CI Engineer

  • Locatie: Gent
  • Vacature #24206

Continuous Improvement Engineer

Vast Contract – Regio Gent
#continuous #improvement #engineer

Beschik je over een master ingenieursdiploma met een specialisatie in de voeding? Ben je net afgestudeerd of heb je reeds een eerste ervaring opgedaan i.k.v. continu verbetering in een productieomgeving? Ben je probleemoplossend, analytisch en assertief? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Continuous Improvement Engineer om deel te zijn van hun Operational Excellence team. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Gent is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Continuous Improvement Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het leiden, beheren en implementeren van alle verbeteringsinitiatieven op een specifieke site. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Behouden van een overzicht over de capaciteit van de machines.
  • Zorgen voor opvolging van de projecten.
  • Meewerken aan verbeterinitiatieven in nauwe samenwerking met je collega’s.
  • Identificeren en verzamelen van verbetermogelijkheden die intern worden doorgegeven en het stellen van prioriteiten hierin.
  • Meewerken aan een lange termijn analyse i.f.v. productiecapaciteit en het identificeren van risico’s en verbetermogelijkheden.
  • Regelmatig aanwezig zijn op de werkvloer om te luisteren naar de meningen van de operatoren.
  • Opvolgen van KPI’s.
  • Uitvoeren van methode- en tijdsanalyses om de huidige operationele normen in vraag te stellen, nieuwe te creëren en te zorgen voor efficiëntieverbetering.
  • Meewerken aan consistentie en bijdragen aan het kenniskader van continuous improvement.
  • Identificeren van de behoeften op gebied van opleiding.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Continuous Improvement Engineer over een master ingenieursdiploma, eventueel aangevuld met een eerste ervaring in verbeterprojecten in een productieomgeving. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels, Frans is een pluspunt. Daarnaast ben je analytisch, probleemoplossend en assertief. Je werkt graag op projectbasis en bent een uitstekende communicator. Tot slot ben je besluitvormig, flexibel en teamgericht.

Wat kan je verwachten?

Als Continuous Improvement Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)manpower.be.
 

Voeg CV toe in DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!