niet voor terug om je eigen verantwoordelijkheden op te nemen? Ben je gemotiveerd om steeds bij te blijven m.b.t. de nieuwste trends op het vlak van industriële automatisatie en haal je energie uit het delen van jouw technische expertise met klanten / bedrijven? Dan ben jij misschien wel de Technical Sales Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Technical Sales Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)472 40 59 06 of via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

Preventieadviseur Niveau II

 • Location: ZOTTEGEM
 • Type: Perm
 • Job #19796

Preventieadviseur Niveau II

Vast Contract – Wetteren
#HSEManagement #Preventie #Productie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen HSE Management binnen een innovatieve productieomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten in regio Wetteren zijn we momenteel op zoek naar een Preventieadviseur / HSE verantwoordelijke. We kijken uit naar een kandidaat die kan terugvallen op minstens enkele jaren relevante ervaring OF enkele jaren leidinggevende ervaring binnen een productieomgeving. Ben je reeds in het bezit van een certificaat preventieadviseur niveau II? Dan is dit mooi meegenomen! Indien niet, is onze klant bereid om te voorzien in de nodige opleiding.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Preventieadviseur / HSE verantwoordelijke zal je instaan voor de opmaak en uitrol van het gehele preventieplan op de site. Je komt terecht in een omgeving waar je de kans krijgt om jouw projecten vorm te geven en je eigen stempel te drukken op de organisatie. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Uitvoeren van onderzoek naar het welzijn van de medewerkers over verschillende afdelingen heen
 • Contacten onderhouden met interne en externe partners bij de implementatie van het preventieplan
 • Implementeren van een veiligheidscultuur binnen het bedrijf
 • Voorzien van de nodige opleidingen inzake EHBO, brand, veiligheid en welzijn op het werk

Wie ben je?

Ben je in het bezig van een hoger technisch diploma (Bachelor of Master) en kan je terugvallen op enkele jaren ervaring in een gelijkaardige rol? Of heb je ervaring als leidinggevende in een productieomgeving en wens je jouw carrière een nieuwe wending te geven richting HSE?

Beschik je over een goede kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal en laat je je opmerken door jouw analytisch inzicht en hands-on mentaliteit? Haal je er voldoening uit om mensen te motiveren en wil je het topic van ‘safety’ naar een hoger niveau tillen? Dan ben jij misschien wel de Preventieadviseur die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Preventieadviseur kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)472 40 59 06 of via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Maintenance Manager

 • Location: Aalst
 • Type: Perm
 • Job #19747

Maintenance Manager

Vast Contract – Aalst

#MaintenanceEngineer #Manufacturing #PeopleManagement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Maintenance Management en sta je open voor een uitdaging waarbij je zowel kan focussen op facilities als op de volledige warehousing voorziening? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Aalst zijn we op zoek naar een Maintenance Manager met ervaring in onderhoud en people management.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance Manager sta je in voor het aansturen van een team techniekers en onderaannemers. Je volgt de dagelijkse taken inzake onderhoud en herstellingen op. Daarnaast werk je concrete verbetervoorstellen uit en zal je focussen op investeringsprojecten. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Opmaken van onderhouds- en herstelplannen
 • Coördineren van de werkzaamheden, rekening houdend met het optimaal inzetten van materiaal en medewerkers
 • Coördineren van investeringsprojecten, zowel naar installaties binnen de productie als facilities toe
 • Opvolgen van het budget, aankopen en investeringen
 • Zorgen voor coaching, opleiding en aansturen van het technisch personeel

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma in Engineering (of gelijkwaardig door ervaring) en kan je terugvallen op minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie? Heb je ervaring met het aansturen van een team en weet je hoe je verbeter- en vernieuwingsprojecten moet aanpakken? Kan je vlot werken in SAP en beschik je over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Laat je je opmerken door jouw communicatieve vaardigheden, analytisch inzicht en weet je als geen ander hoe je mensen kan motiveren? Dan ben jij misschien wel de Maintenance Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.jeffersonwells.be of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Maintenance Coördinator

 • Location: AALST
 • Type: Perm
 • Job #19715

Maintenance Coördinator

Vast Contract – Aalst

#MaintenanceEngineer #TechnicalLead #ContinuousImprovement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Maintenance Management en sta je open voor een veelzijdige functie waarbij je je zowel kan focussen op verbeterprojecten, preventief en curatief onderhoud als ook spare sparts beheer? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Aalst zijn we momenteel op zoek naar een Maintenance Coördinator met stevige people management skills en een hands-on ingesteldheid.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance Coördinator ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van +/- 10 techniekers en sta je in voor het leiden en organiseren van alle preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden on site. Daarnaast werk je eveneens verbetervoorstellen uit en ben je mee betrokken bij het nemen van investeringsbeslissingen op het vlak van Maintenance. Jouw focus ligt zowel op het onderhoud van de productie-installaties zelf als van de (gebouw)infrastructuur.

Een greep uit jouw takenpakket:

 • Opmaken van onderhouds- en smeerprogramma’s
 • Organiseren van snelle opvolging in geval van stilstanden
 • Dagelijkse planning en coaching van het technisch personeel
 • Coördineren van infrastructuurwerken, in samenwerking met onderaannemers
 • Superviseren van het aankoopgebeuren, alsook beheer van de spare parts
 • Waken over kwaliteit en veiligheid op de werkvloer, in nauw overleg met de preventieadviseur en milieucoördinator

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma Elektromechanica en kan je terugvallen op minstens enkele jaren werkervaring binnen een onderhoudsomgeving? Beschik je over een hands-on ingesteldheid en vertoef je graag op de werkvloer? Laat je je daarnaast ook opmerken door jouw communicatieve vaardigheden, people management skills en jouw probleemoplossend denkvermogen? Ben je analytisch ingesteld en heb je een sterke focus op continuous improvement? Dan ben jij misschien wel de Maintenance Coördinator die wij zoeken!  

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Coördinator kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.jeffersonwells.be of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Project Operations Manager

 • Location: Sint-Niklaas
 • Type: Perm
 • Job #19374

Project Operations Manager

Vast Contract – Sint-Niklaas

#ProjectManagement #Production #OperationsManagement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Operations Management, waarbij je kan focussen op verschillende projecten over verschillende divisies heen? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Sint-Niklaas zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Operations Manager die deel zal uitmaken van het Plant Management Team.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Operations Manager neem je de leiding in het uitrollen van verschillende projecten binnen operations. Hiervoor stel je zelf de projectteams samen en zorg je ervoor dat ieders taken en verantwoordelijkheden van bij de start duidelijk zijn. Doorheen de uitrol van de projecten volg je de lopende zaken nauwgezet op, stuur je bij wanneer nodig en zorg je voor een vlotte communicatie met alle betrokken partijen. Een greep uit jouw takenpakket:

 • Vastleggen van de doelstellingen van de verschillende projecten
 • Opvolgen van de vooruitgang, KPI’s en verzorgen van de bijhorende rapportages inzake budget, timing en objectieven
 • Bijdragen tot continuous improvement m.b.t procesflows
 • Opnemen van een actieve rol in de wekelijkse Operations Meetings alsook periodieke meetings initiëren wanneer nodig

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een diploma Industrieel Ingenieur en kan je terugvallen op minstens vijf jaar ervaring in Project Management binnen een productieomgeving? Beschik je over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal en laat je je opmerken door jouw sterke communicatieve vaardigheden en innoverende manier van werken? Ben je in staat om zelfstandig te werken, je verantwoordelijkheden op te nemen en tegelijk ook jouw collega’s te motiveren om samen voor eenzelfde doel te gaan? Ben je kritisch ingesteld en schrik je er niet voor terug om ook de nodige administratieve taken (planning, rapportage, budgettering) op te nemen? Dan ben jij misschien wel de Project Operations Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Project Operations Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Process Engineer

 • Location: GENT
 • Type: Perm
 • Job #19222

Process Engineer

Vast Contract – Gent

#Production #TechnicalSupport #ProcessEngineering

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een innovatieve productieomgeving en toon je sterke interesse in procesoptimalisatie? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant met vestiging in regio Gent zijn we op zoek naar een Process Engineer. De invulling van jouw functie kan variëren volgens jouw ervaring, waardoor zowel meer ervaren als starters in aanmerking komen voor deze functie.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process Engineer ben je de drijvende kracht achter het optimaliseren van de productieprocessen. Je detecteert bottlenecks en gaat op zoek naar structurele oplossingen en bent daarnaast ook verantwoordelijk voor het coachen van jouw collega’s binnen Technical Support.

Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Optimaliseren van de lopende productieprocessen door het toepassen van LEAN / Kaizen
 • Optreden als schakel tussen productie en de engineering afdeling
 • Technisch advies verlenen m.b.t. equipment & tooling in de productie
 • Aanpassen van de productieprocessen in functie van nieuwe producten / toepassingen
 • Optreden als back-up van de productie supervisor

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma Elektromechanica en beschik je over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Beschik je over een sterk analytisch inzicht en ben je goed in probleemoplossend denken? Werk je graag samen met collega’s over verschillende afdelingen heen, laat je je opmerken door jouw sterke communicatieve vaardigheden en toon je interesse in een uitdaging waarbij je jouw people management skills verder kan ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel de Process Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Process Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!