Ervaring. Resultaten. (Meer)Waarde

Jefferson Wells levert oplossingen en ervaren talenten om de uitdagingen van morgen op te lossen in de domeinen Engineering, Life Sciences. Het is onze missie om klanten waardevolle resultaten te leveren dankzij de diepgaande ervaring en wendbaarheid van onze mensen.

Oplossingen & Ervaren Talent

Innovatie als vliegwiel

Menselijke kracht kan versterkt worden door innovatie. We zijn toegewijd aan leren en optimaliseren, als organisatie, maar ook om ontwikkeling mogelijk te maken voor onze talenten. Bijvoorbeeld door persoonlijke begeleiding te bieden bij elke volgende stap. IT en innovatie zorgen ervoor dat we dat zo efficiënt mogelijk doen, met geïntegreerde software die een schat aan kennis en best practices beschikbaar maakt.

Onze mensen

Het belangrijkste ingrediënt voor het succes van Jefferson Wells zijn onze mensen. Onze professionals worden gezien als het belangrijkste element in onze organisatie.

We recognize our Professionals as the most critical assets of our organization.

Uitdagingen ombuigen in opportuniteiten. Carrières vooruithelpen. Bedrijfsgroei stimuleren.

Weinig bedrijven kunnen tippen aan het bereik, het succes en de reputatie van Jefferson Wells als wereldleider in het aanbieden van professioneel talent en oplossingen. We weten dat topprestaties menselijk mogelijk zijn en we helpen onze klanten en talenten deze te bereiken dankzij onze diepgewortelde kennis van de markt en een ongeëvenaard begrip van menselijk potentieel. Jefferson Wells stimuleert groei en carrières door het intensief aantrekken, beoordelen en plaatsen van experten binnen Engineering en Life Sciences. Van tijdelijke tot vaste aanwervingen, dienstbeheer tot consulting; wij leveren oplossingen die impact hebben en onze klanten in staat stellen om meer te bereiken dan ze voor mogelijk hielden. Jefferson Wells is een gespecialiseerde business unit van de ManpowerGroup – al meer dan 70 jaar een wereldleider binnen tewerkstellingsdiensten en een erkende pionier binnen de sector. Wij zijn actief in meer dan 50 landen wereldwijd en zetten dagelijks meer dan 38,000 competente professionals aan het werk. Dat is de reden dat meer dan 80% van de Fortune Global 500 bedrijven beroep doen op ons om talenten te leveren die het verschil kunnen maken.