Process & Quality Manager

 • Locatie: Lokeren
 • Type: Perm
 • Vacature #18993

Process & Quality Manager

Vast Contract – Regio Lokeren
#food #quality #QA

Beschik je over een master in de voeding? Heb je een enkele jaren relevante werkervaring met kwaliteit op managementniveau? Haal je energie en voldoening uit een verantwoordelijke rol? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Process & Quality Manager om hun management team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Lokeren is internationaal actief binnen de voeding en staat bekend omwille van hun kwaliteitsgerichtheid, duurzaamheid en innovatie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process & Quality Manager kom je terecht in een familiale omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het hele kwaliteitsbeheer in de site. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Meewerken aan het strategisch verhaal binnen de organisatie vanuit het kwaliteitsoogpunt
 • De kwaliteit garanderen binnen de volledige flow van grondstof tot eindproduct
 • Instaan voor alle ontwikkelingen inzake productieprocessen en kwaliteitsprocessen op de site in nauwe samenwerking met de productiemanagers en twee kwaliteitsmanagers.
 • De efficiëntie en prestaties van de interne productieprocessen beheren
 • Opvolging van klantenbezoeken en klantenaudits
 • Meewerken aan de continue verbetering van de bedrijfsprocessen met oog op rendementsverbetering en optimale klantentevredenheid.
 • Borg staan voor het kwaliteitssysteem en het coördineren van alle interne en externe kwaliteitsaudits
 • Leiding en coaching geven aan twee kwaliteitsmanagers en de medewerkers van het kwaliteitsteam
 • Rechtstreeks rapporteren aan de directie

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Process & Quality Manager over een master in de voeding aangevuld met een enkele jaren relevante werkervaring. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een goede kennis van IFS, BRC, HACCP, etc. en kan je vlot ideeën vertalen in concrete acties op korte en lange termijn. Verder ben je een people manager met analytische en organisatorische vaardigheden. Tot slot sta je stevig in de schoenen en kan je anderen motiveren en enthousiasmeren.

Wat kan je verwachten?

Als Process & Quality Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Automation Engineer

 • Locatie: Lokeren
 • Type: Perm
 • Vacature #18571

Automation Engineer

Vast Contract – Lokeren
#AutomationEngineer #PLC #TechnicalAdvisor

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Automation Engineering en sta je open voor een job waarin je zowel jouw technische kennis als communicatieve vaardigheden ten volle kan benutten? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant met vestiging in regio Lokeren zijn we op zoek naar een Automation Engineer met een goede kennis van PLC programmatie, Microsoft Office en WAGO.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Automation Engineer sta je in voor de PLC programmatie van installaties op maat van de klant. Naast het programmeerwerk zal je ook instaan voor het opmaken en opvolgen van offertes, het opmaken van stuklijsten en P&ID’s en sta je ook regelmatig in contact met leveranciers en klanten. Je zorgt bovendien voor een tijdige bestelling van alle nodige materialen en fungeer je eveneens als IT verantwoordelijke binnen de onderneming.

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een technisch Master diploma en kan je terugvallen op minstens 3 jaar relevante werkervaring? Haal je voldoening uit een gevarieerde job waarin je zowel techniek als administratie met elkaar kan combineren en laat je je opmerken door jouw communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid? Beschik je over een goed technisch inzicht en heb je een sterke interesse in PLC programmatie en IT in het algemeen? Dan ben jij misschien wel de Automation Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Automation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

Electrical Engineer

 • Locatie: Lokeren
 • Type: Perm
 • Vacature #18570

Electrical Engineer

Vast Contract – Lokeren
#ElectricalEngineer #Eplan #AutoCad

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Electrical Engineering en sta je open voor een job waarin je zowel jouw technische kennis als communicatieve vaardigheden ten volle kan benutten? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant met vestiging in regio Lokeren zijn we op zoek naar een Electrical Engineer met een goede kennis van Autocad en Eplan.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Electrical Engineer ben je verantwoordelijk voor het uittekenen van elektrische installaties en borden in Eplan en Autocad. Naast het tekenwerk zal je ook instaan voor het opmaken en opvolgen van offertes, het opmaken van stuklijsten en P&ID’s en sta je ook regelmatig in contact met leveranciers en klanten. Je zorgt bovendien voor een tijdige bestelling van alle nodige materialen en bent bereid om indien nodig ook technisch bij te springen en de bordenbouwers in het atelier een handje te helpen. Tot slot ben je ook verantwoordelijk voor de opmaak van de nodige technische documentatie voor de eindklant.

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een technisch Master diploma en beschik je over een stevige kennis van Eplan en Autocad? Haal je voldoening uit een gevarieerde job waarin je zowel techniek als administratie met elkaar kan combineren en laat je je opmerken door jouw communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid? Schrik je er niet voor terug om ook zelf af en toe de handen uit de mouwen te steken in het atelier? Dan ben jij misschien wel de Electrical Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Electrical Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!