Bouwkundig Tekenaar

  • Locatie: WAREGEM
  • Vacature #25055

Bouwkundig Tekenaar
Vast contract – Regio Waregem
#Tekla #bouwkundig #beton

Beschik je over een bouwkundige achtergrond of ben je gelijkwaardig door ervaring? Heb je werkervaring met het technisch tekenen in de bouwsector? Beheers je Tekla en werk je nauwkeurig? Lees dan vooral verder !
Onze partner is op zoek naar een Bouwkundig Tekenaar om hun team van 10 designers te versterken. Dit toonaangevende productiebedrijf, gelegen in de regio Waregem, is actief in de betonsector en werken volledig op maat. Zij staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en klantgerichte aanpak.
Jouw verantwoordelijkheden?

Als Bouwkundig Tekenaar kom je terecht in een moderne en dynamische werkomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het uitwerken van tekeningen voor op maat gemaakte betontrappen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Het opstellen van productietekeningen in Tekla, op basis van plannen van architecten, aannemers of studiebureaus.
  • Technische ondersteuning bieden aan klanten bij vragen over de uitvoering en haalbaarheid van hun projecten.
  • Nauw samenwerken met interne teams en externe partners om de kwaliteit en efficiëntie van de ontwerpen te waarborgen.

Wie ben je ?
Om de taken en verantwoordelijkheden als Bouwkundig Tekenaar succesvol uit te voeren, beschik je over een diploma in een bouwkundige richting of gelijkwaardige ervaring. Grondige kennis van Tekla is daarbij essentieel, evenals een goede beheersing van het Frans om klanten in de regio optimaal te kunnen ondersteunen. Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en hebt een sterk technisch inzicht. Ervaring als Bouwkundig Tekenaar is een grote troef.

Wat kan je verwachten?
Als Bouwkundig Tekenaar kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen
Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Martine Vergote op het nummer +32 (0)4 95 36 51 42 of via martine.vergote(@)jeffersonwells.be.

 

Voeg CV toe in DOCX, and PDF.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!