Business Unit Manager Sanitair

  • Locatie: Borgerhout
  • Vacature #23876

Business Unit Manager Sanitair

Vast Contract – Regio Deurne
#elektromechanica #manager #gebouwentechnieken

Beschik je over een bachelor of master elektromechanica?  Heb je werkervaring met het aansturen van projecten in de sanitaire sector? Ben je een geboren planner en kan je een team motiveren? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Business Unit Manager om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Deurne is actief binnen de gebouwentechnieken en staat bekend omwille van hun innovatieve en efficiënte oplossingen voor diverse projecten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Business Unit Manager Sanitair kom je terecht in een innovatieve omgeving met heel veel inhouse kennis en krijg je de verantwoordelijkheid om de afdeling Sanitair naar nieuwe hoogtes te brengen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • De noden analyseren van klanten en hen de juiste oplossingen bieden
  • Budgetten en planningen opmaken en deze grondig bewaken
  • Je team (+/- 10 medewerkers) dagelijks aansturen en steeds het beste naar boven halen bij hen
  • Zorgen voor een optimale calculatie van je projecten waarbij je voldoende ruimte laat voor een mooie marge
  • Er voor zorgen dat je projecten op een efficiënte manier worden uitgevoerd
  • Op regelmatige basis terugkoppelen naar de algemeen directeur

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Business Unit Manager over een Bachelor of Master Elektromechanica aangevuld met een eerste degelijke ervaring in het leidinggeven binnen deze sector. Ervaring met zowel particulieren als grote projecten is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een proactieve ingesteldheid en kan je makkelijk een helikopterview bewaren. Tot slot ben je ook een organiserend persoon met sterke motivatieskills.

Wat kan je verwachten?

Als Business Unit Manager Sanitair kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Jens Blanchet op het nummer +32 (0)4 79 43 32 62 of via jens.blanchet(@)jeffersonwells.be.

Voeg CV toe in DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!