Reliability Engineer

 • Location: Kallo
 • Job #22550

Reliability Engineer

Vast Contract – Kallo
#Maintenance #Productie #Elektromechanica

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Reliability Engineer binnen een hoog technologische werkomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Kallo zijn we momenteel op zoek naar een Reliability Engineer die de betrouwbaarheid van het machinepark onder de loep kan nemen en verder kan optimaliseren.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Reliability Engineer evalueer je de bestaande onderhoudsactiviteiten en zorg je voor de verdere optimalisatie ervan om stilstanden naar de toekomst toe te minimaliseren.  Je werkt een preventief onderhoudsplan uit en zal ook instaan voor het uitvoeren en opvolgen van verbeterprojecten. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Analyseren van productieverliezen en voorstellen doen tot verbetering
 • Uitvoeren van root-cause analyses
 • Aansturen van techniekers bij het uitvoeren van onderhoudsactiviteiten
 • Opstellen van preventieve en predictieve onderhoudsplannen
 • Opvolgen van de nodige administratie inzake werkinstructies, technische fiches, KPI’s, etc, inclusief de nodige digitalisering ervan

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een diploma Industrieel Ingenieur Elektromechanica en kan je terugvallen op minstens 5 jaar werkervaring in een industriële productie? Beschik je over een brede technische achtergrond en toon je een sterke interesse in het domein van Reliability Engineering? Ben je vertrouwd met maintenance en laat je je opmerken door je analytische vaardigheden, aangevuld met people management skills (en/of ambitie om jezelf hier verder in te ontwikkelen) en hands-on ingesteldheid? Dan ben jij misschien wel de Reliability Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Reliability Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Process Engineer

 • Location: Ghent
 • Job #22519

Process Engineer
Vast Contract – Regio Gent
#automotive #8D #FMEA #hands-on

Ben jij altijd al gepassioneerd geweest door de auto-industrie? Zou je graag meewerken aan uitdagende projecten voor één van de bekendste automerken? Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken en diverse processen te gaan optimaliseren in een productieomgeving? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Process Engineer om hun Productieteam te vervoegen. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Gent is internationaal en staat bekend omwille van hun samenwerkingen met de bekendste automerken.

Jouw verantwoordelijkheden?
Als Process Engineer kom je terecht in een sterk geautomatiseerde industriële omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de kwaliteit en veiligheid van diverse lopende spuitgietprojecten en voor het implementeren van nieuwe processen. Jouw takenpakket:

 • Uitvoeren van analyses op apparatuur en procesfouten via FMEA’s
 • Nieuwe apparatuur en technologieën uitproberen op de vloer
 • Documentatie van huidige en nieuwe processtandaarden
 • Opleiden en ontwikkelen van operatoren
 • Technische probleemoplossing aanbieden en klachtenbehandeling volgens 8D methode
 • Assisteren van project-ingenieurs bij nieuwe projecten, inclusief installatie, verpakking, indeling van de werkcel en ergonomie voor de operator

Wie ben je?
Om deze verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen beschik je over een technisch Bachelor of Master met idealiter reeds ervaring in een productieomgeving. Je draagt veiligheid, kwaliteit en productiviteit hoog in het vaandel. Je bent stressbestendig, analytische ingesteld en hebt passie voor het uitvoeren van tijdstudies en het hands-on testen van nieuwe procedures. Tot slot heb je sterke communicatieve vaardigheden. Je druk je u vlot uit in het Nederlands en Engels.

Kennis van spuitgieterijen of assemblagelijnen is een pluspunt.

Wat kan je verwachten?
Als Process Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer +32 (0)4 79 43 32 62 of via [email protected]

Project engineer

 • Location: Oostakker
 • Job #22250

Project Engineer

Vast contract – regio Gent
#Project #engineer #productielijnen

Ben jij een ingenieur met reeds project ervaring? Ben je sterk in automatisatie en heb je passie voor het optimaliseren van productielijnen? Ben je op zoek naar een gevarieerde job waarbij je problemen aanpakt en je zelf verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler in de Automotive industrie zijn we op zoek naar een Project Engineer regio Gent (m/v/x). Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze uitdaging aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor het omvormen van productielijnen. Je speelt een cruciale rol in het identificeren van verbeteringsmogelijkheden en het begeleiden van de implementatie. Je werkt nauw samen met multidisciplinaire teams en communiceert effectief om ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen het budget worden afgerond.

 • Identificeren van mogelijkheden voor optimalisatie van productieprocessen.
 • Opstellen van projectplannen, inclusief tijdlijnen en budgetten.
 • Het oplossen van technische uitdagingen en toezicht houden op de implementatie van de oplossingen
 • Uitvoeren van tests en kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat systemen naar behoren functioneren.
 • Documenteren van projectvoortgang, technische specificaties en wijzigingen.
 • Samenwerken met interne belanghebbenden om ervoor te zorgen dat projecten voldoen aan de gestelde eisen.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Project Engineer over een bachelor of master elektromechanica aangevuld met een basiskennis van Lean tools. Een eerste ervaring als Project Engineer is een must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Engels is een pluspunt. Daarnaast heb je een zelfstandige ingesteldheid en heb je uitstekende probleemoplossende vaardigheden. Tot slot ben je ook een analytisch persoon met sterke communicatieve vaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Project Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Jens Blanchet op het nummer +32 (0)4 79 43 32 62 of via jens.blanchet(@)jeffersonwells.be.

Production Engineer

 • Location: Aalst
 • Job #22106

Production Engineer

Vast Contract – Regio Aalst
#continuous #improvement #engineer

Beschik je over een master ingenieursdiploma in de voeding?  Een eerste werkervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Beschik je over een hands-on mentaliteit en ben je analytisch en communicatief? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Production Engineer. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Aalst is wereldwijd actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Production Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de nieuwe geïnstalleerde productielijnen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Implementeren, testen en continuous improvement van de nieuwe productielijnen.
 • Ondersteunen en opleiden van collega’s in productieprocessen, verbeteringsmethodiek en tools.
 • Ondersteunen van het team in de ontwikkeling van nieuwe producten en processen.
 • Zoeken naar best practices met betrekking tot producten en processen en instaan voor de validatie en documentatie van veranderingen.
 • Identificeren van complexe en terugkerende problemen en zoeken naar oplossingen.
 • Rapportage

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Production Engineer over een master ingenieursdiploma met specialisatie in de voeding, eventueel aangevuld met een eerste ervaring (geen vereiste). Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels, Frans is een pluspunt. Daarnaast beschik je over een hands-on mentaliteit en ben je analytisch, praktisch ingesteld en gestructureerd. Tot slot ben je een uitstekende communicator en vind je het leuk om kennis te delen.

Wat kan je verwachten?

Als Production Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

R&D Laborant

 • Location: Gent
 • Job #22111

R&D Laborant

Vast Contract – Regio Gent
#research #development #labo #chemistry

Beschik je over een masterdiploma met een specialisatie in chemie?  Ben je leergierig en ben je bereid je te verdiepen in alle kennis die nodig is? Beschik je over een hands-on mentaliteit en ben je resultaatgericht? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Laborant om hun team te versterken. Dit sterk groeiend onderzoeksbedrijf gelegen in Gent is internationaal actief binnen de chemische en de textielsector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Laborant kom je terecht in een onderzoekomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de wetenschappelijk-technische ondersteuning in het chemisch en het R&D labo. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Opbouw van expertise.
 • Kennisborging van het labo.
 • Optimalisatie van de testopstellingen en meetmethodes van de apparatuur.
 • Technische ondersteuning van de laboranten.
 • Aanspreekpunt zijn bij problemen.
 • Begeleiden en uitvoeren van klantenproeven.
 • Meezoeken naar innovatieve toepassingsmogelijkheden voor de labo-apparatuur.
 • Ondersteuning van laboranten en onderzoekers bij het uittesten van nieuwe materialen en methodes.
 • Uittesten van nieuwe materialen en nieuwe methodes.
 • Vertalen van onderzoekswerk naar het labo.
 • Vertalen van complexe opdrachten naar routines voor toepassingen in het labo.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Laborant over een masterdiploma met een specialisatie in chemie. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast beschik je over een probleemoplossend vermogen en ben je leergierig. Je bent bereid om je te verdiepen in alle kennis die nodig is om de werking van het labo te doorgronden. Je beschikt over een hands-on mentaliteit en sleutelt zelf mee aan oplossingen. Je bent niet bang van de uitdaging om innovaties te implementeren in de praktijk. Tot slot ben je een teamplayer, resultaatgericht, besluitvaardig en kan je goed prioriteiten stellen.

Wat kan je verwachten?

Als R&D Laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)4 92 18 43 87 of via Shauni.Heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Laborant

 • Location: Gent
 • Job #22112

Laborant

Vast Contract – Regio Gent
#laborant #chemie #textiel

Beschik je over een bachelordiploma chemie?  Heb je een sterke affiniteit met labo-analyses? Ben je nauwkeurig, zelfstandig en teamgericht? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een laborant om hun team in het labo te versterken. Dit sterk groeiend bedrijf gelegen in Gent is internationaal actief binnen de chemische en de textielindustrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als laborant kom je terecht in een labo-omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van een gevarieerd gamma aan analyses en het interpreteren van de resultaten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Bijdragen aan de tevredenheid van interne en externe klanten.
 • Meedenken in functie van efficiëntie en effectiviteit in het kader van de methodes en de apparatuur.
 • Analyses uitvoeren van extractie tot dataverwerking.
 • Meedenken in functie van methode-ontwikkeling.
 • Uitvoering van diverse testen en toestellen plannen.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als laborant over een bachelordiploma chemie. Een eerste ervaring in een labo is een groot pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Kennis van LIMS is zeer mooi meegenomen. Je werkt graag zelfstandig, nauwkeurig en gestructureerd. Tot slot ben je in staat om te overleggen en samen te werken met collega’s en je bent in staat om verschillende taken te combineren.

Wat kan je verwachten?

Als laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Gezien de hoge mate van specialisatie wordt er een uitgebreid opleidingstraject voorzien.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)4 92 18 43 87 of via Shauni.Heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Environmental & Qualtiy Expert

 • Location: Gent
 • Job #22150

Environmental & Quality Expert

Vast Contract – Regio Gent
#milieu #veiligheid #kwaliteit #expert

Beschik je over een masterdiploma in een wetenschappelijke richting?  Heb je een sterke interesse in milieu, veiligheid en kwaliteit? Ben je analytisch, pragmatisch en structureel? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Environmental & Quality Expert. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Gent is internationaal actief binnen de milieusector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Environmental & Quality Expert kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het beheer en de toepassing van zorgsystemen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Transitie van het documentenbeheer op verschillende afdelingen (productie, technische dienst, Supply chain, etc.).
 • Aanspreekpunt zijn voor alle auditactiviteiten.
 • Waken over de naleving van de milieu- en klimaatregelgeving en de interne procedures en normen.
 • Onderhouden van contacten met verschillende externe instanties.
 • Rapportage met betrekking tot milieu en klimaat.
 • Initiatief nemen in het kader van verduurzaming.
 • Meewerken aan een milieu- en klimaatbeleid.
 • Controles uitvoeren in de productie en voorstellen van eventuele acties of optimalisatiemogelijkheden.
 • Opleiding geven inzake milieu.
 • Consolideren van milieu- en kwaliteitscertificaten.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Environmental & Quality Expert over een masterdiploma in een wetenschappelijke richting (milieu, (bio)chemie, etc.), eventueel aangevuld met een eerste ervaring in een soortgelijke rol. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je bereid om jaarlijks opleidingen te volgen en beschik je over een sterke operationele feeling. Je bent pragmatisch, analytisch, kritisch en structureel. Tot slot neem je graag initiatief en ben je dynamisch, communicatief, teamgericht en zelfstandig.

Wat kan je verwachten?

Als Environmental & Quality Expert kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Quality Assistant

 • Location: Oudenaarde
 • Job #22245

Quality Assistant

Vast Contract – Regio Oudenaarde
#quality #research #development #assistant

Beschik je over een bachelor of masterdiploma in een wetenschappelijke richting? Ben je net afgestudeerd of heb je een eerste ervaring achter de rug in een productieomgeving? Ben je nauwkeurig, zelfstandig en administratief sterk? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Assistant om hun kwaliteits- en R&D team te ondersteunen. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Oudenaarde is internationaal actief binnen de chemische industrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Assistant kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het assisteren van het kwaliteits- en R&D team. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Verzekeren van de administratieve taken binnen het kwaliteitssysteem.
 • Opvragen van belangrijke documenten bij klanten en leveranciers.
 • Opmaken en bijwerken van product specifieke documenten.
 • Opvolgen van technische data-documenten en standaarden.
 • Rapportage in Excel.
 • Productscreening op de site.
 • Input van gegevens en documenten in het IT-systeem.
 • Ondersteuning bieden op de R&D afdeling.
 • Administratieve opvolging van klantenklachten.
 • Kwaliteitsdocumenten up-to-date houden.
 • Uitvoeren van kwaliteitsaudits.
 • Organiseren en geven van trainingen.
 • Oorzaakanalyses bijwonen en opvolgen.
 • Evalueren van productspecificaties.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Assistant over een bachelor of masterdiploma, eventueel aangevuld met een eerste ervaring binnen kwaliteit. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je nauwkeurig, stipt en zelfstandig. Je beschikt over organisatorische vaardigheden en je kan vlot overweg met het MS Office pakket. Tot slot ben je analytisch, gestructureerd en teamgericht.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Assistant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Quality Engineer

 • Location: OUDENAARDE
 • Job #22296

Quality Engineer

Vast Contract – Regio Oudenaarde
#kwaliteit #milieu #veiligheid

Beschik je over een master ingenieursdiploma in de chemie?  Beschik je reeds over een eerste ervaring in kwaliteit? Ben je gedreven, communicatief en goed georganiseerd? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Engineer om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Oudenaarde is internationaal actief binnen de chemische sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de activiteiten en ontwikkeling i.f.v. kwaliteit, milieu en veiligheid. De Quality Engineer werkt nauw samen met de productie, klanten en leveranciers met als doel de eindkwaliteit te verhogen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Beheren van kwaliteitsproblemen.
 • Coördineren van de continu verbeteractiviteiten doorheen alle functies.
 • Beheren van interne en externe klachten.
 • Ondersteunen van de productie, aankoop en ontwikkeling om de aankoop te verbeteren.
 • Ondersteunen van kwaliteitsaudits.
 • Verantwoordelijk voor de haalbaarheidsstudie voor een nieuw product of proces.
 • Samenwerken met productie en verkoop om tot een systematisch en geharmoniseerd proces en instructies te komen.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Engineer over een master ingenieursdiploma met specialisatie in de chemie aangevuld met een eerste ervaring in kwaliteit. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je gedreven, organisatorisch en een sterke initiatiefnemer. Je bent een voorstander van continu verbetering en je bent zeer communicatief, analytisch en probleemoplossend.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Quality & Safety Manager

 • Location: AALST
 • Job #22369

Quality & Safety Manager

Vast Contract – Regio Aalst
#quality #safety #manager

Beschik je over een master ingenieursdiploma (met een specialisatie in chemie, kunststof, polymeren, etc.)?  Heb je enkele jaren ervaring in kwaliteitsmanagement en beschik je over een eerste ervaring binnen preventie? Ben je communicatief, stressbestendig en resultaatgericht? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality & Safety Manager. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Aalst is internationaal actief binnen de kunststofsector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality & Safety Manager kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het waarborgen van kwaliteit en veiligheid binnen de organisatie. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Verantwoordelijk zijn voor alle aspecten van kwaliteit, zowel product- en proceskwaliteit als het aansturen van de directe teamleden (kwaliteitsingenieur, productieassistent en kwaliteitsassistent).
 • Begeleiden van interne en externe audits.
 • Realiseren van kwaliteitsbepalingen en preventiemaatregelen op de werkvloer.
 • Waarborgen van de KPI’s i.f.v. kwaliteit en veiligheid.
 • Rapportage aan de Plant Manager.
 • Continu verbeteren van de kwaliteitsstandaarden.
 • Uitbouwen, opvolgen en bijsturen van een veiligheids- en gezondheidsbeleid.
 • Identificeren en analyseren van de risico’s.
 • Adviseren over arbeidsplaatsen en werkomgevingen.
 • Opstellen van preventieplannen.
 • Coördineren van interne noodprocedures.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality & Safety Manager over een master ingenieursdiploma aangevuld met enkele jaren ervaring binnen kwaliteitsmanagement. Daarnaast beschik je ook over een eerste ervaring binnen preventie. Je hebt een sterke affiniteit of ervaring in de kunststof– en/of de automotive sector. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Je bent communicatief, teamgericht en flexibel. Tot slot ben je stressbestendig, analytisch en draag je veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

Wat kan je verwachten?

Als Quality & Safety Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.