Documentation Engineer

 • Location: Halle
 • Type: Perm
 • Job #16852

Documentation Engineer

Vast Contract – Halle

#Documentation #Validation #Pharma #Engineering

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Documentation Engineering en kan je terugvallen op een eerste relevante ervaring binnen Validation Engineering, bij voorkeur met focus op de farmaceutische sector? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Halle zijn we op zoek naar een Documentation Engineer die voldoening haalt uit het schrijven van Engelstalige manuals binnen de machinebouw.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Documentation Engineer vorm je de schakel tussen de departementen Engineering en Software. Je zal instaan voor het verzamelen van alle technische details m.b.t. de geproduceerde installaties en machines en ervoor zorgen dat deze technische informatie op een zo helder mogelijke manier wordt vastgelegd in officiële documenten. Hierbij werk je ook nauw samen met de Test Engineers en Validation Engineers. Vanuit jouw rol als Documentation Engineer rapporteer je rechtstreeks aan de Engineering Manager en zorg je ervoor dat alle documenten worden opgemaakt volgens de meest actuele GMP richtlijnen. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Uitschrijven van testprocedures, rekening houdend met de functievereisten van de eindklant
 • Uitschrijven van test protocollen voor eventuele softwarematige aanpassingen
 • Schrijven van procedures en handleidingen voor het gebruik van geautomatiseerde controlesystemen
 • Fungeren als centraal aanspreekpunt voor zowel interne als externe stakeholders bij het validatieproces van nieuwe installaties
 • Updaten van de reeds bestaande documentatie in geval van functionele en ontwerp-gerelateerde aanpassingen van installaties

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma Elektromechanica of Elektronica ICT en kan je terugvallen op vijf jaar relevante werkervaring? Beschik je over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal en ben je op zoek naar een job waarin je vooral vanuit een administratieve functie jouw technische expertise ten volle kan benutten? Kan jij de brug maken tussen Engineering en Software Development en ben je doorheen jouw carrière reeds in contact gekomen met programma’s zoals TIA Portal, .NET (VB) en WINCC? Dan ben jij misschien wel de Documentation Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Documentation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.  

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

Deputy Pharmacist

 • Location: Halle
 • Type: Perm
 • Job #14660

Deputy Pharmacist

Vast Contract – Regio Halle
#farma #QA #RA

Heb je een passie voor quality management en regulatory affiars? Neem je graag een grote hoeveelheid aan verantwoordelijkheden op? Haal je voldoening en energie uit een gevarieerd takenpakket? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Deputy Pharmacist om hun quality team te versterken. Dit gerenommeerd distributiebedrijf gelegen in Halle is internationaal actief binnen de farmaceutische sector en staat bekend omwille van hun dynamische, open en familiale werkomgeving.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Deputy Pharmacist kom je terecht in een aangename omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de monitoring en de naleving van regulatory affairs voor de farmaceutische- en gezondheidsproducten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • De status controleren (vrijgegeven/niet vrijgegeven) van inkomende en opgeslagen producten en ervoor zorgen dat statuswijzigingen voldoen aan de toepasselijke wetgeving
 • Optreden als QP voor de vrijgave van EU-batchproducten
 • Het besluitvormingsproces beheren voor geretourneerde goederen
 • Toezicht houden op de fabricageactiviteiten volgens de huidige indien nodig optreden als QP voor dergelijke activiteiten
 • De farmaceutische gegevens controleren van gedistribueerde producten
 • Toezien op het terugroepen van producten en opstellen van incidentenrapporten
 • De RP/QP assisteren bij de follow-up van klanten en regelgevingszaken, en bijstaan in alle contacten met het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten
 • Ondersteunen van business development inzake farmaceutische en regelgevende kwesties; ondersteunen bij het opstellen/herzien van technische overeenkomsten
 • Bijdragen tot de ontwikkeling van het ISO 9001-kwaliteitssysteem
 • Gxp Audit organiseren en begeleiden
 • De taken van de RP/QP volledig overnemen bij afwezigheid

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Deputy Pharmacist idealiter over een master industriële farmacie. Daarnaast heb je enkele jaren relevante werkervaring in QA. Ook heb je een operationele kennis van GDP, GMP en kwaliteitsmanagementsystemen. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Verder ben je analytisch en probleemoplossend ingesteld met oog voor detail en nauwkeurigheid. Tot slot ga je klantgericht te werk en kan je vlot prioriteiten leggen.

Wat kan je verwachten?

Als Deputy Pharmacist kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

QA Specialist

 • Location: Mechelen
 • Type: Perm
 • Job #17157

QA Specialist

Vast Contract – Regio Mechelen
#farma #quality #QA

Heb je ervaring met kwaliteitssystemen in de farmaceutische sector? Heb je een sterk analytische denkvermogen en zoek je meer verantwoordelijkheid? Beschik je over een goede kennis van kwaliteitsnormen- en wetgevingen? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een QA Specialist om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit toonaangevend distributiebedrijf gelegen in de regio Mechelen is internationaal actief binnen de farmaceutische sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QA Specialist kom je terecht in een aangename omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de coördinatie, monitoring en uitvoering van kwaliteitsverbeteringen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Adviseren op de integratie van GMP, GDP, ISO en klantenbehoeften in processen, procedures en instructies
 • Technische overeenkomsten met klanten en leveranciers reviewen
 • Kwaliteitsproblemen (klachten, deviaties, etc.) evalueren doormiddel van impactanalyses en CAPA’s
 • Change management en risicobepalingen coördineren
 • Reviewen en goedkeuren van productregistraties en documentatie van de goederen
 • Coördineren en begeleiden van interne en externe audits
 • Uitvoeren van lokale releases, administratieve handling, en andere operationele kwaliteitstaken
 • Opstellen en implementeren van KPI’s
 • Training en opleiding voorzien indien nodig
 • Rechtstreeks rapporteren aan en nauw samenwerken met de QA Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QA Specialist over een master in de wetenschappen (industrieel apotheker, bio-ingenieur, industrieel ingenieur) aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring in GDP, GMP en QMS. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Je werkt graag nauwkeurig en klantgericht. Daarnaast heb je een analytische en probleemoplossende ingesteldheid en ga je flexibel te werk. Tot slot ben je ook een stressbestendig persoon die zowel zelfstandig als in teamverband vlot aan de slag kan.

Wat kan je verwachten?

Als QA Specialist kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be

Software Automation Engineer

 • Location: Halle
 • Type: Contracting
 • Job #17927

Software / Automation Engineer

Vast Contract – Halle

#Automation #Pharma #Engineering

Ben jij een leergierig persoon die zich kenmerkt door een steevaste klantgerichte aanpak? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de wereld van de automatisatie en heb je zin om af en toe te gaan reizen voor de job? Dan ben jij misschien wel de Software / Automation Engineer die wij zoeken!

Voor onze klant in regio Halle zijn we op zoek naar een Software / Automation Engineer met sterke kennis van PLC en SCADA development. Heb jij zin om deze uitdaging samen met Jefferson Wells aan te gaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Software / Automation Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en programmeren van software voor nieuwe machines binnen de farmaceutische industrie. Jouw takenpakket:

·       Ontwikkelen en programmeren van software in teamverband.

·       Verbeteren van softwareapplicaties voor nieuwe eisen en technologieën.

·       Ontwikkelen van klant specifieke eisen in onze softwareapplicaties.

·       Onderhouden van softwarevalidatie en tests.

·       Onderzoeken van nieuwe oplossingen en verbeteringen voor onze softwareapplicaties.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een Master of Bachelor diploma in Engineering (Elektronica – ICT of Automation) en beschikt reeds over een eerste werkervaring. Je hebt kennis van Siemens Step 7, Tia portal, SQL en net. Je bent een ware teamplayer, leert snel nieuwe procedures en gaat steeds met respect en vertrouwen om met je klanten. Je drukt je vlot uit in de Nederlandse en Engelse taal.

Je bent bereid om te reizen (in totaal minder dan 8 weken per jaar, in periodes van maximaal 2 weken)

Wat kan je verwachten?

Als Software / Automation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Wil je graag meer weten of deze of andere van onze beschikbare jobs? Stuur dan je CV naar sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be of bel op het nummer 0472.79.10.42

Structures Aircraft Maintenance Engineer

 • Location: zaventem
 • Type: Perm
 • Job #17895

Structures Aircraft Maintenance Engineer

CDI – Bruxelles
#engineer #structures #aircraft #mechanical #maintenance #aeronautical

After hours of flight, Aircrafts need a heavy maintenance in order to be sure of the safety of pilot and plane. Your role is to check all mechanical and structure part of plane. That’s why our Partner is looking for a Structrures Aircraft Maintenance Engineer.

You will be part of the maintenance team based in Zaventem, and you mainly work on Boeing 737 structural maintenance.

What are your responsabilities?

Work preparation

– To prepare the known Structures repair and/or the known Structures modifications in the Bill Of Work:

· To ensure that the procedures, parts, tooling, back shop are available
· To estimate the needed manpower

Technical and administrative support to the team leaders during the works

– Technically supports the sheet metal team leaders:

· Analyses the findings, together with the Team Leaders, raises quotations and necessary repair means : manpower, parts, tooling, back shop
· Searches for repair solutions into the documentation (SRM)
· Works initially in collaboration with the Engineering in the follow-up of questions addressed to the manufacturer or STC so that the informations exchanged are complete, professionally displayed and allow to reduce the response time. In a second phase, may lead technical discussions directly with the manufacturer or the STC.
· Defines the Structures repair priorities of the work together with the Sheet metal Team Leader and the Project Coordinators

– Assists the sheet metal team leaders with the technical support to the hangar floor

– Administratively supports the sheet metal Team Leaders:

· Writes and/or supervises the findings’ annexes writing in order to guarantee the compliance with the reference documents, the uniformity and the unequivocal implementation by the sheet metal workers
· Prepares the specific NDT inspections : measurement grids, particular communications, …
· Assists the Customer Support Manager in the reporting towards the complex Structures repairs

– Supports and attends the handover between the sheet metal Team Leaders

Analyse of the structures repair performed

– Analyses the difficulties met on the structures repairs performed

– Proposes improvement ideas and ensures their implementation in order to make it better next time

Values

– Takes part to the continuous optimization of the general operation

– Works with and for the sheet metal Team Leaders

– Fosters the circulation of informations from the work field

– Continuous PDCA-cycle for each reported problem in order to permanently improve

– Reports any problem he/she was not able to solve at his/her level to the Team Leaders Sheet Metal and/or Project Coordinators

Who are you ?

Master Mechanical Engineering type training with aeronautic/space technologies option

You are a team player

You demonstrate diplomacy

You get communication and dialog skills

A first experience in an aircraft MRO environment is a plus

Languages: good knowledge of technical English. Knowledge of French and/or Dutch is a plus.

Computer: good knowledge of Microsoft Office and design software such as Vectorworks

What can you expect?

You will be part of a company specialized on all about Boeing Maintenance with a good spirit and in a dynamic environment. You will receive a package salaries depending on your competencies and study.

Project Manager – Signalling System

 • Location: Halle
 • Type: Contracting
 • Job #17871

Brussels – Contracting to Permanent

#projectmanager #signalling #railway #project 

For our partner specialised in the railway sector, we are looking for a Project Manager – Signalling System.

The company offers products, systems and solutions for different signalling projects in Belgium, mainly for the Belgium Railway. In this context a Program is ongoing to upgrade and modernize important parts of the Belgium Railway signalling equipment.

What are your responsibilities?

Project Management: The jobholder will

 • be fully responsible to execute multiple Roll-out ETCS projects.
 • have extensive customer contact during the project execution.
 • have extensive contact with the design team, the materialization team and the testing team.
 • have extensive contact with the Consortium Partner responsible for Installation.
 • follow up the planning.
 • follow up the project financially together with the Program Financials Team.
 • Report to the Program Management Team.

Who are you?

The necessary skills in the following domains are prerequisites:

 • All aspects of Project Management
  • Project Scheduling
  • Stakeholder Management
  • Risk/Opportunity Management
  • Financial follow-up

Basic or extensive knowledge of some of the following topics will be considered as an important advantage:

 • Managing projects executed according to Cenelec Standard.
 • Managing projects in SIL4 environment.
 • Technological knowledge about ETCS and/or Interlocking projects.
 • Knowledge about executing projects on the Belgium Railway.
 • Or alternatively exposure to industries of highly regulated nature.

Soft skills:

 • Team player with strong communication skills.
 • Procedural awareness – Accurately follow processes.
 • Language skills: Dutch / French / English, German is an additional asset.
 • Feeling for EHS topics. (Environment – Health – Safety)

What can you expect?

Jefferson Wells offers you a permanent contract as consultant with an attractive salary package and will give you access to trainings in technical matters and soft skills. We will be your career partner for each step along the way.

Are you interested in this job? Don’t hesitate to apply !

QA GMP Auditor

 • Location: Asse
 • Type: Contracting
 • Job #17750

QA GMP Auditor

Brabant Flamand – Consultance

#QA #audits #laboratoire #CAPA #documentation #GMP #ISO17025

Notre partenaire est actuellement à la recherche d’un QA GMP Auditor pour venir renforcer son équipe. Il s’agit d’une entreprise internationale d’inspection, de vérification, de testing et de certification.

Quelles sont vos responsabilités ?

En tant que QA GMP Auditor, vous êtes en charge de mener des audits internes et externes (clients et autorités). Pour exceller dans ce rôle, voici vos principales tâches :

 • Conduite et suivi des audits internes dans les laboratoires (chimie et Projects & Stabilities) :
  • Mène des audits auprès du personnel de laboratoires, relève les incohérences, les dysfonctionnements
  • Evalue les systèmes et les techniques de travail utilisées en regard des procédures et législations applicables
  • Rédige les rapports d’audits, les conclusions et assure le suivi des actions correctives et préventives (CAPAs)
 • Coordination des audits clients ou autorités pour le laboratoire (chimie et Projects & Stabilities) :
  • Accompagne les auditeurs externes et répond à leurs questions
  • Gère les observations des auditeurs/inspecteurs et assigne celles-ci aux personnes concernées en co-évaluant la pertinence des recommandations avec les managers de laboratoires
 • Revue de la documentation relative aux études et en vérifie la conformité par rapport aux Documents Qualité (Procédures, Working Instructions, …), normes GMP et ISO17025 et révise les protocoles et rapports de vérification/tests/études de stabilités
 • Revue des documents spécifiques relatifs aux non-conformités (Déviations, plaintes, OOX, …)
 • Revue des documents qualité telles que les procédures opérationnelles, les working instructions, les formulaires et les templates
 • Support dans le traitement des plaintes clients

Qui êtes-vous ?

Vous êtes titulaire d’un diplôme de master en sciences (ou équivalent). Vous avez une expérience dans l’assurance qualité (audits) dans l’industrie pharmaceutique. Vous avez également une bonne connaissance des normes GMP et ISO 17025. Vous parlez couramment français et anglais. Vous êtes une personne organisée, précise et méticuleuse.

Que pouvez-vous attendre ?

Jefferson Wells vous offre un contrat permanent en tant que consultant avec un package salarial attractif. Nous serons votre partenaire tout au long de votre carrière.

Vous êtes intéressé.e par cette opportunité ? Nous vous invitons à postuler. Vous avez des questions ? Vous pouvez contacter Sophie Rolis, [email protected]

Analyste en Microbiologie

 • Location: Asse
 • Type: Contracting
 • Job #17749

Analyste en Microbiologie

Brabant Flamand – Consultance

#microbiologie #laboratoire #QC #solutions #milieuxdeculture #autoclave #LAL #GMP

Notre partenaire est actuellement à la recherche d’un Analyste en Microbiologie pour venir renforcer son équipe. Il s’agit d’une entreprise internationale d’inspection, de vérification, de testing et de certification.

Quelles sont vos responsabilités ?

En tant qu’Analyste en Microbiologie, vous êtes en charge de la réalisation des contrôles qualité, vous rédigez les rapports d’analyse, et vous contribuez au bon fonctionnement du laboratoire. Pour exceller dans ce rôle, voici vos principales tâches :

 • Prend connaissance de la feuille de travail, par échantillon et par client, qui inclut le délai, le mode de préparation des échantillons, la toxicité du produit, la description des tests, les spécifications à rencontrer et toutes informations utiles au bon déroulement de l’analyse
 • Prépare les solutions et milieux de culture
 • Vérifie le statut des équipements
 • Manipule les échantillons en vue de faire l’analyse
 • Prévient la hiérarchie en cas de problèmes ou de résultats hors spécifications
 • Participe aux investigations
 • Rédige son rapport d’analyses
 • Lit et interprète les résultats obtenus
 • Constitue un dossier complet en vue de la revue des données
 • Contribue à maintenir l’ordre et la propreté du laboratoire
 • Rédige les procédures d’utilisation des équipements qui lui sont confiés
 • Suit les échéances de qualification

Qui êtes-vous ?

Vous êtes titulaire d’un diplôme de bachelier en sciences (ou équivalent). Vous avez une expérience dans un laboratoire de microbiologie. Vous avez une connaissance des méthodes de microbiologie (hotte à flux laminaires, pompe, autoclave, filtration sur membrane, LAL, dénombrements microbiens, identifications). Vous avez également une bonne connaissance des normes GMP. Vous parlez couramment français et vous connaissez l’anglais scientifique. Vous êtes une personne organisée, précise et méticuleuse.

Que pouvez-vous attendre ?

Jefferson Wells vous offre un contrat permanent en tant que consultant avec un package salarial attractif. Nous serons votre partenaire tout au long de votre carrière.

Vous êtes intéressé.e par cette opportunité ? Nous vous invitons à postuler. Vous avez des questions ? Vous pouvez contacter Sophie Rolis, [email protected]

Product Development Specialist

 • Location: Herent
 • Type: Perm
 • Job #17509

Product Development Specialist

Vast Contract – Regio Leuven
#voeding #R&D #productdevelopment

Beschik je over een bachelor in de voeding of chemie? Haal je energie uit het ontwikkelen van nieuwe producten? Ben je creatief ingesteld en heb je een passie voor de voedingsindustrie? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Product Development Specialist om hun R&D team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Leuven is internationaal actief binnen de voeding.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Product Development Specialist kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de ontwikkeling, optimalisatie en bereiding van nieuwe producten ten behoeve van de klant. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Voorstellen van ideeën ter verbetering van bestaande recepturen of de ontwikkeling van nieuwe recepturen
 • Experimenten uitvoeren met grondstoffen en materialen
 • Contact onderhouden met toeleveranciers van grondstoffen
 • Uitvoeren van fysicochemische organoleptische analyses volgens de voorgeschreven procedures
 • Stalen klaarmaken en verzenden voor de klanten en de verkoopafdeling
 • Ondersteunen bij de organisatie van de upscaling en de eerste productieruns
 • Driehoek- en smaaktesten organiseren
 • Up-to-date houden van de ingrediënt- en receptspecificaties

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Product Development Specialist over een bachelor chemie of voeding aangevuld met een eerste relevante werkervaring. Je hebt een goede affiniteit met industriële productieapparaten. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een passie voor voeding en neem je graag initiatief. Tot slot ben je ook een creatieve persoon met een hands-on mentaliteit.

Wat kan je verwachten?

Als Product Development Specialist kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Teamleader

 • Location: GROOT-BIJGAARDEN
 • Type: Contracting
 • Job #17558

Will you be our new ambassador?

Jefferson Wells Life Sciences specializes in supporting pharma & biotech companies in their daily challenges. Hence our interest in experts like you to pass our team. 

Let's look together at your first challenge with us!

Teamleader

The Team Leader leads a production team as part of an operational production process to achieve the objectives of safety / health / environment, quality, level of service and costs through continuous improvement. The Team Leader contributes to the execution of activities in the following five operational priorities: SHE, Quality, Service, Cost and People, in his department. He also participates in the continuous improvement program with a view to achieving operational excellence.

He also contributes to compliance with applicable international food safety laws and standards: safety, working conditions, Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP), Prerequisite Programs (PRP), British Retail Consortium (BRC), Food and Drug Administration (FDA), halal, kosher, allergens, etc.
Location: Groot-Bijgaarden

Scope of work:

 • Development and adaptation of personal planning – machines – production – warehouse
 • Contact person in case of technical problems
 • Link between teams and departments
 • Responsible for encoding data relating to numbers, stops, equipment, etc.
 • Management and control of prescription procedures
 • Team leadership and development.
 • Support for team members
 • conducting evaluation interviews and monitoring of employees whose performance is insufficient
 • Planning and holding team meetings
 • Encourage problem solving

Who are you?

 • You have a bachelor's degree in a technical or scientific field (or equivalent experience)
 • You have a first experience of team management in an industrial context
 • You have a very good knowledge of French and English. knowledge of Dutch is an asset.
 • You know how to work with MS Office
 • You are ready to work in three rotating shifts: 6 am to 2 pm; 2 pm-10pm; 10 p.m. to 6 a.m.
 • You collaborate effectively
 • You manage customer needs
 • You communicate effectively
 • Continuous improvement
 • You manage performance
 • You can work with systems

What can Jefferson Wells do for you?

As an ambassador you have the opportunity to grow within international companies where you can build a strong network. Through a personal follow-up, you receive quality support in every step that you accommodate. Finally, you enjoy the opportunity to develop yourself personally and professionally through internal training and education. 

Are you interested? Apply now with your cv!