Onze waarden

Om een leider te worden en te blijven in de voortdurend veranderende talentenmarkt, worden onze beslissingen geleid door drie waarden:

Menselijk talent is de grondstof waarmee wij werken, het is onze allereerste prioriteit. Wij zijn oprecht begaan met de mensen die met ons samenwerken, en we zijn ons bewust van de rol die werk speelt in hun leven. We erkennen ieders bijdrage aan ons succes en in ruil daarvoor ondersteunen we hen maximaal in hun carrière en daarnaast.

We delen onze kennis en expertise zodat iedereen kan zien hoe de talentenmarkt evolueert en hoe daarop een antwoord te bieden. Bouwend op die kennis verbeteren wij voortdurend onze dienstverlening, en werken wij aan onze klant- en kandidatenrelaties. Op die manier zijn we een motor voor de vooruitgang in onze sector.

 

Wij zijn leiders op de talentenmarkt. We durven innoveren, we durven pioniers te zijn en we durven evolueren. Die ondernemersmentaliteit, die gedrevenheid en die wendbaarheid maken dat we voortdurend de norm in vraag durven stellen en dat we de lat voor onze dienstverlening steeds hoger durven te leggen.

 

Op het vlak van onze visie en waarden zijn er zes kerneigenschappen die onze cultuur kenmerken:

We anticiperen nieuwe tendensen en we zorgen dat we er klaar voor zijn. Zo beïnvloeden we dan op onze beurt actief de manier waarop veel van die tendensen concreet vorm krijgen. Op die manier zijn we goed geplaatst om advies te geven over wat op ons afkomt in de talentenmarkt. We kijken voortdurend vooruit, we vernieuwen voortdurend en we effenen het pad naar de volgende stap.

We zijn er voor iedereen, als een team. We werken met mensen van elk geslacht, elke religie, leeftijd, nationaliteit of cultuur. We werken ook voor alle soorten klanten en organisaties, groot en klein, wereldspelers of lokale spelers.

Dankzij onze dagelijkse omgang met klanten en kandidaten van over heel de wereld, zien we in de praktijk hoe het concept werk verandert. We zijn uitstekend geïnformeerd en brengen de daaruit gedestilleerde inzichten accuraat en helder over. Die expertise stelt ons in staat om mensen te helpen de evoluties in de talentenmarkt te begrijpen en in hun voordeel om te buigen.

We bekijken dingen vanuit een andere invalshoek om creatieve en onverwachte oplossingen aan te reiken. Die creativiteit leidt tot nieuwe manieren om klassieke processen te benaderen. Die verbreding van het aantal opties laat ons toe om mensen te doen nadenken over klassieke keuzes die uit gewoonte worden gemaakt op de arbeidsmarkt.

Wij zijn een warm en toegankelijk bedrijf, voortdurend op zoek naar manieren om het werk boeiend te blijven houden. Vanuit een weldoordachte, respectvolle en zorgende houding laten we mensen nieuwe opportuniteiten uitproberen en nieuwe ervaringen en kennis opdoen. En zelfs als we mensen geen oplossing kunnen aanreiken in de vorm van werk, dan nog kunnen we hen op weg helpen.

Wij zijn eerlijk, oprecht en betrouwbaar. Integriteit is belangrijk. Mensen vertrouwen op ons om de juiste keuzes te maken in hun professioneel leven, en wij doen wat we beloven.