Over ons

Ervaring. Resultaten. Meerwaarde​.
Jefferson Wells levert niet alleen oplossingen in de domeinen van Engineering, Life Sciences, maar beschikt bovendien over ervaren talenten die u kunnen ondersteunen om de uitdagingen van morgen aan te gaan.
Het is onze missie om verregaande resultaten te leveren bij onze klanten, dankzij de diepgaande ervaringen en flexibiliteit van onze mensen.”​

Laat ons je concurrentievoordeel zijn

Uitdagingen omzetten in kansen, carrières stimuleren, ondersteuning de groei van het bedrijf.
Er zijn maar weinig bedrijven die kunnen tippen aan de omgang van Jefferson Wells, onze reputatie als wereldleider op het gebied van talent en professionele oplossingsdiensten. We helpen onze klanten en talenten dankzij onze diepgaande kennis in hun sector en innovatieve aanpak om de talenten bij te scholen.

Jefferson Wells treedt op als accelerator voor zowel klanten als talenten.
We vinden, evalueren, plaatsen en bijscholen de beste experts in het domein van Life Sciences, Engineering. Jefferson Wells is het toegewijde merk binnen ManpowerGroup voor deze specialiteiten. Als onderdeel van ManpowerGroup hebben we de afgelopen 70 jaar expertise opgebouwd en zijn we een bekende pionier in onze sector.
Daarom werkt 80% van de «Global Fortune 500» met ons samen om de beste talenten te vinden en aan te trekken om hun groei te ondersteunen.

Onze geschiedenis

inc_standard_stacked_process

Jefferson Wells maakt deel uit van de Manpowergroup merkenfamilie

Manpowergoup is de wereldleider in innovatieve personeelsoplossingen, die het menselijk potentieel verbindt met de kracht van het bedrijfsleven. ManPowergroup bedient zowel grote als kleine organisaties in alle industriesectoren via onze merken en aanbiedingen: Manpowergroup Solutions, Experis, Manpower en Right management.