Production Manager

  • Locatie: BUGGENHOUT
  • Vacature #23922

Productie Manager
Vast contract of Freelance – regio Dendermonde
#Peoplemanagement #LEAN #Production

Bezit jij in het bezit van een technisch Bachelor of Master diploma, ben je een ware People Manager en is werken in uitdagende productie omgevingen en het optimaliseren van productieprocessen iets waar jij veel energie uit haalt? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een klant zijn we op zoek naar een ervaren Productie Manager regio Dendermonde (m/v/x). Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze uitdaging aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?
Als Productie Manager leid je jouw team van een 100-tal medewerkers om met succes de Manufacturing doelstellingen te halen. Je takenpakket:

  • Je coacht begeleidt, ontwikkelt, evalueert en stuurt dagelijks een team van teamleaders, process engineers en productiemedewerkers aan.
  • Je beheert het personeel en technische middelen om de KPI’s waar te maken
  • Je monitort voortdurend de werkprocessen zowel binnen de Manufacturing als in overleg met ondersteunende functies.
  • Je identificeert oplossingen voor het elimineren van productieverlies/afval.
  • Je streeft naar een minimum aan arbeidsongevallen waarbij je veiligheidsrisico’s meldt en preventieve maatregelen neemt.
     

Wie ben je?
Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je over een technische bachelor of Master met leidinggevende ervaring in industriële productie omgevingen. Je bent resultaatgericht, stressbestendig en kan door je communicatieve vaardigheden uitermate goed fungeren als tussenschakel tussen productie en andere afdelingen. Tot slot ben je een ware motivator en teamplayer. Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Engels.

Kennis van de LEAN principes is een plus!

Wat kan je verwachten?
Als Productie Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen waarbij ook een bedrijfswagen wordt aangeboden en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Ook freelancers komen in aanmerking! 

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sara Van den Bossche  op het nummer +32 (0)4 72 79 10 42 of via Sara.vandenbossche(@)jeffersonwells.be.

Voeg CV toe in DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!