Quality Manager Voeding

 • Location: Hooglede
 • Job #24119

Quality Manager Voeding

Vast Contract – Regio Hooglede
#Quality#Management#Voeding

Beschik je over een Masterdiploma in een voeding gerelateerde richting?  Heb je enkele jaren relevante ervaring in kwaliteit in de voeding sector? Sta je sterk in je schoenen en ben je een echte people manager? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Manager Voeding om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in regio Hooglede is internationaal actief binnen de voeding sector.
Jouw verantwoordelijkheden?

 

 • Je hebt de eindverantwoordelijkheid over de veiligheid voor de volledige site.
 • Je stuurt 2 kwaliteitsmedewerkers en 7 QC laboranten aan.
 • Je zorgt ervoor dat alle managers en mensen op de vloer kwaliteitsbewust te werk gaan en dat nieuwe regels correct geïmplementeerd worden.
 • Je analyseert klantenklachten en kwaliteitscontroles die fout gingen en maakt de nodige aanpassingen teneinde deze te voorkomen.
 • Je zorgt ervoor dat de site ten allen tijde aan de nodige kwaliteitsvereisten voldoet, o.a. met het oog op audits.
 • Je rapporteert aan de Plant Manager van de site en de Head Of Quality van de verschillende sites.
 • Je stelt specifieke werkinstructies op en houdt het kwaliteitshandboek up to date.

Wie ben je?

 

 • Je beschikt over een Masterdiploma in een voeding gerelateerde richting.
 • Je beschikt over enkele jaren relevante ervaring in kwaliteit in voeding.
 • Begrippen zoals HACCP, BRC en IFS zijn je niet vreemd.
 • Je staat sterk in je schoenen en kan mensen goed motiveren om de regels te volgen.
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Engels en Frans. Notie Duits is een plus.
 • Je hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en bent een echte People Manager.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Manager Voeding kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sophie Carbonelle op het nummer +32 (0)498 52 10 53 of via sophie.carbonelle(@)jeffersonwells.be.
 

QA Officer Food

 • Location: Kortrijk
 • Job #24118

QA Officer Food

Vast Contract – Regio Kortrijk
#QA#Food#QC

Beschik je over een Bachelor of Master in een voeding gerelateerde richting?  Heb je een passie voor voeding en werk je zelfstandig? Ben je communicatief sterk in het Nederlands & Engels en spreek je een aardig mondje Frans? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een QA Officer Food om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Kortrijk is wereldwijd actief binnen de voeding sector en staat bekend omwille van hun familiaal karakter.

Jouw verantwoordelijkheden?

Je job bestaat voor 80% uit QA-taken en voor 20% uit QC taken. Je takenpakket ziet er als volgt uit:

 • Je bent verantwoordelijk voor de klantenbehandeling. Je onderzoekt non-conformiteiten en klachten.
 • Je werkt hiervoor nauw samen met de verschillende afdelingen: sales, customer service, R&D,…
 • Je volgt data & trends op en houdt het kwaliteitshandboek op punt.
 • Je bereidt interne & externe audits voor.
 • Je zorgt ervoor dat de juiste kwaliteits- en veiligheidsregels gevolgd worden op de werkvloer & probeert deze steeds te verbeteren.
 • Je voert de nodige controles en testen uit om de kwaliteit van de grondstoffen en producten te evalueren.

Wie ben je?

 

 • Je beschikt over een Bachelor of Master in een voeding gerelateerde richting.
 • Begrippen als HACCP, GMP,… klinken je bekend in de oren.
 • Je bent communicatief sterk en beschikt over de nodige People skills.
 • Je bent zelfstandig en hebt een passie voor voeding.
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels en hebt een gemiddelde kennis Frans.

Wat kan je verwachten?

Als QA Officer Food kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sophie Carbonelle op het nummer +32 (0)498 52 10 53 of via sophie.carbonelle(@)jeffersonwells.be.
 

Responsable R&D

 • Location: Hainaut
 • Job #23975

Responsable Recherche & Developpement
CDI – Hainaut
#ingénieur #R&D #agroalimentaire #engineer #recherche #developpement

En tant que responsable R&D d’une société agroalimentaire, vous possédez une expertise en optimisation des processus et en suivi commercial des retours clients et des fiches techniques.

Quelles sont vos responsabilités ?
En tant que responsable R&D, voici une partie de vos responsabilités :

Vous analysez en profondeur les retours clients afin de comprendre leurs attentes et préférences, puis transformez ces informations en actions ciblées pour améliorer les produits.
Vous rédiger et maintenez à jour les fiches techniques des produits.
Vous gérez avec précision les fiches techniques des fournisseurs pour assurer la qualité de la documentation technique.
Vous collaborez étroitement avec l'équipe commerciale en fournissant un soutien technique aux clients et en identifiant de nouvelles opportunités commerciales.
Vous contribuez activement au développement de nouveaux produits en proposant des solutions innovantes en accord avec les besoins du marché.

Qui êtes-vous ?
Vous êtes titulaire d'un diplôme d'ingénieur, de préférence dans le secteur agroalimentaire, biochimie ou chimie analytique ;
Vous avez une maîtrise parfaite de la langue française et une bonne connaissance de l’anglais. La connaissance du néerlandais est un reel atout ;
Vous justifiez d'environ 5 ans d'expérience dans une fonction similaire dans le secteur agroalimentaire ;
Vous possédez une bonne connaissance des normes HACCP ;
Vous êtes compétent dans l'utilisation de SAP et de la suite Microsoft ;
Vous êtes capable de travailler de manière autonome tout en ayant un esprit d'équipe prononcé ;
Vous êtes axé sur le client, flexible, proactif et résistant au stress.

Que pouvez-vous espérer ?
Vous rejoignez une entreprise dynamique et contribuez à façonner l'avenir d’une entreprise agroalimentaire en tant que responsible R&D. Ce poste offre une opportunité exceptionnelle de laisser votre empreinte dans un environnement passionnant et en constante évolution.
Vous recevrez un package salarial attractif selon votre expérience.
Intéressé(e) de relever le défi ? N’hésitez plus et postulez à l’adresse suivante : [email protected]. Nous n’attendons plus que votre candidature pour discuter de cette fonction polyvalente !

Mechanisch Technieker – 2 ploegen

 • Location: Evergem
 • Job #23805

Mechanisch Technieker – 2 ploegen
Vast Contract – Evergem
#Maintenance #Elektromechanica #Productie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met focus op mechanisch onderhoud in binnen de metaalverwerkende nijverheid? Lees dan zeker verder!  
Voor een van onze klanten met vestiging in de omgeving van Evergem zijn we momenteel op zoek naar een onderhoudstechnieker met sterke interesse in mechanische installaties en die bereid is om te werken in twee ploegen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Mechanisch Technieker maak je deel uit van een team van vier onderhoudstechniekers en rapporteer je aan de Maintenance Engineer. Samen met jouw collega’s sta je in voor het optimaal functioneren van de mechanische installaties in de productiehal. Je voert preventief onderhoud uit en lost mechanische problemen snel en efficiënt op om de goede werking van productie te kunnen garanderen.

Standaard werk je in twee ploegen, maar afhankelijk van de werkdruk in productie kan er gevraagd worden om ook zaterdag een handje toe te steken. Dit tegen een mooie financiële compensatie.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een A2 diploma in technische richting en je hebt bij voorkeur al een eerste ervaring achter de rug in een gelijkaardige functie. Je beschikt over een zeer goede kennis van de Engelse taal. Kennis van het Nederlands is geen vereiste, maar eerder een pluspunt. Je laat je opmerken door jouw hands-on aanpak en probleemoplossend inzicht. Daarnaast durf je zelf de verantwoordelijkheid nemen en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Wat kan je verwachten?

Als Mechanisch Technieker kom je terecht in een technisch industriële werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, 6 extra verlofdagen en een aantrekkelijke uitbetaling van de overuren.

Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Onze klant biedt jou onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur en geeft je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.
 

Mechanisch Technieker (dagdienst)

 • Location: Dendermonde
 • Job #23773

Mechanisch Technieker (dagploeg)
Vast Contract – Dendermonde
#Maintenance #Elektromechanica #Productie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met focus op mechanisch onderhoud in productie? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in de omgeving van Dendermonde zijn we momenteel op zoek naar een Mechanisch Technieker die bereid is om te werken in de dagploeg en die interesse toont in een veelzijdige job waarbij je in aanraking komt met elektriciteit, mechanica, hydraulica, pneumatica en meet- en regeltechniek.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Mechanisch Technieker zorg je ervoor dat de productie zo vlot mogelijk kan blijven draaien door de productie-installaties nauwgezet op te volgen en tijdig in te grijpen. In geval van een storing of defect, reageer je snel en accuraat en zorg je voor een correcte en efficiënte oplossing. Naast het verhelpen van storingen, verhelp je ook mechanische defecten en ben je verantwoordelijk voor het vervangen van zowel mechanische als elektrische machineonderdelen indien nodig.

Naast het verhelpen van storingen en defecten zorg je voor een correcte uitvoering van het preventief onderhoudsplan en controleer je de machines regelmatig op mogelijke afwijkingen die een defect kunnen veroorzaken. Je grijpt in conform de veiligheidsregels en de voorziene stappen in het onderhoudsplan.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een A2 diploma Elektriciteit, Elektromechanica of Mechanica en je kan relevante ervaring voorleggen in het uitvoeren van industrieel onderhoud in een productieomgeving. Je hebt kennis van het verhelpen van storingen en haalt ook energie uit het vervangen van onderdelen indien nodig. Je laat je opmerken door je technisch inzicht en hands-on aanpak. Bovendien neem je graag je verantwoordelijkheid op en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je bent collegiaal ingesteld en behoudt een goed contact met collega’s binnen Maintenance en Productie, dit om een vlotte doorlooptijd in productie te kunnen garanderen.

Wat kan je verwachten?

Als Mechanisch Technieker kom je terecht in een technisch gevarieerde werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen en een mooie ploegenpremie. Je werkt in een vast uurrooster van 7u30 tot 15u30.

Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.
 

Storingstechnieker weekendploeg

 • Location: Dendermonde
 • Job #23772

Storingstechnieker weekendploeg
Vast Contract – Dendermonde
#Maintenance #Elektriciteit #Productie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Storingstechnieker in productie en beschik je over een doorgedreven kennis van en ervaring met industriële elektrische installaties? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in de omgeving van Dendermonde zijn we momenteel op zoek naar een Storingstechnieker met sterke kennis van elektriciteit en PLC’s, die bereid is om te werken in de weekendploeg.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Storingstechnieker ben je tijdens jouw shift verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de productie-installaties. Je fungeert als aanspreekpunt voor alle storingen en defecten op elektrisch vlak, zowel voor jouw collega’s binnen Maintenance als Productie.

Je kijkt de installaties regelmatig na en spoort mogelijke elektrische defecten op om deze vervolgens zo accuraat mogelijk te verhelpen. In geval van storingen, voer je een analyse uit en onderneem je actie om deze zo snel mogelijk op te lossen. Zo zal je o.a. elektrische onderdelen monteren en deze uittesten zodat productie opnieuw volop kan draaien. Daarnaast bied je ook ondersteuning aan jouw collega’s met focus op meet- en regeltechniek en mechanische defecten.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een A2 diploma Elektriciteit en je kan relevante ervaring voorleggen in het uitvoeren van industrieel onderhoud in een productieomgeving. Begrippen zoals pneumatica, frequentiestoringen en PLC’s klinken je niet alleen bekend in de oren, maar je weet ook van aanpakken in deze domeinen. Je hebt kennis van het verhelpen van storingen en haalt ook energie uit het vervangen van onderdelen indien nodig. Je laat je opmerken door je technisch inzicht en hands-on aanpak. Bovendien neem je graag je verantwoordelijkheid op en ben je in staat om zelfstandig te werken. Je bent collegiaal ingesteld en behoudt een goed contact met collega’s binnen Maintenance en Productie, dit om een vlotte doorlooptijd in productie te kunnen garanderen.

Wat kan je verwachten?

Als Storingstechnieker kom je terecht in een technisch gevarieerde werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen en een mooie ploegenpremie. Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Onze klant biedt jou onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur en geeft je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.
 

Assistent Maintenance Manager

 • Location: Evergem
 • Job #23771

Assistent Maintenance Manager
Vast Contract – Evergem
#Maintenance #Elektromechanica #PeopleManagement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Maintenance Engineering, waarbij je people management, administratieve taken en hands-on verantwoordelijkheden met elkaar kan combineren? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten in de regio van Evergem zijn we momenteel op zoek naar een Assistent Maintenance Manager die kan terugvallen op een tweetal jaar ervaring binnen industrieel onderhoud.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Assistent Maintenance Manager ben je de rechterhand van de Technical Manager op de site. Je assisteert de Manager bij het dagelijks aansturen van de elektromechaniekers op de site. Daarnaast neem je ook jouw verantwoordelijkheden op administratief en strategisch vlak. Zo zorg je onder meer voor een correcte registratie van de interventies, maak je een preventief onderhoudsplan op en waak je erover dat dit ook volgens de afspraken wordt uitgevoerd. Je volgt de status van de spare parts nauwgezet op en zorgt er voor dat cruciale onderdelen snel ter beschikking kunnen zijn in geval van storingen of defecten.

Naast jouw verantwoordelijkheden binnen Maintenance, krijg je eveneens de kans om technische projecten mee uit te rollen, samen met externe leveranciers en onderaannemers. Denk bijvoorbeeld aan de implementatie van elektrische laadpalen op de site of het ombouwen van productie-installaties.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een Bachelor of Master diploma in Elektromechanica en hebt een eerste succesvolle ervaring binnen industrieel onderhoud achter de rug. Daarnaast beschik je over een zeer goede kennis van de Engelse taal en ben je gemotiveerd om een breed takenpakket op jou te nemen: van administratie tot projectplanning en technisch ondersteunen van de techniekers op de werkv loer. Je bent een technisch generalist met een goede basiskennis van zowel elektriciteit als mechanica, hydraulica en pneumatica. Een basiskennis PLC is een pluspunt, maar geen absolute must.

Wat kan je verwachten?

Als Assistent Maintenance Manager kom je terecht in een technisch gevarieerde werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering en 8 extra verlofdagen. Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Onze klant biedt jou onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur en geeft je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.
 

Productietechnieker 2 ploegen

 • Location: Dendermonde
 • Job #23759

Productietechnieker 2 ploegen
Vast Contract – Dendermonde
#Maintenance #Elektromechanica #Productie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een familiale productieomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Dendermonde zijn we momenteel op zoek naar een Productietechnieker die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Productietechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van de installaties en infrastructuur. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de optimale werking van de productie-installaties en facilities. Daarnaast draag bij je bij tot het identificeren en implementeren van verbeteringen en optimalisaties. Er wacht jou een gevarieerde job waarbij je in aanraking komt met veelzijdige techniek: elektriciteit, mechanica, PLC’s, …

Als Productietechnieker ben je het eerste aanspreekpunt bij pannes in productie. Vanuit jouw rol bied je de nodige technische ondersteuning de collega’s in productie. Probleemoplossend denken en stressbestendigheid zijn hierbij een must. Je gaat steeds op zoek naar de snelste methode om een probleem op te lossen waarbij veiligheid de topprioriteit is. Je helpt mee aan geplande revisies en denkt proactief mee aan verbeteringen in het productieproces.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een A2, Graduaat of Bachelor in Elektromechanica (of gelijkwaardig door ervaring) en beschikt over een zeer goede kennis van de Nederlandse taal. Idealiter heb je al een eerste werkervaring achter de rug binnen Maintenance in een productieomgeving. Je kan terugvallen op een brede technische achtergrond en hebt een basis beet van PLC-programmatie.
Je laat je opmerken door jouw technisch inzicht en probleemoplossende vaardigheden. Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband samen te werken. Naast jouw hands-on aanpak, schrik je er niet voor terug om ook administratieve taken tot een goed einde te brengen (o.a. loggen van interventies) alsook het werk van onderaannemers te controleren.

Wat kan je verwachten?

Als Productietechnieker kom je terecht in een technisch gevarieerde werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra vakantiegeld en een mooie ploegenpremie. Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Onze klant biedt jou onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur en geeft je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.
 

Storingstechnieker vaste nacht

 • Location: Dendermonde
 • Job #23757

Storingstechnieker vaste nacht
Vast Contract – Dendermonde
#Maintenance #Elektromechanica #Productie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Storingstechnieker in productie? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in de omgeving van Dendermonde zijn we momenteel op zoek naar een Storingstechnieker die bereid is om te werken in een vaste nachtploeg en die interesse toont in een veelzijdige job waarbij je in aanraking komt met: elektriciteit, mechanica, hydraulica, pneumatica en meet- en regeltechniek.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Storingstechnieker zorg je ervoor dat de productie zo vlot mogelijk kan blijven draaien door de productie-installaties nauwgezet op te volgen en tijdig in te grijpen. In geval van een storing of defect, reageer je snel en accuraat en zorg je voor een correcte en efficiënte oplossing. Naast het verhelpen van storingen, verhelp je ook mechanische defecten en ben je verantwoordelijk voor het vervangen van zowel mechanische als elektrische machineonderdelen indien nodig.

Naast het verhelpen van storingen en defecten zorg je voor een correcte uitvoering van het preventief onderhoudsplan en controleer je de machines regelmatig op mogelijke afwijkingen die een defect kunnen veroorzaken. Je grijpt in conform de veiligheidsregels en de voorziene stappen in het onderhoudsplan.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een A2 diploma Elektriciteit, Elektromechanica of Mechanica en je kan relevante ervaring voorleggen in het uitvoeren van industrieel onderhoud in een productieomgeving. Je hebt kennis van het verhelpen van storingen en haalt ook energie uit het vervangen van onderdelen indien nodig. Je laat je opmerken door je technisch inzicht en hands-on aanpak. Bovendien neem je graag je verantwoordelijkheid op en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je bent collegiaal ingesteld en behoudt een goed contact met collega’s binnen Maintenance en Productie, dit om een vlotte doorlooptijd in productie te kunnen garanderen.

Wat kan je verwachten?

Als Storingstechnieker kom je terecht in een technisch gevarieerde werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen en een mooie ploegenpremie. Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.
Onze klant biedt jou onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur en geeft je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.
 

Storingstechnieker 2 ploegen

 • Location: Dendermonde
 • Job #23752

Storingstechnieker 2 ploegen
Vast Contract – Dendermonde
#Maintenance #Elektromechanica #Productie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Storingstechnieker in productie? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in de omgeving van Dendermonde zijn we momenteel op zoek naar een Storingstechnieker die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel en die interesse toont in een veelzijdige job waarbij je in aanraking komt met: elektriciteit, mechanica, hydraulica, pneumatica en meet- en regeltechniek.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Storingstechnieker zorg je ervoor dat de productie zo vlot mogelijk kan blijven draaien door de productie-installaties nauwgezet op te volgen en tijdig in te grijpen. In geval van een storing of defect, reageer je snel en accuraat en zorg je voor een correcte en efficiënte oplossing. Naast het verhelpen van storingen, verhelp je ook mechanische defecten en ben je verantwoordelijk voor het vervangen van zowel mechanische als elektrische machineonderdelen indien nodig.

Naast het verhelpen van storingen en defecten zorg je voor een correcte uitvoering van het preventief onderhoudsplan en controleer je de machines regelmatig op mogelijke afwijkingen die een defect kunnen veroorzaken. Je grijpt in conform de veiligheidsregels en de voorziene stappen in het onderhoudsplan.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een A2 diploma Elektriciteit, Elektromechanica of Mechanica en je kan relevante ervaring voorleggen in het uitvoeren van industrieel onderhoud in een productieomgeving. Je hebt kennis van het verhelpen van storingen en haalt ook energie uit het vervangen van onderdelen indien nodig. Je laat je opmerken door je technisch inzicht en hands-on aanpak. Bovendien neem je graag je verantwoordelijkheid op en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je bent collegiaal ingesteld en behoudt een goed contact met collega’s binnen Maintenance en Productie, dit om een vlotte doorlooptijd in productie te kunnen garanderen.

Wat kan je verwachten?

Als Storingstechnieker kom je terecht in een technisch gevarieerde werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen en een mooie ploegenpremie. Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Onze klant biedt jou onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur en geeft je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.