Electrical Engineer

  • Locatie: Deinze
  • Vacature #25050

Electrical Engineer
Vast contract – Drongen
#ElectricalEngineering #Automation #Projectmanagement

Ben jij gepassioneerd door elektrische systemen en automatisatie? Op zoek naar een uitdagende functie waarbij je jouw technische kennis kunt toepassen in diverse projecten? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een toonaangevend bedrijf in regio Drongen, gespecialiseerd in hoogwaardige technologieoplossingen voor industriële toepassingen, zijn we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v/x). Klaar voor deze uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?
Als Electrical Engineer ben je verantwoordelijk voor de elektrische ontwerpen en implementaties binnen onze projecten. Je werkt nauw samen met diverse afdelingen en zorgt ervoor dat de elektrische installaties veilig en efficiënt functioneren. Een greep uit jouw takenpakket:

  • Ontwerpen en optimaliseren van elektrische schema's en installaties.
  • Ondersteunen van de productie en zorgen voor een vlotte uitvoering van projecten.
  • Uitvoeren van analyses om technische problemen op te lossen en elektrische installaties te verbeteren bij de klant.
  • Begeleiden van de inbedrijfstelling van installaties en zorgen voor een correcte werking.
  • Samenwerken met andere ingenieurs en projectmanagers om ervoor te zorgen dat de deadlines worden gehaald.

Wie ben je?
Je beschikt over minstens een bachelordiploma in Elektromechanica of Elektriciteit, met ervaring in Eplan en het ontwerpen van elektrische stuurkasten. Daarnaast heb je een goed inzicht in het bepalen van elektrotechnische componenten. Je kan autonoom werken, maar weet ook hoe je de teamspirit bewaart. Prioriteiten stellen is voor jou geen probleem, en je hebt een hands-on mentaliteit met een sterk gevoel voor initiatief. Bovendien ben je klantgericht en commercieel ingesteld. Tot slot beheers je zowel het Nederlands als het Engels goed.

Wat kan je verwachten?
Als Electrical Engineer kom je terecht in een dynamisch en innovatief bedrijf dat sterk inzet op technologische vooruitgang. Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen en een vast contract van onbepaalde duur. Daarnaast biedt het bedrijf volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van interne opleidingen en trainingen.

Voldoet deze vacature aan jouw verwachtingen? Solliciteer direct via de website of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer (+32) 0472 79 10 42 of stuur je CV naar Sara.vandenbossche(at)Jeffersonwells.be.
 

Voeg CV toe in DOCX, and PDF.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!