Design Engineer

 • Location: LOKEREN
 • Type: Perm
 • Job #20248

Design Engineer

Vast Contract – Lokeren
#R&DEngineer #DesignEngineer #Autocad

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging Design Engineer binnen een R&D omgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Lokeren zijn we momenteel op zoek naar een Design Engineer. We zoeken een kandidaat die kan terugvallen op minstens een relevante werkervaring en die vlot overweg kan met Autocad 2D.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Design Engineer kom je terecht in een aangenaam team van zeer ervaren collega’s. Gezien het brede productgamma van onze klant, zal je stap voor stap intern opgeleid worden om alle producten gaandeweg te leren kennen en mee te werken aan het verfijnen van het mechanisch ontwerp van bestaande systemen. Je werkt op kantoor, maar bevind je zeer dicht bij de productie. Hierdoor hou je voeling met de werkvloer en zie je hoe jouw ontwerp vorm krijgt in de realiteit.

Naast het ontwerp hou je ook rekening met aspecten zoals kostprijs, verwerkingssnelheid, ergonomie, gebruiksvriendelijkheid, etc…

Wie ben je?

Heb je een achtergrond als Industrieel Ingenieur Productontwikkeling (of gelijkwaardig door ervaring) en kan je vlot overweg met Autocad 2D, eventueel Solidworks en/of Inventor? Beschik je over een vlotte kennis van de Nederlandse taal, aangevuld met een goede kennis Engels en eventueel Frans? Heb je ervaring binnen een R&D omgeving en hou je ervan om met jouw creatieve oplossingen een meerwaarde te bieden voor klanten in een B2B context? Heb je een neus voor optimalisatie en kan je zowel zelfstandig als in team werken? Dan ben jij misschien wel de Design Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Design Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

Project Manager

 • Location: Lokeren
 • Type: Perm
 • Job #20081

Project Manager

Vast Contract – Lokeren

#ProjectEngineering #Manufacturing #ProcessEngineering

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Project Management en sta je open voor een uitdaging binnen een sterk groeiende organisatie met internationaal karakter, in de procesindustrie? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Lokeren zijn we op zoek naar een ervaren Project Engineer / Manager die kan terugvallen op minstens 5 jaar relevante werkervaring in de procesindustrie.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Engineer / Manager ben je verantwoordelijk voor het ombouwen en aanbouwen van nieuwe productielijnen. Je werkt vanuit deze rol nauw samen met het Technical Management en de directie en vervult een sleutelpositie in de opvolging van innovatieve projecten, van A tot Z.

Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Analyseren van de huidige situatie om vervolgens technische oplossingen uit te denken en uit te werken, in nauwe samenwerking met gespecialiseerde studiebureaus
 • Selecteren van geschikte leveranciers en onderaannemers
 • Opstellen van zowel budgetten als planning
 • Calculeren van terugverdientermijnen per project
 • Voorzien van de nodige opleidingen voor de operationele medewerkers en het technisch personeel

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma in Engineering (of gelijkwaardig door ervaring) en kan je terugvallen op minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie? Heb je ervaring in de procesindustrie en haal je energie uit het opvolgen van technisch uitdagende projecten van begin- tot eindfase? Laat je je opmerken door je sterke analytische en communicatieve vaardigheden en wil je actief meebouwen aan de verdere groei van een innovatieve onderneming? Dan ben jij misschien wel de Project Engineer / Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Project Engineer / Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Je komt terecht in een onderneming die bereid is om te investeren in de toekomst en waar je kan rekenen op korte communicatie en snelle beslissingen. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.jeffersonwells.be of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Process & Quality Manager

 • Location: Lokeren
 • Type: Perm
 • Job #18993

Vast Contract – Regio Lokeren
#food #quality #QA

Beschik je over een master in de voeding? Heb je een enkele jaren relevante werkervaring met kwaliteit op managementniveau? Haal je energie en voldoening uit een verantwoordelijke rol? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Process & Quality Manager om hun management team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Lokeren is internationaal actief binnen de voeding en staat bekend omwille van hun kwaliteitsgerichtheid, duurzaamheid en innovatie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process & Quality Manager kom je terecht in een familiale omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het hele kwaliteitsbeheer in de site. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Meewerken aan het strategisch verhaal binnen de organisatie vanuit het kwaliteitsoogpunt
 • De kwaliteit garanderen binnen de volledige flow van grondstof tot eindproduct
 • Instaan voor alle ontwikkelingen inzake productieprocessen en kwaliteitsprocessen op de site in nauwe samenwerking met de productiemanagers en twee kwaliteitsmanagers.
 • De efficiëntie en prestaties van de interne productieprocessen beheren
 • Opvolging van klantenbezoeken en klantenaudits
 • Meewerken aan de continue verbetering van de bedrijfsprocessen met oog op rendementsverbetering en optimale klantentevredenheid.
 • Borg staan voor het kwaliteitssysteem en het coördineren van alle interne en externe kwaliteitsaudits
 • Leiding en coaching geven aan twee kwaliteitsmanagers en de medewerkers van het kwaliteitsteam
 • Rechtstreeks rapporteren aan de directie

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Process & Quality Manager over een master in de voeding aangevuld met een enkele jaren relevante werkervaring. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een goede kennis van IFS, BRC, HACCP, etc. en kan je vlot ideeën vertalen in concrete acties op korte en lange termijn. Verder ben je een people manager met analytische en organisatorische vaardigheden. Tot slot sta je stevig in de schoenen en kan je anderen motiveren en enthousiasmeren.

Wat kan je verwachten?

Als Process & Quality Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.