Electrical / Automation Engineer

  • Location: Lokeren
  • Type: Perm
  • Job #16790

Electrical / Automation Engineer

Vast Contract – Lokeren
#ElectricalEngineer #Eplan #PLC

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Electrical / Automation Engineer en zoek je een job met een goede afwisseling tussen technische en administratieve verantwoordelijkheden? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant met vestiging in regio Lokeren zijn we op zoek naar een gedreven Electrical / Automation Engineer met sterke kennis van Autocad, Eplan en PLC. Ook junior profielen komen in aanmerking voor deze job!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Electrical / Automation Engineer ben je verantwoordelijk voor het uittekenen van elektrische installaties en borden in Eplan en Autocad. Ook op vlak van automatisatie ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken en ontwerpen van software en geef je collega's de nodige ondersteuning bij PLC programmatie. Naast het teken- en programmeerwerk zal je ook instaan voor het opmaken en opvolgen van offertes, het opmaken van stuklijsten en P&ID’s en sta je ook regelmatig in contact met leveranciers en klanten. Je zorgt bovendien voor een tijdige bestelling van alle nodige materialen en bent bereid om indien nodig ook technisch bij te springen en de bordenbouwers in het atelier een handje te helpen. Tot slot ben je ook verantwoordelijk voor de opmaak van de nodige technische documentatie voor de eindklant.

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Bachelor diploma Electromechanica of Elektrotechniek en beschik je over een stevige kennis van Eplan en Autocad, aangevuld met een goede kennis PLC programmatie? Haal je voldoening uit een gevarieerde job waarin je zowel techniek als administratie met elkaar kan combineren en laat je je opmerken door jouw communicatieve vaardigheden, klantgerichtheid en schrik je er niet voor terug om ook zelf af en toe de handen uit de mouwen te steken in het atelier? Dan ben jij misschien wel de Electrical / Automation Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Electrical / Automation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!