Accountmanager

  • Locatie: Gent
  • Vacature #24203

Accountmanager 

Vast Contract – Regio Gent
#accountmanagement #retail #food

Beschik je over een bachelor of masterdiploma?  Beschik je over enkele jaren ervaring binnen sales of accountmanagement? Heb je een affiniteit met voeding? Ben je zeer communicatief, klantgericht en gedreven? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een accountmanager om hun sales team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Gent is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als accountmanager kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitbouw en groei van de bestaande en nieuwe klanten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Nauwe samenwerking met je collega accountmanagers en met andere afdelingen om contracten, doelstellingen en klanttevredenheid te realiseren.
  • Realiseren van de verkoopdoelstellingen voor je klanten.
  • Beheren en uitbouwen van een bestaande klantenportefeuille door relatie- en contractstrategie, onderhandeling en accountplannen, innovatie, continu forcasting, budgetbeheer en administratieve opvolging.
  • Ontwikkelen, onderhandelen en implementeren van jaarlijkse accountplannen.
  • Leggen van professionele contacten met externe klanten en ontwikkelen van langdurige relaties met interne stakeholders (marketing, logistiek, supply chain, etc.).
  • Rapportage aan de Sales Manager.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als accountmanager over een bachelor of masterdiploma aangevuld met enkele jaren ervaring binnen sales en/of accountmanagement in een B2B omgeving. Een affiniteit met voeding is een must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Engels en Frans. Daarnaast ben je klantgericht, doelgericht en ambitieus. Innovatie is voor jou zeer belangrijk en je bent gedreven, teamgericht en organisatorisch. Tot slot kan je vlot prioriteiten stellen en ben je zelfstandig, zeer communicatief en creatief.

Wat kan je verwachten?

Als accountmanager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)manpower.be.
 

Voeg CV toe in DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!