Project Engineer Renewable Energy

  • Locatie: BRUXELLES
  • Vacature #23884

Wij zoeken (m/v/x)
Project Engineer Renewable Energy

Vast contract of freelance – Regio Brussel / Oostende
#Offshore #Projects #Energy

Ben jij iemand met een passie voor renewable energy, wil je graag werken in de sector van de windmolens en ben je een waar organisatietalent? Wil je een job waar je mag meewerken aan vooruitstrevende projecten die onze toekomst mee helpen veranderen? Dan is deze job zeker voor jou!

Voor een grote speler op de Energiemarkt met hoofdzetel in Brussel zijn wij op zoek Junior Project Engineers voor regio Brussel & Oostende (m/v/x) Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze uitdaging aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden:
Als Project Engineer zal je na je offshore training werken in een multidisciplinair team en de Hoofdingenieur en de Manager bijstaan bij de volgende taken:

  • Ondersteunen van de ontwikkeling van het PEI-project tijdens alle fasen van het eilandpakket, zoals het afronden van het ontwerp, de bouw en de installatie.
  • Ondersteuning of leiding geven aan kleine technische studies voor het energie-eiland
  • Beheren van de toegangstool voor de bouwplaats voor personeel
  • Voorbereiden van documentatie voor projectmanagement en technische rapportage
  • Organiseren van teamevenementen ter bevordering van kennisdeling en teamcohesie
  • Leiden van maandelijkse rondleidingen voor belanghebbenden op de bouwplaats
  • Coördineren tussen derde partijen en hoofdingenieurs over de benodigde invoer

Wie ben je?
Je bent in het bezit van een technisch Bachelor of Masterdiploma. Je beschikt over een sterke verantwoordelijkheidszin en hebt een uitgesproken organisatietalent waarbij MS Office geen geheimen heeft voor jou. Je bent een initiatief nemer, vlotte communicator en hecht veel waarde aan teamgeest. Je bezit uitstekende kennis van het Engels en/of Nederlands en/of Frans.

Young Potentials zijn welkom!

Wat kan je verwachten?

Als Project Engineer krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan je verwachtingen? Aarzel dan niet om je CV te sturen naar sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be OF bel op het nummer +32 (0) 472.79.10.42
 

Voeg CV toe in DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!