Oplossingen

Onze oplossingen

Professionele rekrutering

CONSULTING

Projecten

Eender welke behoefte, Jefferson Wells staat klaar om jouw talentstrategie te ondersteunen en helpen sturen.

Ons 4 B’s framewerk schetst de verschillende aanpakken die je kan gebruiken om leegtes binnen je personeel op te vullen.

BUILD
Werknemers voorzien van de juiste vaardigheden door training en begeleiding

BUY
Talenten die je intern niet kunt opbouwen, aantrekken vanop de arbeidsmarkt

BORROW
Mensen op tijdelijke basis en op aanvraag in de organisatie introduceren

BRIDGE
Mensen helpen evolueren naar nieuwe rollen, binnen of buiten de organisatie

Jefferson Wells biedt volgende diensten aan die u kunnen helpen:

Professionele Rekrutering
Doelgerichte, gespecialiseerde rekrutering op vaste, tijdelijke of contracting basis.

Oplossingen

Impactrijke projectoplevering, consulting en alternatieve talentmodellen

Neem contact met ons om te bespreken hoe we het talent in uw bedrijf kunnen laten groeien”

Professional Resourcing

In een wereld die constant in beweging is, is het belangrijk dat bedrijven beschikken over de beste medewerkers om hun groei te ondersteunen. Het zijn deze talenten die een toegevoegde waarde creëren voor het bedrijf en ervoor zorgen dat het bedrijf zich kan differentiëren van de concurrentie.
Onze oplossingen voor rekrutering en selectie zorgen voor de invulling van uw behoeftes. Wat u ook zoekt, Jefferson Wells zal u ondersteunen en begeleiden doorheen uw aanwervingsstrategie.

Jefferson Wells’ professionele rekrutering  biedt doelgerichte, gespecialiseerde rekrutering aan op tijdelijke, vaste en contracting basis.

Wat uw behoefte ook is, Jefferson Wells staat klaar om uw talentbeleid te ondersteunen en te begeleiden. Het 4 B kader schetst de verschillende aanpakken die je kan gebruiken om je tekort aan talent aan te pakken.

Consulting & Interim

Bedrijven worden geconfronteerd met meer druk om zich voortdurend aan te passen, druk om opmerkelijke technologische vooruitgang bij te benen en druk om demografische uitdagingen het hoofd te bieden. Indien deze hedendaagse risico’s onbeantwoord blijven, worden bedrijfsgroei, winstgevendheid en standaardisatie/compliance bedreigd.

Met beperkingen zoals tijd, middelen en expertise, schakelen bedrijven wereldwijd Jefferson Wells Consulting in om hun zakelijke risico’s te beperken, hun interne controle te verbeteren, hun financiële en compliance processen te versterken en om hun technologie-capaciteiten en diensten verder te ontwikkelen.

Met onze all-in dienstverlening kunnen we u op alle vlakken ondersteunen, van strategische consultancy tot professionele managementdiensten.

We hebben een brede waaier aan diensten beschikbaar van :

  • Engineering
  • Life Sciences

Projecten

Jefferson Wells projects diensten focust zich op het ondernemen en voorzien van business delivery op een consultingbasis, een professional service basis of managed service basis.

Actief in 53 landen wereldwijd, wil Jefferson Wells Project Services de klant waarde bieden door de beste werkmethodes te introduceren, proactieve oplossingen te creëren en tewerkstellingsrisico’s te verminderen.

Hoe verzekert Jefferson Wells PS het slagen van hun opzet?

Professioneel inzicht
Verantwoordelijkheid opnemen
Expertenkennis
Gedetailleerde processen

Ons resourcing proces is bij ieder project op maat gemaakt en ons risicomanagementbeleid (voor onvoorziene omstandigheden) verzekert een succesvolle oplevering en een efficiënte off boarding en projectafronding

Tot onze projectoplossingen horen:

Consulting
Consultants in vast dienstverband
Statement of Work

Gebruik makend van gestandaardiseerde project management methodologieën, zullen Jefferson Wells professionals samenwerken met uw team om ervoor te zorgen dat uw projecten conform de overeengekomen doelstellingen opgeleverd worden.

Ons kostenefficiënte, meetbare model geeft de gewenste graad van controle en de expertise die nodig is om initiatieven op schema te houden, ook nadat het project afgerond is.