Cultuur. Opportuniteit. Ontwikkeling.

ManpowerGroup is voor het elfde achtereenvolgende jaar erkend als ’s werelds meest ethische bedrijf door het Ethisphere Institute, een wereldleider in het definiëren van ethische zakelijke praktijken. ManpowerGroup is ook voor 14e jaar op rij uitgeroepen tot een van Fortune Magazine’s meest bewonderde bedrijven ter wereld – één van de slechts 40 bedrijven die in 2017 op beide lijsten zijn opgenomen.

“Bij ManpowerGroup geloven we dat het runnen van een succesvol bedrijf en het bieden van betekenisvolle en duurzame werkgelegenheid voor miljoenen mensen een unieke en krachtige combinatie is voor duurzame groei”, aldus Jonas Prising, voorzitter en CEO van ManpowerGroup. “We zijn er trots op het enige bedrijf in onze branche te zijn dat wordt erkend als meest ethisch en meest gewaardeerd. Het is een bewijs van onze 28.000 medewerkers over de hele wereld die met succes onze klanten van dienst zijn en tegelijkertijd miljoenen mensen de begeleiding en kansen bieden om hun competenties te ontwikkelen en om zinvol werk te vinden in de snel veranderende arbeidswereld van vandaag.”

Ga voor meer informatie over het duurzaamheidsplan van ManpowerGroup naar http://www.manpowergroup.com/DoingWellByDoingGood